sağol deryaccım valla kusura bakma okurum dersem yalan olur.bilemıyorum çunkı
slm aralık annişleri,
ya benim bi sorunum var...yaklaşık 10 gündür acayip kaşınıyorum....artık bacaklarım kollarım yara içinde..göbeğim de kaşınıyo ama çatlak olmasın diye hırsımı başka yerlerden alıyorum..sizde de oluyo mu bu ..basit ama çok can sıkıcı bişey yaa...internette araştırdım..kan akımı azaldığından vücutta safra kanallarıyla ilgili bi sorun olabilir falan yazıyo..ama her okuduğumu kafaya takarsam şu 2 ay geçmez artık..
öpüyorum hepinizi..hayırlı cumalar..
slm aralık annişleri,
ya benim bi sorunum var...yaklaşık 10 gündür acayip kaşınıyorum....artık bacaklarım kollarım yara içinde..göbeğim de kaşınıyo ama çatlak olmasın diye hırsımı başka yerlerden alıyorum..sizde de oluyo mu bu ..basit ama çok can sıkıcı bişey yaa...internette araştırdım..kan akımı azaldığından vücutta safra kanallarıyla ilgili bi sorun olabilir falan yazıyo..ama her okuduğumu kafaya takarsam şu 2 ay geçmez artık..
öpüyorum hepinizi..hayırlı cumalar..
Kızlar ben yaklaşık 7-8 yıldır hepsiburada.com'dan alışveriş yaparım
Ama bu aralar sanırım şirketin ciddi sıkıntıları varmış
En son verdiğim 3-4 sipariş yaklaşık 1 ayda falan tedarik edilemedi ve uzun uğraşlar sonucu ancak para iadesi aldım.
Bu aralar oradan sipariş vermemenizi tavsiye ederim.
Geçmiş sayfalarda ultra prima için link gördüm de uyarayım dedim.
Canım hepsı buradadan bızde cok alısverıs yaparız esımle gecen hafta hepsı buradadan chıcconun bazı urunlerını sıparıs verdık bu hafta ıcı geldı hepsı sımdıye kadarda hıc sorun aksama yasamadık belkı sıze oyle denk gelmıstır bende aynı sorunu unnadoda yasıyorum daha dogrsu onların degıl kargonun sucu sanırım 1ay once sort sıparısı vermıstım hala elıme gecmedı ustelık ıletıldı gorunuyormus kargoda sınır oldum kac gundur atlatıyorlar bakalım ne olacakmng kargoyu protesto edıyorum
Belki de öyledir canım dediğin gibi bize denk gelmiştir.
Bi kaç arkadaştan aynı şeyi duyunca uyarayım dedim.
ben de çok alışveriş yaotım hepsiburada'dan son siparişlerime kadar da hep memnun kalmıştım.
Şimdilik ara verdim bakalım.
arkadaşlar 4 tane fazla sanki? siz bilirsiniz ama ben 1 paket 2-5kg 2 peket de 3-6 kg olandan düşünüyorum ilk etapta. bu arada geçenlerde sanırım 2-3 hafta kadar önce carrefourdan aldım primanın 2 numarasını yani bu ürünü yanında ıslak mendiliyle 20,50 idi. yani aldıklarınız sonradan miniklerinize küçük gelipde ziyan olmasın derim ben arada çok fiyat farkı yok sonuçta
Kızlar ben yaklaşık 7-8 yıldır hepsiburada.com'dan alışveriş yaparım
Ama bu aralar sanırım şirketin ciddi sıkıntıları varmış
En son verdiğim 3-4 sipariş yaklaşık 1 ayda falan tedarik edilemedi ve uzun uğraşlar sonucu ancak para iadesi aldım.
Bu aralar oradan sipariş vermemenizi tavsiye ederim.
Geçmiş sayfalarda ultra prima için link gördüm de uyarayım dedim.
