2011 Aralık Anneleri

nicko nereye gitti ya,inş. bişey çıkmaz eşinde ve bebişte de,şu mübarek cuma günü Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin

slm aralık annişleri,
ya benim bi sorunum var...yaklaşık 10 gündür acayip kaşınıyorum....artık bacaklarım kollarım yara içinde..göbeğim de kaşınıyo ama çatlak olmasın diye hırsımı başka yerlerden alıyorum..sizde de oluyo mu bu ..basit ama çok can sıkıcı bişey yaa...internette araştırdım..kan akımı azaldığından vücutta safra kanallarıyla ilgili bi sorun olabilir falan yazıyo..ama her okuduğumu kafaya takarsam şu 2 ay geçmez artık..
öpüyorum hepinizi..hayırlı cumalar..

benim aşıdan sonra olmuştu 1 ay sürdü geçti çok şükür neyseki bitti,2. yi de vurulmadm zaten,dolaşım bozulduğu için de olabiliyo mesela hangi gün ayağım çok şişmişse kaşınıyo,tuzu azalttım bol su içiyom,eve gidince yükseğe kaldırıyom ayaklarımı,soğuğa yakın ılık suyla yıkıyom bacaklarımı geçiyo,ama bugün ucu kapalı giydim içine de ince çorap hem şiti hem kaşınıyo,terlik rahattı yav,şu 1 ay geçsin de antep te ev kaloriferli annemlerde,çorap bile giymeden yalın ayak dolaşırım ne rahat

canım tahlillerde sgot diye bişey var ya zaten o karaciğer,safrayla alakalı enzimlerden bahseden bişey o değerin normalse öyle bi riskin yok,hareket et,bol su iç,kan dolaşımı hızlansın

Canım hepsı buradadan bızde cok alısverıs yaparız esımle gecen hafta hepsı buradadan chıcconun bazı urunlerını sıparıs verdık bu hafta ıcı geldı hepsı sımdıye kadarda hıc sorun aksama yasamadık belkı sıze oyle denk gelmıstır bende aynı sorunu unnadoda yasıyorum daha dogrsu onların degıl kargonun sucu sanırım 1ay once sort sıparısı vermıstım hala elıme gecmedı ustelık ıletıldı gorunuyormus kargoda sınır oldum kac gundur atlatıyorlar bakalım ne olacak mng kargoyu protesto edıyorum

Belki de öyledir canım dediğin gibi bize denk gelmiştir.
Bi kaç arkadaştan aynı şeyi duyunca uyarayım dedim.
ben de çok alışveriş yaotım hepsiburada'dan son siparişlerime kadar da hep memnun kalmıştım.
Şimdilik ara verdim bakalım.

haklısın canım boyle problemler malesef kı olabılıyor bende su anda aynı problemı unnadoda yasıyorum nasıl oluyor anlamıs degılım guya bana ıletılmıs urun tamamen kargonun hatası dıye dusunuyorum sınırlerım gerıldı sayelerınde kac gundur ugrayacagız dıede atlatıp duruolar ben gıdıp bagırcam cagırcam o olacak

bakalım denk gelırse alırım artık o sekılde gormedım benım ıyıms sızın aldıgınız

teşekür ederim artkadasım hosgeldın oncelıkle bzde devamlı alısversı yapıoruz hıc bı problemle karsılasmadık ama durum oleyse almayız :)

canım tahlillerde sgot diye bişey var ya zaten o karaciğer,safrayla alakalı enzimlerden bahseden bişey o değerin normalse öyle bi riskin yok,hareket et,bol su iç,kan dolaşımı hızlansın

saol canım..haftaya bi tam biyokimya tahlili yaptırayım o zaman..haftaya yarım günlüğüne çalışıcam o ara yaptırırım..

netten alışverişn bu tarz sıkıntıları oluyor arada bir.
Ama gerçekten hem uygun oluyor hem de rahat.
İnş en kısa zamanda eline geçer canım ürün.

Merhaba canım öncelikle hoşbulduk,dedğim gibi son 3-4 siparişe kadar çok memnundum.Cep telefonundan kitaba,bilimum beyaz eşyaya kdar bi çok şey aldım.Ama son 3-4 siparişimde üst üste sorun yaşayınca ara verdşm hepsiburada'ya
Şikayetvar.com'da da bu şirketle ilgili bu tarz çok fazla şikayet gördüm son bi kaç aydır.

