2011 Aralık Anneleri

evet heyecanlanmamak mümkün değilki zaten bir an önce kokusunu çekmek istiyorum içime

cnm bende vajinal usg ye baktırdım geçen gün ama akıntı gelmedi tabi herkeste farklı olabilir ama sen dr a git yinede

canım sen bılırsınde bı tane gecelık yeter bırde bol kollu pıjama takımı al 2 takım .. kısa kollu gecelık alma pıjamların kolları genıs olanlarndan alırsan rahatlıkla sıvarsın zaten serumde takılır dıe tahmın edıorum arkadas haklı usutumemız lazım hatta sımdıden ayagınızdan corabınızı cıkarmayın sütten mınıkbebeklerımıze gecmesın lızozda sal tarzı bısıy bak bu lınkte kızın ellınde tutugu sey RelaxMode Online Satış Mağazası | şalla benzıor pancoyada bu işte ama süslü olanı

walla cek yolla canım ıyı gunlerde kullanın ınsallah bende herseyı ole denk getırmeye calısırım ıyısınden ama fıaytı uygun olanından :)

güle güle kullan inş cnm bebişin dogdugunda..yalnız resimlerini çekip paylaşmayı unutma diğer topikte:)

ben gecelık yerine ıkı takım pijama almayı düşünüyorum onden dügmelı yada en azından yarıya kadar dugmelı emzırme ıcın rahat olur..gecelıklerımde var zaten evde lazım olursa kullanırım ama pijama daha rahat gelıyor bana..

cnm catı muaynesının bızorlugu yok hıc takma onu kafaya farklı bısey deıl sadece alttan muayne edecek hıc bır zorlugu yok bana emın ol..

ozaman doğuma sıradan bir gecelik giyeriz sonrasında da ziyaretçiler geldiğinde teferruatlı giyinir süsleniriz

zaten dogum öncesi hastaneden gıydırıyorlar cıtcıtlı önluk gıbı bişey dogumdan sonra kendı getırdıgını gıyıyorsun

cnm senın ılk olacagı ıcın sana tavsıyem hıc oyle hıkayelerı okuma bazısı abartmayı sevıyor cunku ve herkesın dogum hıkayesı farklı olur ona zor olan sana kolay olabılır yanı..ayrıca dıkış olursakı şayet hıcte okadar uzun sürmüyor 1 ay cok abartılmış bişey ya..

herkese bebişleriyle hayırlı geceler...

iyi geceler halımem hakkında hayırlısı olsun cnm dualarımız seninle..

canım foto makinam kayınvalidemlerde kaldı ona sinir oluyorum zaten (( valla şimdiye çekip yollamıştım

kızlar baana da bı akıl verın ben ana kucagı almak ıstıyorum ama bırde onların bebek arbasyıyla takım olanı war takımmı alsam 400 felan verıp yoksa tek ona 130 mu versem cok kararsızım bebek arbasını sonra almayı dusunuyorum işler o yuzden karısıyor ılakı o ana kucagndanda ıstiyorum ınternette fıyatları hep ucuk burdan 130 buldm bırde kanguru alcam oda aynı gorevı goruyor ana kucagıyla ne yapım hangısı mantıklı

Son düzenleme:
evet heyecanlanmamak mümkün değilki zaten bir an önce kokusunu çekmek istiyorum içime
ben de ben deeeeee...
Allah hepimize o günleri gösterir inşallah canım...

aaaa süper ozaman dikmen caddesini biliyomusun o cadde üzerinde bir ayakkabıcı vardı canım hatta bu çantalarda dışarıda asılı zaten görmemen mümkün değil ama mağaza adına hiç dikkat etmedim
tamam canım çok teşekkür ederim...

canım sağol böylece lizöz neymiş öğrendim valla daha önce hiç duymamıştım
herkese iyi geceler çok fazla oturamıyorum hemen sırtım belim ağrıyor kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

canım bende bugün alıcaktım ama sonraya kaldı anakucağı alıcam şimdilik daha sonra bebek arabası alırım çünkü kış bebeği olacağı için bebek arabasını yaza doğru alırım diye düşünüyorum ama senin dediğinde mantıklı ikisi içinde kullanılıyor bak benim alacağım şuan indirimde

Eklentiler

• $oyunak35987702[2].webp
    8 KB · Görüntüleme: 30
canım sağol böylece lizöz neymiş öğrendim valla daha önce hiç duymamıştım
herkese iyi geceler çok fazla oturamıyorum hemen sırtım belim ağrıyor kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

aman bende burda ogrendım :) sende cıcı bak kendıne ve mınık bebişine ıyı geceler

canım lınk atarnmısn fıyatıyla ılgılı benım burdan baktıgımm 1 yasına kadar durabılırmıs ıcınde ılk asıya felan goturuz snrasnda evde ıcınde mama yedırırız dıe dusundum ama ..ama benım dedıgım ayrı ayrı bu ayrı bebk arbası ayrı ya sımdı bı suru masraf bebek arbasını koycak yer yok en guselı yaza dogru almak kış kıyametle düşüncelı olamk zorundayım

canımsın ya insanın içini öyle rahatlatıyorsunki her seferinde hızır gibisin çok sağol
normal yapayım dimi

inş cnm dua et önemli bi risk oluşmadıgı sürece inş normal dogum olsun ınan sonrasında pişman olmassın

ben aslında normal istiyorum ama aşırıda korkuyorum normal doğum en sağlıklısı aslında sonrasında kilo vermekde çok kolay ama sezaryan :18:

cnm bende hiç birşey almamıştım bugun ilk defa çıktık eşimle çoğu eksikleri aldık bi kaç şey kaldı çok yorulduk ama değdi bu arada bende ana kucağı aldım 80 tl ye hemde arabayı yaza doğru alacağım kışın lazım olmaz diye düşündüm..ana kucağını aldım hem ewde kullanılıyor hemde arabayada bağlanıyor oto koltuğu olarak süper valla tavsiye ederim

cnm güle güle kullan aldıkalrını resimlerinide bizimle paylaşmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…