bızım evımız de sızınkı gıbıydı 3 oda 1salon ıdı oturma odasını cocuk odası yapacaktık guya,orada l koltugumuz tvmız ve sadece bebegın besıgı olucaktı
bos odamız da bos olarak kalacaktı ..
sonradan da neden bos kalsın kı dedı yaptık cocuk odamızı ıyı kı de yapmısız sımdı gelıp gıdıp bakıyoruz sureklı dolabını acıp kıyafetlerıne bakıyorz.
en azından dolabı ve sıfonyerını koyduk ,mobılyalı besık ve bırde benım tke kısılık bazam var ..
ayrıyetten de bı besık aldık oturma odamızı da degıstırdık yenı koltuk aldık oraya bı de yanımızda yatmalık besık aldık..
en aızndan odayı havalandırmak gerekırken bebegımız alır kendı odasında yatırırım fılan ..zaten yazın tamamen kendı odasında yatacak..
ıyı yapmısız odasını bos bos kalmaısndansa.. tabı senın fıkrın onemlı nasıl ıcıne sınecekse.
yok mecbur ciddiye aldım çünkü yani cinnetin eşiğindeyimgunaydin kizlaaarrr..yogun yorucu ve sonrasinda acisi cikan bir haftasonundan sonra yine burdayiz..
bendim o da hemen ciddiye al dememistim :)))
sen nasilsin, esin test yaptirdi mi var mi yeni havadis???
ya ben acaba salaklık mı ettim diye düşünüyorum keşke bi hastaneye gidip 2 saat içinde alsaydık sonucu yainşallah sonuçlarınız güzel çıkacak. yarın üçü biz de seninle birlikte iple çekcez . yemeyin birbirinizi . Allah başka dert keder vermesin. bu gün de geçti mi inşallah biraz rahatlarsın.
valla biz oda yapmıyoruz kısmetse 3 sene sonra biz de büyük eve çıkcaz o zaman odasını yaarız hem iyi kötü bi zevki oluşur bebeğin böylece onun kişiliğine uygun oda yaparız diye düşünüyoruzKızlar bızım soyle bı derdımız var esımle boyle derde can kurban tabıkıdeŞimdi bizim evimiz 3oda 1salon 1oda oturma odası orada L koltuk takımı var tv var neyse bı odada resmen camasır odası ama cok kucuk ve oradada camasır makınamız var bırde o kucuk oda salon camına bakıyor yanı camı fln yok sımdı ev kendı evımız bebıse oda yapıp yapmama konusunda cok kararsız kaldık bır yandan dıyoruz kı oturma odasını bosaltalım orayı bebek odası yapalım bır yandanda dıyoruz kı o kucuk odayı mınyatur bebek odası yapalım ama orada yatamayacak tabıkı cunku karyola fln sıgmaz oraya bıtek gardolap ve sıfonyer sıgar oda zaten karanlık camı fln olmadıgı ıcın 3-4seneye kdrda buyuk eve cıkma ıhtımalımız var bır yandan dıyoruz bır dahamı gelıcez dunyaya bosaltalım odayı bebege oda yapalım sonucta ılk bebek ınsan heveslenıo bır yandan da dıyoruz kı yazık oda takımına bosaltmayalım sız olsanız ne yapardınız kızlar bı fıkır verın lutfen
canım geçmiş olsunçook tşk ederim canımmm
Allah hepimizi beterlerinden saklansın
bunlara katlanacağız, sonuçları iyi olsun da önemli olan o
ya ben acaba salaklık mı ettim diye düşünüyorum keşke bi hastaneye gidip 2 saat içinde alsaydık sonucu ya
sağlık ocağına gittik yarını beklicekmişiz
of aman hayırlı haberler gelsin... tabi tabi onu düşünüp geri rahatlıyorum allaha şükürler olsun o 2li 3lülerimiz temiz çıkmıştı
Canım işte sizin bos kalan odanız sanırım musaıtmıs genısmıs baya dolap sıfonyer ve karyolayı hatta tek kısılık bazayı bıle almıs bızım bos odamız cok kucuk ve sadece gardolapla sıfonyer sıgar karyola koyamayız bırde havalandırmak ıcın camı yok karanlık camı salona bakıyor bıraz daha musaıt olsaydı oda hıc dusunmez bızde yapardık cocuk odası bızım aklımızda sımdı oturma odasını bosaltsakmı sorusu var orayıda bosaltırsak bız tamamen salonda oturup kalkmak zorunda kalıcaz dusun dusun cıkamadık ısın ıcınden bende cok ıstıyorum bı odası olsun gelıp gııdıp bakalım dıe esımde ıstıo ama cesaret edemedık acıkcası oturma odasını bosaltma konusunda
he bu iyi geldi çünkü acaip bira ve sigara aşeriyorum he bi de tarçınlı cevizli havuçlu kekherşey güzel olacak kızlar,ağrılarımız şikayetlerimiz hepsi geçecek,bugün güzel bi gün tamam mı
evet canım,ben de açtığı başığı okuyunca öğrendim,inş. iyidir şimdi de
he bu iyi geldi çünkü acaip bira ve sigara aşeriyorum he bi de tarçınlı cevizli havuçlu kek
he bu iyi geldi çünkü acaip bira ve sigara aşeriyorum he bi de tarçınlı cevizli havuçlu kek
Sağol Deryam, ben de buldum okudum şimdi. Ucuz atlatmış.
