2011 Aralık Anneleri

31. haftamdayım yuppiiii

sağol canım,ben antebe gidince alcam park yatağı,doğuma 1 ay kala yani,orda kalcağımız için ve orda fiyatlar uygun olduğu için buraya göre,burda biraz yün giysier var antep te de var ve yeni aldıklarımın annem gelince hepsini birden yıkar,ütüler kaldırrız,yünlerin düğmelerini hallederiz,uyku seti bitti çok güzel oldu,patik ördüm,ama bereyi bilmiyom onu da k. validene söyle diyo,böyle işte çok hızlı davranamıyoz onun çin annem daha vakit var,stres yapma hepsi yetişir diyo,bebek bezi,bebek ürünleri,göğüs pedi,hasta bezi vs. vs. ora gidince halledilecek,bu arada bizimde 31. haftamız doldu bugün 32 ye girdik

Son düzenleme:

evet cnm hepsi zor, benim korkum bu rahatsızlıklar kronikleşirse, ya doğumdan sonra da devam ederse bulantılar çooookkkkk gözüm korktuu :18::18::18::18:
3. aydan sonra geçer diye hep kandırdılar beni ama geçmedi geçmedi geçmedi...
açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmam lazım ama yediğim çıkıyo, sanırım bu şekilde çalışamıcam izin alıp eve gidicem buyuk ihtimalle
sende izin al git cnm dinlen evde

bura evden sıcak idare etcem artık,evden çorba getirdim öğlen arada ısıtıp içecem,meyvelerim yanımda,eve gidince de yatar dinlenirim,neyse müdür iş vermiyo bana,göreve gitmiyom big. başında oturuyom,neyseki iştahım iyi yoksa hastalığı halsizliği hiç atamam

günaydın güzel anneler biz bir türlü internet sorununu tam olarak çözememiştik apartmanda ortak kullanım vardi sürekli sorun oluyordu bizde kendi adımıza aldık artık sorun olmayacak onuda sağolsun daha sabah aktif hale getirdiler ve şimdi başındayım

biz iyiyiz oğlum da iyi çok hareketli maşallah sadece demirimiz çok düştüğü için demir takviyesi veriyorlar hastanede yarım gün yatıyorum 10 günde iki defa çok şükür ilkinde çok kötü yapmıştı şimdii bünyemde alıştı onun dışında yarın sağlık ocağında kontrolümüz var cumada rutin doktor kontrolümüz var

Öncelikle tüm güzel annislere ve bebislerine Günaydinlaar. Güzel bir gün gecirmenizi diliyorum

günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta olduk selam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.

Demettubacim cok gecmis olsun.

Deryacim ayni sorundan bende dertliyim. Benimde sürekli sol yanimda bir agrim var. Hatta bir kac kere carsida dolasirken öyle bir agridiki oldugum yerde kaldim devam yürüyemedim. Benim doktorda normaldir diyor. Bebek ayagi veya kafasiyla damarlarina basiyordur buda agri yapiyordur diyor.
Bu bebisler dogana kadar bizimde anamiz aglayacak böyle herhal

Canim gecmis olsun. Doktoruna danistinmi neden olabilir diye?? Ben 3-4 hafta evvel hastanede yattigimda, yanima bir kadin yatmisti, oda ayni senin gibi her yedigini cikariyordu. Doktorlar ona demistiki, bebek artik annenin yediklerinden beslenemedigi icin, vücudundaki yag rezervesinden besleniyormus ve buda iyi degilmis. Kadina 2 gün serum ve ilac verdiler. Kadin iyilesti, canlandi evine gitti. Mutlaka doktoruna görün canim. Tekrardan gecmis olsun.

o hareketlerini hiç söyleme tepindikçe canım acıyo,o kemik daha çok acıyo,eşime dedim kız şu cadıya yatsn uyusun tepinmesin dayanamıyom bu acıya dedim gözlerim yaşlı

kızlar günaydın hanginiz demişti

nickocum deliliğe vur artık diye...

heh vurdum nabersiniz bakalım yavrucekler

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. durumunuz gerçekten zor. inşallah ağrılarınız tez zamanda geçer. işte tam da bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır diyor peygamberimiz.

burada bi arkadaş bana kalsiyum magnezyum ve d vitamının üçü bi arada olan ilaç tavsiye etmişti. ağrılarım ve kramplarım iyice artınca ben de gittimm aldım ve kullanmaya başladım. Allah razı olsun şimdi bacaklarım daha iyi. neydi o geçen hafta yaşadıklarım. burada birbirimize tavsiyelerimiz hayat kurtarıyor. iyi ki varsınız.

saolasın cnm, doktorum biliyo ama bişi demiyo bulantı hapı verdi sadece oda fayda etmiyo, ben ilk 3 ayımda sürekli serum yiyordum, şimdi o kadar şiddetli değil ama başladımıı 2 gün geçmiyo, hayatım altüst oluyo resmen.

