2011 Aralık Anneleri

arkadaşım bizleri bu konularda aydınlattıüğın için tşk ederim ama.. çok oru var aklımda. benim

1 - doğum izni parası brüt maaşı 30 a böldükten sonramı 2/3 üstünden 112 ile çarpılarak hesaplanıyor?
2 - işverenim maaş yatırır ve ben ona izn bitince toplu aldığım parayı verirsem üstüne işverene borçlu mu oluyorum bu durumda?
3 - ssk ya benimmi doğumdan sonra bizzat başvurmam lazım? hastabede ssk anlaşması yok ama bize vizite kağıdır getirince biz hallediyoruz dedi..
4- hastanemi muhasebecimi bu işleri halledecek benmi?

nihallacım ,

beişinin odası çok güzelmiş, güzel günlerde kullanırsınız inş

nıhalla odası cok guzelmıs canım gule gule kullanın,kullansın bebişiniz ..

çok şirin ve sade... hayırlı olsun cnm...

prenses odası gibiymiş canım güzel ve saglıklı gunlerde kullanın ınsallah.

çok sağolun kızlarrr.. inşallah meleğim iyi günlerde ve güle güle yata odasında
starimu çok geçmiş olsun okurken çok duygulandım.. içim parçalandı.....
tülay sonunda bitti canım yaa acayip stres olmuştum.... ben hep küçük karyola almayı düşünüyordum.. satıcı kıza uyuz oldum büyük karyola aldım.... inş odaya sığdırırım.....aksesuara gelince daha hiç düşünmedim... uyku setini aldım funna baby daisy diye bi model ama cibilliğini almadım bu ctesi onuda halledicem....

Çok tesekkur ederım kızlar bugun ıyıyım şükür bebişimde iyi kahvaltı yaptık birlikte geçmişi okuduk şimdide teşekkürlerimizi iletiyoruz bize destek olan anneciklere iyiki varsınız eşim sabahtan beri 10kezdir aradı ama ben küsüm tabiki onunla konuşmuyorum mecburiyetten acıyorum telleride

amin cnm... çok tşk ederim... :)) ama daha fazla ağlama, ben de ağlamak için sebep arıyorum zaten. karşılıklı krize girmeyelim sonra:)

Yok cnm aglamıyorum artık zaten gozyaslarımız hazır kapıda beklıo hıc gerek yok onları akıtmaya

cnm çok çok geçmiş olsun....

kurabiyeye bayıldımmmmmmmmmmm :))))))))))

cnm çok geçmiş olsun. ama kötüysen al raporunu yat evde. zaten 2012de rapor hakkımız yine 40 gün. eğer raporum bitmesin diye düşünüyorsan rapor devretmiyor zaten. ben de 10 gün rapor aldım. bitiminde bi 10 gün daha alıcam. sonra da 32+1 de doğum iznimi başlatıcam... okul çok zor oluyor zaten...

bana bi cevap yazın yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben çeşme suyuyla yapıyorum cnm...

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun bebısının cıcılerı bızde ıkı kapılı gardolap ve sıfonyer almayı dusunuyoruz karyola sıgmazda yapacagımız odaya sız karyola koyacakmısınız fıyatıda uygun geldı bana umarım bızde bu fıyatlara bulabılırız

valla canım ben cesme suyuyla yapıyorum yemeklerı sonucta kaynıo dıe dusunuyorum ama ne bılıım sımdı sende boyle deyınce ıcıme kurt dustu :18::18:

Nihallacımmm oda takımınız cok sırın ıyı gunlerde kullansın bebısın

Starımucummm cok gecmıs olsunn bende tutamadım gozyaslarımı her zamankı gıbı Allah bebıısıne acıl sıfalar versın canım

kızlar benimde bi sorum olacak. bugün 30 haftamızı doldurduk. şimdi 32 haftada çalışır raporu alacam. ama bebeğim tersmiş. doğuma kadar düzelirmi ben normal doğum yapmak istiyorum çünkü. aksi takdirde sezeryan olacaksa son haftaya kadarda çalışıp erken doğum deyip sezeryana girmek istiyorum.kalan günleride dr. raporuyla doğum sonrasına aktarmak istiyorum. sonuçta çalışan anne adayıyım . bebeğime ne kadar vakit ayırırsam o kadar iyi olur. hamilelikten kaynaklı hemorid oluştu bende. bu normal doğumu etkilermi? doğum parası diyorsunuz ben emekli sandığına bağlıyım bende doğum parası alacakmıyım? alacaksam ne kadar alacam?

