- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlar ve bebişleri kocaman kocaman günaydınlar sizlere..
Güzel bir resimö ekleyeceğim son halimden sizlere bir de bir sorun olacak. benim 3 gündür arada vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ama sistit ağrısı gibi değil.. arada oluyor sadece.. sizdede olan varmı acaba??
bu arada dün gece rüyamda aynen bu hamile halimle idim ama sağ göğsümden süt geldi.. rüyamda ama gerçeğinde henüz bişi yok:)))
resim geliyor... Eki Görüntüle 263128 Eki Görüntüle 263128
Güzel bir resimö ekleyeceğim son halimden sizlere bir de bir sorun olacak. benim 3 gündür arada vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ama sistit ağrısı gibi değil.. arada oluyor sadece.. sizdede olan varmı acaba??
bu arada dün gece rüyamda aynen bu hamile halimle idim ama sağ göğsümden süt geldi.. rüyamda ama gerçeğinde henüz bişi yok:)))
çok tatlı görünüyon,dediğin gibi göğüsler almış başını gidiyo,benimkiler çatladılar bir sürü hem de,bu kadar büyük değil ama eskisine oranla çok büyüdüğünden öyle oldu sanırım bi de karnımın ortasında kırmızı bi çatlak oluşmuş eşim dedi,karnına sanki biri bıçak atmış gibi noldu buraya dedi,aynada baktım hayırlı olsun çatlamış dedim
ne güzel yaaaabenim göğüsler hemen hemen hiç büyümedi diyebilirim
nasıl olcak şimdi ya süt olmazsa, ya az gelirse ben bebeğimi emziremicemmi :84::84::84::84::84::84:
günaydın güzel annecikler ve onların minicik kuzuları.....
biz pıtırcığımla çokk iyiyiz
c tesi kontrolümüz vardı.. dr herşey yolunda dedi.. baş geliş dedi.. 1 ay önce popo geliş demişti.. dönmeyi öğrenmiş kızımDDD
kilosu 1219 gram olmuş.. ben 1 ayda 1.5 kilo almışım.. 71.5 oldum.. kilo hakkında güzel dedi doktorum...
karın baş çevresini ölçtü gününden 2 gün önde görünüyor.... suyum normal miş.. bir sorun yok dedi.
idrar tahlili istedi çok şükür bişey çıkmadı ilaç vermedi....
3 hafta sonra tekrar gidecekmişim.... sabah yine idrar tahlili yapacakmışız ve nts ye bağlancakmışım.....
yarım dudak sendromunu sordum çok tedirgin olduğumu söyledim.. resime baktı bunda hiç birşey yok sen neden canını sıkıyorsun ki dedi ayrıca biz her ultrasonda ona bakıyoruz o burdaki ultrasonda bile belli olur dedi.. boşuna evham yapmışsın dedi...
tahlil sonucunu aldıktan sonra bi bayan geldi hamile benimle aynı zamandaymış elinde ultramedin poşeti vardı sizdemi detaylıya girdiniz dedim bir ay önce girdim ama aklıma takılan birşey var dedi.... resmi çıkardı dudağı yarım dudak gibi duruyor dedi... o kadar güldüm ki.. benimkide öyle duruyordu dedim.. resmi gösterdim.. 1 ay içim içimi yedi dedim.. dr sordum kokrkulacak bişey yok dedi dedi.... sıra ona geldi içeri girdi.. doktora söylemiş oda dr bu sefer bana güvenmiyorsan istersen bırakabiliriz boşuna evham yapıyrosun demiş kadına.. anlayacağınız bana atmadığı fırçayı ona atmış.... çıktığında söyledi çok güldükkk birbirimizin haline....
,
Allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh....
cnm korkulacak bişey yokmuş bak :) resimler de sonuçta net görünti alınmıyo gayet normal benmkini görsen ben çok korktum kimseyede göstermedimbirde doktoruma buselinin durumunu söyledim.... doktorumun tepkisini görmeniz lazımdı bu kadar insancıl bi doktor ben hayatımda görmedim gözleri yaşardı... böyle durumların en büyük olma sebebi enfeksiyon dedi.. bu yüzden sürekli idrar tahlili istiyorum dedi...
