2011 Aralık Anneleri

cnm doktor verdi ama ben kullanmıyorum yani eğer bebek için gerekli bişey değilse bende kramp filan olmuyo diye kullanmıyorum:26:
aferin dünürüm tebrik ettim seni insan yanına bir şemsiye alır mont giyer kızzz işyerinde kurutma makinası fln yokmu ki yaff kurutsaydın kendini göbüşünü

bugünden sonra buzdolabını atıp yerine bi kurutma makinası almayı düşünüyorum ya yarında böyle olmaz inş

sizin takım bayağı iyi sanırım

yok valla ben adimi bi kere yazdim ama insanin iki adi olunca.. onceden derya, elma armut, demet diye bi kerede yaziyodun beni... sonra elma, derya, demet, armut oldu... onu diyom iki ayri kisi gibi oldum :)))

merhaba cnm, zaten aralıkda doğum yapma ihtimalimiz daha çok bence... Senin de 2 ocak görünüyo de mi
Evet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.

Canım inş sonuçlarınız iyi çıkar,insulini de kullancağına göre beslenmende düzene girer.

Hoşbulduk canım, bugün biz topluca transfer olduk,ocak topici kapancak bu gidişle

valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş

tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:

öf sorma yaaaaa:18:

ablam da aramış sen 7buçuk ayında git doğurt bu çocuğu rahat edelim dio

gülsem mi ağlasam mı bilemedim:18:

valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş

tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:

Canım benim kız kardeşim talasemi taşıyıcı, B grubu diyolar sanırım ona. Doktor sıkı sıkı tembih etmişti kendin gibi taşıyıcı biriyle sakın evlenme diye... Eşin taşıyıcı değilse sorun olmuyo

ablanda tam çözüm getirmiş yaniolurmu cnm ama sende yedin bitirdin kendini iyice çıkacak şekerin cnm bi sakin ol babasının sonuçlarınıda alın inş bişey çıkmaz da rahat edersin yoksa bu kadar gerildin bebeğe zarar cnm gün doğmadan neler doğar du bakalım

çayın ne zararı varmışki cnm :26:

canım anemi olduğundan dedim çayı içme diye,zaten demir çok zor depolanırmış akdeniz anemisinde ondan dedim,ben sadece 2 brk o da çok açık çiyom sadece kahvaltı da akşama kadar hiç içmiyom,demir ilacımı da yatarken meyveyle birlikte alıyom demirim 10.5 tan 13 e çıktı,kahve hiç içmedim 7 aydır

canım bişi sorcam demir ilacı olarak hangisini kullanıyosun, yanında vitamin de kullanıyo musun

olur mu canım ya bu süreçler çok kritik,Allah korusun her 7 buçuk aylık bebiş yaşamıyoki tel.daki bebek mesela o kadarlıkmış yaşamadı,yaşayan da çok zor yaşıyo,Allah korusun kimseye vermesin vaktinde gelsin bebişlermiz

valla ben 100gr yüksek çıktığında doktor ölçtürüyo diye ölçüyorum yoksa manyak mıyım

kanım da hep düşük olduğundan 2 seferde bir baktırıyoruz kanıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…