bakarım kuşumm :)) seni de öptm :))
kızlar bugün itibarıyla 31+0olduk çok şükür...sabahda bi arkadaşımz sormuş ama ben anlamadım tam olarak..doğum iznini 37.haftaya kadar çalışabilr raporunu alıcam ama ne zaman???? bu hafta mı?? haftaya mı???bilgisi olan varsa aydınlatın beni lütfen :))
benim doktorum 32+1 de veriyor yani hani biz 31+ dan itibaren 32 ye girdik diyoruz ya doktorlar öyle demiyor 32+ olunca 32 diyorlar bilmem anlatabildim mi
bebek 2 hafta önden gidiyor yaa ben bu hafta rapor alabilirmişim doktorum öyle dedi,ama mesela raporu bu haftadan başlatsam 5 haftam kurban bayramının başladığı hafta bitiyor, bu durumda doğumumun da 38. haftasında doğum yapmam gerekiyor. bu durumda doğum yapana kadarki gün için heyet raporu almam gerekiyor, doğum gecikince ve izin bitince öyle oluyormuş.
raporu haftaya alsam raporum yani 5. haftam kurban bayramının bitişine kadar sürüyor. o hafta zaten 2 iş günü var ve büyük ihtimalle tatil olacak olmazsa da rahatsız olsam zaten idare ederler.
benim sorunum da haftaya rapor alsam ve erken doğum olsa yanlış mı yapmış olurum.
haftaya ben nşallah 31+larda olucam ve bu hafta olmazsa haftaya kesin çalışabilir raporumu götürücem. doktorun dediğine göre ultrasona bakıp da rapor veriyorlarmış.
anladım sanırım..o zaman ben haftaya gitmeliyim dr a değil mi?
senn iş benmkinden karışık yaa...ben bişicik anlamadım...perşembe burda okullar tatil,gidip dra sorayım bakayım:95:
bebek 2 hafta önden gidiyor yaa ben bu hafta rapor alabilirmişim doktorum öyle dedi,ama mesela raporu bu haftadan başlatsam 5 haftam kurban bayramının başladığı hafta bitiyor, bu durumda doğumumun da 38. haftasında doğum yapmam gerekiyor. bu durumda doğum yapana kadarki gün için heyet raporu almam gerekiyor, doğum gecikince ve izin bitince öyle oluyormuş.
raporu haftaya alsam raporum yani 5. haftam kurban bayramının bitişine kadar sürüyor. o hafta zaten 2 iş günü var ve büyük ihtimalle tatil olacak olmazsa da rahatsız olsam zaten idare ederler.
benim sorunum da haftaya rapor alsam ve erken doğum olsa yanlış mı yapmış olurum.
haftaya ben nşallah 31+larda olucam ve bu hafta olmazsa haftaya kesin çalışabilir raporumu götürücem. doktorun dediğine göre ultrasona bakıp da rapor veriyorlarmış.
karışık de mi
haftaya mı alsam ki:78:
mrb nasılsınızz doğum izinleride konuşulmaya başlamışşş ohh azz kaldı azzz minnaklara kavuşmaya az kaldı günlerde geçmiyor
evet ya sonunda 30 lu haftalara geldik azz kaldı gerçekten
bugün kızımın kıyafetlerini de yıkadım ayyy heyecan yaptım yaaa
evet ya sonunda 30 lu haftalara geldik azz kaldı gerçekten
bugün kızımın kıyafetlerini de yıkadım ayyy heyecan yaptım yaaa
teyzeleri oğlumun takip çizelgesini yapamadım heralde çok uğraştım ama olmadı
selam kızlar herkese ıyı akşamlar..
Efecim kızına düşündüğün isimler cok hoş bende berra ve hafsayı daha cok begendım
cnm ya bırde su lınke bak istersen
http://http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
paylaşacam ama eşim fotoğraf makinasının bataryasını kaybetmiş bugün yarın yenisini alacak ben de o zaman çekip paylaşacağmewet alışverişten yıkamaya ütülemeye kadar hepsi çok heyecanlı yaa paylaş bizimle resimleri bakalımm avunalımm zman geçmiyo ki
ben daha bıse almadım bı kac hedıye geldı okadarr :) nasıl dayandım kendıme sasırdım walla
teşekkürler canım bi bakayım inşallah yapabilirim
canım sayfayı açamıyorum hatalı olabir mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?