kızlar herkese günaydın. isimlerinizi tek tek sayamıyorum hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
annis bende de o ağrı var. kıyafet giyerken bi ayağımı kaldırınca ağrıdan ölüyorum sandım ama benim ekstradan karnımın aşağı şeyime yakın kısımda oranın içi boş (kızım biraz daha yukarda) orda bi sızlama şeklinde beni çok öldürmeyen ama geçmeyen de bi ağrı vardı. ben normaldir diyodum ama değilmiş. bi de doktor dedi ki belirtilerinizi hafife almayın, size göre normal olabilir, sonra doğum başlar, hem bebek hem biz sıkıntıya gireriz. siz bize söyleyin biz kontrol edelim ona göre tedbir alalım, doğumu geciktirelim dedi. bunun için yapılan iğneler var dedi. bu arada dün olduğum iki iğneden sonra kıyafetimi giyerken de ağrım kalmadı, karnımın aşağısındaki yerde de sızlama kayboldu. kızlar nolcak demeyin. bol bol dinlenin. ben dün çok korktum. gece moral bozukluğundan uyuyamadım.
canım ben yürürken topallıyorum nerdeyse çok acıyo çok
kızlar herkese günaydın. isimlerinizi tek tek sayamıyorum hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
annis bende de o ağrı var. kıyafet giyerken bi ayağımı kaldırınca ağrıdan ölüyorum sandım ama benim ekstradan karnımın aşağı şeyime yakın kısımda oranın içi boş (kızım biraz daha yukarda) orda bi sızlama şeklinde beni çok öldürmeyen ama geçmeyen de bi ağrı vardı. ben normaldir diyodum ama değilmiş. bi de doktor dedi ki belirtilerinizi hafife almayın, size göre normal olabilir, sonra doğum başlar, hem bebek hem biz sıkıntıya gireriz. siz bize söyleyin biz kontrol edelim ona göre tedbir alalım, doğumu geciktirelim dedi. bunun için yapılan iğneler var dedi. bu arada dün olduğum iki iğneden sonra kıyafetimi giyerken de ağrım kalmadı, karnımın aşağısındaki yerde de sızlama kayboldu. kızlar nolcak demeyin. bol bol dinlenin. ben dün çok korktum. gece moral bozukluğundan uyuyamadım.
evet bazen yurumek bile iskence haline geliyo o agri yuzunden.yani ne alaka diyeceksiniz ama yatakta saga sola donerken bile oranin acisindan gozlerim yasariyo.esimden destek almadan donemiyorum o derece yani.ama nedense su bir haftadir pek agrim yok.niye oldugunu cozmeye calisiyorum :) bulunca haber etcemcunku bu agriyi tetikleyen kesin birsey var.ya yatma seklimiz ya yurume yada herhangi bir hareket.
amin canım hepimize inşallahgeçmiş olsun canım ya ben de ş...min ağrısından zor yürüyom,Allah yardımcımız olsun
ben de seninle aynı durumdayım. zaman geçsin biran önce diye düşünüyorum bunu çok istiyorum en azından 32yi görseydim diyorum. hatmınızı Allah kabul etsin. çok güzel bir çalışma olmuş bence. ben de katılmak isterim.saol canım, tamam ben bu pazar okurum inşallah 26yı. sonrada ocak annişlerininkine başlarım. ya ne güzel 30lardasınız, bende hemen 30lara gelmek istiyorum( zaman geçmiyor gibi geliyor bu ara:)
alışverişleri vs bitirdinizmi siz?
yok canim benimki belli birsey.yani doktorumunda dedigi bu.diyorum ya benim alt kisimda yani dogum olacak bolgede zorluk yok benim kemigimde zorlama var.yani elleyince bile kemigi o aciyi hissediyorum.ben care olarak bolbol guzel guzel yatip dinleniyorum.ama uyarin icin sagol canim..
Arkadaşlar merhaba
Ben de ocak anneleri topiciğindenim
Sizin paylaşımlarınız maşaallah daha bol,biz saatleri falan pek tutturamıyoz ondan olsa gerek böyle hareketli değil topiciğimiz.
