2011 Aralık Anneleri

tamam cnm... tabii ki haber veririm.

ben artık çıkıyorum...

ii geceler...

halimem çıkmadan beni son kez aydınlat da çık..şimdi okuduğum bi yazıda şöyle diyo 30.haftadan önce çalışabilr raporu almak şart yoksa çalışılan süreler sonradan ekletilemezmiş diye..bu konuda bi bilgin varmı?

sanada iyi aksamlar canim.evet bu siralar boyle caktirmadan takiliyorum :) ya cok oturamiyorum artik resmen kizim cok oturunca anasini dovuyo.bir tekmeler savuruyo valla tum bedenim sallaniyo :) sende ne var ne yok canim???

Valla yandik bu yaramazlar bizi asker gibi hazirolda bekleticekler heralde doguma kadar.Valla hic huzurum kalmadi ne duzgun yatabiliyor ne duzgun oturabiliyor nede duzgun yuruyebiliyorum.Hayirlisiyla bir kavusalimda cekicez artik bu sikintilari..

slm kızlar..bızdede var kan uyuşmazlıgı ama bana doğumdana sonra 12 saat içinde olman lazım dedıler ığneyı şimdideğil...olmazsa yarın kontrolum var bı danısıyım tekrardan doktora napılcaksa yapılsın dimi..

önceden bildirim gelirdı şimdihiçbişey gelmıyo yazdıklarımıza cevap yazan arkadaşlardan....yada banamı gelmıyo gelen varmı :))))) karıştı gıden gelen :))):84::84::84:

seninde bizim gibi ilk gebeliğin mi cnm. bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin bebeğin kan grubu belirlendikten sonra anneyle bebekte uyuşmazlık varsa gerek duyulan bi aşı yani bu aşıyı yaptırsakta bizdede bebekle uyumsuzluk olursa bizde yaptırcaz galiba amannn her şey muallakta işte net bişey yok nasıl iş bu ya keşke bi dr olsa aramızda sorularımızla kafayı yemezse bi faydası olurdu

önceden bildirim gelirdı şimdihiçbişey gelmıyo yazdıklarımıza cevap yazan arkadaşlardan....yada banamı gelmıyo gelen varmı :))))) karıştı gıden gelen :))):84::84::84:

bizede gelmiyo canım bildirim mildirim...karışıyo bayaa..bu akşamlık yetsin bakalım..iyi geceler hepinize..

evet canım ılk gebeliğim..vallaadoğru soyluyosun herkez bişi dıyo benımde kafam karıştı..yanı bu ıgne 2.çoçuk için gereklıymış ilkınde bişey olmazmış ama ıkıncıyı düşünüyosan dedılerolman lazımdedıler yoksa düşük rıskı varmş.....bilmedımı yarın sorucam artık bakalımne dıycek ?????????

halımem buna bı cevap veremıyecem cunku dıger hamılelıklerımde de bunda da catlak olmadı inş bundan sonrada olmaz

annisim sende neler varsa aynıları bende de var herşey varda bır tek uyku yok ya bu uyku olyı mahvedıyor beni

yarın sabah kahvaltıya arkadaşlarım gelıcekler bu gece inş uyuyabılırımde yanlarında sersem sersem oturmam

herkese ıyı geceler dilerim allah rahatlık versin

Kizlar selam,ben kasim annesiyim ve ikinci cocuguma hamileyim.bendede kan uyusmazligi var.Su igne meselesi bildigim kadariyle söyle: Hamileligin 28. haftasinda bebekle anne arasinda uyusmazlik olmasina karsin kalcadan yapilan bir igne(Yani uyusmazlik olabilmesi icin annenin rh faktörünün negatif olamsi lazim bebginki pozitif olursa anneyle bebk arasinda uyusmazlik vardir.Anneyle bebegin kani bir sekilde temas ederse annenin savunma mekanizmasi bebegi yabanci bir cisim olarak algilayip düsüge sebep oluyormus.Anne karninda bebegin kani tespit edilemeyecegi icin tedbir olarak bu 28. haftada igne vuruluyor.Bebek dogduktan sonra bebegin kan gurubuna bakilir ve uyusmazlik varsa anneye igne vurulur (dediginiz gibi ikinci cocugun düsük ihtimaline kars yapilir bu ikinci igne),eger bebeginde rh faktörü negatifse igneye gerek yok.

canım yarın bizede yazarsan sevinirim dr ne diyecek...

Çatlaklar için sormuşsun canım son dakikaya kadar oluşabilirmiş hatta benim bir arkadaşımda doğumdan sonra olmuş biz baya şaşırmıştık dogumdan sonra catlak nasıl olur die sonra bi akrabamız daha yaşayınca aynı olayı inanmış olduk Tabi bu birazda genetikmiş cnm annende varsa sendede ne yaparsan yap ne krem kullanırsan kullan oluşurmuş drum söylemişti senin olmamış umarım bundan sonrada olmaz tatlım maşallahh diyelim nazarımız değmesin benimde sadece göğsümde ufacık var ama ne olur bundan sonrrası bilemem umarım olmaz

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar hanımlarbenim yarın şeker yüklemem var ama hiç gidesim yok50 gr şeker yüklemem 156 çıktı.dr yüksek dedi yarında 100 gr yapılacak ama hiç gözüm kesmiyor 3 saat beklemeyi.gitmesem olmaz mı???:26::26::26:

Tatlışlar biz kaçıyoruz oğluşla kendisi sütten sonra kıpır kıpır olmaya basladı daha fazla kıpırdamadan benımde uykum gelmişken yatalım iyisi mi Hepücüğünüzü kocaman öpüyoruz oğulcuğumla iyi gecelerrr

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ama bunları biliyoruz sorun dr lerin kararı bize bırakması emin olamıyorsun ee madem gerekli yap o zaman kardeşim bana niye soruyorsun diyesin geliyor ama diyemiyorsun.... :))))) bide bebek doğduktan sonra anneyle uyuşmazlık varsa kesin yapılıyor onu hepimiz biliyoruz ama ilk hamilelikte yapılanı dr bana diyene kadar hiç duymamıştım diğer arkadaşlarda aynı şekilde biraz bocaladık o yüzden ama sanırım kafamda yavaş yavaş şekillendi halimem haklı ne kaybedeceğiz ki yaptıralım gitsin en azından bi sorun olursa ben elimden geleni yaptım içim rahat deyebiliriz. (iğnedende korkmuyor değilim buda ayrı bi stres) :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…