çok geçmiş olsun canım... inşallah çıkmaz...

canım okumaya başlamadım ama ilk bana verdin 24.ü sonradan diğerlerine verdin.. selda ve sevgiliye arapça okuyacaksa bana neden 3ü veriyorsun... ben 24 ü okuyacam sen diğerleriyle hallet okkk... sevgiliye arapça okuyacaktı seldaya sor eğer türkçe okuyacaksa o alsın 3.yü sonuçta ona sonradan verdin....

gecmiş olsun cnm inş cıkmaz eşinde

İNAR80 hoşgeldin cnm seninde hayırlı olsun bebişin

netten alışverişn bu tarz sıkıntıları oluyor arada bir.
Ama gerçekten hem uygun oluyor hem de rahat.
İnş en kısa zamanda eline geçer canım ürün..

İnşallah canım valla beklicez bakalım bikaç gün daha durum ne gösterecek bu arada sende hosgeldın canım aramızaa

Kızlar ya bu arada bu havalar birden sogudu bugun dısarı cıktım sabah dondum resmen tarzan gıbı kısa kolluyla cıkmısım buz gıbıydı dısarısı ayakkabıyıda corapsız gıyınce karnımın altına sol tarafına nasıl agrı gırdı anlatamam usuttum sanırım yanık hafıze gibi cıkarsam dısarı olacagı bu bi şaplağı hakettimm ya bu arada benım uzun kollu gıyecek hıcbırseyım yok kızlar hepsı daracık oluyor napacaksam güdük gibi göbeğime takılıyor giydiklerim en iyisi cıkıp kendime bikaç parça uzunkollu bişeyler almak yoksa donucam bu gidişle

Son düzenleme:
saol canım..haftaya bi tam biyokimya tahlili yaptırayım o zaman..haftaya yarım günlüğüne çalışıcam o ara yaptırırım..

BU ZAMANA KADAR HİÇ YAPILMADIMI Kİ O TAHLİL,ben ne zaman gitsem dahiliye olsun,özel kadın doğum hemen bakılıyo bunlara,hatta erzurumda otelin yemeklerinden sonra kustum diye araştırma hast. ne yönlendirdiler orda da glikoz,demir,sgot,plt vs. büssürü şeye bakıldı ben de kızıyom of yine büssürü kanım gitti,ne olsa 3-4 tüp kan alınıyo diye,plt de çok önemli kızlar kanın pıhtılaşma özelliği,bu değer düşükse yani kan pıhtılaşmıyosa çok büyük bi sorunmuş,kadının bitanesinin doğum hikayesinde yazıyodu dr. u ihmal etmiş bakmamış,kadından ameliyat sırasında bi kan bi kan bi türlü durmuyomuş kadın ölümden dönmüş resmen,ünite ünite kan vermişler 3 gün yoğun bakımda kalmış

ay cnm bende incecik gömlekle cıkmıştım dısarı şemsiyede almadan yagmur yok diye oglumun toplantısı vardı eve dönerken bır yagmur bastırdı sırımsıklam oldum eve gelene kadar en cokta göbüşüm ıslandı önde oldugu için top gibi çıktı ortaya gömlekte yapıştı üstüme
sıcaklardan cok bunalmıştım ben zaten bıraz serınlemesine cok sevindim bizim ev güney cephede oldugu için akşama kadar sauna gibi oluyordu evin içi

tamam canımseldacım burdan da anlaşıldığı üzere sana veriyoruz 3. yü,oy birliğiyle karar verildi

gecmiş olsun cnm inş cıkmaz eşinde

İNAR80 hoşgeldin cnm seninde hayırlı olsun bebişin

Hoşbulduk canım,inş hepimiz bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alır ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütürüz.

Hoşbulduk canım,aman havalara dikkat et.
Tam böyle nezle grip havası
Etrafımda kaç kişi hapşura hapşura dolanıyor.
Bi de üşütünce çok fena gaz sancısı oluyor,hem bizi hem bebişi rahatsız ediyor aman dikkat et.
De facto ve lcw yeni sezon ürünleri gelmiş bi bak istersen

yapıldı canım hatta bizzat kendim yapıyorum biyoloğum ya...ama son 10 günde değerlerime bakmadım..plt değerleri önemli..dr. atlasa bile ben ondan dikkatliyim..hemen bakıyorum o bakmadan ..

kızlarr merhabaa

daha öncedee sormuştum ama arda kaynadı sanırım bi cevap alamamıştım.herkes şekerinden bahseiyo sürekli.benim 50 gr yüklemem normal çıktı sonrada şekerime hiç bakmadık.şekerini sürekli kontrol eden arkadaşlar 100 gr da yüksek çıktı ondanmı kontrol ediyolar yoksa tedbir olsun diyemi.
bişey daha sorym ben bayadır kan vermedim siz her gittiginizde kan verip demirinizi falan ölçtürüyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…