2011 Aralık Anneleri

slm kızlar ben izne ayrıldım 16 hafta evdeyim ve şubat tatilide araya giriyo 2. dönemde bakarız çaresine inş

ve ben 31+3 te aldım raporumu dr um bişey dememişti ben almak istiyom dedim verdi ilk bebiştede ben dedim ve verdi yani bnce dr idare ediyo işinize nezaman geliyosa o zamn gidin 31 yada 32 hafta pek farketmez çünkü o kadar süprizi bebeklerde yapailio

ya bide kızlar ben bebk doğsa diye bekliom çok sıkıldım hamilelikten ilkinde böyle olmamıştım aralıkta oğlum 3 yaşını dolduruyo beraber vakit geçirelim kardeşine alşsın diye kreşe vermeyecektim ama vazgeçtim gibi vicdan yapmasam hemen götürecem kreşe

sizce ne yapayım çalıştığım için oğlumla bidaha böyle vakit geçirme şansım olmayabilir

DERYACIM;hiç merak etme bu bebişler öyle güzel anne olmayı ögretiyorlar ki o buyurken sende günden güne olgunlaşıyorsun büyüyorsun onunla

teşekkür ederim canım öyle olcak galiba,çok farklı bi tecrübe olacak şimdiden heyecanlanıyo insan,ultrasondaki görüntüsünü bile özlüyo,o rahatsız olmasın diye hep sola yatıyom,şimdiden dediğini yaptırıyo zilli,o kadar hareketli ki maşallah diyorum bazen hiç uyumuyo mu kociş diyo çok yaramaz olcak galiba bu kız ayvayı yedik

günaydın kızlar nasılsınız herkese mutlu bir gün diliyorum dderyacım çok geçmiş olsun.her an tetikte olmak için çok erken değilmi 2 ay dokuz doğuracaz böyle geçersebende cuma çalışabilir raporu alıcam ama çalışmak istemiyorum

günaydın şekerler
bugün güne daha sakin başladık, çok şükür midem daha iyi bugun.
zaman gittikçe azalıyor bebişlerimize kavuşacağımız gün çok yakın artık,
hepimizi annelik heyecanı sardı iyice, hayırlısıyla kucağımıza alsak meleklerimizi
çevremdeki herkes gün sayar oldu, dün annemden şöyle bir cümle geldi; "ah o gün gelsede birisi bana aylin doğurdu kurtuldu dese bende bi ohhh çeksem " dedi.
bende anne merak etme ben sana haber vermem dedim
zaman geçmiyo yaaa öfff :18:

kızlar selam cinlerim tepemde dokunsanız ağlicam yani

of ya bıktım gerçekten etrafımdaki düşüncezisliklerden gerçekten yani!

slm herkese :) bende şu an anneme sonra haber verdirmeyi düşünüyorum ama tabi bide o anda yanımda olsun diye de istiyorum karar veremedim bi türlü

Deryacım çok geçmiş olsun canım.30.haftalardan sonra herşeye hazırlıklı olmalıyız demek ki.Aralık bıdıkları pek bi aceleci,hepten kışa kalmayalım azıcık güneş mi görmek istiyolar nedir bunlarr:)

Hepinize mutlu sabahlaarrr... Gelsin 31.haftadan güzel günler,oğluma yaklaştırsın beni.Bugünleri gösteren Allah'a hamd olsun.Aş erdiğim o 9.10.haftalar bugünler hiç gelmez sanıyodum.Çok şükür yaa.

