hepinize merhaba tatlı annecikler... bugün p.tesi ve ben çalışmıyorum:) aldım raporumu ve doğum iznimi 20 gün erken başlatmış oldum. yarın da yolculuk var. eşimi bırakıp gidicez kızımla...artık zor bi süreç başlıyor... hepimiz için güzel haftalar diliyorum...
Çocuk Aklı
Bir çocuk annesi ile yürürken annesinin bir tanıdığı ile karşılaşmışlar. Kadın hamileymiş.Annesi onunla konuşmaya baslamış ve sormuş.
-Ne bekliyorsunuz oğlan mı, kız mı olacak?
-Oğlan demiş kadın.
Daha sonra eve giderken çocuk otobüs durağında çok fazla şişman bir erkek görmüş ve ondan sormuş
-Amca sen ne bekliyorsun?
-Otobüs demiş adam.
Çocuk
-Amca bisiklet çıkarsa bana verirmisin demiş.
hepinize merhaba tatlı annecikler... bugün p.tesi ve ben çalışmıyorum:) aldım raporumu ve doğum iznimi 20 gün erken başlatmış oldum. yarın da yolculuk var. eşimi bırakıp gidicez kızımla...artık zor bi süreç başlıyor... hepimiz için güzel haftalar diliyorum...
esylarini bozma bence. ama kucuk odaya maden dolapla sifonyer sigar bari orayi cicili bicili susle. duvarlarina bisiler as ortaya minnok bi paspas falan. madem makineyi de dolaba tikcaksiniz hani yataksiz ama bebisin odasi gibi olsun.. ne de olsa insan oyle bi alana ozeniyor :)
heheh guzel lafmis yawww.. Ben bi donem antidepresan kullaniyodum bi takim sorunlar nedeniyle. O zaman tam anlamiyla deliye baglamistim. Koy d.tune gitsin modundaydim. O gun bugundur baktim bisiler cozulmuyor ne yapsan da isler olacagina variyor mutemadiyen o modda takilmaya calisiyorum
kek guzelmis yaa hem hic seker koymadan balla falan yapabilirsin diyete karsi gelmiicekse.. Ama bira ve sigaraya cissss diyorum. Haftasonu model konserine gitmistik taksime de kokusu falan bile hiiiiic cazip gelmedi bana :) gerci hangi akla hizmeten 7 aylik hamile halimle gecenin 2sine kadar o gurultunun icindeydim bilmiyorum ama :)))))))
esylarini bozma bence. Ama kucuk odaya maden dolapla sifonyer sigar bari orayi cicili bicili susle. Duvarlarina bisiler as ortaya minnok bi paspas falan. Madem makineyi de dolaba tikcaksiniz hani yataksiz ama bebisin odasi gibi olsun.. Ne de olsa insan oyle bi alana ozeniyor :)
hayirlisi olsun canim, onemli olan sagligin. Saglicakla gidin, bizi de gittigin yerden habersiz birakma...
canım allah yardımcınız olsun gercekten zor bı durum ama hersey kızınız ıcın yapacak bırsey yok esın gelır elınden geldıgınce uzulme sende bebısde uzulur bak sonra
Güzelmiş valla teşekkürler cnm
hayırlısı osun canım,siz iyi olun da,benim daha 1 ay var,37. Haftadan sonrası izinli sayılmam için,şimdiden yormaya başladı gerçi soğuk algınlığından böye halsizim hamileiktn değil
göbek delıgı one dogru cıkan var mı aranızda ..
erken mı henuz ..
benım cıkmadı hala.. bu hafta dümdüz oldu gibi ,yalnız bırde gobek delıgım boyle yumusacık..herhalde yakında öne dogru pırtlar ..
selam kızlar ..
cumartesı ve pazar yanı bugun kayınvlaıdemle gorumcem geldı
evı dip köşe tmeızledık ama ne temızlık ..2 gun surdu ..perdeler halıar dolap ıclerı koltuk altları dolap arkaları ufff bır gorsenız eve sankı yneıden tasındık ..
ama cok cok guzel oldu valla ellerıne saglık..
kasım basında yıne yapacagız ama boyle olmaz tabı o genel olur sadece..
oh buyuk bır yukten kurtuldum yemınle
bu arada kayınvlaıdem bana 2 pijema takımı bır tane de gecelık almıs ama cok seker..bu haftasonu da alısverıse cıkıcaz bır tane gecelıgı de sen sec dedı yok fılan dedım ama
bakıcam guzel varsa alırım..