Ben de sezeryan planladığım için aralık sonu da olabilir doğumum
o yüzden aralık annesi olma ihtimalim de var.Yani kısacası beni de alın aranıza,
paylaşımlarınza ortak olmak istiyorum
canım ben de 20 li haftalarda başladı o ağrı 31. haftaya girdim halen var,bebiş eskiden karnımın ortasındaydı şimdi sanırım biraz aşağıda gece 2 kere tuvalete gitmeye başladım çünkü öncesinde sabaha kadar yatıyodum kalkmadan eğer doğuma hazırlıksa ben 5 dk da doğurrum acayip ağrıyolar çünkü,bebişin kafası da orda olduğundan mı bilmiyom,çok rahat bağdaç ta kuruyom,eşim bana moral veriyo görürsün 5 dk da doğurursn sen diye bakalım,inş. erken gelmez
Ay canim kusura bakma gecmisi artik okumuyorum cunku cok fazla pc basinda duramiyorum.Gec cevap veriyorum o yuzden.Evet bendim canim ilk hamileligimdede cok cekmistim.Su son 1 haftaya kadarda bundada cok cektim.Sanki testere ile kesiyorlar.O kadar aci veriyo bazen.Ama benim dedigim sey kesinlikle kemik agrisi.Yani alt tarafla ic bolgeyle alaka yok.Yani bikini bolgesinin altindaki kemik.O kemik olup olmadigini soyle test et ayagini kaldirip pijamani giymeye calis ayakta.O zaman cok aci veriyo.Yani tek ayak ustunde durup birsey yapmaya calistinmi.Nedense su bir haftadir biraz daha iyiyim.Ne iyi geldi onu dusunuyorum.Bulursam sanada tavsiye ederim
günaydın kızlar
cnm benımkı tam nıkını bolgesı olan kemıkte oldu ama ne agrı anlatamam sankı kemıgım yarılıyor genışlıyor gıbıydı:18: o karnımın bellı yerlerındekı agrı zaten hep var ara ara artıyor bazen azalıyor ama bu kemık agrısı cok kotuymuş
evet canım özellikle sağ kemikte oluyo benimki özellikle bizim kız tepinirken ağrıyo,kafasını ora yasladığını biliyom çünkü tepikleri de sağdan geliyo,bizim kız sağ tarafı çok sevdi ama can yakıyo şimdiden bi de düşünürsek 1.5-2 kilo civarı bi bebek kafasını o bölgeye dayamış,kemiklere baskı yapıyo tabiki ağrı olcak diyo insan
hoşgeldin canım aramıza
kizlar
nasilsiniz
anlasilan butun agriilarimiz ayniiiii
cok az zamanimiz kaldiiiiiiii
yaaaaaa ne kadar guzellll
ben agrilarim icin terapiye,masaja gidiyorum ama ona ragmen oluyor cunku kemikler aciliyor az degil 10cm acilma oluyor...
yeni gelen arkadasda hosgelmis
Günaydın annişler sabahın köründe uyandım nedeni biraz komik burnuma gelen bi yemeğin kokusu uyutmadı kalktım aldım yaptım yedim
Yeni gelen annişler hoş geldiniiz bi ocak annemiz varmış hoş geldin aramıza
Rahatsız annişlerimizede acil şifalar diliyorum
Hayırlı sabahlarrr hepinizeeee.deryacım hava gerçekten güzel serin bu havalarda bana bebişlerin gelme vaktinin yaklaştığını hissettiriyoo:44:
Hoşbulduk canım,
ben bi kaç hafta geriden takip ettiğim için benim henüz tarif ettiğiniz bölgede değil,kalçamın üstünde ağrı oluyr
özellikle masabaşında bi kaç saat oturduktan sonra kalkınca ilk adımdan sonra öyle kalakalıyorum.Azıcık bekleyince açlıyor.Normal mi acaba bu arkadaşlar,
bu haftalarda sizde yaşadınız mı böyle bi ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?