2011 Aralık Anneleri

sözde yormayacaktım ama şunuda yapayım bunuda yapayım derken olan oldu,,yarın dinlenrm inşallah..gerçi dayanamayıp oğluşun eşyalarını yıkar ütülersem kendime de şaşmam ya neyse :))dikkat et sende kendine canım yaa,,ben bünyeme güveniyrm sanırım

cnm sen yıne de fazla güvenme bunyene bu hamılelık bunyemızıde değiştirdi

DESTİNACIM çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

cok sagol pamukcum inş cabuk gecer fazla ağırlaşmadan:26:

hayrunnisa hastanesini sormustun gecmişe baktın mı bılmıyom ama ben ılk dogumumu orda yapmıştım nerdeyse 13 sene önce ama iyi bir hastaneydi şimdi nasıl bilemiyorumda genel olarak ıyı sanırım:44:

gördüm geçmişi okudum destinacım sağol yardımların için bazı arkadaşlar orayı tavsiye etti ama kafam çok karışık içime sinen bir hastane bulamadım ankara da doğum yapmayı isterdim fakat kimsem yok burda istanbul a gidince iyice bakayım ozaman :)))
senin uzun sene olmuş canım 13 yıl dile kolay ama kötü de demedin

selam kizlar nasilsiniz
ya daha ^ben kiza hicbisey almadiim abisinden kalanlar var yikamayida hic gozumde buyutmuyorum 2 makine bisey dogdukdan sonrada olur

fatma canim cok gecmis olsunnnnnn

selam kizlar nasilsiniz
ya daha ^ben kiza hicbisey almadiim abisinden kalanlar var yikamayida hic gozumde buyutmuyorum 2 makine bisey dogdukdan sonrada olur

fatma canim cok gecmis olsunnnnnn

cok sagolasın demetim ıhlamur agacı cıkacak içimde sabah beri ıhlamur içiyorum
sen tecrubelı annesin cnm bilirsin işini

cok sagolasın demetim ıhlamur agacı cıkacak içimde sabah beri ıhlamur içiyorum
sen tecrubelı annesin cnm bilirsin işini

walla bilemiyecem canim tecrubemi yoksa buradaki rahatlikmi:82::82::82:
kizz fazlada caya yuklenme onlarinda zarari oluyor
bak sogani kaynat buharina dur basindanda bir havlu ort buharin ustunde 5dk kal guzelce terle biseyin kalmaz
dikkaet kendine sekerrr

kızlar ya sol kasığımda arada bir ağrılı batma giriyo normalmi acaba elfamlandım ya :26:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var... çok fena ishal olmuş durumdayım.. ben hiç böylesini görmedim 5 saat içerisinde 6 kere gittim ama normal bişey değil her seferinde kesin yarım litreden fazla su kaybediyorum. sabah doktora giderim ama gecenin bu saatinde kadın doğum uzmanı yoktur hastanede diye.. bol sıvı alarak bekleyim dedim birde annemlerde kaldım yarın eşim çalışacak yalnız kalmayım acil durumda diye. bekliyorum beklemesine de, ya tehlikeli olursa diye ne yapsam bilemedim... uyuyamıyorum da geri kalktım yataktan.. sizce gitsemmi, aşırı sıvı kaybı beni çok korkuttu valla.. bilen varmı ne yapmalıyım?? durmadan su içiyorum

Arkadaşlar gece gece size bişi sorcam, beni uyku tutmadı da... şimdi bebişime kulaklıkla bişiler dinletiyim dedim, daha kulaklığı taktığım gibi başladı acayip hareketlenmeye, korktum biraz acaba sesi mi yüksek diye, kıstım ama hala hareketli, şunu sorcam kulaklıkta radyasyon falan olur mu ki, saçmalıyor muyum yoksa

Canim kulaklikta radyasyon olucagini sanmiyorum ama telefonu yaklastirma gobusune egerki telefondan felan dinletiyorsan muzik hoslarina gidiyor sanirom bizde dugune gittik bu gun sabahtan beri oynamayan kizim dugun boyunca durmadi sipa keyfi yerine gldi sanirim ayriva bebegin cok hareket etmesi problem oldugunu gostermez sanirim oynamamasi sorun oldugunu gosterir o yuzden icin rahat olsun bol bol tepik yiyelim hayirlisiyla:).

canımmm muz ye.muz iyi gelir,sıvı tüketmen güzel.aynı durumu ben de bikaç gün önce yaşadım hatta dehşet bi karın ağrısıyla :)) olabiliyor demekki.burda çoğu şeyi beraber yaşıyoruz ne ilginç değil mi :) mesela benim de soğuk algınlığım var bu ara,burunlar çeşme!! :)

benim de 10 gün kadar sürüd ishalim, demir hapına başladığım hafta olunca haptandır dedim ben, ama şimdi hala hap içmeme rağmen durdu ishal, bende hergün muz ve şeftali yiyerek durdurudum. geçmiş olsun...

cnm benim çok geçmiş olsun. limonlu ballı sıcak su da iç. ıhlamurdan bıkmışsındır kesin :))

cnm kötü şeyler düşünme. bebişin sağlıklı olsun inşallah...

cnm çok geçmiş olsun. bazen benim de tutuyor ishal nöbetim. ama umarım şu saatlerde doktordasındır. ne olur ne olmaz... ama patates haşlayıp ye. ben de öyle kurtulmuştum ishalden...

slmkızlarrrr,,,ankaradada hava kotu yağmur yagdı yağıcak,soğuk...kış gelıyo galıba artık..pazar pazarda hiçbişiyok napsakkıı vakıtgeçseeee

kızlarr daha temizlik duruyo bebişin kıyafetleri de yıkanmadı havalar böyle olursa napıcam

Son düzenleme:
kızlarr daha temizlik duruyo bebişin kıyafetleri de yıkanmadı hava böyle olursa napıcam

benımkılerde duruyo vallaa oyleeee oturup duruyorum gerçidolap falan almadık daha yıksam nereye koycam haftaya halletcez artık dolapodaişini falan ayın sonunda başlarım bende ınşallahhhhhhh:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…