evet hergün okuldayım. sabah 9 akşam 14.50 çıkış saatim.
2. sınıflar. istanbul dayım.
maşallah senin oğlun var onunla rahat rahat ilgilenebilirsin.
Evet o tam gün anaokuluna gidiyor. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm. İlk atamam İstanbul. Bir sene çalıştım orada. Tüm ailemiz orada.
e neden hatay dasın?
Canım ben 10 sene Edirne'de öğretmendim. Eşimde orada Üniversitedeydi. Kadro sorunu oldu. Buradaki üniversiteye geçmek durumunda kaldık.Şimdi burada bir anadolu lisesindeyim.
iş nedeniyle yani. olsun öyle de olması gerekiyor.
çay içiyor musun? ben üç bardak içiyorum ama komple kesemiyorum. sigarayıda günde iki üç nefes çekiyorum bunu yaptığıma da çok üzülüyorum . napcam bilmiyorum.
senin sat kaçtı?
içmemeye çalışıyorum ama çok zor. işallah ben de tiksinirim. hafiften midem bulanıyor gibi. ama kusacak boyutta değil. bu aralar biraz halsiz gibiyim üşütmüşüm gibi artık üşüttümde ondan mı yoksa hamilelikten mi hiç ayırt edemiyorum mide bulantımı halsizliğimi.Evet iş nedeniyle. Çay içiyorum hem de çok. Herhalde 6-7 bardak vardır. Okulda her tenefüs içiyorum neredeyse. Sigara kullanmıyorum. Sen de içmemeye çalış. Zaten acı deneyimlerimiz var, boş yere kendine ve bebeğine zarar verme. Genelde hamilelikte tiksinilir genelde. İnşallah sen de içmek istemezsin. Benim başlamadı ama bulantım çok olur 7. haftadan sonra. O zaman çay da içemem. SAT'ım 12 mart. Senin?
2. sınıf kısmen rahattır. Sınıflar kalabalık mı? Ama sınıf öğretmenliği bize göre daha fazla enerji istiyor. Çok yoruluyor musun? İnşallah sınıfın iyidir.
içmemeye çalışıyorum ama çok zor. işallah ben de tiksinirim. hafiften midem bulanıyor gibi. ama kusacak boyutta değil. bu aralar biraz halsiz gibiyim üşütmüşüm gibi artık üşüttümde ondan mı yoksa hamilelikten mi hiç ayırt edemiyorum mide bulantımı halsizliğimi.
benim 3 mart.6+3. çok korkuyorum şu kalp atışından.nebilim. 38 yaşımda boş gebelik geçirdim. şimdi daha zor herşey allah yardımcımız olsun.
tamma canım iyi geceler. daha hep beraberiz işallah görüşürüz gene:)Canım dikkat edersen buralarda yazanların birçoğunun başından bir şeyler geçmiş. Artık normal hamile neredeyse yok. Artık dünyanın ilacını kullanıyoruz. Boş gebelik değildir inşallah. Tabi haklısın endişelenmekte. Benim de yoğun endişelerim var. İki kaybım olunca insan korkuyor malesef. Ama Allah'a şükrediyorum. Her şey ondan sonuçta. Ben böyle sorunları yaşayanların yazdığı bir topikte de yazışıyorum. Bayağı tefekkür sahibi olduk. Bu arada eşim çağırıyor. Seninle muhabbet etmek güzel. İnşallah kaldığımız yerden devam ederiz. Öptüm canım...
32 öğrencim var. aslında veli tablosu iyide zamane çocukları yorucu işte apartmanda büyümekten enerjilerinimi okulda atmaya çalışıyorlar . çok yorulmuyorum aslında evimle okulum yan yana öğlen eve geliyorum yemeğe. bi nefes alıyorum saat 15 te evdeyim işte.bana da hep lise zor geliyor eşim kardeşimden bildiğim kadarıyla kocaman kuralsız çocuklar. anadolu liseleri elbette daha iyi.
bulanmıyor yaaslm aralık annleri ya sigara içmemeye çalışın yani ilk aylar cok önemli bebişlerin beyin gelişimi etkileniyor,Allah korusun yavrularımızı...bende sigara kullanıyorum biliyorum cok zor ama dayanmak gerek..hiç değilse hamileyken içilmemeli...hem sizin mideniz bulanmıyor mu daha...
bulanmıyor yaa
ayy nasıl vijdan yaptım bak görüyor musun?
bazen gün aşırı bazen hergün bir iki nefes çektim budamı çok zarar vermiştir bebeğime ne üzüldüm bak şimdi.
bulanmıyor yaa
ayy nasıl vijdan yaptım bak görüyor musun?
bazen gün aşırı bazen hergün bir iki nefes çektim budamı çok zarar vermiştir bebeğime ne üzüldüm bak şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?