2011 Aralık Anneleri

canım bence kaçışın yok zaten içine sinmezki. minnaklarımız için nelere katlanıyoruz 3 saat beklemek ne ki.... inşallah sonucun temiz çıkar allah kolaylık versin cnm

canım bence kaçışın yok zaten içine sinmezki. minnaklarımız için nelere katlanıyoruz 3 saat beklemek ne ki.... inşallah sonucun temiz çıkar allah kolaylık versin cnm

amin canım doğru diyorsun ama işte insana bi tembellik çöküyor hele bu aralar hiç bir şeyi gözüm kesmiyor.

Canim ben Almanya´da oturuyorum,bana burda istersen yap istersen yapma diye bisey asla sormadilar,haftasi gelince vurdular.Yani ne olursa olsun kesinlikle vurulmasi lazim Allah muhafaza her an hersey olabilir,ister yap ister yapma ne demek ben hic anlamadim,kesinlikle yapilmasi gerekli yani.

Canim,3 saat beklemeyi gözüm kesmiyor ne demek ya gercekten seker varsa ne olacak,senin teshisi ögrenip ona göre tedavi olman lazim.Bu seker hicte yabana atilacak bisey degil hem seni hemde bebegi etkiler.(Ileride seninde seker hastasi olma olasiligin artar,tedavi etmeden hamileligini tamamlarsan bebisin iri dogar ve ileride onunda seker hastasi olma olasiligi artar hatta Allah muhafaza erken yasta kalp krizi gercirme riskini arttirir)Bebislerimiz icin nelere katlaniyoruz,ne agrilar cekiyoruz,9 ay karnimizda tasioyruz 3 saat beklemekmi zor geldi canim benim.Unutma hersey bebislerimiz icin

canım benim eltimle kaynımdada uyuşmazlık vardı indirect combs testi nedir ne değildir bilmiyorum onlarda sonuç nasıl çıktı ama hamileyken ve doğumdan sonra iğne vurulduğunu biliyorum canım...görüşünce kendisinede sorarım yinede ama sana kalmış birşey olarak öngörülüyorsa ne olur ne olmaz sakıncası yoksa en azından tedbir amaçlı vurulmanız gerekiyor.. en azından sonradan pişman olmamak için keşke o zaman o iğneyi vurulsaydım dememeniz için canım... :26:

bu arada bende bu gün sağlık ocağına gittim iki gün geç kaldım ama rayan soran olmadı Allahtan sağlık ocağı dibimde... üst komşuyla kavga etmeseydim gitmezdim genede kavga edince stres atmaya bebişimin kalp atışlarını duymaya gittim dört nala at koşar gibi dıgıdık dıgıdık atıyordu bebişimin kalbi (çok seviyorum o sesi yaa ) tabi benimde kilo ve tansiyon ölçümünüde yaptı ebe... toplamda 6 kilo almışım... çok iyi 6 kilo daha hakkın var dedi toplam 12yi geçmemeye çalış dedi...
ben aslında daha fazla bekliyodum kiloyu çünkü deli gibi yiyorum ki bir oturuşta bazen 1 tam ekmek yiyebiliyorum deli gibi çikolata tatlı meyve ne blursam yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi yaaa neyse kilo konusunda çok mutlu oldum yani anlatamam ...
ebe birde çocuğun gelişine bakim dedi kasıklarıma bir elinin iki parmaklarınla diğer eliylede göğüs altımdan bastırarak bebişi biraz rahatsız edelim dedi baktı başı daha tam oturmamış oturmak üzere ama daha erken zaten oturur dedi... bizden böleeeee

Son düzenleme:

Bizim ebe hiç bakmadı öyle kilo tansiyon kalp sesi bu kadar.. Neden kavga ettin boşyere canını sıkmaya değer mi salla gitsin:76::76:

Bizim ebe hiç bakmadı öyle kilo tansiyon kalp sesi bu kadar.. Neden kavga ettin boşyere canını sıkmaya değer mi salla gitsin:76::76:

aman manyak kadın yaa boşver boru davası vardı boruları akıtıryordu bizim pencerenin üstünde rutubet yaptı eşimde bende kaç defa konuştuk eşim çeşmeci getirdi konuşturdu kendileriyle şunu yapalım bunu yapalım diye, onlarla yapsınlar diye daha doğrusu ki boruda normal boru değil tuvalet gider borusu sızdırdığı suyu tahmin edersiniz... eşimde en sonunda kestirdi boruyu kapattırdı 8-9 ay oluyor kendileri kaale almayınca... evi satıyor şimdi kadın yeni alıcılar var bende evdeyim beni yok sanıyor evde çalışıyorum sanıyor evden dışarı çıkmadığım için kendileride taşındılar... arkamızdan atıp tutuyor şikayet etcem ben onları benden habersiz boruyuu kestirdiler parasınıda bize ödettiler vs.. diye bende çıktım bağırdım millette ne yalan yanlış anlatıyorsun diye bağırdım sonra yeni alıcılarada anlattaım durumu eşiin numaraısnıda verdim eşimle görüşmeden boşuna boru bağlatmayın ben birdaha aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyorum çünkü dedim adam haklısınız felan dedi artık millettin b.k kokusu evin içinde duymak zorundamıyım canım ben...öle işte neyse bağırdım birazcık stres attım :84: yeni taşıncak olan adamda korkmuştur aa ne çirkef kadın bu diye ama napim arkamızdan atıp tutmasını duyaduyada kayıtsız kalamadım yaa..
şu oturduğum apartmandakileirn hepsinden nefret ediyorum yaaa...

