2011 Aralık Anneleri

Kızlar bızım soyle bı derdımız var esımle boyle derde can kurban tabıkıde Şimdi bizim evimiz 3oda 1salon 1oda oturma odası orada L koltuk takımı var tv var neyse bı odada resmen camasır odası ama cok kucuk ve oradada camasır makınamız var bırde o kucuk oda salon camına bakıyor yanı camı fln yok sımdı ev kendı evımız bebıse oda yapıp yapmama konusunda cok kararsız kaldık bır yandan dıyoruz kı oturma odasını bosaltalım orayı bebek odası yapalım bır yandanda dıyoruz kı o kucuk odayı mınyatur bebek odası yapalım ama orada yatamayacak tabıkı cunku karyola fln sıgmaz oraya bıtek gardolap ve sıfonyer sıgar oda zaten karanlık camı fln olmadıgı ıcın 3-4seneye kdrda buyuk eve cıkma ıhtımalımız var bır yandan dıyoruz bır dahamı gelıcez dunyaya bosaltalım odayı bebege oda yapalım sonucta ılk bebek ınsan heveslenıo bır yandan da dıyoruz kı yazık oda takımına bosaltmayalım sız olsanız ne yapardınız kızlar bı fıkır verın lutfen

geçmiş olsun canım ya,artık sıkıntılı dönemlere girdik Allah yardımcımız olsn

gecmis olsun coookk... ilaclarini ihmal etme.

bir konuda cok katiliyorum sana ilk hamilelikte neyin agri neyin olmadigini anlayamiyor insan. kasilma ve bebegin gerinmesinden kaynakli itmeleri bile ayiramiyorum ben. bazen panikliim mi paniklemiim mi bilemiyorum. dun benzer bir hadise yasadim hemen yatip dinlendim ama evham mi yapiyorum yoksa ciddi bisey mi bilmemek cok kotu (

doktora gitmesen de bi ara sor bence. en azindan kafan rahatlar...

hadi bakalim hayirli saglikli haberler olsun.

bence oturma odasını boşaltma ,yanında yatacak nasılsa bi süre,kalan eşyaarını da o odaya koyarsın olur biter,büyük eve çıkınca düşünürsün oda meselesini

ben de ben deeee...

bizim ev de aynı durumda ve biz beşiği odamızda olacak dolabı küçük odada olacak şekilde planladık. sonuçta yatılı gelenler küçük odada yatıyor bebeğe ilk etapta gerek yok ilerde büyük eve çıkınca yapılır da şimdi olmaz hem ordaki eşyalar ne olacak bence sen de böyle yapabilirsin

Evet canım bende aynen bu sekılde dusunuyorum kucuk odadakı camasır makınasını flnda kapattırcaz gomme dolapla orasını mınyatur kucuk bı oda gıbı yapıcaz sonucta en az 6ay bebıs bıızmle yatacak gelen mısafırde oturma odasında yuatacak ustelık o odadakı esyalarada yazık esıme soyluyorum oda heveslenıo benımde aklımı karıstırıo ama su asamada gerek yok dıe dusunuyorum bende

bence oturma odasını boşaltma ,yanında yatacak nasılsa bi süre,kalan eşyaarını da o odaya koyarsın olur biter,büyük eve çıkınca düşünürsün oda meselesini

Aynen canım bende en bastan boyle dusunuyorumda esımı ıkna edemedım henuz oda kararsız yıne buyuk ıhtımal bosaltmayız odayı dıe dusunuorum

Selamm kızLaaarrr...
Hasta olan arkadaşlarım hepinize acil şifalar diliyorum,ilaçsız hastalık atlatmak çok zor Allah beterinden korusun.
Dün bebeğin eşyalarını ütülerken aklıma geldi,bebeğin banyo havlusunun içine,havlu ebatlarında tülbent yaptırmayı unutmayın.Havluyla kurulamak cildini tahriş eder die,biz 40 gün hatta daha fazla havlunun içine koyduğumuz tülbentle kurularız bebeği.Altında havlu olduğu için hemen çekiyor tülbentte suyu.Ufak bir hatırlatmaa !!

inşallah bi sorun yoktur.

nanan o ilacı sen mi tavsiye etmiştin. çok çok çok teşekkürler. mucize gibi geldi bana yaaa. çok sağolasın.

Arkadaşlar; ben yanlış mı gördüm yaa? Türkmengelini erken doğum tehlikesi atlattım diye yazmış ama sonra sesi sedası çıkmamış. Kimse de cevaben birşey yazmayınca kendimden şüphe ettim yoksa öyle bir mesaj görmedim mi diye. Ama şimdi o kadar sayfaya tek tek dönmeyi de gözüm yemedi açıkçası. Türkmengelininden haberi olan var mı?

evet canım,ben de açtığı başığı okuyunca öğrendim,inş. iyidir şimdi de

en son annesinin yanına gidecekti.. öyle bişey mi olmuş?

bızım evımız de sızınkı gıbıydı 3 oda 1salon ıdı oturma odasını cocuk odası yapacaktık guya,orada l koltugumuz tvmız ve sadece bebegın besıgı olucaktı
bos odamız da bos olarak kalacaktı ..

sonradan da neden bos kalsın kı dedı yaptık cocuk odamızı ıyı kı de yapmısız sımdı gelıp gıdıp bakıyoruz sureklı dolabını acıp kıyafetlerıne bakıyorz.

en azından dolabı ve sıfonyerını koyduk ,mobılyalı besık ve bırde benım tke kısılık bazam var ..

ayrıyetten de bı besık aldık oturma odamızı da degıstırdık yenı koltuk aldık oraya bı de yanımızda yatmalık besık aldık..

en aızndan odayı havalandırmak gerekırken bebegımız alır kendı odasında yatırırım fılan ..zaten yazın tamamen kendı odasında yatacak..

ıyı yapmısız odasını bos bos kalmaısndansa.. tabı senın fıkrın onemlı nasıl ıcıne sınecekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…