2011 Aralık Anneleri

teşekkürler inşallah biz de bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Slm kızlar nasılsınız takip edemedim sizleri 15 gündür köydeydik hsonu da idarecilik sınavına gireceğim çok yorucuydu çalışma dönemi heryerim ağırıyo özellikle göğsümün altı ölüyorum yaklaşık 3 aydır ağrıyo nasıl geçer bu en son uyuşuyo gibi oluyo sırtıma vuruyo ağrı özellikle masa başında ders çalışırken oluyo inş emeklerimizin karşılığını alırız

hepinizi öpüyorum

pamukcum gaviscon srup bulundur evde mide yanmasına ıyı gelıyor yani en azından bır muddet rahatlatıyor ben gece yatarken bır kasık içip öyle yatıyorum..bende de cok oluyor yanma

iyi geliyormu cidden yarım saat önce soda içtim biraz iyi geldi ama hala devam ediyor eskisine nazaran iyiyim ama sağol destinacım

canım ben şimdilik bunu aldım kırmızı olanını ama birtane daha almayı düşünüyorum ama farklı modelden bak aldığım linki yollayayım sana

Bone Lohusa Gecelii - ocukmarket.com

bebegin ekksikleri cok degil aslinda bize eksik gibi gorunen aslinda bizim hosumuza giden seylermis ben bunu anladim o kadar cok kiyafet filan almisimki kimilerini hic giydiremedim bile :)
en heyecan vericisi odasini hazirlamakti bu zamanlar hazirlamistik ve doguma kadar hergun girip cikiyodum :)
dogumu beklemekte ayri bi telas zaten ben gunumden 2hafta sonra dogum yaptim o'da sezaryenle :))

hepinize allah kolaylik versin kolay dogumlar nasip etsin,evlatlarinza saglikla kavusursunuz insallah

benim göbeğimde ortada ve top gibi :)) haliyle 2 gündür mide yanması yaşıyorum ama sık wc ye çıkmayı tercih ederdim olsun canı sağolsun oğlumun onun için herşeye değer

ewet canım sanırım öyle..ilk zamanlar bu kadar kıyafet noolcak diyodum,,şimdi gezip daha güzellerini gördükçe bu bizde yoktu galiba diyorum :)) bizimde odamız geldi haftaya kuruluma gelecekler inşallah..sonrasında bende senn gbi olurum büyük ihtimalle..kıyafetlerini yıkar,ütüler,,yerleştiririm..sonra zırt pırt odasına :))

eewt güzelmiş ama dediğin gibi pahalı pijama dünyası var orada 100 tl bunlar hemde daha değişik modellerde var ama görmeden almaya cesaret edemiyorum kii

ben o kırmızı olanı ankaradan aldım yani özel gidip aldım canım alışveriş yaparken göründüğünden daha güzel ama diğer ürünler için bende nasıldır bilemiyorum ama çok kötüde değildir ya

eewt güzelmiş ama dediğin gibi pahalı pijama dünyası var orada 100 tl bunlar hemde daha değişik modellerde var ama görmeden almaya cesaret edemiyorum kii

ben sana yardım edeyim derken sen beni zarara soktun
o pahalı dediğim pijama dünyasında 100 tl miş ozaman ben bunu alırım çok hoşuma gitti ya :)

pijama dünyası bana çok yakınmış ya ankara da ben yerinden bakıp alırım ozaman sanada geç kalmadan haber veririm istersen canım

ben sana yardım edeyim derken sen beni zarara soktun
o pahalı dediğim pijama dünyasında 100 tl miş ozaman ben bunu alırım çok hoşuma gitti ya :)

aslında zarar değil kar yaptın arkadaşım 160 tl yerinde 100 tl ye hallettin işi hadi gene iyisin
ama ben gene alamadım yaa

kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…