walla warsa sızın ordfa gıt al derım kampanyada magza bırde kurumsalsa alabılırsın ben hıc sormadam kurumsalmı deılmı dıe uygun bulunca bak bu Baby 2 Go Baby2Go Limo Travel Sistem 8830 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler aldıgım sor warmı sızınde kampanya dıe alırsın ben aldım faturamda burda odedgım parada ortada
link yollArmısın lütfen bi bakıyım
yaaaa çokkkkk güzel bende bundan istiyorum inş sakaryadaki wenice mağazasında indirim we renk seçeneği vardır eğer alamazsam kahrolurumm süper indirim we baby 2 go kaliteli
nusya ınsallah wardır ypoksa ben burdakı wenınce numarasını verırım konusursun bı sekılde almaya calısırsın ınt bulabılırsın numarasını ınsallah alırsın canım sımdı sıra prıma bezlerde onlarda baya ıyı ama en kucugumu yoksa 3,6 kg mı alsam kestıremedım bırde 2 adet ıslak mendılının olması cok gusel he kıpa warsa ordanda dalın 3 lu set aldım 14 tl ye yenı dogan ıslak mendılı sampuan ve yagı war
HALUK BAYRAM HAMLE GECELK,SABAHLIK TAKIM. Pijama Dnyas
Canım benım aldıgım gecelık takımı pembe olan bırde pıjama takımı aldım onuda yollıcam bulayımda yalnız bırde gecelık alsan ıyı olur dıkısınden fln agrın olursa belkı pıjama takımı gıyemezsın
iyi akşamlar kızlarbu yazıyı görünce bende şaşırdım ben uzaklardayım ama ilk iş teyzemize araştırtacağım. eğer indirim her ilde yoksada aydında gelinimiz var ona söylerim alır ordan ama bunun için aydındaki mağaza için detaylı bilgi verebilirmisin canım sana zahmet bide telefon numarası adres mağaza adı vs detaylı olursa iyi olur şimdiden teşekküürler teyzecik
doğru aslında ben bunu düşünmemiştim hastane için gecelik daha pratik olur muayne filan olmam gerekirse daha kullanışlı haklısın arkadaşım ama gecelik ucuz bişi olur sadece hast kullanmak için leke filan olursa çıkmaz çünkü
kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.
Feyza Tekstil Bay Bayan Pijama Pijamaları
canım bak bırde bu markadan pıjama aldım cok kalıtelı malı katalog no 2de ürün kodu 211 krem rengini aldım bencede yanında uygun da olsa bır gecelık bulundur bir tanede agır takım alırsın
inş bi şekilde alacağım hiç olmazsa dediğin gibi telf görüşüp kargoyla getirtirim wallabez konusunda bilgim yok henüz oraya gelemedim doğuma yakın almayı düşünüyorum çünkü dalinde çok uygun muş ama kayınwaldem nıvea atta çanta almış yinede sağol bilgi verdiğin için iyiki bu site var çok işe yarıyor yaa
ewet öyle yapacağım ben bu pijama dünyasındaki pijama ve gecelikleri çok beğeniyorum oradan seçeceğim birtane kendime pamuk die bi arkadaş var ankara da oturuyormuş o kendine alırken banada bakıcak kalitesi güzelse kargoyla getirtirim artık cnm
bebek bezıde super ındırdımde ben onuda hesapladım hespı burda da war guvenılır o sıte kıpada zaten 1 paketı 22 4 paket alcan hedıyede ıslak mendl o fıyataa bence gayet uygun ımkanın warsa degerlendın
daha yenı resım yuklmeyı ogrettı esım daha oncelerı basaramamıstım sımdı faturanın resımnı koydum bakın snra kalıdrcam sattı tarıhıde war zaten lımo bbebek arabası dıede yazıor bakın şimdi cektım faturasınıda
canm yaa faturayı çekip yollamışsınn çok yaşa emiiiyanlız burada baby 2 go yazmıyor marka olarak
kizlaaaar nasilsiniz ya ben bise sorcam bi kac gundur bacaklarimin ic kisminda amaaa yukari kasiklara dogru olan yerr yani bacaklarimin bitiminin oldugu yerr :))) anlatabildimmiii boyle olan varmiii kizlaaar yahasta olan arkadaslara da gecmis olsun pek gecmise bakamiyorm cocuklaa :)
kutusunda yazıor ınt atıgım lınktekı aynı urun kutusunda cekerım hatta urunu cıkarırda cekerım problem deıl canım ama urunu acamam benı yorar kutusuyla yukluge kaldırdık hepsını kutsunu cekıp yolayabılırım walla numarasını werdım ara sor baby2 go lımo bebek arabası dıe yazması lazım ama onlar sadece lımosunu alomıslar benım sucum yok :)
yok cnm zahmet etme kendine ben ilk fırsatta gidip bakacağım en geç pazar günü yani inş alırım ama sana nekadar teşkr etsem azdır çok büyük iyilik yaptın bana yaa allah razı olsun allah ne muradın warsa wersin
canım ıyıyız sen nasılsın gorusemıyoruz ne zamandır bu arada o agrı bende de oluyor sanırım normal bazen adım atamıyorum o derece agrıyor artık zaman gectıkce agrılar cogalıyor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?