2011 Aralık Anneleri

Canım Allah yardımcınız olsun gercekten zor bı durum ama hersey kızınız ıcın yapacak bırsey yok esın gelır elınden geldıgınce uzulme sende bebısde uzulur bak sonra

Güzelmiş valla teşekkürler cnm

hayırlısı osun canım,siz iyi olun da,benim daha 1 ay var,37. haftadan sonrası izinli sayılmam için,şimdiden yormaya başladı gerçi soğuk algınlığından böye halsizim hamileiktn değil

Evet canım bende dedim eşime minik bi çocuk odası olur orasıda eşyaları bozmaya gerek yok süsler püsleriz çok cici olur dediğin gibi insan öyle bir yer olsun istiyor bizde gardolap yaptırırz şifonyer koyarız şimdilik böyle idare etmemiz lazım annem gelip kalıcak kadına yatacak yer olmaz oturma odasını bozsak salonda yerde yatacak onu dahi düşündüm ben olmaz oyle eşim gelsinde konuşalım adamakıllı bakalım ne olcek

Cok sagolun tatlışlar iyi oluo sizlere danışmak iyiki varsınız yaww

hayırlısı osun canım,siz iyi olun da,benim daha 1 ay var,37. Haftadan sonrası izinli sayılmam için,şimdiden yormaya başladı gerçi soğuk algınlığından böye halsizim hamileiktn değil

[sıze=2]çok çok tşkler kızlar... Desteğiniz benim için çok önemli. Sizlerle irtibatı koparmaya da hiç niyetim yok bu arada :))) evde net var neyse ki :))[/sıze]

göbek delıgı one dogru cıkan var mı aranızda ..

erken mı henuz ..

benım cıkmadı hala.. bu hafta dümdüz oldu gibi ,yalnız bırde gobek delıgım boyle yumusacık..herhalde yakında öne dogru pırtlar ..

tünaydın kızlarrr
bugun topiğimizde hasta annelerimiz cok sanırım aman dikkat edin tam mevsim değişikliği bırde hamılelık hastalanmak kacınılmaz oluyor:2:
ben bugün şeker testimi yaptırdım sabahtan 50grlık olandan neyse bırahatsızlık vermedi cok şükür sonucumda 83 cıkmış sanırım ıyı bır deger daha doktorumuza göstermedık yarında tam kan sayımı falan yapılacak hepsını bırlıkte gösteririm artık..

sumakcım ne guzel ya gule gule kırlensın evın böyle kayınvalıdeyle görümceye can kurban maşallah maşallah

cnm güle güle kullanın inş aldıklarınızı bebiş geldiğinde

günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta olduk selam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.

demetcım cok gecmış olsun bıran önce iyileşirsin inş

cnm benımde tam bıkını bolgesının oldugu yerdekı kemıgım cok agrıyor gecenlerde bır gun boyunca mahvetmıştı benı bugun yıne agrı gırıyor sankı açılıyormuş gibi yururken bacaklarım ayrık yuruyorum

cnm sana da cok geçmiş olsun ama merak etme bu hastalıklar dogum yapınca hepsi düzeliyor ben oglumda 9 ay hep cıkarmıştım dogumdan sonrada öyle kalacakmış gıbı gelıyordu bana da ama dogumu yaptıgım gun hersey bıttı normale döndüm..inş gecer seninde

sana da gecmiş olsun cnm benımde yarın bakılacak bakalım demır durumuna bende de hep eksik

cnm benımde fıkrım hıc oturma odasını bozmayın o kucuk odaya dolap ve sıfonyer koy şimdilik daha sonra duruma göre tekrar düşünürsünüz bi bebek dogsun ondan sonra karar verırsınız

güzel bır hatırlatma cnm tesekkurler daha öncekılerde yapmamıştım ama mantıklı bunda yaparım

halımem hadı gözün aydın dogum iznine ayrıldıgın için bu tabi yoksa eşinden bır muddet ayrılacagın için deil
yarın içinde hayırlı yolculuk olsun sayılı gun cabuk gecer kavusursun yıne eşine cnm

benimkinin üst tarafı azcık pörtlemiş

valla benimki de öyle :))

çok çok saol cnm... senin de ii çıkar inşallah sonuçların...

bu arada ben de geçmişi dikkatlice okumaya çalışıyorum ama illa ki kaçırdığım şeyler oluyor. bütün hasta annelere geçmiş olsun...