bı de bır tane hamıle kılotu ,ıkı tane emzırme sutyenı almıs ama dedım sende kalsın sımdılık gogüslerım buyur fılan 90 numara almıs ama daha süt dolmadı ya ya kucuk gelırse
hafta snu da emzırme atletı alacagız onu bılmıyormus emzırme atletını :)
bakalım sadece bebek esyalarını yıkamak kaldı ..gorumcem de benzıs yıkama dedı bakalım gelecek hafta da onu yıkayıp ütüleyecegız..
pamuk ,ben ne zmaan dogururum kız doktorum 2 aralık gorunuyor normalde ..doktorumda bı tarıh verdı sen de ver bakalım :))
aralık 10 lara bıle kasım sonu dedın ben ne zmaan beklıyım :))
İyi geceler tatlışşş anneciklerr nasılsınız bakalım biz cok ıyıyız oğluşumlaa biraz yorgunluk var o kdr böyle yorgunluğa can kurban tabiki bebişimize ciciler aldık babayla ve anneanneyle arabası park yatağı şampuanı küveti vs...Arabamızı park yatagımızı anneannemiz aldı sağolsun cok eglencelı zevklı bı alısverıstı keske hergun yapsak bunu
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
ya kızlar ben yürüyemiyorum ya yerimden kalktığımda özellikle sağ kemik kırık gibi ağrıyo,dün ağladım evde o kadar yani,dr. normal diyo tel. la konuştuğumuzda kont. de haftaya gidecem var mı böyle olan
keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm
evet cnm hepsi zor, benim korkum bu rahatsızlıklar kronikleşirse, ya doğumdan sonra da devam ederse bulantılar çooookkkkk gözüm korktuu :18::18::18::18:
3. aydan sonra geçer diye hep kandırdılar beni ama geçmedi geçmedi geçmedi...
açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmam lazım ama yediğim çıkıyo, sanırım bu şekilde çalışamıcam izin alıp eve gidicem buyuk ihtimalle
sende izin al git cnm dinlen evde
günaydın güzel anneler biz bir türlü internet sorununu tam olarak çözememiştik apartmanda ortak kullanım vardi sürekli sorun oluyordu bizde kendi adımıza aldık artık sorun olmayacak onuda sağolsun daha sabah aktif hale getirdiler ve şimdi başındayım
biz iyiyiz oğlum da iyi çok hareketli maşallah sadece demirimiz çok düştüğü için demir takviyesi veriyorlar hastanede yarım gün yatıyorum 10 günde iki defa çok şükür ilkinde çok kötü yapmıştı şimdii bünyemde alıştı onun dışında yarın sağlık ocağında kontrolümüz var cumada rutin doktor kontrolümüz var
Kızlar bızım soyle bı derdımız var esımle boyle derde can kurban tabıkıdeŞimdi bizim evimiz 3oda 1salon 1oda oturma odası orada L koltuk takımı var tv var neyse bı odada resmen camasır odası ama cok kucuk ve oradada camasır makınamız var bırde o kucuk oda salon camına bakıyor yanı camı fln yok sımdı ev kendı evımız bebıse oda yapıp yapmama konusunda cok kararsız kaldık bır yandan dıyoruz kı oturma odasını bosaltalım orayı bebek odası yapalım bır yandanda dıyoruz kı o kucuk odayı mınyatur bebek odası yapalım ama orada yatamayacak tabıkı cunku karyola fln sıgmaz oraya bıtek gardolap ve sıfonyer sıgar oda zaten karanlık camı fln olmadıgı ıcın 3-4seneye kdrda buyuk eve cıkma ıhtımalımız var bır yandan dıyoruz bır dahamı gelıcez dunyaya bosaltalım odayı bebege oda yapalım sonucta ılk bebek ınsan heveslenıo bır yandan da dıyoruz kı yazık oda takımına bosaltmayalım sız olsanız ne yapardınız kızlar bı fıkır verın lutfen
Selamm kızLaaarrr...
Hasta olan arkadaşlarım hepinize acil şifalar diliyorum,ilaçsız hastalık atlatmak çok zor Allah beterinden korusun.