canım tahlillerde sgot diye bişey var ya zaten o karaciğer,safrayla alakalı enzimlerden bahseden bişey o değerin normalse öyle bi riskin yok,hareket et,bol su iç,kan dolaşımı hızlansın
haklısın canım boyle problemler malesef kı olabılıyor bende su anda aynı problemı unnadoda yasıyorum nasıl oluyor anlamıs degılım guya bana ıletılmıs urun tamamen kargonun hatası dıye dusunuyorum sınırlerım gerıldı sayelerınde kac gundur ugrayacagız dıede atlatıp duruolarben gıdıp bagırcam cagırcam o olacak
Merhaba canım öncelikle hoşbulduk,dedğim gibi son 3-4 siparişe kadar çok memnundum.Cep telefonundan kitaba,bilimum beyaz eşyaya kdar bi çok şey aldım.Ama son 3-4 siparişimde üst üste sorun yaşayınca ara verdşm hepsiburada'yabakalım denk gelırse alırım artık o sekılde gormedım benım ıyıms sızın aldıgınız
teşekür ederim artkadasım hosgeldın oncelıkle bzde devamlı alısversı yapıoruz hıc bı problemle karsılasmadık ama durum oleyse almayız :)
çok geçmiş olsun canım... inşallah çıkmaz...kızlar selam
belki farketmişsinizdir dün yoktum
doktor falan onlarla uğraştım
insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam
bi de akdeniz anemisi çıktı
pazartesi sabah eşim de baktıracak allah korusun onda da çıkarsa sçtık:18:
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
Potendia isimlerini göndermedi bitek
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
ya nihallacım pardon ya,kafa kalmadı ben de sana 3. yü versem olur mu okumaya başladın mı
kızlar selam
belki farketmişsinizdir dün yoktum
doktor falan onlarla uğraştım
insüline başlattı doktor beni bu sabah gittim hastanede yazdırdım bu akşam başlicam
bi de akdeniz anemisi çıktı
pazartesi sabah eşim de baktıracak allah korusun onda da çıkarsa sçtık:18:
netten alışverişn bu tarz sıkıntıları oluyor arada bir.
Ama gerçekten hem uygun oluyor hem de rahat.
İnş en kısa zamanda eline geçer canım ürün..
saol canım..haftaya bi tam biyokimya tahlili yaptırayım o zaman..haftaya yarım günlüğüne çalışıcam o ara yaptırırım..
İnşallah canım valla beklicez bakalım bikaç gün daha durum ne gösterecek
Kızlar ya bu arada bu havalar birden sogudu bugun dısarı cıktım sabah dondum resmen tarzan gıbı kısa kolluyla cıkmısım buz gıbıydı dısarısı ayakkabıyıda corapsız gıyınce karnımın altına sol tarafına nasıl agrı gırdı anlatamam usuttum sanırım yanık hafıze gibi cıkarsam dısarı olacagı bu bi şaplağı hakettimmya bu arada benım uzun kollu gıyecek hıcbırseyım yok kızlar hepsı daracık oluyor napacaksam güdük gibi göbeğime takılıyor giydiklerim en iyisi cıkıp kendime bikaç parça uzunkollu bişeyler almak yoksa donucam bu gidişle
çok geçmiş olsun canım... inşallah çıkmaz...
canım okumaya başlamadım ama ilk bana verdin 24.ü sonradan diğerlerine verdin.. selda ve sevgiliye arapça okuyacaksa bana neden 3ü veriyorsun... ben 24 ü okuyacam sen diğerleriyle hallet okkk... sevgiliye arapça okuyacaktı seldaya sor eğer türkçe okuyacaksa o alsın 3.yü sonuçta ona sonradan verdin....
gecmiş olsun cnm inş cıkmaz eşinde
İNAR80 hoşgeldin cnm seninde hayırlı olsun bebişin
İnşallah canım valla beklicez bakalım bikaç gün daha durum ne gösterecek bu arada sende hosgeldın canım aramızaa
Kızlar ya bu arada bu havalar birden sogudu bugun dısarı cıktım sabah dondum resmen tarzan gıbı kısa kolluyla cıkmısım buz gıbıydı dısarısı ayakkabıyıda corapsız gıyınce karnımın altına sol tarafına nasıl agrı gırdı anlatamam usuttum sanırım yanık hafıze gibi cıkarsam dısarı olacagı bu bi şaplağı hakettimmya bu arada benım uzun kollu gıyecek hıcbırseyım yok kızlar hepsı daracık oluyor napacaksam güdük gibi göbeğime takılıyor giydiklerim en iyisi cıkıp kendime bikaç parça uzunkollu bişeyler almak yoksa donucam bu gidişle
BU ZAMANA KADAR HİÇ YAPILMADIMI Kİ O TAHLİL,ben ne zaman gitsem dahiliye olsun,özel kadın doğum hemen bakılıyo bunlara,hatta erzurumda otelin yemeklerinden sonra kustum diye araştırma hast. ne yönlendirdiler orda da glikoz,demir,sgot,plt vs. büssürü şeye bakıldı ben de kızıyom of yine büssürü kanım gitti,ne olsa 3-4 tüp kan alınıyo diye,plt de çok önemli kızlar kanın pıhtılaşma özelliği,bu değer düşükse yani kan pıhtılaşmıyosa çok büyük bi sorunmuş,kadının bitanesinin doğum hikayesinde yazıyodu dr. u ihmal etmiş bakmamış,kadından ameliyat sırasında bi kan bi kan bi türlü durmuyomuş kadın ölümden dönmüş resmen,ünite ünite kan vermişler 3 gün yoğun bakımda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?