2011 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım ya,bu sıpalara noldu böyle aceleci çıktılar,neyseki şuan yolunda herşey,kendine dikkat et canım

bence rana,ben de düşünmüştüm sonra 1. si beyzaceren olsun 2. kız olursa esma rana koyarım dedim vazgeçtim,kulağa çok hoş geliyo

gunaydin kizlar...

canim cok gecmis olsun. insan boyle seyleri okuyunca hicbirseyi esgecmemek gerektigini anliyor. bi kac gundur agriyla karisik biseyler yasiyorum. iisi mi ben de cok gecikmeden bi gideyim. sonradan pismanlik dahakotu. ne guzel denk gelmis senin durum... simariklik evham falan demeyip gitmek lazim her ne olursa. bu haftaya kadar geldik bundan sonrasi da saglikla gelir insallah...

eylül bence mısra bi tuhaf geliyo kulağa

geçmiş olsun canım inşllh zamanında sağlıkla gelir bebişin son aylar iyice zorluyacağa benziyor çok şükür atlatmışın daha dikkat et kendine işler sonrada olur nasılsa dinlenelim bolca fırsat buldukça doğuma kadar. hepimiz tetikteyiz artık rabbim yardımcımız olsun

günaydın herkese...
umarım hepiniz iyinizdir.....
neslihancım ben eylül ismini çok seviyorum karar senin tabikide ama ikisi arasında eylül bana daha hoş geldi....
deryacım çok geçmiş olsun... çok dikkatli olmak lazım sanırım artık... allah hayırlısıyla ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

günaydın güzel anneler ve melekleri.Uzun süredir giremedim ve okuyamadım gecmısı.Umarım herkes iyidir.

kızlar doğum iznini sat a göre alıyoz di mi yani ben pazt. 32+0 da alcam di mi çalışabilir raporunu,kimileri ultrasona göre demiş te 1 ay oldu ben gitmeyeli dr. en son 2 gün öndeydi,şimdi durumunu bilememki,ama ultrasona göre olması saçma bakarsın diğer haftalarda biraz geriden gelir o zaman da 37+ lara kadar mı çalışılacak

bence Eylül ismi cok güzel;hatta bizde eşimle koymayı dusunuyorduk ama yeğenimin ismi Eylül olduğu için koyamıyoruz.Cemre Su koymayı dusunuyoruz.

dünyanın en güzel anneleri ve en sevimli bebeklerine hayırlı sabahlar :) bu gece rüyamda çok sevimli 4 aylık kadar bir bebek gördüm benim bebeğimmiş. banyoda küvette yıkıyormuşum bana doğru dönükken biraz suyu sıcak gelmiş göbeği morarrmış gb olmuş bende kolumun üstünde tersine çevirdim sırtındanda durulayayım diye birde çeşmeyi açtım ayaklarına su gelsin diye küçük ayaklarına su soğuk gelmiş diye birbiri üstüne toplayım ayaklarını karnına doğru çekti Allahım o tatlı ayaklarını öyle yapması o kadar sevimli geldiki tebessümle baktım sonra beyaz bir havluya sardım.yatırdım biyere bu arada da kızım yıkanmaya ( mi ) der annne bebek mi diyor bana hemde izliyor yıkamamı. bebek ağlamaya başladı oğluma emziğini ver annem heralde çıkmış diyorum öyle derken uyandım ne kadar da etkisinde kaldıM uzun süre uyuyamadım.çok gerçekçiydi rüyam. inşllh şu 2 ayda hayırlısıyla geçse en hazır olduğumuz anda zamanında bebeklerimiz sağlıkla gelseler doyunca sarılıp koklasak o minik minik ellerini ayaklarını öpsek Allahım isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu inşllh

