2011 Aralık Anneleri

cnm çok çok geçmiş olsun ya çok dikkat kendine 3 hafta evdemisin şimdi ?

canım ben yürürken topallıyorum nerdeyse çok acıyo çok

evet bazen yurumek bile iskence haline geliyo o agri yuzunden.yani ne alaka diyeceksiniz ama yatakta saga sola donerken bile oranin acisindan gozlerim yasariyo.esimden destek almadan donemiyorum o derece yani.ama nedense su bir haftadir pek agrim yok.niye oldugunu cozmeye calisiyorum :) bulunca haber etcem cunku bu agriyi tetikleyen kesin birsey var.ya yatma seklimiz ya yurume yada herhangi bir hareket.

bende de var o ağrı ben normaldir sanıyodum hem de epeydir var 20 li haftalarda vardı 1 hafta sürdü geçti,ara ara tekrar oldu,bu aralar çok şiddetli ağrıyo,ama 20 li haftalarda bebek bayağı yukardaydı ve kafası sağda ayakları soldaydı,şimdi kafası aşağıda ama çok ta aşağıda değilikarnımın alt tarafında diyeyim,dur ben de dr. u arayayım bi ben de 32 haftalıkken gidip dr. a çalışabilir raporu alcaktım o zaman giderim diyodum

yok canim benimki belli birsey.yani doktorumunda dedigi bu.diyorum ya benim alt kisimda yani dogum olacak bolgede zorluk yok benim kemigimde zorlama var.yani elleyince bile kemigi o aciyi hissediyorum.ben care olarak bolbol guzel guzel yatip dinleniyorum.ama uyarin icin sagol canim..

Son düzenleme:

bence bebeğin yaptığı baskı,benim de gece dönerken yataktan kalkarken ağrı oluyo ama çok şiddetli değil,yani uyuyabiliyorum sadece 2-3 gündür geceleri tuvalete kalkmaya başladım eskiden sabaha kadar yatıyodum,şimdi bebek büyüdüğünden sanırım sıkıştırıyo bi de kafayı o bölgeye yasladığından ağrı yapıyo galiba dedim

neslihancım çok çok geçmiş olsun bende de geçen hafta hafif bir kanama olmuştu apar topar hastaneye gitmiştik çok şükür bişey çıkmadı bol bol uzanarak dinlenmem gerektiği söylendi oturarak dinlenme olmuyormuş çünkü şimdi daha çok dikkat ediyorum eve gider gitmez en az yarım saat uzanıyorum bi de çok çok dua ediyorum en önemlisi de moralimi çok yüksek tutuyorum her an olabilecek bişey çünkü bizim yapmamız gereken önlemini almamız o olaydan sonra ben de hemen hastane çantamı hazırladım inşallah bebeklerimizi en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alırız

Arkadaşlar merhaba
Ben de ocak anneleri topiciğindenim
Sizin paylaşımlarınız maşaallah daha bol,biz saatleri falan pek tutturamıyoz ondan olsa gerek böyle hareketli değil topiciğimiz.
Ben de sezeryan planladığım için aralık sonu da olabilir doğumum
o yüzden aralık annesi olma ihtimalim de var.Yani kısacası beni de alın aranıza,
paylaşımlarınza ortak olmak istiyorum

geçmiş olsun canım ya ben de ş...min ağrısından zor yürüyom,Allah yardımcımız olsun
amin canım hepimize inşallah

ben de seninle aynı durumdayım. zaman geçsin biran önce diye düşünüyorum bunu çok istiyorum en azından 32yi görseydim diyorum. hatmınızı Allah kabul etsin. çok güzel bir çalışma olmuş bence. ben de katılmak isterim.

aynen canım benim de öyle dr. la konuştuk normal diyo bebek büyüdüğü için o bölgeye baskı yaptığı için ağrıyodur diyo,çünkü dediğim gibi ara ara olup 4-5 gün sürüp geçiyodu,o zamanlar umursamıyodum şimdi bebek büyüdü diye bi de kafası döndü diye korktum erken gelcek diye,bi de çocuğun hareketlerinden de kaynaklanırmış bizim kız o kadar hareketli ki maşallah tepinyo resmen ordaki kemikler napsın sızlamasın da,eğer çok aşağıda olsa hissederdim bi de saat başı wc ye giderdim mesala bugün sabah 7 buçukta gittim 1 ltden fazla sıvı tüketmişimdir şu saate kadar daha gitmedim

