2011 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorcam size,

bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?

bende 1 takım aldım.
hastane çantasına hastane çıkışı,bir tulum,bir tanede altlı üstlü takım koyacağım.

evet cnm dün itibariyle değiştirdik :) benm iki ismim var tuba d. kendi ismimi vereyim dedi ama babam istemedi doğru olmaz dedi bizde sare ye nur u ekledik :) bu güzel olmamış mı :44::44::44:

Canım belki de Tuba Sare Yıldız'a çok alıştığım (ve çok beğendiğim için) Sarenur Yıldız'ı garipsedim, bilmiyorum. Ama Sare tek başına çok güzel, Sarenur olunca havası değişmiş. Kızma bana. Senin içine sindiyse gerisi boş zaten.

annem 5 li bi takım almış ben onu götürcem hastaneye onu giydirsinler sadece içine iç zıbın mı ne diyolar şöle beyaz tülbentten biraz kalın bişey aldım onu içine giymeliymiş yeter yaaaa bi de 1-2 de tulum ya da öle alt üst bişeyler koyarım tmm işte bi kez çıkcak hastaneden gerek yok bence bikaç takıma gerekirse hastane içinde normal giydirsinler koyduklarımdan çıkarken takım olanı giydirsinler zaten bissürü param gitti almıcam daha:)))) böle diyom...sonrası hiç böle olmuyo yok gerçekten almıcam

1-Evet günlük brüt ücretin 2/3 alcaksın onu 112 ile çarpacaksın.
2-işverenin maaşını tam öderse zaten bu ssk dan aldığın maaştan daha az değildir.Dolayısıyla borçlu olmassın.SSK dan aldığın kadarını ödersin.Ama bu konuda işveren kendi insiyatifini kullanıp o parayı senden almayabilir.Tamamen ona kalmış.
3-SSk ya başvuruyu kendin yapman daha doğru olur.
4-Muhasebecin rapor tarihleri konusunda sorumlu.ona raporlarını ver.Sen ssk ya doğum parası için kendin başvur.En garantisi bu.
Sen yinede ssk dan bizzat bilgi almayı ihmal etme.

nihalla ve demettuba bebek odalarınız park yataklarınız hayırlı uğurlu olsun. güle güle yatsın bebişleriniz içinde.

balmond ve nicko nolur kafanıza takmayın. şu iki ay bi geçsin şeker meker kalmayacak.

ya kızlar bu benim kızım var ya artık kafasını mı ayaklarını mı ayırt edemiyorum kaburgama bir dayıyor, kaburga ağrısından ölüyorum. bir de ayağa kalkınca bacaklarımın arasındaki kemiklerde öyle bir ağrı var ki. allahım ya. kızım beni perişan etti. şimdi duşa gircem belki sıcak su iyi gelir:26::26:

Canım zaten hastane cıkısının ıcınden 2takım cıkıo bır surude tulum pıjama takımı almıssın yeter bence zaten bebıslerde hemen buyuyolarmıs bende bı hast cıkısı bı 5li organık takım aldım bırde ıc zıbındı pıjamaydı yeter fazla bıle

gelinimin demek istedin dimi dünürüm

bende var cnm özelden atarım sana.

Dünürüm aslında ben kızımın yazacaktım klavye sürçmüşşş Canım ben begendım valla sarenuru yınede sıze kalmıs hem evde ıkı kısının aynı ısımde olma olayını pek sevmem ben esımde ali istiodu oglumuzun adını ben ıstemedım bı alı yeter garii

ya bi de benim şu isim konusuna el atın kocam babasının ismi olsun istiyo yanına bişey koyarız biz senin istediğin şekilde sesleniriz diyo ama ben oldum olalı kısa isim istiyodum 2 isim sevmiyorum çocuğun okul iş hayatında iki isim zor yaaaa kayınpederimin ismi osman:))) bu arada

şimdi biz eskiden Haktan istiyodum etraftakiler yok türkücü ismi falan dedi kocamda bilmiyom niye ama fazgeçmiştikya o isimden diyo bana yani o da istemiyo şimdi babasının ismini ben istemediğim için sen koy o zaman ben karışmıyom dedi ama çok ayıp ediyo neyse bende ağarlıklı sarp istiyorum ama koray da var tülaya uygun hem bulduklarımı yazıyım

dağhan
duha
demir
doruk
kayhan
bi de işte sarp ve koray

sizce napsam ki tek başıma karar veriyorum hale bak ama insanda biraz düşünce olur belki tek çocuğum olcak bu benim şimdi hoş mu böle tek bırakmak he kocamda ali osman olsun diyo aliyi ben seviyodum ali deriz biz diyo ama biliyom çocuk kv demde büyücek osmanda dicekler onlar her dediğinde cinlencem niye sinirleniyon o zaman koymasaydın derler adama satcam anasını koycam sarp o zaman ben hem tek hece öle istiyom ben ((((

