31. haftamdayım yuppiiii
aman canım öyle deme resmen topallıyorum hastalığın hepsi birbirinden beter,tüm kemiklerim sızlıyo hiç halim yok,halsizlk de kötü,bel ağrısı da,ş..m ağrıyoken iş yerinde normal yürümeye çalışıyorum,yüzümün ekşidiğini belli etmemeye çalışyorum,hapşuruyom ara ara,gözlerim açılmıyo hiç halim yok,Allah sağlık sıhhat versin hepimize
evet cnm hepsi zor, benim korkum bu rahatsızlıklar kronikleşirse, ya doğumdan sonra da devam ederse bulantılar çooookkkkk gözüm korktuu :18::18::18::18:
3. aydan sonra geçer diye hep kandırdılar beni ama geçmedi geçmedi geçmedi...
açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmam lazım ama yediğim çıkıyo, sanırım bu şekilde çalışamıcam izin alıp eve gidicem buyuk ihtimalle
sende izin al git cnm dinlen evde
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
ya kızlar ben yürüyemiyorum ya yerimden kalktığımda özellikle sağ kemik kırık gibi ağrıyo,dün ağladım evde o kadar yani,dr. normal diyo tel. la konuştuğumuzda kont. de haftaya gidecem var mı böyle olan
keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm
günaydın güzel anneler biz bir türlü internet sorununu tam olarak çözememiştik apartmanda ortak kullanım vardi sürekli sorun oluyordu bizde kendi adımıza aldık artık sorun olmayacak onuda sağolsun daha sabah aktif hale getirdiler ve şimdi başındayım
biz iyiyiz oğlum da iyi çok hareketli maşallah sadece demirimiz çok düştüğü için demir takviyesi veriyorlar hastanede yarım gün yatıyorum 10 günde iki defa çok şükür ilkinde çok kötü yapmıştı şimdii bünyemde alıştı onun dışında yarın sağlık ocağında kontrolümüz var cumada rutin doktor kontrolümüz var
Deryacim ayni sorundan bende dertliyim. Benimde sürekli sol yanimda bir agrim var. Hatta bir kac kere carsida dolasirken öyle bir agridiki oldugum yerde kaldim devam yürüyemedim. Benim doktorda normaldir diyor. Bebek ayagi veya kafasiyla damarlarina basiyordur buda agri yapiyordur diyor.
Bu bebisler dogana kadar bizimde anamiz aglayacak böyle herhal
heralde
kızlar günaydın hanginiz demişti
nickocum deliliğe vur artık diye...
heh vurdum nabersiniz bakalım yavrucekler
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. durumunuz gerçekten zor. inşallah ağrılarınız tez zamanda geçer. işte tam da bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır diyor peygamberimiz.günaydın herkeze..ahh canım sorma yaaa aynı sorun bendede var ve aylardann beri var..benim sol tarafım..ama dediğin gibi doktorlar normal buluyor bu hallerimizi..dün alış verişe çıktık eşimle ALLAH dan özel arabamız var yinede mağazaların içinde gezmekten öldüm yaa sonunda artık yürüyemez oldum tezgahtar kızlar benim halime ve mimiklerime bakıp abla doğumunmu başladı çok kötü görünüyorsun diyip durdular o derece yani..oysaki daha kocaaaa 2.5 ay var yaa rabbim sen yardım et.hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun..napalım dayanıcaz sıkıcaz dişimizi..
Öncelikle tüm güzel annislere ve bebislerine Günaydinlaar. Güzel bir gün gecirmenizi diliyorum
Demettubacim cok gecmis olsun.
Deryacim ayni sorundan bende dertliyim. Benimde sürekli sol yanimda bir agrim var. Hatta bir kac kere carsida dolasirken öyle bir agridiki oldugum yerde kaldim devam yürüyemedim. Benim doktorda normaldir diyor. Bebek ayagi veya kafasiyla damarlarina basiyordur buda agri yapiyordur diyor.
Bu bebisler dogana kadar bizimde anamiz aglayacak böyle herhal
Canim gecmis olsun. Doktoruna danistinmi neden olabilir diye?? Ben 3-4 hafta evvel hastanede yattigimda, yanima bir kadin yatmisti, oda ayni senin gibi her yedigini cikariyordu. Doktorlar ona demistiki, bebek artik annenin yediklerinden beslenemedigi icin, vücudundaki yag rezervesinden besleniyormus ve buda iyi degilmis. Kadina 2 gün serum ve ilac verdiler. Kadin iyilesti, canlandi evine gitti. Mutlaka doktoruna görün canim. Tekrardan gecmis olsun.
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
Herkese günaydın güzel Anneler ve melekleri nasılsınız bakalım ne var ne yok biz çok iyiyiz şükür oğluşla dün alışveriş yaptık keyfimiz yerimizde park yatağımız travel set arabamız hazır anneannemiz aldı onun dısında bır suru ıvır zıvırda aldık sampuan sabun gogus pedı fln cok zevklı bı alısverıstı keske hıc bıtmeseydı
31. haftamdayım yuppiiii
aldiklarini gule gule kullan canim.. aynen katiliyorum hayatimda yaptiim ennnn zevkli alisverisss :)))
yes sabah verdik bakalım kanını yarın 3te belli olacakmışeşin bugün mü tahlil vercekti,inş. bişey çıkmaz canım görceksin
keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah. ben ne zaman 32 olcam diye bakıyom her gün takvime:44:31. haftamdayım yuppiiii
o hareketlerini hiç söyleme tepindikçe canım acıyo,o kemik daha çok acıyo,eşime dedim kız şu cadıya yatsn uyusun tepinmesin dayanamıyom bu acıya dedim gözlerim yaşlı
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. durumunuz gerçekten zor. inşallah ağrılarınız tez zamanda geçer. işte tam da bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır diyor peygamberimiz.
burada bi arkadaş bana kalsiyum magnezyum ve d vitamının üçü bi arada olan ilaç tavsiye etmişti. ağrılarım ve kramplarım iyice artınca ben de gittimm aldım ve kullanmaya başladım. Allah razı olsun şimdi bacaklarım daha iyi. neydi o geçen hafta yaşadıklarım. burada birbirimize tavsiyelerimiz hayat kurtarıyor. iyi ki varsınız.
inşallah sonuçlarınız güzel çıkacak. yarın üçü biz de seninle birlikte iple çekcez . yemeyin birbirinizi . Allah başka dert keder vermesin. bu gün de geçti mi inşallah biraz rahatlarsın.yes sabah verdik bakalım kanını yarın 3te belli olacakmış
umarım bişi çıkmaz dert küpü olduk valla karı koca habire birbirimizi yemekteyiz şu sıralar
bneim insülin de günde 2 kereye çıktı ama yine düşmüyo bu akşam aricam doktoru bakalım ne dicek
amaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?