canım burayı biliyorum ama çocuk hemen büyüyor 4 tane almak istemedim kilosuna göre alırım diye hesap ettim ama buradanda haberim var benim sana yolladığım linkteki bebek bezinin içinde 72 adet varbizim kullanacağımız 2 numara yani bebeğin kilo aralığı 3-6 kg bence en makbulü bu bide ben doğuma istanbul a gideceğim için bu bezleri nasıl götürebilirdim sana hangisi uyuyorsa onu al tatlım
senınkı ne kadarlık? neyın olucak
ins cnm sorun cıkmaz benım 30 haftalık kızım olcak hayırlısıyla
kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.
bende bugun kontrolden geldım başı yukardaymış daha dönmemış...yaaa donmesseeee ben normal doğum ıstıyorum 3 hafta sonra tekrargitcem inşallah doğumpozısyonunu alır...kaçkılo olmuş senın oğlan :)))
ANNİS;gecenler de sen mi yazmıştın bu pelvis kemiğimi yanı su bıkını bolgesının oldugu kemık agrıyor dıye?? ya bugun sabah duşa girdim tam cıkacakken bır agrı gırdı o kemıgıme ama nasıl agrı sankı doguruyorum sandım adım atamadım o dustan zor cıktım ama ne yuruyebılıyorum ne yatabılıyorum kaldım oyle sonra sonra bıraz şiddeti gectı ama hala cok agrı var sankı oraya bısey sıkışmış gıbı..kahvaltıya arkadaşlarım gelıcektı bısey hazırlayamadım kendılerı gırıp yaptılar hep sagolsunlar sonra aklıma geldı sankı sen mı ole yazmıştın doguma hazırlık o kemık genışlermış kımısınde bırden genışleme olurmuş dıye acaba benım öylemı oldu bugun doktorumuda aramadım belkı normal bıdurumdur dıye..ama hala yururken zorlanıyorum bacaklarım ıkı yana acık tuhaf bısekılde yuruyorum
kizlaaaar nasilsiniz ya ben bise sorcam bi kac gundur bacaklarimin ic kisminda amaaa yukari kasiklara dogru olan yerr yani bacaklarimin bitiminin oldugu yerr :))) anlatabildimmiii boyle olan varmiii kizlaaar yahasta olan arkadaslara da gecmis olsun pek gecmise bakamiyorm cocuklaa :)
günaydın canlarım
nasılsınız bugün
sesim kısık derse 10 dk geç kaldım ama buradayım. gece kramplardan yatamıyorum. dün bi arkadaş bana magnezyumunu değiştir demişti bugün doktora yazdırcam inşallah. dayanamıyorum daha şimdiden.
ANNİS;gecenler de sen mi yazmıştın bu pelvis kemiğimi yanı su bıkını bolgesının oldugu kemık agrıyor dıye?? ya bugun sabah duşa girdim tam cıkacakken bır agrı gırdı o kemıgıme ama nasıl agrı sankı doguruyorum sandım adım atamadım o dustan zor cıktım ama ne yuruyebılıyorum ne yatabılıyorum kaldım oyle sonra sonra bıraz şiddeti gectı ama hala cok agrı var sankı oraya bısey sıkışmış gıbı..kahvaltıya arkadaşlarım gelıcektı bısey hazırlayamadım kendılerı gırıp yaptılar hep sagolsunlar sonra aklıma geldı sankı sen mı ole yazmıştın doguma hazırlık o kemık genışlermış kımısınde bırden genışleme olurmuş dıye acaba benım öylemı oldu bugun doktorumuda aramadım belkı normal bıdurumdur dıye..ama hala yururken zorlanıyorum bacaklarım ıkı yana acık tuhaf bısekılde yuruyorum
neslihan geçmiş olsun, allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin allahım.
deryacım,
ocak anneleri olarak biz de hatim yapıcaz, cüzleri paylaşıyoruz şu an. sonra nasıl olcak, mesela 3.cüzü alan bitirmeden 22.cüzü alan bitirse sorun olurmu, yoksa sıraylamı okunacak, 1. bitirdiğini haber verince mi 2.okumaya başlayacak vs.
okumaya başlarken ne diye niyet edicez?
kızların gerçek ismi neden lazım?
Ay canim kusura bakma gecmisi artik okumuyorum cunku cok fazla pc basinda duramiyorum.Gec cevap veriyorum o yuzden.Evet bendim canim ilk hamileligimdede cok cekmistim.Su son 1 haftaya kadarda bundada cok cektim.Sanki testere ile kesiyorlar.O kadar aci veriyo bazen.Ama benim dedigim sey kesinlikle kemik agrisi.Yani alt tarafla ic bolgeyle alaka yok.Yani bikini bolgesinin altindaki kemik.O kemik olup olmadigini soyle test et ayagini kaldirip pijamani giymeye calis ayakta.O zaman cok aci veriyo.Yani tek ayak ustunde durup birsey yapmaya calistinmi.Nedense su bir haftadir biraz daha iyiyim.Ne iyi geldi onu dusunuyorum.Bulursam sanada tavsiye ederim
deryacım adımı silermisin parantezden:))
birde bu ay sonu dediğin eylülmü, yani nugun sonmu? yoksa ekimi mi kastettin?
ekim sonuna kadar canım,pardon word de rensiz yaptım senin ismi,ama buraya yapıştırınca renkli çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?