2011 Aralık Anneleri

BENİMDE ÇEYİZİMDEN KREM RENGİ Bİ pijama takımım çıktı hiç giymemiştim almıcam ben yeni bişey o da öle kötü bi pijama değil ipekli gibi annem üşürsün falan diyo ama ona uygun bişey alırım üstüme en dandiği 100 milyon yaa ve ben kendimi biliyom giymem bi daha onu baktım çeyizimden 10 paket var öle pijamalar en iyisi de krem rengi onu götürcem h&m den basit bişey almıştım gerçi onuda götürcem yedek oldu bitti işte

bi de bebek odamıza halı arıyorum amaaaaa bulamadım bi türlü.... zara home kids'in var böyle küçük kilimleri ama çok zevksiz geldi bana .şöle bi şirin parça halı yok ya!!! kızlar bi de size bi link yolluyorum bi bakıp fikir verir misiniz?malum bebişlerimizi her 2-3 saatte bir emzircekmişiz ya :) galiba ilk zaman ben devamlı devamlı kalkamıcam odasına ne kadar yakın olsa da...şöyle bir beşik nasıl olur sizce?mantıklı mı mantıksız mı???

http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..k...ger/bliss_stantli_yatay_bebek_hamagi/XYZ-B101 ya 2-3 aylık bir kullanım süreci olcak diye üzülüyorum ondan daha pahalılarına elim gitmiyo yanımızda yatsa ezeriz ne güzel bi icat baby nest diye hatırlıyor musunuz hani konusmustuk daha önce.o da yok ki buralarda...

canım eldekileri değerlendirmek her zaman iyidir ben de böyle düşünüyordum kiiiiiii o lohusa geceliğini görene kadar. çok ama çok şık ,bi kez olcak dedim ve kıydım aldım.yoksa dediğin gibi lohusalk denilince iş değişiyo ,fiyatlar artıyo!içine sinen hoş bir takım çıkarsa hiç düşünme derim )) o kadarcık lüksümüz olcak artık :)

link açılmıyor bi daha göndersene

canım bişey sorucam
bebek arabaları konusunda senin önerilerin vardı sanırım ama bulamıyorum şimdi
sen ne marka almıştın ve kaça yazabilir misin

ay linkte problem oluyo kızlar bebek hamağı ama belki görmüşünüzdür e bebekde .kum rengi.

Son düzenleme:
kızlar bazı arkadaşlar demiş ya bebeği 7-8 ay yanımızda yatırıp sonra odasına geçircez diye. benim çevremde hiç kimse 3 yaşından önce çocuğunu ayıramadı. şimdi o bebek odalarına heves ediyoruz ama zaten 3 yaşına kadar bizle yatarlarsa, sonra odalarına döndüklerinde o bebk odasında yatmak istemeyecekler, yok arabalı yatak isteyecekler yok bilmem ne. tabi karar sizin. ben o yüzden o bebek odalarına para vermicem. sonra çocuk odası alcam. onu da kendi beğensin. arabalı mı istiyor barbili mi winnili mi nasıl istiyorsa. tecrübeyle sabit de size de bi hatırlatayım dedim. seçim sizin tabi.

canım bişey sorucam
bebek arabaları konusunda senin önerilerin vardı sanırım ama bulamıyorum şimdi
sen ne marka almıştın ve kaça yazabilir misin

jane rider aldık canım,bu da linki : janerider.org - Home burdan da incelenebilir :Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri araba ve puset 1.900 gibi bir şeydi galiba.jokerden aldık.bi bak derim.en önemli özelliği de tek elle pratik bir şekilde katlanıverio.

yok benim pijama takımımda çok içime sindi :)))) çok cimri gördüm kendimi halı olayına deyiniyim kardeşim disney eeyore aldı çok tatlı o bebek oda takımını sade aldı halı perde vs aksesuarları abartılı alıyo ben sade halı alcam ikeadan 20tl ye :))) kocam bulmuş böle ekonomik birini beni öpüp başına koymalı hehehehe neden acaba bu kadar ekonomi yapmaya başladım???? sanırım artık bütün paramı tükettiğim için

