2011 Aralık Anneleri

günaydın taze anneler.. nasılsınız..
bende kasım annesi olucam inşallah.. ama 28 kasım görünüyo, yani aralık olma ihtimalimde var galiba.. hepinizin hamileliği güzel geçer inşallah.. biz 7+4 olduk, şimdiye kadar bulantı, kanama, gibi bi sorun yaşamadım, şuana kadar çok rahattık, pazartesi kalp atışlarını duycaz inşallah..

cnm benimde sat 4 mart geçen çarşamba gittim benimde 12,4 mm ve kalp atışı yoktu 27 martta gidicz tekrar kalp atışı için

ahh bitanem allahım aratmasın işallah bebeğin seni yanıltırda süpriz yapar. rabbim kiimsenin kucağını boş koymasın.
amin canım. allah altından kalkamayacağımız imtihanlar yaşatmasın bizlere..

normalde benim sat 26 şubat ama geç döllenme oldu. 30.günümde kanda değer 0 çıkmıştı..
bebeğin haftası 5 haftalık. dr ölçüp söledi ama hayırlısı ne olucak bakalım..
benim ikinci hamileliğim ilkinde 8.haftada kalbi durmuştu. 1,5 sene sonra tekrar oldu tabi allah bağışlarsa..

Arkadaşlar ben de dün doktora gittim. Değerim 658'e yükselmiş. Sat'ım 12 Mart. Hcg 1000 olmadan kese görünmez dedi doktor ve çarşambe tekrar çağırdı...

slm arkadaşlafr bende aralık annesi olucam inşallah 6+2 günlük miniğim 4 aralıkta ALLAH nasip ederse kucağıma alıcam inşallah ama sıkıntılı biraz yılbaşında bi düşük yaşadım kürtaj oldum bundada tehlike var yatıp dinleniyorum sürekli bunaldım biraz ama olsun isteyen herkes sağlıkla bebeğini kjucağına alır inşallah

benide eklermisniz sat 27 şubat beklenen doğum tarihi 4 arakllık kilom 60 kese göründü

Geçmiş olsun. Düşüğün nedeni belli mi? Ne ilaçlar kullanıyorsun şimdi? Allah sağlıklı ve vakitlice kucağına almayı nasip etsin...

Geçmiş olsun. Düşüğün nedeni belli mi? Ne ilaçlar kullanıyorsun şimdi? Allah sağlıklı ve vakitlice kucağına almayı nasip etsin...

saol canım ilk düşükten dolayı bide kahverengi lekelenmem oldu oyüzden tehlikeli progestan ve folidoce verdi doktor

arkdşlarr benmde son adet tarihm 26 şubat tahmini doğum zamanı 3 aralık 31yaşındayım 73 kiloyum benide listeye eklerseniz çok sevinrmm inşallah hepimz hayırlısyla bebeklerimzi kucağımza alırzz..::))

evet canım öğretmenim. ne güzel meslektaşız.branş nedir? benim sınıf.

Ben edebiyat öğretmeniyim canım. Sen her gün okuldasındır. Bizim branşların biraz daha rahat. Bu sene çok şükür boş günüm bile var. Kaçıncı sınıfları okutuyorsun? Ben Hatay'dayım. Sen hangi ildesin?

evet hergün okuldayım. sabah 9 akşam 14.50 çıkış saatim.
2. sınıflar. istanbul dayım.
maşallah senin oğlun var onunla rahat rahat ilgilenebilirsin.

arkdşlarr benmde son adet tarihm 26 şubat tahmini doğum zamanı 3 aralık 31yaşındayım 73 kiloyum benide listeye eklerseniz çok sevinrmm inşallah hepimz hayırlısyla bebeklerimzi kucağımza alırzz..::))

Hayırlı olsun canım. Allah zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin. Sana ve cümlemize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…