2011 Aralık Anneleri

iyi geceler merhaba...
dikkat et canım en azından şemsiye almayı unutma yanına...

günaydın kızlar nasılsınız?ben bebişin bütün eşyalarını yıkadım kuruttum ve ütüledim çzntasını hazırladım çok zevkli bir iş yapmayanlar da hemen kollarını sıvasın harika bir duyguymuş

gunaydıııııııın

slm canım
orası neresi?
izmirde yağsın diye bekliyoruz bizde..
çok seviyorum yağmuru

hayır yagmasıııııııııııııın ,

basladım ben bebısın kıyafetlerını yıkamaya sadece battanıyelerı ıkı makıne olucak sanırım .

bakalım nasıl bıtıcek gun :)

meraba arkadaslar ben 12+4 haftalik hamileyim grip oldum. basim burnum tüm vücudum bana ne tavsiye edebilirsiniz: ne yesem ne icsem. simdiden saolun

meraba arkadaslar ben 12+4 haftalik hamileyim grip oldum. basim burnum tüm vücudum bana ne tavsiye edebilirsiniz: ne yesem ne icsem. simdiden saolun

gecmıs olsun ..

ben grıp olunca ıkı bardak ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ..

kusburnu da ıcmıstım lımon sıkarak yıne..ılac olrakata sadece parol onerıyorlar..

cok gecmıs olsun.

gecmıs olsun ..

kusburnu da ıcmıstım lımon sıkarak yıne..ılac olrakata sadece parol onerıyorlar..

cok gecmıs olsun.

cok saol canim tesekkürler.dün sabah 10dan sonra simdi daha yeni yataga gidicem. simdiye kadar koltugun üstünde ayagimi uzatarak uzandim.gözlerim gidiyor, gidim uyumaya calisayim. bu akan burunla nasil uyuyacaksam. sana güzel 1gün diliyorum.

pamukcuğum benim annemler de istanbul yenibosnada oturuyorlar. hayrunisa hastanesi için genelde hep iyi şeyler duydum. doğum yapan duymadım ama. karar senin.

güzel anneler ve minik bebecikleri. herkese günaydın. kızım da arkadaşlarına selam söylüyor. ya bu günler niye geçmiyo. tickerimda hala 80 gün yazıyo. uyuyom uyanıyom zaman geçmiyo. of sıkıldım ben bu hamilelikten. zaman geçse ya artıkın yaw kızımı merak ediyorum. acaba neye benziyor

tesekkur ederım sana da ıyı gunler..

gunaydın canım ..

ben sankı hıc dogurmayacakmışım gıbı gelıyor ya :)

bıze de kac gun kalmıs bakayım ..54 gun kalmıs :))

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

ahhh canımmm sen nıye oyle ankaralarla falan ugrasıyorsun bak ben nevsehırdeyım ve cıcılanın nevsehır bayısıyımmm aaa bıze geleydınya 10 gunde elınde olurdu
bu arada bı nevsehırlı daha cıktı cok mutlu oldum:)

günaydın herkeseeeee....
bugün eğer eşimi toplantıdan çabul azad edebilirlerse bugün büyük gün, alışveriiiişşş.. kıvırcık kızımın cicilerini inşallah alacağız :)))

gecmıs olsun ..

cok gecmıs olsun.

aynen ben de öyle, ıhlamur çok iyi gelmişti..
yalnız bi doktor arkadaşım parolun panadolun muadili olduğunu söylemişti. aynı etkili fakat parolu taklit olduğu için önermemişti..
çok geçmiş olsun...

günaydın canım, benim kızında selamı var arkadaşına teşekkür ediyor bana da hiç geçmiyormuş gibi geliyor heyecandan olsa gerek, vücudumuzda bizden parça olan bir canlı yetişiyor, eee kolay değil.. hem fiziksel olarak zor biz yeni yeni görsekte sıkıntılarını, vücudumuz bunun için çabalıyor onun için bu kadar uzun bir süreçç..... sabredip bebeğimize kavuşcaz inşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz...

kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım

canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine sen iyi olursan bebişte iyi olur dikkat et yormamaya çalış kendini uzat ayaklarını al ıhlamurunu da ohhh

PAMUKCUM; ben ilk dogumumu hayrunnisa hastanesinde yaptım tabi nerdeyse 13 sene gecti üstünden ama ıyı bır hastaneydı şimdi nasıl bılemıyorum ama genel olarak iyi sanırım..

canım çok geçmiş olsun...:2::2: iyi bak kedine dikkat et ki vücudun güçlü kalsın da çabucak iyileş..
sanmıyorum ondan olacağını çünkü bu hastalığın bir kuluçka dönemi var, sen daha önceden almışsındır o virüsü.. dün yorulduysan belki, vücudunun zayıf halini yakalayıp ortaya çıkmıştır terbiyesiz virüs..:96::96::96: gelipte minik bebişi ve annesini mi bulmuş cık cık cık...
tekrar çok geçmiş olsun...
bol bol iç bari ıhlamurunu limonlu limonlu...

cok sagol cnm haklısın sanırım dün vucudum zayıf düşünce ortaya cıkıverdi hemen heralde ıhlamura devam:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…