slm
kendimi tutamadim yaziyorum yaw ben sizin gobislerinizi seveyeimgecen sene bu zamanlar bende hamileydim ve bende aralik annesiyim 30aralik 2010 dogumlu sipa bi oglum var...
allah hepinize sagsalim yavrulariniza kavusmayi nasip etsin ve hamileligin tadini cikarin
hepinize kocaamn
pamukcum gaviscon srup bulundur evde mide yanmasına ıyı gelıyor yani en azından bır muddet rahatlatıyor ben gece yatarken bır kasık içip öyle yatıyorum..bende de cok oluyor yanma
iyi akşamlar kızlar yaa bişi sorucam ben sakarya da yaşıyorum burası çokta büyük biryer değil ve alternatif çok az lahusa pijama sabhlık filan alıcam internetten alışveriş yapsam çeşit çok ama görmeden kumaşa dokunmadan güvenemiyorum.aranızda lahusa takımı alıpta link yollayabilen olur mu acaba yardım edermisiniz
slm canm hoşgeldin..rabbim bizede nasip etsin de bizde seneye yazalım böle inşallah...öyle heyecanlıyımki...uykularım kaçıyor artık,,eksiği kaldımı?şunuda alsammı?ay bi odasını kursak,,way bi doğsa da gelse paşam..ooff off...dua et bize sen canım,,hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız...seninde paşana Rabbim hayırlı ömürler versin inş
İyi akşamlar annecikler :))
iyi geliyormu cidden yarım saat önce soda içtim biraz iyi geldi ama hala devam ediyor eskisine nazaran iyiyim ama sağol destinacım
bebegin ekksikleri cok degil aslinda bize eksik gibi gorunen aslinda bizim hosumuza giden seylermis ben bunu anladim o kadar cok kiyafet filan almisimki kimilerini hic giydiremedim bile :)
en heyecan vericisi odasini hazirlamakti bu zamanlar hazirlamistik ve doguma kadar hergun girip cikiyodum :)
dogumu beklemekte ayri bi telas zaten ben gunumden 2hafta sonra dogum yaptim o'da sezaryenle :))
hepinize allah kolaylik versin kolay dogumlar nasip etsin,evlatlarinza saglikla kavusursunuz insallah
canım ben şimdilik bunu aldım kırmızı olanını ama birtane daha almayı düşünüyorum ama farklı modelden bak aldığım linki yollayayım sana
Bone Lohusa Gecelii - ocukmarket.com
rennie tablet iyi geliyomuş öyle duymuştum belki işinize yarar
bu lohusa takımı çok hoşuma gitti ama çok pahalı ya
Armissa Hamile ve Lohusa 3'l Pijama Seti - ocukmarket.com
eewt güzelmiş ama dediğin gibi pahalı pijama dünyası var orada 100 tl bunlar hemde daha değişik modellerde var ama görmeden almaya cesaret edemiyorum kii
ben o kırmızı olanı ankaradan aldım yani özel gidip aldım canım alışveriş yaparken göründüğünden daha güzel ama diğer ürünler için bende nasıldır bilemiyorum ama çok kötüde değildir ya
eewt güzelmiş ama dediğin gibi pahalı pijama dünyası var orada 100 tl bunlar hemde daha değişik modellerde var ama görmeden almaya cesaret edemiyorum kii
ben sana yardım edeyim derken sen beni zarara soktun
o pahalı dediğim pijama dünyasında 100 tl miş ozaman ben bunu alırım çok hoşuma gitti ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?