hoşgeldin canım,hey gidi günler hızla geçiyo be şunun şuasında 9-10 hafta kadar bişeyim kalmış,heyecan ve korku sardı
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
Potendia isimlerini göndermedi bitek
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
bu ayın sonuna kadar bitirelim arkadaşlar mümkünse,bebişler erken de gelebilir Allah korusun
Neslihan'cım çok geçmiş olsun cnm. Sen dinlenmene bak sakında korkma.. Herşey yolunda gidecek inşş merak etme..
Bu arada kızlar,
kendi teyzelerim dahil, birini aradığımda - kaç kilo aldın- sorusundan fenalık geldi.. insan önce bebek nasıl nasıl gidiyor kızım verirsin falan der.. gören 20 kg aldım falan sanar.. henüz 10 kg.. (9,5) kilo aldım yaa.... tek sorunum 70 ile kaldım.. aşırı yemem yok hamileyim diye 2 kişilik yemiyorum... ayy fenalık bastı walla..
Günaydın Su; ben şimdiden o anı düşününce ağlamaya başladım. Resmine bakarken, hareketini hissedince o kadar büyük bir minnet ve şükran duygusu kaplıyor ki içimi, şiddetinden ağlıyorum. Allah'ım, olmalarına izin verdi, sağlıkla, vaktinde doğmalarına da izin versin inşallah.
kızlar selam
belki farketmişsinizdir dün yoktum
doktor falan onlarla uğraştım
insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam
bi de akdeniz anemisi çıktı
pazartesi sabah eşim de baktıracak allah korusun onda da çıkarsa sçtık:18:
geçmiş olsun canım,bu nasıl bişey,bebeğe geçme ihtimali mi var,merak etme insulünle şekerin düzelir yeterki stres yapma sakin ol
hoşgeldin canım,hey gidi günler hızla geçiyo be şunun şuasında 9-10 hafta kadar bişeyim kalmış,heyecan ve korku sardı
hee bu arada bebek de gelişmemiş tabi şekerim çıkmasın diye yemeği azalttığımdangeçmiş olsun canım,bu nasıl bişey,bebeğe geçme ihtimali mi var,merak etme insulünle şekerin düzelir yeterki stres yapma sakin ol
herkese merhabalar
ben ocak annesi olucam kismet olursa ins.
bende araniza katilmak istedim.
benim dogum da 23 ve 25 ocak arasi dedi Dr.
Suan 23+5 haftaligim
yani 6. ayim.
kızlar hepinizi seviyorum. desteğiniz o kadar önemliki. çok çok iyi geldi. ben çok fazla kalkmıyorum, evet demetcim 3 hafta evdeyim. şimdi hızlıca bi bakıyım cevaplarınıza da moral depolayayım dedim:))
hepinizi öpüyorum. aman miniklerinize dikkat edin.
benım ısmım nerde???) ben neden yokum
kızlar selam
insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam
Tesekküerler hosbulduk cnm
senin araligin kaci dogum.
hee bu arada bebek de gelişmemiş tabi şekerim çıkmasın diye yemeği azalttığımdan
of bilmiyorum ay sonu çok işim var dönüp incelemeye vaktim yok poff
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
Potendia isimlerini göndermedi bitek
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
bu ayın sonuna kadar bitirelim arkadaşlar mümkünse,bebişler erken de gelebilir Allah korusun
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.(sevil)
Sevgiliye_34 24.(Songül)
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
Zuzusu 9.
canım sen istemişmiydin bi de 2011 aralık anneleri listesine bilgilerini istemiştim,yazmamışsın oraya,yazarsan oraya da eklerim,hatimi paylaştık ve bitirdik kızlar hayırlı olsun,canım adını özele yaz bi de,potendiacım sen de
hoş geldin cnmArkadaşlar merhaba
Ben de ocak anneleri topiciğindenim
Sizin paylaşımlarınız maşaallah daha bol,biz saatleri falan pek tutturamıyoz ondan olsa gerek böyle hareketli değil topiciğimiz.
Ben de sezeryan planladığım için aralık sonu da olabilir doğumum
o yüzden aralık annesi olma ihtimalim de var.Yani kısacası beni de alın aranıza,
paylaşımlarınza ortak olmak istiyorum
seni gördük dahah iyi olduk cnmkizlar
nasilsiniz
anlasilan butun agriilarimiz ayniiiii
cok az zamanimiz kaldiiiiiiii
yaaaaaa ne kadar guzellll
ben agrilarim icin terapiye,masaja gidiyorum ama ona ragmen oluyor cunku kemikler aciliyor az degil 10cm acilma oluyor...
yeni gelen arkadasda hosgelmis
aminnnn cnm aminnnnGünaydın Su; ben şimdiden o anı düşününce ağlamaya başladım. Resmine bakarken, hareketini hissedince o kadar büyük bir minnet ve şükran duygusu kaplıyor ki içimi, şiddetinden ağlıyorum. Allah'ım, olmalarına izin verdi, sağlıkla, vaktinde doğmalarına da izin versin inşallah.
cnm sende çok dikkat et kendine aman aman istirat et çok yorma hayırlı haberlerini paylaş bizimlekızlar hepinizi seviyorum. desteğiniz o kadar önemliki. çok çok iyi geldi. ben çok fazla kalkmıyorum, evet demetcim 3 hafta evdeyim. şimdi hızlıca bi bakıyım cevaplarınıza da moral depolayayım dedim:))
hepinizi öpüyorum. aman miniklerinize dikkat edin.
kızlar selam
cnm ben naşide ama sanırım sıralamada haa var en son sevil demişsin ama benim nick var
canım isimleri karıştırıyorum isminin bilinmesini istemeyen çok arkadaş var,tamam zuzusu seni de sildim geri
5i gözüküyo ama bu aylarda önde gidiyo bizim kız eskiden 3-4 gün gerideydi hep,bana kasımın sonu yada aralığın 1-2 si gibi geliyo içime öyle doğuyo,hayırlısı olsun
canım isimleri karıştırıyorum isminin bilinmesini istemeyen çok arkadaş var,tamam zuzusu seni de sildim geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?