tebrikler canım darısı 35'e inşallah
görüyorsun dimi canım şarkının melodisini bile çaldım :))) geçmiyo sanki günler hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi eşim diyorki hastanede kucağına verdiklerindeki o halini çok merak ediyorum diyo şaşkın ördek gibi olurum herhalde
görüyorsun dimi canım şarkının melodisini bile çaldım :))) geçmiyo sanki günler hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi eşim diyorki hastanede kucağına verdiklerindeki o halini çok merak ediyorum diyo şaşkın ördek gibi olurum herhalde
inşallah panik yapmassın ben saçma düşünüyor olabilirim ayy şimdi gelcek bu sancımı v.s v.s :))))))))))) aralık gelsin bocalamaya başlarım yani önümüzdeki ayın sonu Allah hayırlı doğum versin hepimize
kız önce sen mi ben mi acaba merak ediyom acaba ilk talihli kim olcak,ben antepte olcam net olmayacak,tel. numaralarınızı alırım haberleşiriz gari
slm herkese :) bende şu an anneme sonra haber verdirmeyi düşünüyorum ama tabi bide o anda yanımda olsun diye de istiyorum karar veremedim bi türlü
bende düşündükce heyecan yapıyorum ama bakalım
sureklı bebegımı doguruyorum ruyamda..dün de bır erkek bebek dogurdum pıt dıye cıktı
sankı hep erkek beklıyormuşum gıbı de hiç sasırmadım
bılmıyorum kı ,sezaryanlar once dogurur bızden :)
ben de nete hemen gıremem herhalde..
cnm nasıl olayım ya burnumu silmekten yara oldu dokunamıyorum kulaklarım ağrıyo halasıcak bişeyler içmektende dudak damak ne varsa yandı ama toparlarım bu hafta sonuna kadar inş.
tarçın içtin mi peki bi de kimyonlu mercimek çorbası,bi de süt,valla bınlar beni bi terletti bi terletti sonrasında tüm kemiklerimin sızlaması geçti
üzerine 2-3 saat yatıyon terliyon bişeyin kalmıyo,ben de deli danalar gibi don atlet yatıyodum ondan oldu,neyseki bayağı geçti,evde de çorapla dolanıyom artık
içtim cnm ne bulduysam içtim
cümüklümüyüm ben
bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde 30 haftama girmem vargelsin günler geçsin haftalar artık benimde bir çocuk doğurasım var :)))))))))
yaa artık bebeğin heyecanı sardı o kadar heyecanlıyız ki her akşam daha mutlu oluyorum bir gün daha bitti yavruma kavuşmama az kaldı diye
bende düşündükce heyecan yapıyorum ama bakalım
sureklı bebegımı doguruyorum ruyamda..dün de bır erkek bebek dogurdum pıt dıye cıktı
sankı hep erkek beklıyormuşum gıbı de hiç sasırmadım
bılmıyorum kı ,sezaryanlar once dogurur bızden :)
ben de nete hemen gıremem herhalde..
tebrikler canım Rabbim şaglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinbende bir an önce bebeğimi kucagıma almak ıstıyorum ama bı taraftanda hıc bı hazırlıgım yok Allahım cok tembelım ya
Aynen bende tembel bi anneyim galiba: ))[/QUOT
en tembel benim ama lütfen..:2:
daha erken diye diye 38. haftada yapıcam herhalde herşeyi..
Deryacım çok geçmiş olsun canım.30.haftalardan sonra herşeye hazırlıklı olmalıyız demek ki.Aralık bıdıkları pek bi aceleci,hepten kışa kalmayalım azıcık güneş mi görmek istiyolar nedir bunlarr:)
ah ahderya ve özgedoruk
benim annem biz küçükken bizim okumamız için elinden geleni yaptı. yapmadı diyemem. babamın hatalarına göz yumdu. ortalığı dengelemeye çalıştı hep. ama şimdi bizi umursamayan bir kadın oldu. zamanla yıprandı herhalde. tabi bizim iyiliğimizi istiyordur ama bunu hep yanlış şekillerde yaptığı için sonuçları kötü oluyor. şu son günlerde en çok zoruma giden konu: annemin emeklilik sigortası var ödeyemiyorum dedi. ben de hesap numaranı söle otomatik ödeme ile benödeyeyim dedim. çok sevindi. gönderdi hesap numarasını. ben de o gün ilgilenemedim. 3 defa aradı hallettinn mi diye. halledemedim. sonraki gün de vaktim olmnadı derken birkaç gün sonra hallettim ama annem o sırada beni defalarca defalarca aradı. çok sıcak konuşuyor. ama amaç ödeme talimatını vermem. verdiğimi söyledim ve o günden sonra arayan soran YOK. işte bunu hazmedemiyorum. bu arada babam çalışıyor. aslında paraya ihtiyacı yok ama diğer kız kardeşimden de para alır gerekli gereksiz. iki kız kardeş de ev aldık borç altında eziliyoruz ama onlar bilseler de manevi olarak bile destek olmuyorlar. annemi anlayamıyorum. evlendiğim zamandan beri hep kayınvalidem annem gibi annem de kaynanam gibi davrandı bana.
sizlerin annelerine özeniyorum. sizin annenizin yaptığı patikleri işlemeleri hırka yelekleri yorganları nevresimleri benim oğluma annem değil kayınvalidem yaptı hep. BU İKİNCİ BEBEĞE DE İLKİ GİBİ YAPIYORDUR GİZLİ GİZLİ EMİNİM. doğuma da kayınvalidem gelecek zaten. önce eltimin doğumuna gidecek sonra da abana gelecek. evime gelince her işimiş yapar. yemeği hazırlar. ben okuldan gelince hemen önüme sofra kurar. sen çalışıyorsun açıkmışsındır diye. annem de bana gelince misafir gibi oturup yemek temizlik yapmnamı bekler. fıtrat böyle herhalde. bahane de ben başkasının evinde iş yapamıyorum elim ayağım dolanıyor.
benim anne de kayınvalide ve diğer akrabalar da hep uzaktalar. ama yakında olmalarındansa uzakta olmaları daha iyi diyorum şimdi. kardeşlerim ailem yakınımda olup da bana şu anki tavırlarını devam ettirselerdi kafayı yerdim herhalde.ah ah
yani hakkını yemeyeyim benimki mesela istanbulda olduğu sürece ne zaman gitsem yemek hazırdı vs
ama bak kaynanam geldi kaç gün bizde kaldı yemek yaptı evi temizledi sğaolsun allah razı olsun şimdi haftada bir bidolu yemek yapıp gönderiyor ki yorulmayalım benimki hiç sormadı ki daha o kadar yoruluyosun yemeği temizliği ne yapıyorsun hiiiç
bi sokak üstümde ablam oturuyor onda da tık yok
ben de tembeller kraliçesi olcam yakında. bende de tık yok. sanki daha çok varmış gibi geliyor. bazen alışverişe gidelim diyoruz eşimle üşenip vazgeçiyorum sonra.Aynen bende tembel bi anneyim galiba: ))[/QUOT
en tembel benim ama lütfen..:2:
daha erken diye diye 38. haftada yapıcam herhalde herşeyi..
ben de tembeller kraliçesi olcam yakında. bende de tık yok. sanki daha çok varmış gibi geliyor. bazen alışverişe gidelim diyoruz eşimle üşenip vazgeçiyorum sonra.
ee bana göre bayağı var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?