2011 Aralık Anneleri

canım çok çok geçmiş olsun dediğin gibi ağrılarımızı ciddiye almalıyız inşallah zamanında sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

nickocum sen de çok kafaya takmamaya çalış stres sana da bebeğine de zararlı.. eminim iyi insanlardır ama düşüncesizlik etmişler olabilir sen çok düşünmemeye çalış her şey düzelir inşallah..

işte benimkini de özetlemişsin. benimki de çok zorluklar geçirmiş. ve biz büyüdükten sonra yavaş yavaş araya bir mesafe girdi. ben de anlamadım nasıl oldu. ben ararsam konuşuruz aramazsam arayan yok. ben de iyi olsunlar da başka bişi istemem diyorum artık. tabi içten içe de beni ve kardeşlerimi evlat olarak değil de para makinası gibi görmesine kızıyorum. diceksiniz çok mu para gönderiyorsun hayır gönderemiyorum. ama gönderdiğim zamanlarda iyi davranıyor. ananem de öyle biri. o nedenle fark ediyoruz kardeşler durumu. işin kötü tarafı ihtiyacı yok ama biz zor durumdayız.

slm kızlar biliyosunuzdur benim misafirlerim var dün biraz yorulmuşum herhalde gece hiç yatamadım ellerimi ilk defa bu kadar şiş gördüm felaket olmuşlardı ayaklarımda öyle neyseki şimdi geceye nazaran iyiyim misafilerimde dışarı çıktılar işlerini halletmeye akşam yine gelecekler ve yarında dönecekler ama çok uykusuzum hamile hamile çekilmiyor gerçekten

sumakcım internette baktığın zaman muhtemel doğum tarihin 2 aralık mı eğer öyleyse çok nadiren 40 haftayı tamamlayıp doğuranlar var bence sende kasım 20 den sonra gün say hayatım pamuk bacı dediydi dersin :))))))))))))

bu saatten sonra yapabileceğim en güzel şey 2 oğluma iyi bir anne olmak. annemi eleştirmek ya da yargılamak hiç bişeyi düzeltmiyor.bazen güzellikle anlattım bazen sitem ederek ama bişey değişmedi. bıraktım. ben kendime bakıyorum artık. yaz tatilinde Allah ömür verirse gelecekte miras bırakamam öğretmen maaşımla ama evlerini alır mıyız acaba diye hayal ederken buldum kendimi. belki benim ailem de benim için bu hayali kurmuştur bir zamanlar.

çocuklarımı çok güzel yetiştirmek istiyorum. saygılı beyefendi delikanlılar olsunlar istiyorum. inşallah hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz.

bana da öyle geliyo kasım 25-30 u arası,yada 1 aralık ta gelcek gibi geliyo hayırlısı bakalım nolcak

cnm sen bu aralar zaten gerginsin bak çok neşeli ve keyifli birisin ama böyle yaparsan kendine yaparsın kardeşinde belki heveslenip heyecan yaptığı için yapmıştır sonuçta uzak diyosun senin hissiyatını bilemezki dimi yanında olsa belki bilir yada düşünebilir kardeş anne baba ne kadar kötü olursan ol yarın öbür gün bi tek onlar olacak yanında,daha fazla gerilme istersen olurmu :26:
cnm benm ayy okurken bi tuhaf oldum ya malum anne baba seçme şansımız yok hiç birimizin ama inan o otoriter olduğundan yada ne bilim sana güvendiğinden böyle davranıyodur,sende annesin en iyi sen bilirsin. üzülme sen olurmu evlatların var artık ALLAH kimseye muhtaç etmesin
cnm nasıl olayım ya burnumu silmekten yara oldu dokunamıyorum kulaklarım ağrıyo hala sıcak bişeyler içmektende dudak damak ne varsa yandı ama toparlarım bu hafta sonuna kadar inş.

kızlar bugünlere geldiysek onların sayesinde geldik üzülmeyin sizz bu kadar fedekarlığa elimizde ne varsa versek azdır annelik çok başka bişey yaşayıp görücez inş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana da öyle geliyo kasım 25-30 u arası,yada 1 aralık ta gelcek gibi geliyo hayırlısı bakalım nolcak

mesela benim 20 aralık doğum tarihim gözüküyor 40 hafta biterse 20 aralık oluyor okadar bekletmez diye düşünerek aralık ilk haftasından itibaren bekliyor olacağım minik yaramazımı :)))))))))

kızlar rahmin sağ tarafında ağrım var diyodum ya,15-20 dk oturunca kalkarken oluyo,yada yerden kalkarken hareket edince azalıyo geçiyo,galiba kan dolşımının azalmasından kaynaklanan bi durum,eskilerin niye kolay doğurduğunu anladım galiba,fazla oturunca belim de ora da ağrıyo dolaşınca geçiyo

bende dün okadar yoruldum gece belimin ağrısından sola dönemiyorum o derece sonra sağ kasığıma ağrı girdi ödüm koptu

gunaydın .

derya cok gecmıs olsun ..

pamuk 2 aralık gorunuyor ıste bakalım ne zaman gelıcek bızım kız..kızlar once gelır dıyorlar ..doktorumda kasım 25ten sonra bekle dedı

bakalım kasım ayı benım ıcın cok hızlı gecıcek bayramdı ,bebek bekleme heyecanıydı ...

inşallah panik yapmassın ben saçma düşünüyor olabilirim ayy şimdi gelcek bu sancımı v.s v.s :))))))))))) aralık gelsin bocalamaya başlarım yani önümüzdeki ayın sonu Allah hayırlı doğum versin hepimize

bende dün okadar yoruldum gece belimin ağrısından sola dönemiyorum o derece sonra sağ kasığıma ağrı girdi ödüm koptu

eğilip kalkmak,yorulmak beli çok yoruyo ona bişey demiyom,ama ben burda sandalyede oturuyom ya belim daha çok ağrıyo,azcık kalkıp dolşınca geçiyo,o kemik te kalkarken öldürüyo beni ama 2 adım atıyom sonra yavaş yavaş geçiyo,dur azcık daha dolanayım koridorda

bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde 30 haftama girmem var gelsin günler geçsin haftalar artık benimde bir çocuk doğurasım var :)))))))))

kız önce sen mi ben mi acaba merak ediyom acaba ilk talihli kim olcak,ben antepte olcam net olmayacak,tel. numaralarınızı alırım haberleşiriz gari

artık bel ve kasık krampları normal sanırım canım dediğin gibi 2 dakka bile sürmüyo uzanınca veya koltuğa yaslanınca benimde bulaşıkları makinaya dizdiğimde belime kramp giriyo sonra 1 dakka oturuyorum dinlen sonra bir daha devam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…