2011 Aralık Anneleri

güle güle kullansın ciclerini tontiş bir bilen cıkar elbet bakalım hayırlısı artık bende almım dıordumda dayanamadım

cnm walla sanırım karakter.. özelimin- içine biri burnunu soksun benim kalkanlar çok sivri kalkıyor.. şahsın benima nnem karşı tarafın annesi ıvırı olması önemli değil.. evime-bana-eşime- heleki çocuğuma müdahele de inanılmaz geriliyorum... bu konuda kararlar bize ait olmaluı.. fikir beyan etmek ayrıi bizim danışmamız ayrı bir olay ama karar aşaması çöok farklı... bilemiyorum.. allah yolumuzu açık etsin inş..

nasıl 280 tl verdin yaaa inanmıyorum çok ucuz hem araba hem ana kucağı 280 mi yani ikisi bi arada hemde şokkk oldumm

benim hep 12,8 çıkardı.ama 3 gündür baş dönmem sıklaştı.dün kontrolümde dr.tansiyonuna baktır dedi.bugün yolda yine olunca baktıyım istedim.eczacı kız yükselmiş.limonsuyu iç dedi.içtim şimdilik iyiyim.hersabah bir tane yumurta yiyorum.çokmudur acaba.

Dikkat et canım,yüksek çıkmış tansiyonun,sarsmıştır seni geçmiş olsun.
saol cnm.en çok dışarda etkiliyor.sarhoş gibi dolanıyorum.

saol cnm.koşuşturmayı bırak göbüşten artık yolda penguen gibi yürür oldum.baş dönmesi ve sersemlik yapıyo.fark etmemek mümkünmü.ne yapsamda şu kilo alımını yavaşlatsam bilemiyorum.dr.hızlı kilo aldığın için oluyor dedi.

kızlar çok feci midem yanıyo geceden beri mahvolmuş durumdayım gecede yatamadım şuan hele tavan yapmış durumdayım sizlerde de varmı ya çok kötü:2:

Bende de oluyo arada,renine tablet çiğniyorum iyi geliyor.Soda,gazoz fln da deneyebilirsin.

çok afedersiniz sabah dışarıya çıkardım ne yediysem o derece eski kadınlar mide yanmasının sebebini bebeğin saçı çıkıyor derler ama bilimsel olarak bebeğin mideye baskı yapmasından dolayı yanma oluyor sanırım eşimi markete göndereyim çok sağolun

pamukcum gaviscon srup bulundur evde mide yanmasına ıyı gelıyor yani en azından bır muddet rahatlatıyor ben gece yatarken bır kasık içip öyle yatıyorum..bende de cok oluyor yanma

iyi akşamlar kızlar yaa bişi sorucam ben sakarya da yaşıyorum burası çokta büyük biryer değil ve alternatif çok az lahusa pijama sabhlık filan alıcam internetten alışveriş yapsam çeşit çok ama görmeden kumaşa dokunmadan güvenemiyorum.aranızda lahusa takımı alıpta link yollayabilen olur mu acaba yardım edermisiniz

kızlar ya herkes uykusuzluk çekiyor bense uyumaktan gözümü açamıyorum 3-4 gündür uyumaktan yemeği bile zor yetiştiriyorum bugün de gündüz baya uyumuşum allahtan eşim bu akşam geç geliyor da yemek yapmak sorun olmayacak
sürekli uyumak istiyorum hamileliğimin ilk günlerine geri döndüm resmen normal midir sizce

Ay kizlarr heralde cogunluk mide yanmasindan sikayetci.Cok sukur bu hamileligimde midem yanmam yok denecek kadar az.Heralde sebebide bu bebegimin bayagi asagida olmasi.Onunda zorluklari var tabi yururken gobegim resmen bacaklarima degiyo ve cok sik tuvalete gitmek zorunda kaliyorum.Ama bu sikintilarimi mide yanmasina tercih ederim dogrusu.

benimde ilk gebeliğim aynı şeyler bende de var annis midem hiç yanmıyor çok şükür ama çok sık wc gidiyorum hatta wc den çıkamıyorum bebişim çok aşada ve hiç yukarı tekme atmıyor neden böyle acaba herkes göğüsüme dayanıyo bebeğim falan dio bende hiç öle bişi yok kasıklarımda we göbek deliği hizasını geçmiyo

valla benim göbek öyle ortada duruyor ne aşağıda ne yukarıda asılı kalmış gibi yaaa :)

slm
kendimi tutamadim yaziyorum yaw ben sizin gobislerinizi seveyeim gecen sene bu zamanlar bende hamileydim ve bende aralik annesiyim 30aralik 2010 dogumlu sipa bi oglum var...
allah hepinize sagsalim yavrulariniza kavusmayi nasip etsin ve hamileligin tadini cikarin
hepinize kocaamn

slm canm hoşgeldin..rabbim bizede nasip etsin de bizde seneye yazalım böle inşallah...öyle heyecanlıyımki...uykularım kaçıyor artık,,eksiği kaldımı?şunuda alsammı?ay bi odasını kursak,,way bi doğsa da gelse paşam..ooff off...dua et bize sen canım,,hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız...seninde paşana Rabbim hayırlı ömürler versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…