ben düz beyaz istiyorum.. veya krem. çünkü. 2 bebek niyetim var o olaki kız olursa aynı odayı ona da kullanmak niyetindeyim. o yüzden öle erkek figürlü şeylere bakmıyorum:)
aksesuarları değişir en azından sadece:) bir yerden acilen para çıkması lazım:)
ah ben de pek ilgilenemedim burayla zatencnm seninki strestende olabilirmi ? bu arada bi kaç gündür sizede cümükk bulaşmasın diye gelmedimtest sonuçları ne oldu :26::26::26:
Canımmmm ben bılıyorum yaa o takımııı ulus ozelcanda gorduk bızde annemle cok begenmıstıkk helekı karyolasının ustundekı trafık ısaretlerı fln cok hosumuza gıtmıstıı ama ıste bızım oda kucuk olunca mumkun degıl sıgması ıyı gunlerde kullansın canım bebısınnnn guzel bı secım olmuss Allah mutlu saglıklı huzurlu kullandırmayı nasıp etsınn
ay arkadslar o eklenen odaya bayildim cok güzel olmus
bizimde oglumuz olucak ama ben mobilyasini düz beyaz almayi düsünüyorum ikinci cocugum da da kullanabilmek icin kiz olursa mavi oda takimi kullanamam. Ama duvarlari süsleyecem nevresim takimini mavi alicam lambasini damavi alicam.
olsun canım nasılsa en az ilk 6-7 ay yanımızda yatacaklar zaten sonra da bi çaresine bakarsınız belki oturma odasını filan bebk odasına çevirirsiniz.ayrıca çoooook teşekkür ederiz teyzesii,Allahım bütün bebişlerimize sağlılklı,mutlu bi ömüüüüüür nasip etsinnnnn
ah ben de pek ilgilenemedim burayla zaten
yani sanırım:26: hatırlamıyorum :26:
eşimin çok şükür kan sayımı normal çıktı
kendi doktorumuz sorun değil ama endokrinologdan da fikir alın dedi
pazartesi ona gitcem bakalım ne dicke
yok ya benimki stresten ama ekmek perişan ediyo ama sabah kahvaltıda da yemezsem olmuyo
şimdi bi n tipi insülin vuruyodum sabah akşam
bi de r tipini ekledi sabah için
bakalım bakalım nolacak
ben düz beyaz istiyorum.. veya krem. çünkü. 2 bebek niyetim var o olaki kız olursa aynı odayı ona da kullanmak niyetindeyim. o yüzden öle erkek figürlü şeylere bakmıyorum:)
aksesuarları değişir en azından sadece:) bir yerden acilen para çıkması lazım:)
ben de düz beyaz aldım canım..dolabın ve şifonyerlerinin üzerinde renk renk tutma yerleri var..böylece her renk uyku seti ve aksesuarla kombinleyebiliyorsun..
aaaaa bizim hafta dönümümüzmüş drla randevumu perşembeden salıya aldım şeker olayım olağan seyrediyoda merak ediyom oğlumu:))) bi göriyim bugün gitcektim ama cuma çıkmak zor
he mesela yanim.. sen nerden aldn cnm?
kızlar şeyimi biri içeriden resmen tırnaklıyor.. böle bişi yaşayan varmı??
bebek odacıyla konuştum sevkiyatları c.tesi günleri ayarlıyos dedi yarın yine arıcam benim acil not alın yine dedim:)))) ben yatak odama beşik bakıyom geçen gün nihalle buluştuğumuzda mother care de ayın 15inde beşikler indirime giriyo demişti bi beşik beğendik küçük 6 ay uyuyabilir kuzu orda zaten öle bişey arıyodum fiyatı 250 ama 15inde kız girer ind dedi son 2 aydır giriyo dedi 125e almış olucaz inş beyaz küçük bişey o günde düğün var nası olcak bilmiyom telde ayırtsam kabul ederlermi ki ödeme yapmadığımızdan indirim olayı sonradan kabul ederlermi ki(( tamda günü he olmadı bi gün önceden gider 125 tl bırakırım oraya girerse kız hemen satışı gösterir girmezse paramı alırım sonra
tülaycım geçen ay az kalsın biz o beşiği alıyorduk mothercare dan, çok beğenmiştim. 15 inde %50 indirime girmişti 125 TL idi, ama çok küçüktü boyunda sorun yokta eni 40 cm birde yanlarına uyku seti falan gelicek dahada daralacak, eşimle bakarken ablamla geldi yanımıza helede hareketli ve tombiş bir bebek olursa 3 ay zor yatar dedi, onların 6 ay dediklerine bakma bence, bizde ona benzer bir beşiği eyüp mobilyacılar çarşısından aldık, onun gibi çam ağacından yapılmış, boyu yine aynı 90 cm. ama eni 60 cm di ve derinliğide daha fazlaydı, ayrıca 125 tl ilk bakışta ucuz duruyor ama içine uyku seti yatak vs. eklenince diğerlerine göre bir farkı olmuyor aslında bizim beşik 400 TL idi, uyku seti ve cibinliğide dahil, peşinde indirim yaptı, birde arabayla gitmiştik demonte halde aldık nakliye parasını düştü 330 liraya gelmişti bize. Yinede benden tavsiye görmeden kesinlikle alma derim.