Çok teşekkür ederim canım. 1 hafta diyorsun yani etki göstermesi. İnşallah bende de öyle olur, ben devam edeyim o zaman bakayım. Devam etmemek gibi bir lüksüm zaten yok da, sakin kalarak devam edeyim işte. Ama ben senin yediklerini yazdığın bir mesajın vardı, onu hatırlıyorum, benim yediğim senin o listenin yarısından daha az. O yüzden aynen Nicko gibi endişeleniyorum e bu bebek neyle büyüyecek diye. Neyse, dikkat edeceğim, haftaya da kızımı göreceğim zaten, kg'suna göre falan doktorla konuşuruz.

Olbey'cim; sana da teşekkür ederim canım. Bir yolunu bulacağız artık herhalde, sıkıldım ben artık, oynamıyorum diyemeyeeğime göre. :)

günaydın kızlar bugün okullar tatil burda valla çok iyi denk geldi çünkü dişiimm ağrıyor diş etim şişmiş ya napacam bilmiyorum üstelik dün biraz yağmurda ıslandım
boğazımda ağrıyor yemek yiyemiyorum offffff
çookk geçmiş olsun kendine dikkat et unutkanlık ise normaldir hem eşine en güzel hediyeyi vereceksin yakında di mi ama

eşinle barışmıyorsan da bebişine iyi bak kendini fazla üzmemeye çalışki bebişin de üzülmesin

ben antalyadayım çeşme suyuyla yapıyorum ama içmek için hazır su alıyorum

kızlar bişey sorcam size,

bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?

slm kızlar annelerimiz hastalanmış.malesef bende hastayım.çok kötü üşütmüşüm.nefes alırken gögsüm sızlıyo.öksürük,hapşırık,burun akıntısı var.öksürüp hapşırdıkça kızım karnımda kaskatı kesiliyo.tansiyonum bi kaç gündür yüksliyo.bu hafta sonu 13 lerdeydi.baş ağsırı sersemlikten mahfoldum.gribime mi yanayım tansiyonumamı.evde 2 çocuk oldmu hastalıkta çekilmiyor.
aman siz dikkat edin.salgın varmış.

nedir şu şekerden çektiğimiz yaaaa

Canım; senin de inşallah bebeğin kilosu vs. açısından her şey yolunda gider. Şekerin düzene girer. Şimdi sana yükleme mi yapacaklar tekrar? Eğer şekerinin yüksek olduğu kesin gibi birşeyse, sakın yükleme yaptırma canım. Kan şekerini ölçen aletlerden al, 1-2 gün onunla takip et. Eğer şekerin çok yüksekken bir de 100'lük şeker yüklemesi yapılırsa bebeğe zararı var bunun. Ben bu konuda kötü örnekler okudum, söylemeden geçemedim o yüzden.

Canım gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda duzene gırer sekerın dıkkat et kendıne

Canım bebısımıde kendımı de uzmuyorum artık dun kotuydum bugun topladım kendımı merak etmeyın teyzelerımızzz canım bu arada benım dısetlerımde fecı durumda sısmıs hatta cekılmıs her seferınde kanıo zaten bu bebısler bızdekı kalsıyumuda somuruyorlar anlasılan :44::44: Bogaz agrısına da ballı sıcak süt iç hafifletir ilerlemeden yap gecmıs olsun

bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?

Canım bende dr browns aldım yenı dogan deyınce verıyorlar zaten policarbon olanları var onlardan aldım ben agzı kucuk olacak yenıdogana gore

hepinize meraba kızlar geçmişi okuyamadım sadece bi kaç mesaja bakabildim hasta olan annelere çok geçmiş olsun inşallah bir an önce anlatırsınız kendinize dikkat edin
oda alan arkadaşlar sizinde bebişlerin odaları hayırlı olsun mışıl mışıl uyusunlar inşallah

benim de diş etlerim kanıyor günde en az 3 bardak süt içiyorum üstüne bir kase yoğurt yiyorum ayy benim bebiş napıyo bukadar kalsiyumu
bu arada 70 le doğuma giderim diye hesaplamıştım ben yaaaa şimdi 70 olmuşum acaba daha ne kadar alırım

canım bende onu düşünmüştüm gittiğim mağazada ki kız bana chicconun cam biberonunu emziği kahverengi olanını önerdi anne göğüsüne çok yakınmış hissiyatı.. bende onu aldım... zaten bir kaç tane alınacak sanırım bunu beğenmezsem dr brown alacam....

canım çok teşekkür ederim...
geçmişi henüz okuyamadım ama ark veridği cevaplardan canının sıkkın olduğunu gördüm... hiççççç birşey için değmez... hele hele bebeğiniz üzmeye hiç değmez..

destinacım
çokk geçmiş olsun....
yasmin sanada geçmiş olsun... insan o kadar dikkat ediyorki hasta olmamak için ama maalesef oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…