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun canım,bol bol dinlen...haklısın hepimiz dikkatli olmalıyız,şikayetlerimizi es geçmemeliyiz,artık büyüdü sıpalarımız yerlerine sığamıyolar anlaşılan

kızlar herkese günaydınlar ve cevaplarınız için kocaman teşekkürler. demekki oy birliğiyle kızımın adı eylül olcak:)) sevdim ben bu ismi. daha şimdiye kadar kötü diyen olmadı.

dderya çok geçmiş olsun canım. dinlen bence. bende de geçen hafta seninkine benzer bi durum oldu. 3 hafta evdeyim. dinleniyorum. şimdi iyiyim.

benim doğuma annem gelcek. 40 gün yanımda kalcak. sonra 40 mevlüdüne kayınvalidemi de çağırcaz. mevlüdden sonra annem gitcek, kayınvalidem kalcak biraz. ben şimdiden annemlerin gelmesini istiyorum. 3 hafta da evdeyim. eşim de yoğun çalışıyo. çok canım sıkılıyo. annem de daha erken aralık gibi gelirim zaten 40 gün de doğumdan sonra kalcam diyo. bakalım dayancaz artık. bugun evde temizlikçi var. bebişimin kıyafetlerini ütületcem ama işi yetişmezse akşam ben yavaş yavaş ütülemeye başlicam artık. çok heyecanlı:))

en erken sen almışsın 2 hafta zaten şubat tatili siz de değil mi,oğlunla vakit geçir bari,izni almışsın zaten önemli olan sizin iyi olmanız,ben 1 ay sonra gidecem tam,bayram tatili benim için süper oluyo,tatilden sonraki pazt. başlıyo idari iznim

cnm bana kalsa gönderme kreşe madem evdesin biraz beraber vakıt gecırın bır daha böyle fırsatın olmaz..o da daha cok kucukmuş sana daha cok ıhtıyacı var bu dönemde hemde bebek gelmedenbıraz senle olsun derim ben

slm herkese :) bende şu an anneme sonra haber verdirmeyi düşünüyorum ama tabi bide o anda yanımda olsun diye de istiyorum karar veremedim bi türlü

demetcım benım ılk dogumumda annem yanımdaydı ama dogumdan sonra bır daha sakın bana haber vermeyın bıttıkten sonra söyleyin dedi zor dayanmış oglumda hastaneye gıttıgımden haberı oldu mecburen kızımı ona bıraktım cunku ama özellıkle gelmedı dogum yapınca bıttı dıye haber verdık öyle geldı yanıma..şimdi bunda yıne sanırım herşey bıtınce gelır zaten öncesinde bu sefer ıkı cocuk bırakıp gıdecem onlara baksın yeter benım icin anne yureği dayanmıyor işte evladını öyle görmege

kızlar selam cinlerim tepemde dokunsanız ağlicam yani

of ya bıktım gerçekten etrafımdaki düşüncezisliklerden gerçekten yani!

hayırdır nicko noldu yine

ne oldu cnm ya hayırdır tahlille mi alakalı :18::18:

hayırsır canım noldu kim kızdırdı seni böyle
YA YOK DAHA TAHLİL KISMINA GEÇEMEDİK

hop çıktı 212 tabi böyle bi değer çıkmamıştı

bi kere 208 çıktı bi daha ölçünce 198e inmişti o kadar

delirdim yani oturdum bu sefer değerim yüksek çıktı diye bağırdım çağırdım ofisi inlettim yine de yetmedi

alıntılamayın da 15 dk sonra falan sileyim çok sinirliyim çok

Son düzenleme:
hayır hayırlarını istemiyorum bak kaç ay oldu annem hala yazlıkta, kardeşim orda ablam kendi havasında babamın bu şeker mevzusundan düne kadar haberi bile yoktu
ben onları sıkmak üzmek istemiyorum

ya hayırlarını geçtim valla eşimle ben bakıyoruz başımızın çaresine ama zarar vermesinler artık ya çok dleirdim çok çok sinirliyim yani yazıyorum ağlıyorum sinirden

Herkese merhaba;

dderya cok gecmıs olsun, umarım herşey yolunda gidecek, paylaşımın için de cok teşekkurler..

Ben de hayırlısıyla aralık 10 gibi doğum yapacağım. Biraz sona kaldım sanırım halen bebek arabasına karar veremedim sizlerin görüşlerini alabilirsem cok memnun olurum.
Stökke, bugaboo camelon, quinny herkes bir sürü şey söylüyor. Siz ne diyorsunuz..

sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…