Ayy benim göbüş deliğimde küçüldü valla ya kapandı kapanacak sanki bende şimdi sen deyince dikkat ettimde gerçekten yumuşacık nemledirmişsin gibi canım son haftalarda öne çıkarmış sanırım bazısınında çıkmazmış değişiyor galiba kişiye göre

cnm benımde fıkrım hıc oturma odasını bozmayın o kucuk odaya dolap ve sıfonyer koy şimdilik daha sonra duruma göre tekrar düşünürsünüz bi bebek dogsun ondan sonra karar verirsiniz

Canım çok teşekkür ederim çoğunluğun kararı bu yönde aslında benimde kararım bu yöndede kociş biraz aklımı bulandırıyor gelince bi kulaklarını çekeyim diyim bulandırma aklımı yeter

KIZLAR MERHABA,

Sabah beridir yoğunluktan yazamadım.. Cumartesi günü oğluşumu gördün.. Çok şükür herşeyi ii.. Kızlar dudakları aynı bana benziyor.. Etli ve çok düzgün ama bakalım aynı şekilde çıkarmı asıl dünyaya bilemem.. Dr. umuzla uzun uzun konuştuk.. Anal fissür ameliyatım olduğunu duyunca normal doğum diyen adam şimdiye kadar sana eziyet olur dedi.. Çünkü aynı yere kesik atıcak ve onun ağrısı bambaşka.. Muhtemel olarak herşey yolunda giderse 39+1 de alırız dedi.. Tahminen 10 aralık gibi oluyor.. Eşimle beni heyecanlar basmaya başladı walla.. Allahhepimize kolaylık versin inş..

bu arada havlu içine koyacağını tülbentin adı mermerşahin olarak geçiyor sanırım..ince yumuşacık bişi...

hayırlısı olsun cnm saglıgın neye el verıyorsa o sekılde dogum yapmak en ıyısı..agız mendıllerıde ondan yapılıyor sanırım dimi?bır paket hazır aldım da bırde kayınvalıdeme oyalatıcam onuda mısafırlıkte kullanrız

hayırlısı olsun canım,inş. bebiş o vakti bekler,ay bana nedense son haftalar çıktı çıkacak gibi geliyo

Ayy canımmm desene aynı gün doğurcaz hemen hemen heyecanlandım bak sımdı benımde 9-10aralık gıbı olur buyuk ıhtımal dogumum sezeryan olacagı ıcın dr son ana kdr beklerız yınede dedi ayy hayırlısı olsun hakkımızda yaa yalnız kızlarr bılenlere bır sorum olacak sımdı genelde sezeryanda sut gelmez dıolar pekı soyle bır durum olabılır mı normal dogum sancısı suyunu bekleyıpte ondan sonra sezeryana alınsa anneden sut gelır mı sonucta normal dogumun gerektırdıgı sartlar gerceklesmıs olacak sacma bır soru olabılır kızlar ama bılmedıgım ıcın kusura bakmayın

cnm bu konuda hıc bır fıkrım yok ama genelde sezeryanda hemen süt gelmıyormuş onu bılıyorum yapanlardan da ama hem sancı cekip sonra sezeryan olan bırıne sormak lazım acaba öyle olunca hemen gelıyormu dıye:18::18::18:

oda arkadaşım da sezeryan oldu,ilk 2 gün süt gelmemiş ama dr.sakın mama vermeyin merak etmeyin aç kaldı diye bişey olmaz bebek 3 günlük yiyeceğiyle gelir dünyaya sen sık sık emzir demiş 3. gün gelmiş ve bebeği emmiş

o zaman genelde geliyor cnm.. ablamın ilk çocuğunda öle olmuştu.. sıuni sancı falan verdiler sancılar nst de tavan ama bizim eşek yola girmedi mecbur sezeryan oldu... sütü gelmişti.. kızda da mebcur sezeryan oldu onda gelmedi.. ben dr.a sordum.. gelmezse mama veriyoruz ama memeden uzaklaşmıo merak etme dedi.. zaten doğar doğmaz algıyamıo o ayrımı daha dedi.. senin sütünde en kötü 1-2 güne geliyor merak etme dedi..ılık banyo gelmesini çabuklaştırıyor dedi..

bende peşinizdeyim mardincim.12 arlık gibi alırı<z dedi doktorum.tabi kızım acele etmezse.sezeryanda süt hemen gelmiyo.benim 2 gün sütüm gelmedi..25 ml.geldi.bebeğe yetmiyo.ilk hafta mama da vermek zorunda kaldım.oğlumda doğumdan bir saat sonra sütüm foşr foşur akıyodu.hemen gögüs pedi koymak zorunda kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…