2011 Aralık Anneleri

hayırlı olsun cnm cicileri de ben senin avatarına bayıldımmmm:81::81:

günaydın kızlarr bizde dün alışverişe çıktıkk. bi kaç parça bişi aldık.oğluşuma ayakkabı aldımm çok hoşumuza gittii.hemen evin baş köşesine koyduk.

bübchenin bebek bakım setini aldık çantasıyla birliktee toker bebeden 59 a.bide küvet ve file aldım.ama arkadşım köpüklü file al dedi onu değiştiricemm

Son düzenleme:

sizde güle güle kullanın cnm

günaydın tatlış annelerrrrrrr,
çok mutluyum kızlar,ctesi günü hem bebişe ciciler aldık hemde eşim saolsun araba aldı bana..
ev alacakken benim arabayı satmak zorunda kalmıştık peşinat olsun diye,daha düşük bi model aldık ama nası mutlu oldum anlatamam,
bebek olduktan sonra zorlanma diyerek aldı eşim,
ayyy yerimde duramıyorum yaaa

nasilsinizzzzz
oglusumun dogum gunu cok guzel gecdiiiiii
darisi minik prensesimin basina:))

ama geçen gün paylaştığın 8. ay yazısında 29-32 hafta yazıyodu :44::44:

adasim senin paylasimin dogru canim cunku
hamilelik 40hafta
herayda 4 hafta var
yani 9ay10gun demeleri ise bebekler o midyatta dogmaya basladiklari icin (37-42)haftalari arasi
mesela 32hafta tamamlandiginda 8ayi doldurmus 9.aydan gun almis oluyorsun
ilk gebeliklerde hep karistiriliyor....

ne güzel hayırlı olsun,biz de alacaz daha alamadık inş. bugün yarın kesinleşecek ben de işe dönünceye kadar pratik yapıp geliştirecem direksiyonumu işe onla gelip gidecem,ben de kalcak araba

bende satmayı düşünüyodum ya keşke söleseydiniz benmkini satsaydım

cnm ALLAH mürvetinide göstersin inş evlatlarımızın dimi öyle oluyo annemde 32 bitince artık 9 dasın dedi:26:

bu arada hayırlı olsun cnm kazasız belasız inş ben son zamanlarda kullanmıyorum çok zorda kalmadığım sürece karnım çok sıkışıyo emniyet kemeride zorluyo bide sanki arabada bişey olursa korkusu aldı beni otobüste olursam en azından müdahale eden olur diye

günaydın canım banada vermen mümkünmü ismim naşide

cnm ALLAH mürvetinide göstersin inş evlatlarımızın dimi öyle oluyo annemde 32 bitince artık 9 dasın dedi:26:

amin canimmmmm aminnn insallah.
ewet adasim annein hesabi gibi
hamileyken araba kullanmak zor ya ani frenler ani hareketler ve kemer rahat olmuyor artik bende kullanmiyacagim su haftamda gecsinde...

ben de bu haftadan ıtıbaren sürmeyecegım araba ..

karnım sıkısıyor sankı kemerı zaten cok takamıyorum da..

artık zorlasıyor herseyımız..yürürüm ben de bol bol hem kolay dogum ıcın yardımcı olur :))

arkadaşlar burada bir arkadaş paylaşmıştı daha önce not etmiştim belki lazım olur

1. - 6. haftalar = 1. ay
7. - 10. haftalar = 2. ay
11. - 14. haftalar = 3. ay
15. - 18. haftalar = 4. ay
19. - 22. haftalar = 5. ay
23. - 26. haftalar = 6. ay
27. - 30. haftalar = 7. ay
31. - 34. haftalar = 8. ay
35. - 38. haftalar = 9. ay
39. - 40. haftalar = 9 ay 10 gün'ün kalan 10 günü

ben paylasmıstım

ama bunu kabul etmeyen arkadaslarda vardı :)

sankim ilk ayda bir anormallik var gibi canım 6 hafta 1 ay olamaz dimi ama

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan ben 1 ay daha kullanmak zorundayım sığamıyorum artık aslında ama işe giderken mecbur çok rahatlığını gördüm

cnm markası ne seninkinin,bide kaça satıyosun,ben bugün üstüme alıcam,belki almadan fikrim değişir seninkini alırım

saol cnm allah razı olsun,koltuk ayarını yaptığım sürece kullanırken sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum,ama belki senin arabayıı alabilirim,bu arada ben maltepedeydim sen nerdesin cnm

saol cnm allah razı olsun,ama demettuba aklımı çelcek gibi :))
bugün üstüme alcaktım,ama tubanınki daha cazip gelirse onunkini alcam :)

günaydın canım banada vermen mümkünmü ismim naşide
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.(sevil)
Sevgiliye_34 24.(Songül)
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce
25.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…