2011 Aralık Anneleri

Kesinlikle haklısın mükemmel bir düzen,
Zaten bu süreç başlı başına bir mucize,isanın aklı almıyor.

herkese günaydın nasılsınız kıslar umarım herkes iyidir.32. hafta hoşgeldin oğlumu özledim sizlerdede varmı çok merak ediyorum onu ilk gördüğümde neler hissedebileğimi bile algılayamıyorum ama onu düşünmek yüzümde nedensiz kocaman bir gülümsemeye neden oluyor eşime diyorum bizim ikimizin bir parçası bebeğimiz ondan başka bişey düşünmemek ne kadar gsl bir duygu hayatımda ilk kez bencil oluyorum oğlum için herkese bencilce bir gün diliyorum sizde bütün sıkıntılarınız ,üzüntüleriniz, ve acılarınızda onu düşünün herşey çok daha kolay oluyor..

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.

Potendia isimlerini göndermedi bitek

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil

ya nihallacım pardon ya,kafa kalmadı ben de sana 3. yü versem olur mu okumaya başladın mı

neslihancım çok çok geçmiş olsun,yat dinlen evinde,hiç bir sorun olmaz inşallah.bu haftalarda böyle sorunlarla karşılaşabiliriz,hepimiz artık çok dikkatli olmalıyız.dinlen güzelce, inşallah miniğin haftası dolana kadar bekleyecektir ben inanıyorum minnoş üzmez anneciğini

canımm çok çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. benim kızkardeşlerimden biri 26 haftasından itibaren hep yatarak geçirdi sürekli sürekli iğneler falan üzülüp korkuyoduk ama şimdi maşallah dünya tatlısı bi yeğenim var 2,5 yaşında çok da afacan bişi. inşallah senin bebeğinde sağlıcakla gelecektir ama moral çok önemli unutma bunu sakın

Ben en çok nasıl bişey onu merak ediyorum kime benziyor acaba

Deryam; rica etsem isimleri post etmesen artık? Rumuzun rahatlığıyla kimseye söylemeyeceğim şeyleri paylaşıyorum burada ama şimdiye kadar bir 20 kere sen isimleri yayınladın. Karışık olması bir yerden sonra çok bir şey ifade etmiyor, benzerliklerden vs. çözmek isteyen çözebilir.

Özütneslihan; çok geçmiş olsun canım. Yat, dinlen, hiçbir şey daha önemli değil.

Neslihan'cım çok geçmiş olsun cnm. Sen dinlenmene bak sakında korkma.. Herşey yolunda gidecek inşş merak etme..

Bu arada kızlar,

kendi teyzelerim dahil, birini aradığımda - kaç kilo aldın- sorusundan fenalık geldi.. insan önce bebek nasıl nasıl gidiyor kızım verirsin falan der.. gören 20 kg aldım falan sanar.. henüz 10 kg.. (9,5) kilo aldım yaa.... tek sorunum 70 ile kaldım.. aşırı yemem yok hamileyim diye 2 kişilik yemiyorum... ayy fenalık bastı walla..

Günaydın Su; ben şimdiden o anı düşününce ağlamaya başladım. Resmine bakarken, hareketini hissedince o kadar büyük bir minnet ve şükran duygusu kaplıyor ki içimi, şiddetinden ağlıyorum. Allah'ım, olmalarına izin verdi, sağlıkla, vaktinde doğmalarına da izin versin inşallah.

canım çok geçmiş olsun geçmişi hızlıca okudum güye görmemişim,inş. geçecek merak etme,benim oda arkadaşım 28. haftada düşük tehlikesi geçirdi,1 hafta yattı dinlendi,ilaç kullandı geçti eğer erken gelse onun gelirdi 38. haftada sezeryan oldu,dr. bebeğin suyu kalmamış,dönecek yeri kalmamış deyip aldı,bu laf ta yeni moda oldu,ben normal istiyom sezeryan derse dr. un biri,başka bi dr. a da gidecem,3 dr. a gidip teyit etmem lazım,ameliyat sonuçta bu,Allah hepimizi korusun,inş. sağ salim atlatacaz bu süreci

tamam canım kusura bakma,kaçıran varsa bugün son olarak listeyi yazayım dedim,üstüme düşeni yapayım dedim kötü bi niyetim yoktu

tamam canım kusura bakma,kaçıran varsa bugün son olarak listeyi yazayım dedim,üstüme düşeni yapayım dedim kötü bi niyetim yoktu

Kusura bakacak birşey yok canım, eline-emeğine sağlık.