gördük biz güzel geldi küçük oluşu falan ama(( biz zaten odasını aldık ben uyku setini falan odasına koycam ordaki beşiğine yani o beşiği güzel büyük baya ama bu işte geceler için ilk zamanlar yani yanımızda olsun diye yatak odamda çok büyük değil zaten yatağın yanına koycaz öle baktık artık küçük geliyo direk odasında yatırcam hoş çocuk sanki kaç gün kendi evinde uyucakki o da var (( kayınvalidemde kalcaz h.içleri o bakcaaa için onlarında bi beşik alması lazım bizim çocuk 3 beşikli olcak dur bi daha düşiniyim ben o zaman yine ama küçük istiyos zaten o da var zor işler yaaaa
Zaten sezeryanda da epırudal kolay oluyormus canım genel anestezıde sıs oluyormussun ayılmanda bıraz zaman alabılıyormus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum ben kızlar tabıkı hepımızın gonlu normalden yana ama bızım hesaplarımız ayrı drlarınkı ayrı bırazda drlara guvenmek sart
Bu arada sızlere bısey sorcam kızlar gorumcem gecen sezeryanda da rahım kesılıomus gıbı zırvaladı kendı normal dogum yaptı bnm sezeryan ıhtımalım buyuk ya aa sezeryandada rahım kesılıomus bılmıomuydun dedı bana :44::44: bende tabıkı sokedebılırsen uygun fıyatlardaki takımlara bakarsınızdedıgın gıbı belırsızlıkte kalmak da zor Allah bılır ne zaman bosalacak oda ınsanlarda tuhaf basta verıcez dıolar heveslenıosun sonra kem kum edıolar kıymete bınıo sanırım
gördük biz güzel geldi küçük oluşu falan ama(( biz zaten odasını aldık ben uyku setini falan odasına koycam ordaki beşiğine yani o beşiği güzel büyük baya ama bu işte geceler için ilk zamanlar yani yanımızda olsun diye yatak odamda çok büyük değil zaten yatağın yanına koycaz öle baktık artık küçük geliyo direk odasında yatırcam hoş çocuk sanki kaç gün kendi evinde uyucakki o da var (( kayınvalidemde kalcaz h.içleri o bakcaaa için onlarında bi beşik alması lazım bizim çocuk 3 beşikli olcak dur bi daha düşiniyim ben o zaman yine ama küçük istiyos zaten o da var zor işler yaaaa
canım öncelikle meraba sezaryen de rahim kesiliyo benim ki kesilmişti daha doğrusu 7 kat kesiliyo benim epidural olmuştu herşekilde çok rahat yalnız baş ağrısı çok berbat onun için bol bol su içmen gerekiyo ben içmemiştim ama bunu da epidural istiyorum inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız
işin tuhaf tarafı sürekli zayıf gezinince bu şişko halim hoşuma gitti.doğumdan sonra inş.hepsi gitmez.eşimde dün diyo bu halin çok güzel olmuş zayıflamasan ne güzel olur diye.oğlum boyuma yaklaştızayıf olunca kendime anneliği yakıştıramıyom.anneden çok kardeş gibi görünüyoz.
bu arada benim boy 168 oğlanın 140
bizde kız bebiş anneyi güzelleştirir derler.senin kızda sana güzellik katmış ne güzel:87::87:işin tuhaf tarafı sürekli zayıf gezinince bu şişko halim hoşuma gitti.doğumdan sonra inş.hepsi gitmez.eşimde dün diyo bu halin çok güzel olmuş zayıflamasan ne güzel olur diye.oğlum boyuma yaklaştızayıf olunca kendime anneliği yakıştıramıyom.anneden çok kardeş gibi görünüyoz.
benimki de cildin yumuşacık olmuş diyo,su süt içe içe,bebiş büyüsün cildim çatlamasn,enfeksiyon olmasın diye cildimi iyi beslemişim,bi de bu vitaminler bana yarıyo galiba boyum uzuyo
öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?