benim de kuyruk kemiğim ağrıyor biraz oturunca ve normalmiş. senin de anladığım kadarıyla o kemik ağrıyor. o kemiğin insan vücudunda 1 defaya mahsus görevi varmış o da doğum sırasında ikiye bölünüp genişlemeyi açılmayı sağlamakmış. ne kadar mükemmel değil mi. şimdiden ağrılarla esniyor genişliyor bence o bölge de.
kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.
herkese günaydın nasılsınız kıslar umarım herkes iyidir.32. hafta hoşgeldinoğlumu özledim sizlerdede varmı çok merak ediyorum onu ilk gördüğümde neler hissedebileğimi bile algılayamıyorum ama onu düşünmek yüzümde nedensiz kocaman bir gülümsemeye neden oluyor eşime diyorum bizim ikimizin bir parçası bebeğimiz ondan başka bişey düşünmemek ne kadar gsl bir duygu hayatımda ilk kez bencil oluyorum oğlum için herkese bencilce bir gün diliyorum sizde bütün sıkıntılarınız ,üzüntüleriniz, ve acılarınızda onu düşünün herşey çok daha kolay oluyor..
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
Potendia isimlerini göndermedi bitek
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
ya nihallacım pardon ya,kafa kalmadı ben de sana 3. yü versem olur mu okumaya başladın mı
herkese günaydın nasılsınız kıslar umarım herkes iyidir.32. hafta hoşgeldinoğlumu özledim sizlerdede varmı çok merak ediyorum onu ilk gördüğümde neler hissedebileğimi bile algılayamıyorum ama onu düşünmek yüzümde nedensiz kocaman bir gülümsemeye neden oluyor eşime diyorum bizim ikimizin bir parçası bebeğimiz ondan başka bişey düşünmemek ne kadar gsl bir duygu hayatımda ilk kez bencil oluyorum oğlum için herkese bencilce bir gün diliyorum sizde bütün sıkıntılarınız ,üzüntüleriniz, ve acılarınızda onu düşünün herşey çok daha kolay oluyor..
kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.
Deryam; rica etsem isimleri post etmesen artık? Rumuzun rahatlığıyla kimseye söylemeyeceğim şeyleri paylaşıyorum burada ama şimdiye kadar bir 20 kere sen isimleri yayınladın. Karışık olması bir yerden sonra çok bir şey ifade etmiyor, benzerliklerden vs. çözmek isteyen çözebilir.
Özütneslihan; çok geçmiş olsun canım. Yat, dinlen, hiçbir şey daha önemli değil.
tamam canım kusura bakma,kaçıran varsa bugün son olarak listeyi yazayım dedim,üstüme düşeni yapayım dedim kötü bi niyetim yoktu
Neslihan'cım çok geçmiş olsun cnm. Sen dinlenmene bak sakında korkma.. Herşey yolunda gidecek inşş merak etme..
Bu arada kızlar,
kendi teyzelerim dahil, birini aradığımda - kaç kilo aldın- sorusundan fenalık geldi.. insan önce bebek nasıl nasıl gidiyor kızım verirsin falan der.. gören 20 kg aldım falan sanar.. henüz 10 kg.. (9,5) kilo aldım yaa.... tek sorunum 70 ile kaldım.. aşırı yemem yok hamileyim diye 2 kişilik yemiyorum... ayy fenalık bastı walla..
bugun kontrolum vardı sordum doktora hemen reçete yazdı bana yarın alıcam ığnemı vurdurcam aıle hekımıme...inşalllah bulurum ıgneyı...nekadara aldın ıgneyı ssk karşılıyomu,bıde doğumdan sonra bakıcaklar işte gerekırse bıdaha vurulcam iğne...ben doktora hatırlatmasam hiçbana bişey dıyceğiyok sınırlendım vllaaa
yaa bu lınk acılmıyor canımmm ben 1 mı alsam kararsız kaldımda
Hepsiburada.com : Prima Bebek Bezi Premium Care 4'lü İkiz Paket Mini 3-6 Kg. Beden 2 + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli! | Anne / Bebek / Çocuk bak bırde bu war sanırım senınkı teklı 20 lıra fıyatı bu daha hesaplı sankı
herkese merhabalar
ben ocak annesi olucam kismet olursa ins.
bende araniza katilmak istedim.
benim dogum da 23 ve 25 ocak arasi dedi Dr.
Suan 23+5 haftaligim
yani 6. ayim.
kızlar selam
belki farketmişsinizdir dün yoktum
doktor falan onlarla uğraştım
insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam
bi de akdeniz anemisi çıktı
pazartesi sabah eşim de baktıracak allah korusun onda da çıkarsa sçtık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?