Gerçek isim konusunun senin için bir önemi olmadığı rumuzundan belli, yiğidin malı meydanda diyorsun. :) Ben stres yaptım , sana hatırlatayım dedim. Anlayışın için teşekkür ederim.

bana da niye hiç almadın,bebek iyi mi bari diyolar,hatta arkadaşımla konuşuyom o 5. aya kadar kustu zayıfladı sonra 13 kilo aldı,sordu ben de hiç almadım verdiklerimi aldım,birinde kese eridi enfeksiyon atlattım 5 kilo verdim,sonra yemeklerden zehirlenmişim 2-3 kilo da öyle verdim,verdiklerimi almış oldum diyom,ama alman lazım diyo,kadın milleti bi ilginç ya,fesat yanları var,kıskanıyolar,kimi de şimdiye kadar almamışsın sen şimdiden sonra gör kiloları,sen böyle yemeye devam edersen çok alırsn vs. vs. sadece yarım kilo almışım bebek te iyi,gerisi milleti ne ilgilendiriyo bu kadar di mi,diyorum ya insanlar kıyaslamayı çok seviyo,karnın da fazla büyümemiş,erkek karnına benziyo vs.daha ne büyüsün hiçbiyere sığmıyom,namazımı kılamıyom,normal tuvalete giremiyom, ağzı olan konuşuyo işte,halbuki ben herşeyin yolunda olduğunu biliyorum

Son düzenleme:

arkadaşlar bu bahsettiğiniz ne iğnesi?

kızlar hepinizi seviyorum. desteğiniz o kadar önemliki. çok çok iyi geldi. ben çok fazla kalkmıyorum, evet demetcim 3 hafta evdeyim. şimdi hızlıca bi bakıyım cevaplarınıza da moral depolayayım dedim:))

hepinizi öpüyorum. aman miniklerinize dikkat edin.

herkese merhabalar

ben ocak annesi olucam kismet olursa ins.

bende araniza katilmak istedim.

benim dogum da 23 ve 25 ocak arasi dedi Dr.

Suan 23+5 haftaligim

yani 6. ayim.

arkadaşlar 4 tane fazla sanki? siz bilirsiniz ama ben 1 paket 2-5kg 2 peket de 3-6 kg olandan düşünüyorum ilk etapta. bu arada geçenlerde sanırım 2-3 hafta kadar önce carrefourdan aldım primanın 2 numarasını yani bu ürünü yanında ıslak mendiliyle 20,50 idi. yani aldıklarınız sonradan miniklerinize küçük gelipde ziyan olmasın derim ben arada çok fiyat farkı yok sonuçta

kızlar selam
belki farketmişsinizdir dün yoktum

doktor falan onlarla uğraştım

insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam

bi de akdeniz anemisi çıktı
pazartesi sabah eşim de baktıracak allah korusun onda da çıkarsa sçtık:18:

herkese merhabalar

ben ocak annesi olucam kismet olursa ins.

bende araniza katilmak istedim.

benim dogum da 23 ve 25 ocak arasi dedi Dr.

Suan 23+5 haftaligim

yani 6. ayim.

hoşgeldin canım,hey gidi günler hızla geçiyo be şunun şuasında 9-10 hafta kadar bişeyim kalmış,heyecan ve korku sardı

geçmiş olsun canım,bu nasıl bişey,bebeğe geçme ihtimali mi var,merak etme insulünle şekerin düzelir yeterki stres yapma sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…