özel hayatı sordum... nerdeyse 3 haftadır korkudan birşey yapmıyorum dedim... onda bir problem yok sadece temizliğe dikkat etmen gerek dedi.. istersen pre....f kullanabilirsin dedi....
birde geçen hafta biraz kabızlıktan dolyı şikayetim olduğunu söyledim onun içine fitil verdi.. zorlanmaya çalış yoksa basur olabileceğini söyledi... ve bitkisel özlü krem verdi...
cnm çok geçmiş olsunnmerhaba annisler ve bebisleri...herkese gunaydin ...uzun suredir giremedim nete..kirada kalioduk annemlere tasindik,arkasina grip oldum bir haftadir yatiorum,,,bugun daha iyiyim...oksuruk olduruo valla...cokkkk dikkat edin bayanlar sakin hasta olmayin,usutmeyin,coookk zor gecio...gece gunduz uykusuz sik sik agladim valla:)bugun daha iyiyim ama oksuruk ve burun tikanikligi gecmiooo....gecmisi okumaya calisiorum,herkes biseyler almis ne guzel ben daha yatmaktan bisey alamadim yavruma:)
günaydın kızlar ve bebişleri
yine uykusuz geçen bir geceden sonra işe geldik, çok bitkin ve halsizim,
haftasonum bol bulantılı kusmalı ve yanmalı geçti ve bu gece kasıklarım çok ağrıdı nedense,
doğum yaptığımı gördüm rüyamda, emziriyomuşum bebeğimi çok güzel bişeydi allah hayırlara çıkarsın. :26::26::26:
sanırım bu rahatsızlıklar doğuma kadar sürecek, bu arada 70 kilo olmuşumyani 15 kilo almışım hamile kalalı,
okadar kusmaya ve az yemeye nasıl aldım bu kiloları hayret
gelir gelir merak etme canım,hurma ye,tarçın içi son ayda ve doğum yaptığında,bol bol su süt iç gelir merak etme,arkadaşım da halen eski sütyenlerimi giyiyom diyodu ama sütü yeterliymiş,bebek emdikçe gelir hem,yaaa miğdem acayip bulanıyo yine kafayı miğdeme koydu anlaşılan
gelir gelir merak etme canım,hurma ye,tarçın içi son ayda ve doğum yaptığında,bol bol su süt iç gelir merak etme,arkadaşım da halen eski sütyenlerimi giyiyom diyodu ama sütü yeterliymiş,bebek emdikçe gelir hem,yaaa miğdem acayip bulanıyo yine kafayı miğdeme koydu anlaşılan
benm bilidğim süt için sadece bol bol su içilmeli :44::44::44:
deli gibi süt içiyorum, bukadar süte inek gibi olmam gerekiyodu, bende hala eski sutyenlerimi takıyorum, hiç sıkmıyo rahatsızlık vermiyo.
o mide bulantılarından bende bıktım offfff
peki yeşil yeşil damarlar ve göğüslerinde sertlik var mı,benim uçları yoktu mesela çok ufaktı,ama şimdi gerildikçe çıkıyo ve boşuna endişe ediyormuşum,doğurana kadar kimbilir ne değişiklikler olcak daha karın 29.30. haftalar da çok hızlı büyüyo kocaman oldu benimki,2 aya kadar nasıl olcak kimbilir
peki yeşil yeşil damarlar ve göğüslerinde sertlik var mı,benim uçları yoktu mesela çok ufaktı,ama şimdi gerildikçe çıkıyo ve boşuna endişe ediyormuşum,doğurana kadar kimbilir ne değişiklikler olcak daha karın 29.30. haftalar da çok hızlı büyüyo kocaman oldu benimki,2 aya kadar nasıl olcak kimbilir
kızlar şimdi 29. haftada mı 8. aya giriyoruz :26:
damarlar ve sertlik var, renkli kısmı çok hafif karardı ama bendede uç yoktu hala yokkarnımı sorma aldı başını gitti, hala sipsivri arkadan bakıldıgında kesinlikle hamile oldugum anlaşılmıyo,
yanlarımda hiç çıkmadı sadece öne doğru gidiyo, çok şükür karnım daha hiç çatlamadı ama kısmet bellide olmaz.
günaydın kızlar nasılsınız dün babayla birlikte bebişime alışverişe çıktık bebişime mont çıtçıtlı badi eldivenler tulum patikli altlar şapkalr aldık babası benden daha heyecanlı onu da alalım bunu da alalım malasef makinam bozulduğu için aldıklarımı ekleyemiyorum bu arada önceden de bebk arabası oto koltuğu park yatak ana kucağı puseti kangurusu alındı yayağı hazırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?