2011 Aralık Anneleri

Canım işte sizin bos kalan odanız sanırım musaıtmıs genısmıs baya dolap sıfonyer ve karyolayı hatta tek kısılık bazayı bıle almıs bızım bos odamız cok kucuk ve sadece gardolapla sıfonyer sıgar karyola koyamayız bırde havalandırmak ıcın camı yok karanlık camı salona bakıyor bıraz daha musaıt olsaydı oda hıc dusunmez bızde yapardık cocuk odası bızım aklımızda sımdı oturma odasını bosaltsakmı sorusu var orayıda bosaltırsak bız tamamen salonda oturup kalkmak zorunda kalıcaz dusun dusun cıkamadık ısın ıcınden bende cok ıstıyorum bı odası olsun gelıp gııdıp bakalım dıe esımde ıstıo ama cesaret edemedık acıkcası oturma odasını bosaltma konusunda

gunaydin kizlaaarrr..yogun yorucu ve sonrasinda acisi cikan bir haftasonundan sonra yine burdayiz..

bendim o da hemen ciddiye al dememistim :)))

sen nasilsin, esin test yaptirdi mi var mi yeni havadis???
yok mecbur ciddiye aldım çünkü yani cinnetin eşiğindeyim
zaten hamilelik yarı delilik diyolar ya ben tam delircem o olacak

insülini 2ye çıkardık ama bana mısın demiyor ne tatlı şeymişim bi düşmedi şekerim

inşallah sonuçlarınız güzel çıkacak. yarın üçü biz de seninle birlikte iple çekcez . yemeyin birbirinizi . Allah başka dert keder vermesin. bu gün de geçti mi inşallah biraz rahatlarsın.
ya ben acaba salaklık mı ettim diye düşünüyorum keşke bi hastaneye gidip 2 saat içinde alsaydık sonucu ya
sağlık ocağına gittik yarını beklicekmişiz

of aman hayırlı haberler gelsin... tabi tabi onu düşünüp geri rahatlıyorum allaha şükürler olsun o 2li 3lülerimiz temiz çıkmıştı

valla biz oda yapmıyoruz kısmetse 3 sene sonra biz de büyük eve çıkcaz o zaman odasını yaarız hem iyi kötü bi zevki oluşur bebeğin böylece onun kişiliğine uygun oda yaparız diye düşünüyoruz

çook tşk ederim canımmm
Allah hepimizi beterlerinden saklansın
bunlara katlanacağız, sonuçları iyi olsun da önemli olan o
canım geçmiş olsun

e artık kendimizi iyice dinlemeliyiz snaırım o döneme girdik çünkü
hayırlısıyla bi avazda doğuralım bebişleri inş amin

herşey güzel olacak kızlar,ağrılarımız şikayetlerimiz hepsi geçecek,bugün güzel bi gün tamam mı

yok canım ya buyuk degıldı esyalarını ona gore aldık su an azıcık yer kaldı ortada ..
en kucuk oda orası zaten ..

bazayı bır duvara yerlestırdık ,sıfonyer ıle dolabı da bazanın karısısnda bıttı ıste ortada az yer kaldı cok buyuk degıl ..tabı butün odayı ölçtük,esyalarını hep ölçerek aldık

nasıl rahat edıyorsanız oyle yaparsınız ınsallah..

bız mesela yazları salonda kısları oturma odasında oturuyoruz..kısın ikı kısı bıle gelse hemen salona gecıyoruz

keske bızım salonumuzda soguk olmasa da hep salonda otursak ama cok soguk oluyor klıma var ama nereye kadar.

ınsallah karar verırsınız ya cok zor bızde o kadar cok dusunduk kı .

Son düzenleme:
Hamile Kadın

Temel birgün sokakta oynarken oradan bir hamile kadın geçince dayanamayıp sormış:
Temel:
Teyze karnındaki ne? demiş.
Kadın:
O benim canım oğlum. demiş.
Temel:
Onu seviyor musun? demiş.
Kadın:
Tabikide onu çok seviyorum.demiş.
Temel:
Peki niye onu yedin? demiş.

Anladım canım benım fıkrımde bu yonde ya hadı hayırlısı bakalım

Canım bızde oturma odasında esımle otururuz tek mısafırde bıle salona gecerız aynı sızın gıbı yanı zaten oturma odamızda 2kısılık Lkoltuk var bırde tv Gerçekten karar vermek zor kucuk oda camlı havalandırılacak bı oda olsa bır an dusunmezdım ılerde yatabılırdıde oturma odasınıda bosaltmaya kıyamıyorum cok cıcı cunku bırde esyalar yenı o zaman sız bebek odasına su anda karyola koymadınız dımı cnm senın bazan gardolap bırde sıfonyer var

Alkolsüz bira içebilirsin Nicko'cum, tadı normal birayla birebir ayrı. Gerçi şeker açısından uygun olmayabilir , onu bilmiyorum.
hee onu çok önerdi arkadaşlarım da... ne bileyim şimdi ben diet listesinden başka bişeye yanaşmıyorum...

doktor su ayran ve sütten başka bişi içmeyeceksin dedi

Çocuk Aklı

Bir çocuk annesi ile yürürken annesinin bir tanıdığı ile karşılaşmışlar. Kadın hamileymiş.Annesi onunla konuşmaya baslamış ve sormuş.
-Ne bekliyorsunuz oğlan mı, kız mı olacak?
-Oğlan demiş kadın.
Daha sonra eve giderken çocuk otobüs durağında çok fazla şişman bir erkek görmüş ve ondan sormuş
-Amca sen ne bekliyorsun?
-Otobüs demiş adam.
Çocuk
-Amca bisiklet çıkarsa bana verirmisin demiş.

hepinize merhaba tatlı annecikler... bugün p.tesi ve ben çalışmıyorum:) aldım raporumu ve doğum iznimi 20 gün erken başlatmış oldum. yarın da yolculuk var. eşimi bırakıp gidicez kızımla... artık zor bi süreç başlıyor... hepimiz için güzel haftalar diliyorum...

heheh guzel lafmis yawww.. ben bi donem antidepresan kullaniyodum bi takim sorunlar nedeniyle. o zaman tam anlamiyla deliye baglamistim. koy d.tune gitsin modundaydim. o gun bugundur baktim bisiler cozulmuyor ne yapsan da isler olacagina variyor mutemadiyen o modda takilmaya calisiyorum

he bu iyi geldi çünkü acaip bira ve sigara aşeriyorum he bi de tarçınlı cevizli havuçlu kek

kek guzelmis yaa hem hic seker koymadan balla falan yapabilirsin diyete karsi gelmiicekse.. ama bira ve sigaraya cissss diyorum. haftasonu model konserine gitmistik taksime de kokusu falan bile hiiiiic cazip gelmedi bana :) gerci hangi akla hizmeten 7 aylik hamile halimle gecenin 2sine kadar o gurultunun icindeydim bilmiyorum ama :)))))))

esylarini bozma bence. ama kucuk odaya madem dolapla sifonyer sigar bari orayi cicili bicili susle. duvarlarina bisiler as ortaya minnak bi paspas falan. madem makineyi de dolaba tikcaksiniz hani yataksiz ama bebisin odasi gibi olsun.. ne de olsa insan oyle bi alana ozeniyor :)

hayirlisi olsun canim, onemli olan sagligin. saglicakla gidin, bizi de gittigin yerden habersiz birakma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…