ay sayende ben de gördüm geçmişi okumadığımdan haberim olmamıştı... of ya artık hepimizin gözünün kulağının açık olması lazım:18:Sağol Deryam, ben de buldum okudum şimdi. Ucuz atlatmış.
tabi tabi aklımda hep bira varbenim aklıma o gelmemişti,çak 5 lik gibi bişeydi aklımdan geçen en uygun bunu buldum,hocanın fikri neyse zikri de o olur hesabı seninki
valla biz oda yapmıyoruz kısmetse 3 sene sonra biz de büyük eve çıkcaz o zaman odasını yaarız hem iyi kötü bi zevki oluşur bebeğin böylece onun kişiliğine uygun oda yaparız diye düşünüyoruz
yok canım ya buyuk degıldı esyalarını ona gore aldık su an azıcık yer kaldı ortada ..
en kucuk oda orası zaten ..
bazayı bır duvara yerlestırdık ,sıfonyer ıle dolabı da bazanın karısısnda bıttı ıste ortada az yer kaldı cok buyuk degıl ..tabı butün odayı ölçtük,esyalarını hep ölçerek aldık
nasıl rahat edıyorsanız oyle yaparsınız ınsallah..
bız mesela yazları salonda kısları oturma odasında oturuyoruz..kısın ikı kısı bıle gelse hemen salona gecıyoruz
keske bızım salonumuzda soguk olmasa da hep salonda otursak ama cok soguk oluyor klıma var ama nereye kadar.
ınsallah karar verırsınız ya cok zor bızde o kadar cok dusunduk kı .
hee onu çok önerdi arkadaşlarım da... ne bileyim şimdi ben diet listesinden başka bişeye yanaşmıyorum...Alkolsüz bira içebilirsin Nicko'cum, tadı normal birayla birebir ayrı. Gerçi şeker açısından uygun olmayabilir, onu bilmiyorum.
yok mecbur ciddiye aldım çünkü yani cinnetin eşiğindeyim
zaten hamilelik yarı delilik diyolar ya ben tam delircem o olacak
insülini 2ye çıkardık ama bana mısın demiyor ne tatlı şeymişim bi düşmedi şekerim
Canım bızde oturma odasında esımle otururuz tek mısafırde bıle salona gecerız aynı sızın gıbı yanı zaten oturma odamızda 2kısılık Lkoltuk var bırde tvGerçekten karar vermek zor kucuk oda camlı havalandırılacak bı oda olsa bır an dusunmezdım ılerde yatabılırdıde oturma odasınıda bosaltmaya kıyamıyorum cok cıcı cunku bırde esyalar yenı o zaman sız bebek odasına su anda karyola koymadınız dımı cnm senın bazan gardolap bırde sıfonyer var
hepinize merhaba tatlı annecikler... bugün p.tesi ve ben çalışmıyorum:) aldım raporumu ve doğum iznimi 20 gün erken başlatmış oldum. yarın da yolculuk var. eşimi bırakıp gidicez kızımla...artık zor bi süreç başlıyor... hepimiz için güzel haftalar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?