hoşgeldin canım aramıza

günaydın kızlar

cnm benımkı tam nıkını bolgesı olan kemıkte oldu ama ne agrı anlatamam sankı kemıgım yarılıyor genışlıyor gıbıydı:18: o karnımın bellı yerlerındekı agrı zaten hep var ara ara artıyor bazen azalıyor ama bu kemık agrısı cok kotuymuş

benım kastettıgımde işte o bahsettıgın kemıktı cnm ya duştayken bı gırdı kemıgım ayrılıyor sandım hatta dedim doguruyom galıba kımıldayamadım bıle bır muddet ayagımı kaldırıp duştan cıkmadım sonrasında camasırımı bıle zor gıydım ayak kalkmıyor cunkuakşama kadar da devam etti agrı evın içinde bacaklar ıkı yana ayrık bı yuruyusum vardı görecen halımı sanki altına doldurmuş cocuklar gıbıydımbugun cok şukur daha ıyıyım şimdi hafıften var ama o kadar rahatsız etmıyor ..birde dün gece o agrıdan sonra yatakta karnıma sancı gırdı o da nefes aldırtmıyor bole karnımın heryerını sancı kapladı hemen eşimi uyandırıp buscopan istedim doktor onu vermişti öyle sancılar için onu içince bir kaç saat sonra rahatlattı..eşşme diyorum daha şimdiden bu kızcıgım canıma okuyor benim bakalım dogduktan sonra ne olacak

kizlar
nasilsiniz
anlasilan butun agriilarimiz ayniiiii
cok az zamanimiz kaldiiiiiiii
yaaaaaa ne kadar guzellll
ben agrilarim icin terapiye,masaja gidiyorum ama ona ragmen oluyor cunku kemikler aciliyor az degil 10cm acilma oluyor...
yeni gelen arkadasda hosgelmis

Günaydın annişler sabahın köründe uyandım nedeni biraz komik burnuma gelen bi yemeğin kokusu uyutmadı kalktım aldım yaptım yedim

Yeni gelen annişler hoş geldiniiz bi ocak annemiz varmış hoş geldin aramıza

Rahatsız annişlerimizede acil şifalar diliyorum

Hoşbulduk canım,
ben bi kaç hafta geriden takip ettiğim için benim henüz tarif ettiğiniz bölgede değil,kalçamın üstünde ağrı oluyr
özellikle masabaşında bi kaç saat oturduktan sonra kalkınca ilk adımdan sonra öyle kalakalıyorum.Azıcık bekleyince açlıyor.Normal mi acaba bu arkadaşlar,
bu haftalarda sizde yaşadınız mı böyle bi ağrı

Hayırlı sabahlarrr hepinizeeee.deryacım hava gerçekten güzel serin bu havalarda bana bebişlerin gelme vaktinin yaklaştığını hissettiriyoo:44:

neslihancım çok geçmiş olsun canım

deryaaaa 24. cüzü kaç kişi okuyacağız??? bana verdin türkçe okuyacağım.. sevgiliye_34 e verdin.... seldayavuza verdin....

Hoşbulduk canım,
Bazen insanın canı zamandan bağımsız şeyler çekebiliyor,
ben de geçen akşam yatmadan öyle şeyler yapıp yedim ki
Normalde gündüz bile yemeyeceğim şeylerdi.

Hayırlı sabahlarrr hepinizeeee.deryacım hava gerçekten güzel serin bu havalarda bana bebişlerin gelme vaktinin yaklaştığını hissettiriyoo:44:

Aynı şeyi ben de sabah kalkınca düşündüm.Normalde kışı sevmem,gelmesi de hep hüzünlendiri beni
Ama bu sabah böyle hava kış havası gibi kapalı idi,aklıma inş kızımın kışla beraber geleceği gelince içim kıpır kıpır oldu

benim de kuyruk kemiğim ağrıyor biraz oturunca ve normalmiş. senin de anladığım kadarıyla o kemik ağrıyor. o kemiğin insan vücudunda 1 defaya mahsus görevi varmış o da doğum sırasında ikiye bölünüp genişlemeyi açılmayı sağlamakmış. ne kadar mükemmel değil mi. şimdiden ağrılarla esniyor genişliyor bence o bölge de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…