gunaydin kizlaaarrr..yogun yorucu ve sonrasinda acisi cikan bir haftasonundan sonra yine burdayiz..

günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta olduk selam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.

canim cok gecmis olsun tekrar. toparlan gel bakiim aramiza cabucak :)

aldiklarini gule gule kullan canim.. aynen katiliyorum hayatimda yaptiim ennnn zevkli alisverisss :)))

31. haftamdayım yuppiiii

ben de ben deeee...

kızlar günaydın hanginiz demişti

nickocum deliliğe vur artık diye...

heh vurdum nabersiniz bakalım yavrucekler

bendim o da hemen ciddiye al dememistim :)))

sen nasilsin, esin test yaptirdi mi var mi yeni havadis???

eşin bugün mü tahlil vercekti,inş. bişey çıkmaz canım görceksin
yes sabah verdik bakalım kanını yarın 3te belli olacakmış

umarım bişi çıkmaz dert küpü olduk valla karı koca habire birbirimizi yemekteyiz şu sıralar

bneim insülin de günde 2 kereye çıktı ama yine düşmüyo bu akşam aricam doktoru bakalım ne dicek

amaaaaaan

herkese selam kızlarrr
perşembe gecesi tüm gece kasılmalarla uğraştım sabah da artık daha fazla dayanamayıp doktora gittim
nst ye aldılar, doktor önce gayet normal kasılma falan yok dedi
bir de ultrasonla baktı, herşey yolunda dedi tam kalkacaktım kasılma oldu doktor bey işte bu dedim
baktı hmm o zaman bir ilaç verelim dedi
pre-par diye bir ilaca başladım 5 gün kullanacakmışım
korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbirimizi alalım diye veriyorum dedi
şimdi daha iyiyim çok şükür
bu kasılmalar bende baştan beri var doktor olmak zorunda vücut doğuma hazırlanıyor diyor ama bir yandan da çok dikkat et ağrılı olursa saatte 4 ten fazla olursa hemen gel falan diyor
kafam karıştı benim de tecrübesiz olunca hangisi ne ağrısı onu bile karıştırıyorum
en iyisi ilacı kullanayım da tedbirimizi alalım takdir Allahtan

çok geçmiş olsun. aralık anneleri topiği hastalıktan yıkılıyor:2: ben de bir ben hastayım sanıyordum. arkadaşlar toptan geçmiş olsun diyorum herkese. bu bebekler doğana kadar gerçekten bi arkadaşın dediği gibi bizim de canımıza okuyorlar. inşallah doğduklarında mis kokularını içimize çekince herşeyi unutacağız. soğanı bala yatırma olayını da bugün deneyeyim. gribin yanında ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum. ilaç da almayınca geçmiyor.

kızlar sizde ne cevherler var yaaa.

alışveriş yapan tüm anneler güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini. ben de alışverişe gitmek stiyorum ama cesaret edemiyorum. hafta sonu da yataktan çıkamadım . bi uyudum bi uyandım. en azından başladığım kitabı bitirdim. yatmak bu işe yaradı. tavsiye ederim. iskender pala'nın şah ve sultan adlı kitabı.

31. haftamdayım yuppiiii
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah. ben ne zaman 32 olcam diye bakıyom her gün takvime:44:

o hareketlerini hiç söyleme tepindikçe canım acıyo,o kemik daha çok acıyo,eşime dedim kız şu cadıya yatsn uyusun tepinmesin dayanamıyom bu acıya dedim gözlerim yaşlı

al bendedn de o kadar gece canım acıyor diye söyleniyordum eşim karnımı tuttmuş oğlum maçı orada değil dışarı çıkınca yapacaz anneni çok üzme çıkınca vazolarını kırınca daha çok üzülecek diyor ahhh ahhhh keşke erkeklerde hamile kalabilse görseler günlerini

günaydın arkadaşlar ne sabahtı ama allahım bu pazartesi sabahları ne kdr da koşturmaca oluyor üstelik benim en çok yorgunlukla uyandığım pazartesi sabahı oluor.sabah 8 de çocukları okula gtrmk için çıktım ve şimdi eve girebildim ayakta duracak hal yoktu güya.kızlar dün çikolata rengi gb bişey geldi ağrım olmadığından gitmdm doktora tekrarlamadığındanda önemsemedim ama önemsemelimiym acaba diye düşünüyorum çünkü aşırı halsizlik var bende
emvacilbihar canım ilacın iyi geldiğine sevindim ben cumartesi almayı unuttum ilaçtan pazar günü hemen kramplar başladı ilacı aldım bidaha tekrrlamadı çok şükür gerçekten çok etkili bir ilaç

inşallah sonuçlarınız güzel çıkacak. yarın üçü biz de seninle birlikte iple çekcez . yemeyin birbirinizi . Allah başka dert keder vermesin. bu gün de geçti mi inşallah biraz rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…