çook tşk ederimm
çok güzel güle güle kullan, çantası da var çanta derdinden de kurtulmuşsun:))
netten mi aldın yoksa mağazalarda bulunuyor mu

halıdan çıkan toz vs ilk aylarda bebiş için çok zararlıymış
o yüzden biz halı kullanmıcass
hem senden bile ekonomik olmuş oluyorum böylece hehe:)))

ay hiç sorma canım,ben de yapıyordum ama kimi zaman hiiiiç yaranılmıyo.geçen terlik seçiyordum hastane için,nasıl olsa giyip atcaz en nihayetinde.tabi oldukça ucuz bakıyosun,-canım nerden çıktı bu çöpçülük demez mi!!!!! bu biiiiiiir ,ikincisi de ,hamile kaldıktan beri kendim için kıyafet vs özenmiyordum.işte eski maksi elbiselerim rahat rahat oluyordu onları felan değerlendiriyordum.3 gün önce de hava serindi,üzerime yine daha önceden beri kullandığım hırkamı aldım.vay efendim bu neymiş,başka bir hırkam yok muymuş :)) (o gün bişilerin yakışmadığını ben de anlamıştım gerçi ama ekonomi yaptığımız takdir mi ediliyo sanki!) :) bu sözlerin üzerine gidersin sevdiğim markaya alırsın sevdiğim ceketle elbiseyi :)) bi de güzel onun kredi kartına böldürürsün :))) bi rahatlık bi güzellik geldi bana :))) dün de o geceliğe bayıldım , yakışmıştı da ladım geçtim.naaaaaapiiiiiim ekonomik olunca takdir edilmiyosan...gerci geceliğe bayıldı o ayrı sanırım en önemlisi kendimizi asla unutmamaktan geçiyo kızlar

ayy benim kocam tutturmuş herşeye ne gerek var şurda bikaç ay sonra giyemeyeceksin alma vs diyo
sayesinde nerdeyse bütün yazı 5 elbiseyle geçirdim, 2 si zaten hamile olmadan önceki elbiselerim:)))))
şimdi de ben bulamıyorum hiçbişey
daha doğrusu aynada bakınca hiçç beğenmiyorum kıyafetleri, alamıyorum bi türlü
koca göbeklilik hiçç cazip diil yaa

kızlar size benim için süper olan iki haber vereceğim şimdi

şoktayım sevincimi sizinle paylaşmak istedim. kızkardeşimin 4 senedir çocuğu olmuyordu 2 düşükten sonra tekrar hamile. az önce öğrendim. 2. haber en yakın arkadaşım aşılama yöntemi ile hamile kalamıyordu şimdi kendiliğinden hamile kalmışşşşşşşşş

teyze oluyorum hem de 2 taraftan. bu süper bişi yaaaaa ikisi de bebk için çok beklediler. inşallah bi aksilik olmaz. arkadaşımın 3 gündür kanaması varmış adet görüyorum diyerek hiç önemsememiş. bugün aşılama öncesi kontrole gittiğinde eşi ile doktor bi bakmış burda 5 haftalık bi bebek var demiş. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz demiş ama kanama olduğu için düşük tehlikesi yüksekmiş. bu arada benim oğlan da beni tekmeliyor içerden. o da çok sevindi galiba.

öle öle tabi cnm her alanda ekonomi yapmak ii bişey değildir diyelim o zaman heheheh

harikaaaa
ne güzel haberler
inşallah Allahım tamamına erdirir her ikisini de

kızlar az önce formda gezerken bir yazı okudum bence akılda tutmak gerekir. Bende bu tarz bişey duydum ama o sodaydı

merhabalar,ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…