eyvah :26:

ya ayşegüle bi kastım yok örnek olsun diye dedim :26:
(çevir kazı yanmasın nickooooo )

bence de nur olmadan tek başına sare çok güzel madem tubayı attın tek sare olsun
(ay bana bak kaynana gibi tövbeeeee)

ah arkadaşım yanlış anladın derdim kendimde çıkan şeker değil aman ha aman kendimi tırnak ucu kadar dert ediosam şurdan şuraya gitmiim
bütün derdim bebeğe kötü etki ediyor olması

yani bi ömür kalsa şeker yine gam yemem ama bebeğin hasta olmaması için bütün çabam yoksa kendim umrumda değilim şu an

ay ben de tam tersi eşimin adını koymak çok istedim de o istemedi

çok sıcak suyla banyo yapma canım zararlı daha çok gevşetir o bölgeyi ben belimden aşağısına ılık su döküyorum mutlaka

gule gule kullansın prensess :) bizde bugun meltem modlerın ankarada bı bayısıne gıttık oğlusuma arabalı yataklara baktık perşembe gunu kısmetse alcaz..çok heycanlı ya eşimdeoyle biheycanlıkı onuda alalım bunuda alalım deyıp duruyo bizde bayaaa içerigircez vallaa allahh yardımcımız olsun :)))

ayy aynı durumdayım ben de eşim babasının adını koymak istiyo yanına ikinci ismi de istemiyo paşam :)
ama ben istiyorum yani illa babasının adını koyacaksak bi isim de ben koymak istiyorum doruk ve sarp benim de seçeneklerimin arasında bilemiyorum çok kararsızım ...
eşimin babasının adı mete bu aradaaaa
naaaapsek bilemedim ki

raporu aldım kızlar,37+0 da bayram dönüşü antepte gideceğim hast. den rapor alıp kuruma fakslasam yeterli olurmuş,sadece 32+0 değil 37+0 da son durumu ortaya koyan rapor vermeliymişiz,doğuma 3 hafta kaldı,şu tarihte sezeryan ne bileyim doğum gerçekleşti vs..

ayyy bu devirde kayınpeder ismi koymak mı kalmış Allah aşkına yaaa
çocuklar bile ilerde sevmiyo isimlerini nefret ediyolar

benim oğluşumun ismi kısmet olursa Kayra Doruk olacak
RAbbim hepimizin bebeklerini ismiyle yaşatsın inşallahhhhh

cnm ben bi 11 li aldım onu koydum bide 5 li aldım onu koydum sonuçta neyle karşılaşıcaz belli değil 2 tanede uzun kollu zıbın koydum :44:
geçmiş olsun cnm şu an sadece sareyi düşünüyorum ya:44:
olabilir cnm aşinalıktan dolayı ya babam itiraz etmeseydi tuba kalıcaktı ama işte onuda kırmak istemiyorum olmadı SARE NUR idye ayırırım ya:44:
teşekkür ederiz teyzesi o ağrılar bende de vardı ama iki gündür yok gayet rahatım sanırım bu haftalarda olabiliyo

cnm ben korayı beğendim çok karizma duruyo yaa

merhabalar tatlış anneciklerrrr normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar kegel egzersizine başladılarmı merak ettim de bi sorıyım dedim.bi de bir iki ay önceden göğüs ucu bakımına başlamak gerekiyormuş ya ona başladınız mı?:26:

valla ne egzersiz nede bakım hiç bişeye başlamadım ben ya

selam canım
göğüs ucu için benim doktorum 36.haftadan sonra dedi ama çok geç gibi geliyor bana hemen başlayasım var
kegele de kendi çağımda bi haftadır başladım ama bilmiyorum ki oluyor mu:))

kegel egzersizine benim vücudum başladı ayol,her bi kemik ayrı sızlıyo penguen gibi yürüyom bazen,merdiven çıkmak inmek+c.ilişki sanırsam benim kemiklerimi epey gevşettigöğüs ucu için de vazelin sürüyorum yumuşacık yapıyo

Son düzenleme:

daghan bizim aile kizlarinin favori ismiydi. ilk ablam dogurdu o koydu ogluna. melih daghan`imiz var bi tane. isim eger karakteri etkiliyosa ve yegenimin bu kadar insancil, sefkat dolu ve temiz kalpli olmasinin nedeni ismiyse kesin koy derim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…