cnm o markayı duydum ıyıdır heralde bılınen bır marka sanırım ama ben bu tarz seyler almıyacagım ıcın hıc araştırma yapmadım malum 3.cocuk benımkı ondan sadece bebek kıyafetlerı aldık biz
canımmm yaaa,seni çok iyi anlıyorum.ben de en ufak bir şekilde bana karışılsın bebeğim hakkında yorum yapılsın istemiyorum.kayınvalidem yine pek karışmıyor da benim annem maaşallah devamlı yorum yapıyor.mesela ben şöyle yapıcagım ilerde diyorm,aman o da öyle olur muymuş gibi vs...yani kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor.gecen yine tartıştık karışamazsın sen bana da bebeğime de dedim :) oalaya bakar mısınız.sonra o da agladı :) herzamanki gibi kendini halı çıkardı vs vs.karışamazsa hiç bir şeye karışmazmış (gizli tehdit yani ) sonra anne oda alalım diyince beni karıştırıyorsun ama başka şeylere hiç mi hakkım yok felan dedi :))nerden nereye yani...halbuki evim ayrı yolum ayrı düzenim ayrı,kim karışabilir de,ama bunu hissettirmeleri bile (onları dinlesem de dinlemesem de ) beni kızdırıyor.ya içinde bulundugumuz dönemden ötürü ya da kişiliğimiz bilemiyorum.bişi desen kırılırlar,suçlu durumuna düşersin ,bilemiyorum biz de mi böyle olucaz ilerde :) tek istedğimiz kızım bilir zaten lafını duymak,sen bilirsin denmek .eşim bile bunu derken annemle bu sebeplerden karşı karşıya geliyoruz.(o zaman da küsüyo darılıyor,ben kötü oluyorum.sonra da bak eşin annesiyle bile geçinemiyor diyecek diyo.böylelikle idare etmesi de bana kalıyor!!)yaaa ben de ne dertliymişim bu konuda bea!:84:
dogru soluyorsun canım bende 3-6 alım belkı tombık olur ılk bebıs olmassada oralardan 1 alır gelır babası rıske atmım 79 tl az deıl yanı bu arada Baby 2 Go Baby2Go Limo Travel Sistem 8830 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler ben bunun aynıansına bugun 280,00tl verdım bbaby 2 go ıyımı bılmıyorum ama hayırlısı artık
benim hep 12,8 çıkardı.ama 3 gündür baş dönmem sıklaştı.dün kontrolümde dr.tansiyonuna baktır dedi.bugün yolda yine olunca baktıyım istedim.eczacı kız yükselmiş.limonsuyu iç dedi.içtim şimdilik iyiyim.hersabah bir tane yumurta yiyorum.çokmudur acaba.benimde 9 a 6 çıktı,acıkınca başım dönüyo benim de 8 e 6 ya düşüyo o zaman,ödem de tansiyon yükseltiyomuş,bol bol su iç ve ayaklarını yükseğe kaldır,tuzu da azalt canım,ben tuzu yumurtayı azalttım eski yüzüklerimi takıyom artık rahat rahat
saol cnm.en çok dışarda etkiliyor.sarhoş gibi dolanıyorum.Dikkat et canım,yüksek çıkmış tansiyonun,sarsmıştır seni geçmiş olsun.
Yetişmek için çok koşturduysan falan yükselmiş olabilir. Ben de geçen gün doktora geç kaldım diye koşturdum, tansiyon 14 çıktı. Sonra evde takip ettim, problem yok. Yükseldiğini farketmen iyi bir şey. Tehlikeli olan tansiyonun yükselmesi ama farkına varmaman. O da olabiliyor. Benim mesela 14 çıktı ama hiç bir şekilde anlamamıştım. Geçmiş olsun.
kızlar çok feci midem yanıyo geceden beri mahvolmuş durumdayım gecede yatamadım şuan hele tavan yapmış durumdayım sizlerde de varmı ya çok kötü:2:
kızlar çok feci midem yanıyo geceden beri mahvolmuş durumdayım gecede yatamadım şuan hele tavan yapmış durumdayım sizlerde de varmı ya çok kötü:2:
maden suyu işe yarayabilir :)
Bende de oluyo arada,renine tablet çiğniyorum iyi geliyor.Soda,gazoz fln da deneyebilirsin.
tüm anneciklaere ve anne adaylarına hayırlı sabahlarartık sanırım hepimize doyunca uyku yok ben gece yine uyuyamadım kızlar karnımda 1 tane çatlak yok oğlmda da olmamıştı pek, dr hatta şaşırdıı bakınca daha önce hiç doğum yapmamış gbsnz dedi. ama ben resmen çatlamış gb sancılar hisssediyorum karnımda gerildikçe geriliyor sankim nefes alamıyorum .bütün gece yine başağrısı da eklenince uyuamadım dönüp durdum.son 1 haftadır gecede 4 kere lavobaya gitmek eklennce uykusuzluk tavan yaptı ve kilo verdim derken son 10 gün acayip aldım 72 yi gördüm bu sabah ya aldı başını gidiyor napcam bakalım bu kiloyu ve daha 2 ay var aman allahımmm 70 le bitiririm diyordum güya ama 75 le bitse sevineceğim gb ama sanmam daha fazla alırım görünüyor
magnezyum ve kalsiyum sabah akşam alıyorum kızlarbuna rağmen böyle.
emvacilbihar canım benim çok fazla kramp ve el ayak uyuşmalarım vardı az ağlamadım uykudan uyanmadım. magnezyum almama rağmen. 10 gün kadar önce doktorumu değiştirdim bana yeni bir calcium verdi bunu kullanınca hiçbiri kalmıyacak dedi ve allah ondan razı olsun sabah 2 tane aynı anda tok karına içiyorum 10 gündür kramp uyuşma yok çok şükür.doktoruna sor istersen doktorun senn için uygun derse tavsiye ederim.(osteocare calsium vitamin d3 zinc )
teşekkürler arkadaşlar magnezyum ismi için, magnezyumun hangi yiyeceklerde bulunduğunu yazdığınız için ve verdiğiniz bilgiler için. şu an ıhlamurumu içiyorum. bırazdan yatacağım. şimdiden herkese iyi geceler diliyorum.
Ay kizlarr heralde cogunluk mide yanmasindan sikayetci.Cok sukur bu hamileligimde midem yanmam yok denecek kadar az.Heralde sebebide bu bebegimin bayagi asagida olmasi.Onunda zorluklari var tabi yururken gobegim resmen bacaklarima degiyo ve cok sik tuvalete gitmek zorunda kaliyorum.Ama bu sikintilarimi mide yanmasina tercih ederim dogrusu.
Ay kizlarr heralde cogunluk mide yanmasindan sikayetci.Cok sukur bu hamileligimde midem yanmam yok denecek kadar az.Heralde sebebide bu bebegimin bayagi asagida olmasi.Onunda zorluklari var tabi yururken gobegim resmen bacaklarima degiyo ve cok sik tuvalete gitmek zorunda kaliyorum.Ama bu sikintilarimi mide yanmasina tercih ederim dogrusu.
slm
kendimi tutamadim yaziyorum yaw ben sizin gobislerinizi seveyeimgecen sene bu zamanlar bende hamileydim ve bende aralik annesiyim 30aralik 2010 dogumlu sipa bi oglum var...
allah hepinize sagsalim yavrulariniza kavusmayi nasip etsin ve hamileligin tadini cikarin
hepinize kocaamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?