Son düzenleme:

berra güzel isim:)

amin canım amin,hiç yaşamadım bu duyguyu hiç bi bebeğin elini ayağını öpmedim,yeğenler uzaktaydı yakın olsa da ben bebeklere uzaktım,en fazla yanağını sıkardım güzel bi bebek görsem yanağından bile öpmemişimdir hiçbi bebeği,şimdi merak ediyorum nasıl bi duygu diye,benim gibi dünya ateşe yansa uykusundan vazgeçmeyen bri,bebeği için uykusunu bölebilecek mi diye,bi süre sonra ağlarsa ağlasın deyip yatabilecekmiyim diye,altını değiştirirken huylanacakmıyım diye,nasıl alışacam hiç bebek ağlamasına,bebek kakasına dayanamayan ben,nasıl olcak diyorum,nasıl emzirecem,mememi ısırsa da emzirmek isteyecek miyim,onu canımdan çok sevecek miyim,sonra da herkes nasıl yapıyosa ben de öyle yapacam heralde,bu bebeği çok istedik ve herşey farklı olcak diyorum

isim konusu ne kdr da zormuş eskiden kızım olsa şunu oğlum olsa şunu koyarım derdim şimdi isim daha yeni netleştirdik bizde kızım olursa sevde olcak inşllh erkek olursa sancak diyor eşim şimdilik birde çantalar yavaş yavaş hazırlanmaya başlamış benim çantaya konacakları 2 ay öncesinden hazırladım ama daha yıkanıp ütülenmedi hiçbirşey bir bismillah deyip kalksamda yapsam iyi olacak bende bebek deterjjanı vs. alıcam daha

inşllh canım gelince bebişin göreceksin annelik çok farklı birşey. bende annem sabah okula uyandırırken 1 dk 1 dk deyip hep geç kalırdım. uykuyu çok seven ben 19 yaşında anne olduğumdan beri 13 yıldır o kdr tetikte uyuyorum ki hatta oğlum gündüz bir şeye sıkıldıysa gece arada lavaboya diye kalktığında yanlışlıkla sokak kapısını açabiliyor onu bildiğimden oğlumun odasıyla yatakodası arasında 2 kapı olmasına rağmen sağından soluna dönse nefes alışı değişse onu bile duyup hemen gözlerimi açıyorum acaba kalkacakmı diye annelik gerçekten çok farklı birşey annelik kendin için değil evladın için yaşamak gb bişey.evladına sarıldığınsa dünyaya meydan okuyacak güçte olduğunu hissediyor insan bir o kadar da ağladığında bebeğin için elinden bişey gelmiyorsa dünyanın en aciz insanı hissedebiliyorsun. oğlum doğduğunda ilk aylar kalın bir defter yazmıştım duygularımı anlatan bir anda dünyanın 1 numaralı edebiyatçısı yapıyorlar insanı bebikler:) az kaldı inşllh görüceksin sende.

yaşasın bende 31 haftalık olmuşum şimdi farkettm.

Son düzenleme:

deryacım ben de cumartesi günü 32 oluyormuşum. ve sat'a göre veriliyor tabi ki doğum izni. sen de mi benim gibi zorlanmadan 8 haftayı kullanıcaksın???gerçi baksana beklemenin de anlamı yok. bakarsın erkenden gelir bizim yaramazlar, sonra kullanmadığımız izinle kalırız :))

çok güzel anlatmışsın canım sağolasın

şimdilik çok bi sıkıntım yok eğer bi sıkıntı olursa 5 günlük rapor alıp,1 hafta erken giderim,şansımıza artık ya bakalım ne zaman gelecek afacanlar

günaydın kızlarrr problemsiz sorunsuz güzel bır gün geçiririz umarım

DDERYA; cok geçmiş olsun cnm umarım bır daha tekrarlamaz enazından 36.haftalarını tamamlasınlar ya bu bebişler daha cok küçükler
NANAN;cnm ne güzel rüya görmişsin inş gerceğinide yaşamaya az kaldı bende öyle gördüğüm zaman tüm gün etkisinden kurtulamıyorum evin içinde bebişi arıyorum

DERYACIM;hiç merak etme bu bebişler öyle güzel anne olmayı ögretiyorlar ki o buyurken sende günden güne olgunlaşıyorsun büyüyorsun onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…