2011 Aralık Anneleri

kızlar ve bebişleri kocaman kocaman günaydınlar sizlere..

Güzel bir resimö ekleyeceğim son halimden sizlere bir de bir sorun olacak. benim 3 gündür arada vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ama sistit ağrısı gibi değil.. arada oluyor sadece.. sizdede olan varmı acaba??

bu arada dün gece rüyamda aynen bu hamile halimle idim ama sağ göğsümden süt geldi.. rüyamda ama gerçeğinde henüz bişi yok:)))

resim geliyor...

çok tatlı görünüyon,dediğin gibi göğüsler almış başını gidiyo,benimkiler çatladılar bir sürü hem de,bu kadar büyük değil ama eskisine oranla çok büyüdüğünden öyle oldu sanırım bi de karnımın ortasında kırmızı bi çatlak oluşmuş eşim dedi,karnına sanki biri bıçak atmış gibi noldu buraya dedi,aynada baktım hayırlı olsun çatlamış dedim

maşallah canım çok şekersinnn

ne güzel yaaaa benim göğüsler hemen hemen hiç büyümedi diyebilirim
nasıl olcak şimdi ya süt olmazsa, ya az gelirse ben bebeğimi emziremicemmi :84::84::84::84::84::84:

ne güzel yaaaa benim göğüsler hemen hemen hiç büyümedi diyebilirim
nasıl olcak şimdi ya süt olmazsa, ya az gelirse ben bebeğimi emziremicemmi :84::84::84::84::84::84:

gelir gelir merak etme canım,hurma ye,tarçın içi son ayda ve doğum yaptığında,bol bol su süt iç gelir merak etme,arkadaşım da halen eski sütyenlerimi giyiyom diyodu ama sütü yeterliymiş,bebek emdikçe gelir hem,yaaa miğdem acayip bulanıyo yine kafayı miğdeme koydu anlaşılan

çok tşk ederiz teyzeleri...

göğsün büyük küçük olması ile süt miktarının alakası yok kızlar.. hiç merak etmeyin.. benimkiler zaten büyüktü görüldüğü üzere ağzıma giriyorlar.. henüz çatlamadım hiç dua ediyorum:) ama olacaksa da yapacak bişi yok tabii:)

cnm korkulacak bişey yokmuş bak :) resimler de sonuçta net görünti alınmıyo gayet normal benmkini görsen ben çok korktum kimseyede göstermedim korkmasınlar diye bebik sabit durmadığı için net olmadı yani :) doktorunda gayet güzel ilgiliymiş artık stres yapmıyoruz
cnm çok geçmiş olsunn

üzülme ben 20 kilo aldımmm rekor bende

bayıldık bayıldıkk cnm oağrılar bende de oluyo ama sanırım oturmaktan oluyo iş yerinde :26::26:diye düşünüyorum ben tabi aynı değildir cnm doktoruna bi sor istersen

Kızlar İstanbula geldiğimden beri ilk uzak mesafeye dün akşam çıktım.. Kumburgazdan halkalıya kadar ielrledim..
Yarın ya da öbürgün bebiş için alışverişe çıkacağım.. Buarada biraz mola..
İstanbulumu aylar sonra göreceğim.. İnşallah...
Ama çok yoruluyorum ya siz nasılsınız yol konusunda. Dün yalun yarısından sonra taksiye binmek zorunda kaldık.. Ben çok yaşlıyım galiba...

Yarenciğim formu açtım ilk seni gördüm canım çok şekersin...
Vajinaya bıçak saplanma bende uzun oturduğum zamanlar oluyor. Ama önemsemiyorum öensemelimiyim? HGerkese olur sanıyordum..
Süt olayına bir şey diyemeyeceğim ama en merak ettiğim anlardan biri benim için

deli gibi süt içiyorum, bukadar süte inek gibi olmam gerekiyodu, bende hala eski sutyenlerimi takıyorum, hiç sıkmıyo rahatsızlık vermiyo.
o mide bulantılarından bende bıktım offfff

benm bilidğim süt için sadece bol bol su içilmeli :44::44::44:

benm bilidğim süt için sadece bol bol su içilmeli :44::44::44:

evet öyle ama diğerleri de çok faydalı ondan dedim,tarçın kış günü lohusalıkta bize iyi bi direnç verecektir ve sütümüzü artıracaktır,hurma da zaten doğumu kolaylaştırıyo,sütü artırıyo,bebek gelişimi için çok faydalı vs. vs.,yoksa ana madde bol bol su içmek

deli gibi süt içiyorum, bukadar süte inek gibi olmam gerekiyodu, bende hala eski sutyenlerimi takıyorum, hiç sıkmıyo rahatsızlık vermiyo.
o mide bulantılarından bende bıktım offfff

peki yeşil yeşil damarlar ve göğüslerinde sertlik var mı,benim uçları yoktu mesela çok ufaktı,ama şimdi gerildikçe çıkıyo ve boşuna endişe ediyormuşum,doğurana kadar kimbilir ne değişiklikler olcak daha karın 29.30. haftalar da çok hızlı büyüyo kocaman oldu benimki,2 aya kadar nasıl olcak kimbilir

damarlar ve sertlik var, renkli kısmı çok hafif karardı ama bendede uç yoktu hala yok karnımı sorma aldı başını gitti, hala sipsivri arkadan bakıldıgında kesinlikle hamile oldugum anlaşılmıyo,
yanlarımda hiç çıkmadı sadece öne doğru gidiyo, çok şükür karnım daha hiç çatlamadı ama kısmet bellide olmaz.

ben korkuyorum yaaaa, çokmu büyüyo birden :)) bide çatlamaktan çok korkuyorum(

pfffffffff kocamı gönderdim sabah, bi kaç gün yalnızım
moralim çok bozuk kızlar hiç vakit geçiremiyorum evde

merak etme herşey yolunda gözüküyo,bebiş iştahlıysa zaten eme eme çıkarır ucunu olmadı kalkan kullanırsın

günaydın kızlar nasılsınız dün babayla birlikte bebişime alışverişe çıktık bebişime mont çıtçıtlı badi eldivenler tulum patikli altlar şapkalr aldık babası benden daha heyecanlı onu da alalım bunu da alalım malasef makinam bozulduğu için aldıklarımı ekleyemiyorum bu arada önceden de bebk arabası oto koltuğu park yatak ana kucağı puseti kangurusu alındı yayağı hazırlandı

güle güle kullanın cnaım, arabasını ve park yatağını ne marka hangi model aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…