kızlar herkezin galiba sorunları farklı çıkmış.benimde sorunum sık sık idrara çıkıyorum.çok sıkışmış gibi oluyorum.ama wc ye gittiğimde çok azbişey geliyo.genelde doğum yakınlarında olur bu durum.erken doğum yapıcam diye çok korkuyorum.hafta arasında doktora gidicem kontrolüm var gidene kadar ne yapıcam bilemiyorum.saat başı wc deyim.sizlerde de bu durum başaldımı.normalmidir acaba26:
ben de öyleeee... daha bebişimin hiç bişeyi yok.. sadece heveslenip bakıyorum, seçiyorum.. ama gidip daha bir çöp bile almadım.. :2:
açıkcası benimde içim gidiyor ama, maddi oalrakta uygun değildik o yüzden , erken erken dedik bir de baktımki yaklaşıyoruz.. birde son 2 aya girmeyi bekledim hep.. son zamanlarda beni tutanda kışlıklar da çıksın, pijamalarımı da alayım oldu.. bir sürü bahanem var galiba
burda kızların hazırlıklarını okudukça da heyecanım artıyor, hafta sonu annemleri biraz gaza getirdimşimdi onlarda teleşlanıp biraz biraz başlasınlar bakalım hazırlıklara.. farkında değiliz ama aslında zaman hızlı geçiyor galiba ..
artık bizde yavaş yavaş çıkıp bakmaya başlasak iyi olcak, herkesin çantaları bile hazırmış bak
ben bu hafta değilde , önümüzdeki hafta çıkmayı planlıyorum artık alışverişe, sonra da başlasın heyecanlar:90::90:
aslında erken gitmemin en önemli sebeplerinden biri de şu ki; ben çoookkk zayıf hamile kaldım. şimdi de 14 kilo alınca inanılmaz ağırlaştım ve çok zor hareket etmeye başladım... hamilelik daha fazla ilerlemeden de şu yolculuk faslını atlatmak istiyorum. 32. haftadan sonra artık 7,5 aylık hamile olucam. yol sakıncalı olabilir bu kez de diye korkuyorum. hayırlısı artık...
ben çoğu kez gece kalkmıyom tuvalete ta sabah gidiyom,ama arkadaşların dediği gibi ara ara tekmelerini göğsümde hissediyom,kasılarımda hafif ağrı oluyo,öyle olunca o pozisyondan dolayı daha sık gidiyom tuvalete,değişiyo yani durum,artık dolaşıyolar içerde,acayip miğdem bulandı dün nerdeyse tüm yediklerimi çıkaracaktım,miğdeye kafasını koyduğu zaman böyle olurmuş,o zaman da ayaklarını kasıklarımda hissediyom,bu dönemler böyle geçecek heralde anlaşılan
kızlar kimi görsem kesinlikle normal doğum yap diyolar bana ben evliliğimin ilk 2.5 ayı vajinusmus yaşadım bende muayene yaptıramıyorum işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum özellikle şu çatı muayenesinden tırsıyorum ya yardım edin :18:
canım ne zaman hissetmeye başladın kafasını ayağını falan. ben hala anlamıyorum. sadece vurduğu yerde ayağı var onu anlıyorum ama kafa nerde bilemiorum.
kızlar sanırım hatim indiriyorsunuz bende alabilirim bir cüz ismim selda zaten aynı isimi kullanıyorum kaçıncı cüzü okuyacam yazarsanız sevinirim
canım genel olarak kafası sağda,kolları bedeninin büyük kısmı,çünkü sağa yattığımda altımda çırpınıyo resmen minik minik yumruk atıyo dön diye ordan anlıyombezen de miğdem de bi ağırlık,nefesim acayip daralıyor miğdem acayip bulanıyo,ki hiç bulantım olmadıu hamilelikte,bazen kasıklarımda minik minik gıdıklanmalar hissediyom ayakları orda olursa,kafasını oraya da dayamaya başladı acayip kasıklarım ağrıyo öyle yapınca tekmelerini de göğsüme yakın hissediyom,sürekli dolşıyo 4-5 gündür özellikle
merhaba annisler ve bebisleri...herkese gunaydin ...uzun suredir giremedim nete..kirada kalioduk annemlere tasindik,arkasina grip oldum bir haftadir yatiorum,,,bugun daha iyiyim...oksuruk olduruo valla...cokkkk dikkat edin bayanlar sakin hasta olmayin,usutmeyin,coookk zor gecio...gece gunduz uykusuz sik sik agladim valla:)bugun daha iyiyim ama oksuruk ve burun tikanikligi gecmiooo....gecmisi okumaya calisiorum,herkes biseyler almis ne guzel ben daha yatmaktan bisey alamadim yavruma:)
kızlar ben bugün kendime penyeden uzun kollu önünde bebek çıtçıtlı emzirmek için ideal bir gecelik aldım hani doğumda hastaneye ziyarete gelecekler ya acaba 1 tane yetermi ya :26: kaç kere kıyafet değiştiririz sizce sizler neyaptınız
aynen bende sağıma yattığımda sağ kasığımda gıdıklanmalar hissediyorumson 2 haftadır karnımda iri iri dalgalanmalar var, bi oraya bi buraya yer değiştiriyo sanki kızçem
canım şöyle bi cezveye su koy kaynayınca minik bi kabuk tarçın at,3-5 te karanfil,rengi dönünce kapat,3-4 dk kenarda demlensin,rengi açık turuncu olcak iç sıcak sıcak 2-3 bardak,o seni bi terletecek,rahatlatacak,üzerini ört terle biraz,geçecektir halsizliğin inş.
canım şöyle bi cezveye su koy kaynayınca minik bi kabuk tarçın at,3-5 te karanfil,rengi dönünce kapat,3-4 dk kenarda demlensin,rengi açık turuncu olcak iç sıcak sıcak 2-3 bardak,o seni bi terletecek,rahatlatacak,üzerini ört terle biraz,geçecektir halsizliğin inş.
çok komik oluyo di mi,eşimin elini koyuyom bak bak diye,tamam da kızı rahat bırak şimdi içerde napıyo annemle babam sürekli üstümde elleri,rahat bırakın beni,ben çıknca gösterecem size hareketi diyodur,çocuğu haline bırak rahatsız etme diyo,çocukla çok oynanmaz diyo
hehehe benimkide aynısını yapıyo, çocugu rahat bırak diyo ama bence bahane, hemen elini çekiyo içi tuhaflaşıyo heral
iyiki hamileliği onlara vermemiş rabbim, beceremezlerdi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?