2011 Aralık Anneleri

canım benim liste biraz kabarık sezaryen doğum yapıcağım için 2011 aralık anneleri hastane çantaları başlığına yazmıştım bakmak istersen belki bi yararı olur

kızlar bende temizliğe başlayayım artık sonra görüşürüz iyi bakın kendinize

cnm bebeğe giydireceğimiz ilk kıyafetleri sabun tozuyla yıkamayı öneriyor musun

cnm bebeğe giydireceğimiz ilk kıyafetleri sabun tozuyla yıkamayı öneriyor musun

ben kızımın çamaşırlarını yaklaşık 3 aylık olana kadar sabun tozu ile yıkayıp ilave durulama yaptırmıştım. sonra normal deterjan kullanmaya başladım. bu konularda hassasiyet ilk dönemde gerekli evet ama çok abartıp uzatmamak lazım. yoksa çocuk alerjik bir bünyeye sahip oluyor.

vücut bakım ürünü olarak sebamedi öneririm. bazı hassas tenli çocuklarda atopik dermatit diye illet bir durum oluyor, sürekli alerji ve kaşıntı hali yani. doğumdan itibaren sebamed bu rahatsızlığı önlüyor, olana da iyi geliyor.kozmetik ürünlere göre kokusu çok güzel değil ama tavsiye ederim.

merhaba, ben bübchen aldım,SEBAMED düşümnmüüştüm ama son an bübchen aldım. öneriyor musunuz

benim doğumum sezeryan olucak.kızımda hemşire ilk olarak hasta bezi bağlamıştı.karnımıda çarşafla sarmışlardı.2.gün ped kullanmaya başladım.pijamayla kanama kontrolü için dizine kadar sıyırıyosun.zaten 5 dk.bişey sonrası rahatsın.benim aldığım pijamaların bel lastiği karıa kadar.kesi yerim bikini bölgeme çok yakın.pijama lastiği hiç değmiyor.gecelik kullanmak herkesin kendi tercihi ben pijamayla rahat ederim diye koydum

Tabi en önemlisi insanın kendini rahat hissetmesi,peki sonda işini nasıl hallediyorsunuz pijamayla??Bende 2. günümde pijama giymiştim katta dolanırken fln çok rahat olmuştu.

ayvah eyvah bu hamilelikte yapılan ağdanın bize ya da bebeğe zararı nedir çok üzüldüm iki kez yaptım ben şimdi bebeğim zarar mı gördü?!

Tabi en önemlisi insanın kendini rahat hissetmesi,peki sonda işini nasıl hallediyorsunuz pijamayla??Bende 2. günümde pijama giymiştim katta dolanırken fln çok rahat olmuştu.

cnm bana sonda takılmadı.kalkıp tuvalete kendim gittim.doktorum yatırmadı bile.doğumdan sonra odama kontole gelmişti dr.beni yatakta görünce sen felçli değilsin sadece doğum yaptın.biraz uyu dinlen sonra yürüyüş egzersizlerine başla dedi.kabızlık ve gaz oluyomuş.1 gün hastanede kaldım ara ara yürüdüm

merhaba, ben bübchen aldım,SEBAMED düşümnmüüştüm ama son an bübchen aldım. öneriyor musunuz

bübchen i duydum ama kullanmadım. o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. belki kullanan anneler vardır onlar cevap verirler sana canım...

ayvah eyvah bu hamilelikte yapılan ağdanın bize ya da bebeğe zararı nedir çok üzüldüm iki kez yaptım ben şimdi bebeğim zarar mı gördü?!

ağdanın bebeğe direk bir zararı yok canım, panikleme... kıl köklerini enfeksiyona açık hale getirdiği için ve o bölgedeki kasların kasılmasına neden olup erken doğuma neden olabileceği daha doğrusu doğumu başlatabileceği için önerilmiyor.

ayy valla üzüldüm şimdi bir daha yapmam (8 teşekkür ederim bilgi için.

selam kızlar ..

cumartesı ve pazar yanı bugun kayınvlaıdemle gorumcem geldı

evı dip köşe tmeızledık ama ne temızlık ..2 gun surdu ..perdeler halıar dolap ıclerı koltuk altları dolap arkaları ufff bır gorsenız eve sankı yneıden tasındık ..

ama cok cok guzel oldu valla ellerıne saglık..

kasım basında yıne yapacagız ama boyle olmaz tabı o genel olur sadece..

oh buyuk bır yukten kurtuldum yemınle

bu arada kayınvlaıdem bana 2 pijema takımı bır tane de gecelık almıs ama cok seker..bu haftasonu da alısverıse cıkıcaz bır tane gecelıgı de sen sec dedı yok fılan dedım ama
bakıcam guzel varsa alırım..

bı de bır tane hamıle kılotu ,ıkı tane emzırme sutyenı almıs ama dedım sende kalsın sımdılık gogüslerım buyur fılan 90 numara almıs ama daha süt dolmadı ya ya kucuk gelırse

hafta snu da emzırme atletı alacagız onu bılmıyormus emzırme atletını :)

bakalım sadece bebek esyalarını yıkamak kaldı ..gorumcem de benzıs yıkama dedı bakalım gelecek hafta da onu yıkayıp ütüleyecegız..

pamuk ,ben ne zmaan dogururum kız doktorum 2 aralık gorunuyor normalde ..doktorumda bı tarıh verdı sen de ver bakalım :))
aralık 10 lara bıle kasım sonu dedın ben ne zmaan beklıyım :))

İyi geceler tatlışşş anneciklerr nasılsınız bakalım biz cok ıyıyız oğluşumlaa biraz yorgunluk var o kdr böyle yorgunluğa can kurban tabiki bebişimize ciciler aldık babayla ve anneanneyle arabası park yatağı şampuanı küveti vs...Arabamızı park yatagımızı anneannemiz aldı sağolsun cok eglencelı zevklı bı alısverıstı keske hergun yapsak bunu

benımablam yenı doğum yaptı koydugu şeyler;gecelık,pıjama takımı;hastane çıkısı çoçuk ıcın,yelek kazak kesın alın yanınıza çunkı üşünülüyo,ped koydu,havlu iççamaşırı,patık,hatırladıgım bukadar..ama sıze bişey deyım eğer sezeryan derlerse doğuma yanınza kesınlıkle su torbası alın çunkı boyun tutulması yaşanıyo ablam neler çektı bıze sonradan dedıler iş işten geçtıkten sonra o sıcak suyu koyunca boynuna çok rahatladı......bişey sorcam bebeğin ağladıgını nasıl hıssedıyorsunuz ben hiçanlamıyorum ağlıyormu hopluyormu sureklı hareket halınde napıyo anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…