2011 Aralık Anneleri

kızlar ya doğum için istanbul a gideceğim hangi hastanede doğum yapacaksınız yenibosna hayrünnisa hastanesine ne diyosunuz bilginiz varmı

kızlar ya doğum için istanbul a gideceğim hangi hastanede doğum yapacaksınız yenibosna hayrünnisa hastanesine ne diyosunuz bilginiz varmı

canım ben de istanbuldayım ama büyük ihtimal doğum hastanesinde yapıcam.ama hayrunisayı duydum memnun kalmışlar.

yok canım kızım 31 ekim 2009 doğumlu yaptıktan sonra söylüyo belki hazırdır diye düşünüyorum bakalım çok zorlanırsak bırakırız heralde

merhaba benimde kasım 2008 doğumlu bşr kızım var yaz başında tuvalet eğitimine başladım yazın sıcakta öğrensin kışa kalmasın diye.inatla wc ye yapmadı altına yaptı.bende bıraktım boşa inatlaşmanın alemi yok ddm biraz daha bekledim aradan 1 ay geçmedi kendi kendine altını gösterip anne çim var dedi şaşırdım.ve o günden beri maşallah hep söylüyor hatta yolda her gördüğümüz opette duruyoruz wc molasına ve süt alımına :) bence sizde oluruna bırakın gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor gözünün içine baka baka altına yapınca.

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar anneler ve bebişleri bende bugun çok şükür en sonunda bebimin cicilerini yıkadım asması ne uzun sürdü zaten tek makinede almadı.küçük küçük çoraplar eldivenler :) allahım ne zevkli seve seve astım yorucu olsada ama esas yorucu olan kısmı ütü olacak. birde bekle bekle denk getirdiğim gün bugun olması saçma oldu yarın ve pazar günü çocukların tplantısı var eşyalar kuruyacak ve ütü pazartesiye kalıcak sinir bozucu biran önce dolabına yerleşsin isterken yaptığım düşüncesizliğe bak.

sağlıkla giysin inşallah bebişin ...olsun ütüyüde yaparsın yavaş yavaş hemen bitiyor zaten küçük oldukları için

tecrübe ile sabit fikrimi ben de beyan edeyim. oğlum doğmadan 7 yaşına kadar kullanabileceği tarz (biraz daha büyüklerinden) karyoşasını aldık. sallanıyor da. ilk yıl onda yattı süperdi herşey. yaz tatili dönüşü bizim yanımızda yatmaya başladı şimdi karyolasında nadiren yatıyor. 3 yaşına 2 ay var ve çilek arabalı çocuk oda takımını görünce yaşasın annem m bana bu araba yataktan alıcak diyo. yani tercihlerini yapar oldu bizim sıpa. bence çocuk odasını çocuk 5-6 yaşına gelince kendi beğendiğini almalıyız.

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLACAK. ARKADAŞIM HAMİLE DİYE SİZE MÜJDE VERMİŞTİM BU GÜN. çok midesi bulanıyor 5 dkda bi çıkarıyorum diyor. birileri ona sarımercan otu diye bişeyin mide bulantısına iyi geldiğini söylemiş. kullanan ya da bilen var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ama bana kalırsa kafasına göre kullanmasın bazı otlar hamişlikte iyi değilmiş.önce dr başvursun bulantı hapı veriyorlarmış.olmadı serum takviyesiyle beslerler

Canım cok guzel haberler ıkısı ıcınde hayırlı ugurlu olsun Allahım kucaklarına almayıda nasıp etsın ınsallah

slm bacılar......
anaammm bir yağmur başladı burdaki sormayın hem gök gürültüsü - şimşek yanında cabası delei gibi yağmur yağıyor maşallah....

aaa sizde yokmu yağmur canım genel de ordan sonra buraya gelirdi ama kuşadasındayım canım ben.... felaket yağıyor ve gök yarılıyor sanki...

hayır yok demekkki bu sefer o taraftan bu tarafa gelecek :) yarında kemeraltı planlarım var bakalım ne olur hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…