2011 Aralık Anneleri

ya ben burada normal bi mağazada sordum bunu ikisini 450 tl dedi sende 280 tl aldım deyince şok oldum hemen wenice gidip bakacağım inş aalabilirim sen hangi şehirdesin bu arada

nusya ınsallah wardır ypoksa ben burdakı wenınce numarasını verırım konusursun bı sekılde almaya calısırsın ınt bulabılırsın numarasını ınsallah alırsın canım sımdı sıra prıma bezlerde onlarda baya ıyı ama en kucugumu yoksa 3,6 kg mı alsam kestıremedım bırde 2 adet ıslak mendılının olması cok gusel he kıpa warsa ordanda dalın 3 lu set aldım 14 tl ye yenı dogan ıslak mendılı sampuan ve yagı war

yaaaa çokkkkk güzel bende bundan istiyorum inş sakaryadaki wenice mağazasında indirim we renk seçeneği vardır eğer alamazsam kahrolurumm süper indirim we baby 2 go kaliteli

iyi akşamlar kızlarbu yazıyı görünce bende şaşırdım ben uzaklardayım ama ilk iş teyzemize araştırtacağım. eğer indirim her ilde yoksada aydında gelinimiz var ona söylerim alır ordan ama bunun için aydındaki mağaza için detaylı bilgi verebilirmisin canım sana zahmet bide telefon numarası adres mağaza adı vs detaylı olursa iyi olur şimdiden teşekküürler teyzecik

inş bi şekilde alacağım hiç olmazsa dediğin gibi telf görüşüp kargoyla getirtirim walla bez konusunda bilgim yok henüz oraya gelemedim doğuma yakın almayı düşünüyorum çünkü dalinde çok uygun muş ama kayınwaldem nıvea atta çanta almış yinede sağol bilgi verdiğin için iyiki bu site var çok işe yarıyor yaa

doğru aslında ben bunu düşünmemiştim hastane için gecelik daha pratik olur muayne filan olmam gerekirse daha kullanışlı haklısın arkadaşım ama gecelik ucuz bişi olur sadece hast kullanmak için leke filan olursa çıkmaz çünkü

canım sımdı gelının aydında yasıyorsa zaten aydın forumu kesin biliyordur forum aydında wenice de dersin zaten bır tane war bimeksın yanında bu kıyafet satıyor 4 tane araba var vitrinin de numarasıda 256 232 00 29 her 100 de 20 tl ındırmınız warmıs desin yada onlar anlatır herhalde arabaının modelının adıda lımo bebek araba die gecıyor arkası uzamadan bakın derım snra kampoanya bıttı bılmem ne olur hemen arastırın yararlanın bende soktayım yanı hatta acaba yanlısmı yaptım dıorum dıorum yada bı durummu war dıe dusunuyorum

Feyza Tekstil Bay Bayan Pijama Pijamaları

canım bak bırde bu markadan pıjama aldım cok kalıtelı malı katalog no 2de ürün kodu 211 krem rengini aldım bencede yanında uygun da olsa bır gecelık bulundur bir tanede agır takım alırsın

çok geçmiş olsun.Bununla kalsın inşallah.

ewet öyle yapacağım ben bu pijama dünyasındaki pijama ve gecelikleri çok beğeniyorum oradan seçeceğim birtane kendime pamuk die bi arkadaş var ankara da oturuyormuş o kendine alırken banada bakıcak kalitesi güzelse kargoyla getirtirim artık cnm

bebek bezıde super ındırdımde ben onuda hesapladım hespı burda da war guvenılır o sıte kıpada zaten 1 paketı 22 4 paket alcan hedıyede ıslak mendl o fıyataa bence gayet uygun ımkanın warsa degerlendın

Son düzenleme:
kizlaaaar nasilsiniz ya ben bise sorcam bi kac gundur bacaklarimin ic kisminda amaaa yukari kasiklara dogru olan yerr yani bacaklarimin bitiminin oldugu yerr :))) anlatabildimmiii boyle olan varmiii kizlaaar ya hasta olan arkadaslara da gecmis olsun pek gecmise bakamiyorm cocuklaa :)

HALUK BAYRAM HAMLE GECELK,SABAHLIK TAKIM. Pijama Dnyas

benım bunun pembesi cnm baktın mı bılmıyorum ama haluk bayram urunlerı kalıtelı oluyor guzel dusunmussunuz kendıme almasaydım senın ıcın bakardım bende ankaradayım cunku

Son düzenleme:
kutusunda yazıor ınt atıgım lınktekı aynı urun kutusunda cekerım hatta urunu cıkarırda cekerım problem deıl canım ama urunu acamam benı yorar kutusuyla yukluge kaldırdık hepsını kutsunu cekıp yolayabılırım walla numarasını werdım ara sor baby2 go lımo bebek arabası dıe yazması lazım ama onlar sadece lımosunu alomıslar benım sucum yok :) zaten resım yukledım aynısı yanı degısen bısıy yok ınt benım elımdekı aynı tasıma koltugunun cekebılrım o acıkta

Son düzenleme:

canım ıyıyız sen nasılsın gorusemıyoruz ne zamandır bu arada o agrı bende de oluyor sanırım normal bazen adım atamıyorum o derece agrıyor artık zaman gectıkce agrılar cogalıyor Allah yardımcımız olsun

yok cnm zahmet etme kendine ben ilk fırsatta gidip bakacağım en geç pazar günü yani inş alırım ama sana nekadar teşkr etsem azdır çok büyük iyilik yaptın bana yaa allah razı olsun allah ne muradın warsa wersin

walla ınsallah benım aldıgım fıyattan sızde alısırsnız gusel gunlerde kullanırsınız allahıma cok sukur bebgım sag salım gelsin baska bısıy ıstemem cumlemız kolay dogum yapar ınsallah az kaldı pazara ınt sıtesınden bul sızın ordakı wenınce numarasını sor

bende iyiyim tattliim yaa inaaan aklim sizdeee amaa gun icindeee ya uyuyormm ya efeyle ilgileniyorum :) bidee 7 saat fark var yaaa arada yani bizim burda 16:50 :) sizde 23:50 herhalde bu yuzden pek deenk gelemiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…