Son düzenleme:

Komşulardan çekmeyen varmıdır acaaba bizim binadakilerde az değildir yanii ben kedi besliyordum evde tuvaleti geldiği zaman duşakabinin giderine yapardı nese aşağıdaki komşuya su gidiyomuş bizim banyodan ama bu binanın sorunu alttaki komşudan da onun aşağıdakininkine gidiyor su yani benm zavallı kedicik suçlu oldu patileriyle derzleri aşındırıyormuş ondan aşağı su iniyormuş

yok artık bizimde vardı kedimiz canım oda banyonun deliğine yapardı üstüne birde sifon çekerdi nasıl öğrendiyse.. ama allahtan öle sorun yaşamadık ama garibimin ömrü uzun sürmedi gençlik hastalığına yakalandı öldü

Hadi yaa öldü demek insan ne çok alışıyor ( benm yavrucak babaannede ikamet ediyor bebiş için verdik arada laf çakıyor ama napım iran kedisi sokağamı atayım

Hadi yaa öldü demek insan ne çok alışıyor ( benm yavrucak babaannede ikamet ediyor bebiş için verdik arada laf çakıyor ama napım iran kedisi sokağamı atayım

yok canım aman ne sokağı ...
he canım onun üstüne 2 köpeğim var şuanda benimkilerde anneannede ikamet ediyolar hamile kalmadan önce çalışmaya başlayınca vermiştim evde canları sıkılıyor diye... hamile kalıncada almadım almamda artık hayvanlar kendilerini şaşırırlar.. benden daha güzel bakıyor teyzesi ve anneannesi onlara valla içim raqhat...

Bakanlar sorun yapmadığı sürece çok iyi aslında bebişler için iyi olur hayvan sevgisini tadarlar ama bizim kediş kıskanç ve çocuklardan nefret ediyor yolar bizim bebişi neyse ben yatar gözlerim gidiyor cici uykular:86::86:

neyse canım iyi geceler ben çıkıyım biraz uyumaya çalışıyım anca döndön uyuyamam zaten sabah olur ... öpüyoruz kızımla seni ve göbüşündeki miniği sanada şimdiden iyi uykular canım iyi geceler...

selam tatlım, bır kere senı su yanılgıdan kurtarayım uzulerek yenı baslayabılr yırtılmalar arkadasımın son ayda oldu ustelık bız daha 7yı bıtıremedıkkı 8e gırelım 32.hafta 8 tam olarak sayılmıyor bıle sen acelecı davranmıssın:) :)

Hepinize Hayırlı Sabahlarr.
Benim bugün 11 de küçük kahramanımla randevum vaarr.Koca gece dakika durmayan çocuk ultrasonda habire uyuyo,çok tiyatrocu doktoruna uslu gösteriyo kendini..Bakalım bugünde öle sakin mi olucak.

Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları herkese hayırlı bir gün olsun inşallah

ya bizim şirkette sabah bir saat ve öğlen bir saat her site açık oluyor o yüzden geçmişi bile okuyamıyorum doğru düzgün eve gidince de yemeği zor yiyorum uyuyakalıyorum hemen izin zamanı gelsin artık de mi

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız?dün kötü bir akşam geçirdiğm karnım çok ağrıdı sizde de böyle oluyor mu?

herkese günaydınnnnn
ya bişi sorcam
ankarada 297 batıkent kızılay halk otobüsü kızılayda nerde kalkio;?
hFTAYA totişimin doğum günü. ona pasta yapcam kendi ellerimle. gizlice çıkcam dışarı yoksa tek başıma ayılıp bayılıom die yasak koydu kozazim. ona soramiom o yüzden.
gitcem yer ostimde pastacı dünyası.içinde yok yok. pastacılıkla ilgili aklınıza gelebilecek bütün malzemeeler.ve uygun satiomuş. bebek kurabiyesi falan düşüneniniz varsa oraya bi uğrayabilir. ben şimdilik koca bebeğim için gitcem. şeker hamurlu bi pasta yapmayı düşünüyom becerebilirsem foto eklerim artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…