2011 Aralık Anneleri

Cnm sen nasıl alıyosun ferro sanolu, sabah aç mı... Bu arada nerde oturuyosun

alıntı yaptım ama cıkmamıs yok bol su ıcıyorum ama neden oldu anlamadım arttırıyım bakalım ..

ben de boyunu merak edıyorum doktorum artık kılosu onemlı dedı boyunu soylemıyoruz dedı ıyı dedım..

bakalım artık 15 gunde bır gorecegız iyi oldu :)

bende katılıyorum cnm tel nolarını versek aslında cok ıyı olur gercı benım sezeryan olacagı ıcın buyuk ıhtımal gunum saatım bellı olur ayy dusununce heyecan oldumm :18::18:

Ay cnm adresi verdiğin çok ii oldu, ben de bi bakayım. yani tanesi 1 liraya mı geldi..

tesekkur ederız ..

amın ..

evet kılosu cok ıyı ,ben zaten en fazla 3 olsun kı kolay dogum yapabıleyım ıstıyorum ..

annesı gıbı 2800 dogsa ya pırt dıye ıckıversın :)))
hayırlısı olsun bakalım tatlımm Allah gonlune gore verır ınsallah

ayy supermıs bende bakayım yıne gıdeyımde verdıgın ıyı oldu adresı saol canım aklımızda bulunsun

Cnm sen nasıl alıyosun ferro sanolu, sabah aç mı... Bu arada nerde oturuyosun

Canım ben tok karnına alıyorum bnm kuzenımde ac alıomus dru oyle daha faydası oluomusda ac karnına da mıdem alırmı bılmıyorum ben yenımahalledeyım canım

sımdılık acıl cıkmam lazım kızlar muhabbete yıne devam ederız arkadasım aradı aklımı celdı gıdeyımde bıraz yuruyus olsun optum sızıde

hakkaten ha şimdi de 100 tl açık verdim tövbeeeeee

tesekkur ederız ..

amın ..

evet kılosu cok ıyı ,ben zaten en fazla 3 olsun kı kolay dogum yapabıleyım ıstıyorum ..

annesı gıbı 2800 dogsa ya pırt dıye ıckıversın :)))

ya ben gibi pramatüre doğsa 1 kg bile değilmişim ben

Son düzenleme:

KIZINA....

evet kesinlikle haklısın canım.. doğal beslenmek en güzeli bence de.. birde şimdi beyin gelişimi hızlanmış bebişlerimizin, folik asit de içeriyor olması çok güzel ..

ewet aç almam gerekiyormuş, ikiye çıktı şimdi birde, akşamda öyle yapcakmışım.... ben de senin gibi kötü oluyorum diye,, sadece süt içtiğim saate getirmemeye çalışarak içiyordum ama aç olduğuma çok dikkat etmiyordum.. belki aç içmediğin için emilimi az olmuştur dedi doktorum.. birde içtikten sonra portakal mandalina önerdi.. portakal suyu iç biraz sonra dedi.. o da emilimini arttırıyormuş... aklında bulunsun..

Canım bebişine maşaallah.kan düşüklüğü zaten gebelikte en sık rastlanan durumlardan,kan ikimize birden yetmeye çalışıyor ve hacmi arttığı için oluyor.Düzelir inş,gönlünü ferah tut

inşallah canım, çok teşekkürler haklısın , bedenlerimiz ikinci bir canlı meydana getirmeye çalışıyor.. Mucize meleklerimiz bizden alacaklar tabi, biz kendimize dikkat edeceğiz artık..

maşallah prensesine cnm..kan degerlerinde normale döner inş benimde hep düşük bakalım yarın yıne bakılacak ne durumda cok merak edıyorum:26:
bu arada kapı süsünü heyecanla beklıyoruz cnm bıtırır bıtırmez bızmle paylaş bende bebişime bişeyler hazırlayacam kendi el emegım olsun istiyorum

sumakcım maşallah Masal'a hep bole guzel haberlerını al o enfeksıyon kolay kolay yok olmuyor zaten cok sık tekrarlıyor bol su tüket.. sen ilk annelerden olacaksın kısmetse artık paylaşırsın tecrubelerını bız beklerken

amin inşallah:18:

hee ben doğunca hem kıçına iki şaplak atcam hem de biraz özür dilicem snaırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…