2011 Aralık Anneleri

ben çoğu kez gece kalkmıyom tuvalete ta sabah gidiyom,ama arkadaşların dediği gibi ara ara tekmelerini göğsümde hissediyom,kasılarımda hafif ağrı oluyo,öyle olunca o pozisyondan dolayı daha sık gidiyom tuvalete,değişiyo yani durum,artık dolaşıyolar içerde,acayip miğdem bulandı dün nerdeyse tüm yediklerimi çıkaracaktım,miğdeye kafasını koyduğu zaman böyle olurmuş,o zaman da ayaklarını kasıklarımda hissediyom,bu dönemler böyle geçecek heralde anlaşılan

canım bilgilerini yaz,ekleyeyim seni,bi de istersen bi cüz verelim sana,gerçek adını yaz özele cüzünü vereyim,Allah kabul etsin şimdiden

bi an önce git derim canım,ben 28+2 de 15 saat yol çektim epey yordu,sen de ağırlaşmadan git,insan iki büklüm oluyo

canım ne zaman hissetmeye başladın kafasını ayağını falan. ben hala anlamıyorum. sadece vurduğu yerde ayağı var onu anlıyorum ama kafa nerde bilemiorum.

canım korkacak bişey yok,sakin ol ve sadece bebeğine odaklan ayrıntılara takılma

kızlar sanırım hatim indiriyorsunuz bende alabilirim bir cüz ismim selda zaten aynı isimi kullanıyorum kaçıncı cüzü okuyacam yazarsanız sevinirim

canım ne zaman hissetmeye başladın kafasını ayağını falan. ben hala anlamıyorum. sadece vurduğu yerde ayağı var onu anlıyorum ama kafa nerde bilemiorum.

canım genel olarak kafası sağda,kolları bedeninin büyük kısmı,çünkü sağa yattığımda altımda çırpınıyo resmen minik minik yumruk atıyo dön diye ordan anlıyombezen de miğdem de bi ağırlık,nefesim acayip daralıyor miğdem acayip bulanıyo,ki hiç bulantım olmadıu hamilelikte,bazen kasıklarımda minik minik gıdıklanmalar hissediyom ayakları orda olursa,kafasını oraya da dayamaya başladı acayip kasıklarım ağrıyo öyle yapınca tekmelerini de göğsüme yakın hissediyom,sürekli dolşıyo 4-5 gündür özellikle

merhaba annisler ve bebisleri...herkese gunaydin ...uzun suredir giremedim nete..kirada kalioduk annemlere tasindik,arkasina grip oldum bir haftadir yatiorum,,,bugun daha iyiyim...oksuruk olduruo valla...cokkkk dikkat edin bayanlar sakin hasta olmayin,usutmeyin,coookk zor gecio...gece gunduz uykusuz sik sik agladim valla:)bugun daha iyiyim ama oksuruk ve burun tikanikligi gecmiooo....gecmisi okumaya calisiorum,herkes biseyler almis ne guzel ben daha yatmaktan bisey alamadim yavruma:)

günaydın kızlar ve bebişleri
yine uykusuz geçen bir geceden sonra işe geldik, çok bitkin ve halsizim,
haftasonum bol bulantılı kusmalı ve yanmalı geçti ve bu gece kasıklarım çok ağrıdı nedense,
doğum yaptığımı gördüm rüyamda, emziriyomuşum bebeğimi çok güzel bişeydi allah hayırlara çıkarsın. :26::26::26:
sanırım bu rahatsızlıklar doğuma kadar sürecek, bu arada 70 kilo olmuşum yani 15 kilo almışım hamile kalalı,
okadar kusmaya ve az yemeye nasıl aldım bu kiloları hayret

kızlar sanırım hatim indiriyorsunuz bende alabilirim bir cüz ismim selda zaten aynı isimi kullanıyorum kaçıncı cüzü okuyacam yazarsanız sevinirim

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.

Potendia,renkgelsin hayata isimlerini göndermeyen arkadaşlar

Son düzenleme:

aynen bende sağıma yattığımda sağ kasığımda gıdıklanmalar hissediyorum son 2 haftadır karnımda iri iri dalgalanmalar var, bi oraya bi buraya yer değiştiriyo sanki kızçem

bu arada c tesi alışverişe gittim yine.
kendime hastane için gecelik aldım.
1 tane 3 lü takım kısa kollu üst uzun alt ve üstüme sabahlık uçuk pembe....
1 tane yarım kollu üst ve uzun bacaklı alt krem rengi(annem aldı)
1 tane gecelik ve onun sabahlığı....

kırmızı lohusa tacı aldım tam istediğim gibi değil ama daha gzüelini bulana kadar idare eder..
kapı süsünüde aldım çok içime sinmedi ama yinede idare eder...
he birde annem bana bizde adet bohça yapılıyor onun içine koymak için siyah boncuku kumaş aldı... Canım annem yine çok para harcadı...

canım şöyle bi cezveye su koy kaynayınca minik bi kabuk tarçın at,3-5 te karanfil,rengi dönünce kapat,3-4 dk kenarda demlensin,rengi açık turuncu olcak iç sıcak sıcak 2-3 bardak,o seni bi terletecek,rahatlatacak,üzerini ört terle biraz,geçecektir halsizliğin inş.

1 tane az gelebilir canım,yoğun kanama olabilir bulaşıp kirlenebilir,sen her ihtimale karşı yedekte koy çantana.Birde hastane odaları sıcak ve bunaltıcı oluyor,emzirmeye çalışırkende acayip terleniyor,üşütmemek içinde üzerini değişmek zorunda kalıyorsun.Atletleride yedekli koy

aynen bende sağıma yattığımda sağ kasığımda gıdıklanmalar hissediyorum son 2 haftadır karnımda iri iri dalgalanmalar var, bi oraya bi buraya yer değiştiriyo sanki kızçem

çok komik oluyo di mi,eşimin elini koyuyom bak bak diye,tamam da kızı rahat bırak şimdi içerde napıyo annemle babam sürekli üstümde elleri,rahat bırakın beni,ben çıknca gösterecem size hareketi diyodur,çocuğu haline bırak rahatsız etme diyo,çocukla çok oynanmaz diyo

cok tskederm cnm,balli sicak sut,su cay icmekten yorulmustum,anneme soledim,evet iyi olabilir dedi...mutfaga gitti hazirlamaya sagolsun...bi haftadir nefes alamayip,agri sizidan agladigim icin tum aile perisan oldu..tekrardan tsk ederm,sana sonucu yazarim hayatim:)

cok tskederm cnm,balli sicak sut,su cay icmekten yorulmustum,anneme soledim,evet iyi olabilir dedi...mutfaga gitti hazirlamaya sagolsun...bi haftadir nefes alamayip,agri sizidan agladigim icin tum aile perisan oldu..tekrardan tsk ederm,sana sonucu yazarim hayatim:)

hehehe benimkide aynısını yapıyo, çocugu rahat bırak diyo ama bence bahane, hemen elini çekiyo içi tuhaflaşıyo heral
iyiki hamileliği onlara vermemiş rabbim, beceremezlerdi kesin

kızlar günaydın iyi haftalar diliyorum hepimize

geriden geleyim derken buselinin mesajını okuyunca buütün konsantrasyonum gitti

allahım ona sabır ailesine metanet güç kuvvet versin...

allah buseli nezdinde hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…