Dün bebeğin eşyalarını ütülerken aklıma geldi,bebeğin banyo havlusunun içine,havlu ebatlarında tülbent yaptırmayı unutmayın.Havluyla kurulamak cildini tahriş eder die,biz 40 gün hatta daha fazla havlunun içine koyduğumuz tülbentle kurularız bebeği.Altında havlu olduğu için hemen çekiyor tülbentte suyu.Ufak bir hatırlatmaa !!
benimkinin üst tarafı azcık pörtlemiş
halımem hadı gözün aydın dogum iznine ayrıldıgın için bu tabiyoksa eşinden bır muddet ayrılacagın için deil
yarın içinde hayırlı yolculuk olsun sayılı gun cabuk gecer kavusursun yıne eşine cnm
ve bizde bugun 30.haftamıza başladık geriye kaldı 10 hafta inş
göbek delıgı one dogru cıkan var mı aranızda ..
erken mı henuz ..
benım cıkmadı hala.. bu hafta dümdüz oldu gibi ,yalnız bırde gobek delıgım boyle yumusacık..herhalde yakında öne dogru pırtlar ..
cnm benımde fıkrım hıc oturma odasını bozmayın o kucuk odaya dolap ve sıfonyer koy şimdilik daha sonra duruma göre tekrar düşünürsünüz bi bebek dogsun ondan sonra karar verirsiniz
ve bizde bugun 30.haftamıza başladık geriye kaldı 10 hafta inş
KIZLAR MERHABA,
Sabah beridir yoğunluktan yazamadım.. Cumartesi günü oğluşumu gördün.. Çok şükür herşeyi ii.. Kızlar dudakları aynı bana benziyor.. Etli ve çok düzgün ama bakalım aynı şekilde çıkarmı asıl dünyaya bilemem.. Dr. umuzla uzun uzun konuştuk.. Anal fissür ameliyatım olduğunu duyunca normal doğum diyen adam şimdiye kadar sana eziyet olur dedi.. Çünkü aynı yere kesik atıcak ve onun ağrısı bambaşka.. Muhtemel olarak herşey yolunda giderse 39+1 de alırız dedi.. Tahminen 10 aralık gibi oluyor.. Eşimle beni heyecanlar basmaya başladı walla.. Allahhepimize kolaylık versin inş..
bu arada havlu içine koyacağını tülbentin adı mermerşahin olarak geçiyor sanırım..ince yumuşacık bişi...
KIZLAR MERHABA,
Sabah beridir yoğunluktan yazamadım.. Cumartesi günü oğluşumu gördün.. Çok şükür herşeyi ii.. Kızlar dudakları aynı bana benziyor.. Etli ve çok düzgün ama bakalım aynı şekilde çıkarmı asıl dünyaya bilemem.. Dr. umuzla uzun uzun konuştuk.. Anal fissür ameliyatım olduğunu duyunca normal doğum diyen adam şimdiye kadar sana eziyet olur dedi.. Çünkü aynı yere kesik atıcak ve onun ağrısı bambaşka.. Muhtemel olarak herşey yolunda giderse 39+1 de alırız dedi.. Tahminen 10 aralık gibi oluyor.. Eşimle beni heyecanlar basmaya başladı walla.. Allahhepimize kolaylık versin inş..
bu arada havlu içine koyacağını tülbentin adı mermerşahin olarak geçiyor sanırım..ince yumuşacık bişi...
KIZLAR MERHABA,
Ayy canımmm desene aynı gün doğurcaz hemen hemenheyecanlandım bak sımdı benımde 9-10aralık gıbı olur buyuk ıhtımal dogumum sezeryan olacagı ıcın dr son ana kdr beklerız yınede dedi ayy hayırlısı olsun hakkımızda yaa yalnız kızlarr bılenlere bır sorum olacak sımdı genelde sezeryanda sut gelmez dıolar pekı soyle bır durum olabılır mı normal dogum sancısı suyunu bekleyıpte ondan sonra sezeryana alınsa anneden sut gelır mı sonucta normal dogumun gerektırdıgı sartlar gerceklesmıs olacak sacma bır soru olabılır kızlar ama bılmedıgım ıcın kusura bakmayın
Ayy canımmm desene aynı gün doğurcaz hemen hemenheyecanlandım bak sımdı benımde 9-10aralık gıbı olur buyuk ıhtımal dogumum sezeryan olacagı ıcın dr son ana kdr beklerız yınede dedi ayy hayırlısı olsun hakkımızda yaa yalnız kızlarr bılenlere bır sorum olacak sımdı genelde sezeryanda sut gelmez dıolar pekı soyle bır durum olabılır mı normal dogum sancısı suyunu bekleyıpte ondan sonra sezeryana alınsa anneden sut gelır mı sonucta normal dogumun gerektırdıgı sartlar gerceklesmıs olacak sacma bır soru olabılır kızlar ama bılmedıgım ıcın kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?