2011 Aralık Anneleri

olmamış neyse artık kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlere iyi bakın :79:

cnm yarın gunduz sorarsan tekrar mutlaka yardımcı olabılecek arkadaşlar cıkar bende cok anlatmayı bılemıyorum keşke yardımcı olabılseydım

bizde seni öptük

Kızlar bişey sorucam ;
Ben ilk çocuğumda göğüslerimden çok çektim. Emzirirken çok canım yandı. Acaba şimdiden krem falan kullansam nasıl olur ? Bu konuda fikri olan var mı ?

Kızlar bişey sorucam ;
Ben ilk çocuğumda göğüslerimden çok çektim. Emzirirken çok canım yandı. Acaba şimdiden krem falan kullansam nasıl olur ? Bu konuda fikri olan var mı ?

faydası oluyormuş sanırım bende öncekılerde cok cektım bunda kremlemeye calışıyorum inş bu sefer sorun yaşamayız

kızlar merhaba. biz eşimle daha önceden kızımıza isim olarak mısra düşünmüştük. ama şimdi diyorumki biz eşimle eylül ayında tanıştık. hani bi anlamı olur. siz ne dersiniz. mısra mı eylül mü olsun? eşim ikisini de beğendim. sen karar ver dedi. benim tek çekincem ilerde kuzum okula başlayınca sınıfta bir sürü eylül olmasın. yani herkes hep aynı isimleri koyuyor bu aralar. mısrayı pek duymamıştık ama o da biraz anlamsız gözükmeye başladı gözüme.

demem o ki, siz ne dersiniz, mısra mı eylül mü? nolur fikir verin.

Canım merhaba Mısra cok hos bır ısım bence söylenirkende kulağa çok hoş geliyor Eylülünde anlamı olur doğru söylüyosun ama mısrada daha duyulmamış bi isim karar size kalmış

ben olsam eylül koyardım çok zarif bence

benim kulağıma Eylül daha hoş geliyor fakat kesinlikle mısra koymazdım bu benm fikrim tabii arkadaşım

bu hafta herkez isim konusuna karar vermeye başlamış.bizde eşimle düşündük.ben özgül istiyorum dedim.başta mırın kırın etti ama ben kazandım.sizce nasıl oğlum ve kızıma uysun istedim.oğlum onur,kızım öznur.bebeğim abi ve ablasına uysun.yakışmışmı kızlar.anlamı benim gülüm demekmiş.

kızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim. bugün diyorum ama saat 12'yi geçmiş dün oluyor :) ayın 8'inde 32 haftalık olunca izne ayrılacağım ama ben bu haftayı da rpor alarak geçireyim dedim, okulda öğrencilerle pek bişey yapamıyorum gidicem diye 12. sınıfları vermişler bana, okula gidip gelmek zulüm geliyordu. rapor için sabah doktora uğradık ameliyatta olduğu için görüşemedik ama hemşiresi yazdı raporumu. bende 1-2 haftadır kasıklarımda bacağıma bi sızı oluyor ve bazen yürüyemiyorum. onu soracaktım doktora ama 11'de biter işi diince hemşire, belki uğrarım o zaman dedim. bikaç iş halledip tekrar döndük 11'de. anlattım şikayetimi hemen bi bakalım, nst'ye alalım dedi. ben de açıkça çok abarttı diye geçirdim içimden. bebeğe baktı, normal görünüyor ama nst'ye girmen lazım dedi. yarım saat sürdü nst ve hemşire demez mi "e senin düzenli sancın var" ama ben hissetmiyorum. apar topar yatış yaptı doktor ve serum taktılar. eğer azalmazsa sancı şiddeti, alttan kontrol edicem açıklık var mı diye dedi. e ben şoktayım. öylesine rapor için çıktığım için evde hiç hazırlık yok! hele ki alttan muayeneye hiç hazır deilim. çok rezil bir durum. neyse 2 saat serum sonrası tekrar nst bakıldı. ama bu süre zarfında neler neler geçti aklımda. daha 31 haftalık... bari bi 34-35 olsaydım...böyle bi duruma hiç hazır deilim açıkcası!!! allahtan, çok şükür sancı şiddeti azalmıştı, muayeneyi de yaptı... bi ilaç verdi şimdi 1 hafta kullanmak için. sancıyı kesiyormuş. o da bi baş ağrısı yaptı ki!!! kafamı ya ondankaldıramıyorum ya da bugünkü stresten...
geçmişi falan okumadan hemen olanları yazayım dedim. inşallah herkesin durumu iyidir. ama yine de en ufak bi sıkıntıyı es geçmeyin derim. hemen bi kontrol ettirim. baksanıza sancım başlamış, farkında deilim. ve en tehlikelisi de sancın olup da hissetmemekmiş. haberiniz olsun bol bol dinlenmemi ve bol sıvı almamı tavsiye etti doktor. sizler de kendinizi sakın ola çok yormayın. hiç farketmiyor insan!.....

görüşmek üzere.....

Bence eylül çok daha anlamlı cnm...

Geçmiş olsn cnm, iice dinlen bari....

kızlar bende oğlumun haftalık çizelge göstergesi olsun istiyorum nasıl yapılıyo bana yazar mısınız

alttaki takip çizelgesi canım adım adım uygulayabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/469681-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

ahh canım çok geçmiş olsun yaaa ne bu böyle bu aralar bebişler çoştu erken gelme girişiminde bulunuyorlar böyle... ahh anneleri ahh neler çektiriyor bu sıpalar bize... neyse canım allahtan ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun tekrardan söyle sıpaya az daha sabretsin anasını üzmesin sende bundan sonra dikkatli ol canım ne olur ne olmaz sancılar tekrarlar felan..

günaydın kızlar hepimiz için güzel ve sağlıklı bir gün olması dileğiyle rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…