2011 Aralık Anneleri

pijama dünyası bana çok yakınmış ya ankara da ben yerinden bakıp alırım ozaman sanada geç kalmadan haber veririm istersen canım

ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmm çok sağol ozaman bende buradan model seçeyim kendime sana link yollarım kendine alırken benımkinide bakarsın güzel mi kumaşı falan nasıl güzel dersen ben sipariş verip kargoyla getirtirim

aslında zarar değil kar yaptın arkadaşım 160 tl yerinde 100 tl ye hallettin işi hadi gene iyisin
ama ben gene alamadım yaa

yok hayatım tabiki arada kıyaslarsam kar ettim ama ben alışveriş yapıcam ya o konuda zarar ettirdin diyorum :))))))))))) hiç durmuyorum ki zaten tşk ederim sana

tamam canım sen beğendiğini bana göster ben bizzat yerine gider güzelmi değilmi sana söylerim bende o beğendiğimi alırım

çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bol bol dinlen allah yavrunu we seni korusun

canım bnm çok geçmiş olsun..bozma moralini sakın,,dinlen bolca...bi aksilk olmadan zamanında gelsin yawrun inşallah..tekrar söylüyrm bozma moralini sakın,,dua edelim inşallah canım...

çok geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma yerinden inş. normale döner daha küçük(

Sağ olasın annecik :))

hoşgeldin canım :))

Ayy hayırlısıyla tatlım. Bende de haftaya yıkayacağım sabırsızlanıyorum :)))

canım bnm çok geçmiş olsun..bozma moralini sakın,,dinlen bolca...bi aksilk olmadan zamanında gelsin yawrun inşallah..tekrar söylüyrm bozma moralini sakın,,dua edelim inşallah canım...

quLyun .!.:
çok geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma yerinden inş. normale döner daha küçük(

kızlar teşekkür ederim. allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.

Çok geçmiş olsun Bol bol dinlen nolur

nasıl 280 tl verdin yaaa inanmıyorum çok ucuz hem araba hem ana kucağı 280 mi yani ikisi bi arada hemde şokkk oldumm

wallabugun dr kontorlum wardı sonrarsnda hadı dedık forumu dolasalım wenıce gırmek ıstıyorum bı girdim fıyat sorarken felan kampanya varmıs 100 lırayı asınca ındırım oluyormus felan fılan hernyse işte o lınktekı bebek arabası- ana kucagı yanı (sepet puset)-kanguru bırde yatak he birde buchennın cantalı seti toplamda 520 odedık walla ılac gıbı geldı ama snrada o markayı arastırmadan ve ınt fıyatloara bakınca aynı urunun tamamen memnum kaldım 172 arava 102 tasıma koltugu gelmıs oldu faturada ole yazıor 2 yıl garantıli felan galıba cok hesablı bı alısverıs oldu sanslı olcak kızım sanırım

yani ben şimdi venice gitsem araba we taşıma koltuğunu set halinde ikisi bir arada 280 tl ye alabilirmiyim yatak filan aldım bütün herşeyim tm sadece araba almadım o yüzden soruyorum

amin canım teşekkür ederim. allah hepimizi korusun.

cnm cok gecmiş olsun inş dinlenmeyle düzelirde zamanında dogurursun..senin yazdıklarını okuyunca bende korktum bıan bugun benımde anıden pelvis kemıgı dıyorlar sanırım bıkını bölgesı olan yer oraya bır agrı gırdı ama ne agrı adım atamadım bırde duştaydım öylece kaldım kıpırdayamadan zar zor cıktım dustan ama ne oturmak ne hareket edebılmek sankı kemıklerım ayrılıyor sandım sonra sonra bıraz şiddeti gecti ama hala sabahtan beri agrı devam edıyor yururken bacaklarım ayrık yuruyorum..yalnız varya duştayken ılk agrı gırdıgınde doguruyom sandım sankı bacak arasından bısey cıkıyor gıbıydı ödüm koptu
şimdi senide okuyunca hepten korktum:18::18:

yani ben şimdi venice gitsem araba we taşıma koltuğunu set halinde ikisi bir arada 280 tl ye alabilirmiyim yatak filan aldım bütün herşeyim tm sadece araba almadım o yüzden soruyorum

walla warsa sızın ordfa gıt al derım kampanyada magza bırde kurumsalsa alabılırsın ben hıc sormadam kurumsalmı deılmı dıe uygun bulunca bak bu Baby 2 Go Baby2Go Limo Travel Sistem 8830 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler aldıgım sor warmı sızınde kampanya dıe alırsın ben aldım faturamda burda odedgım parada ortada

Canım bende ankarada cıkrıkcılardan aldım ınternette de var aldıgım modeller kumasları cok guzel cok kalıtelı ıstersen sana lınkını yollayabılırım

Benim bebeğimin ayaklarıda tam göğsümün altında bazen nefes aldırmıo dayamış ayacıklarını göğsüme tekmelioda tekmelio bebeğin duruş pozisyonuyla alakalıymış kızlar korkutmayın kendinizi her bebek farklı durabilirmiş normal dogum pozısyonunu alması zaman alabilirmiş

Canım benimm hiç korkutma kendini bak annemin komşusununda 6aylıkken kanaması oldu doktor istirahat verdi o ayaga kalktıgında bile kanaması oluyordu hıc kalkmadı kayınvaldesi baktı ona şimdi nur topu gbi bi kızı var ustelık normal dogum vaktınde yaptı erkende olmadı yani diyeceğim korkma lütfen ve kendini sakın yorma ayağa bile kalkma gerekmedikçe eminim herşey normale dönecek yeterki sen üzülme bebişinide üzme

Canım bu forum hangi forum acaba :44::44:

link yollArmısın lütfen bi bakıyım

canım benmde en büyük eksiğim araba ve oto kolt...tam anlamadm şimdi weniceden mi aldın sen?başka bi mağazamı?forum ist da ise bize yakın sayılır,gider alırım bnde walla...

canım benmde en büyük eksiğim araba ve oto kolt...tam anlamadm şimdi weniceden mi aldın sen?başka bi mağazamı?forum ist da ise bize yakın sayılır,gider alırım bnde walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…