2011 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorcam size,

bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?

canım ben phılıps avent marka biberon aldım biraz pahalı ama bebeğin hava yutması gibi bi problem olmuyomuş bundan dolayı da çocuk gaz sıkıntısı çekmiyomuş ve bebeğin huzursuzluğuna iyi geliyomuş kızım çok gazlı bi bebekti ve çok sıkıntı çektik o yüzden bana çok cazip geldi

sağol canım inşallahhh....

olbey canım odanızı güle güle kullanın...
bu arada kurabiyene bayıldımmm... tarifini bi ara yazarsan sevinirim.. pek becerebileceğimi sanmıyorum ama yinede denemek isterim..

AH BU bebişlerrr ahhh yedi bitirdiler bizi Canım kılo olayını fazla takma kafana ne kadar takarsan o kadar alırsın bosver akısına bırak gıtsın nasılsa dogum sonrası verıcez Allahın ıznıyle

Tesekkur ederım canımm haklısın degmez bırakalım kocısler bızım ıcın uzulsunnn

kızlar diyelimki 2000 tl maaş alan bi kişi ssksı tam yatıyorsa brüt ücreti günlük ücrete bölünüp 112 le mi çarpılacak???

kızlar valla hastalıktan tek tek alıntı yapamıyorum kusurA bakmayın aklımda kalanları yazayım
nihalcim ; takımınıza bayıldık güle güle kullanın inş.
destina ; cnm inş şimdi bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.
balmond ve nicko ; cnm çok takmayın kafaya düzelicek inç.
emvalcibahar ; cnm sana da çok geçmiş olsun.

aklımda kalanlar bunlar

bizi sorarsanız bizde dün park yatağımızı aldık nevresimi kaldı onlarıda sipariş ettik , cicilerimizi yıkadık kurttuk ütüledik ama bende bittim karınca gibi çoğaldılar ben ütüledikçe sinir oldum cumartesi ev temizlendi ama yazık oldu yağmurdan camlar hep battı cuma geceside az kalsın doğuyodum kızlar ben ya ve geçen salı günü kontrolüm olmasına rağmen ben hala gidemedim şu grip geçsin giderim dedim ama inatla gitmiyorum nedense:44::44::44:

Son düzenleme:
nihalla takiminizi cok begendim canim. iyi gunlerde kullanin cok hos olacak odaniz :))

kurabiyeye bayıldımmmmmmmmmmm :))))))))))

heheee.. az once bi tane luplettim ben de bayildim

canim cilegin sitesinde 4 tane oda takimi var. bu iclerinde indirimsiz olaninin fiyati. digerlerinin dolabi ve sifonyeri 700lu rakamlara geliyor. begendigin varsa ve tarzina uygunsa hic dusunme derim :)))

canim paradontax diye bi dis macunu var. kesinlikle tavsiye ediyorum. benim normalde de dis eti kanamam olurdu. 20. haftadan beri onu kullaniyorum hamilelige ragmen kanama olmadi henuz

bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?

ben de ayni markanin 125 ml olan ufaklardan alicam. bir de nuby;eri tasarim olarak cok begeniyorum Nuby Doal Dokunu %100 Silikon Biberon 150ml - Biberonlar - Bebek beslenme aksesuarlar - biberon.com.tr Kaliteli rnlerin Hesapl Adresi bi tane de sirf kendi zevkim icin ondan alicam

canim sana da cooook gecmis olsunnn...

Canım teşekkür ederim de, sen kızının adını mı değiştirdin? Tuba Sare Yıldız çok hoşuma gidiyordu benim. :) En başından beri soyadıyla falan ne güzel oluyor diyordum.

geçmiş olsun cnm

biberon alınacakmı hemen :44::44:ben almadım :44:

sorma cnm ya ben bi öksürüyorum vuvuzela halt ediyo yanımda ciğer dalak böbrek perte çıktı bi haftadır sende çok dikkat et ben çalışıyorum dinlenemiyorum diye atlatamadım

olbey ; hangi hastaneydi kız senin doğum sen ben öncesin ben bi ziyarete gelirim kurabiyeler için

Son düzenleme:
olbey canım odanızı güle güle kullanın...
bu arada kurabiyene bayıldımmm... tarifini bi ara yazarsan sevinirim.. pek becerebileceğimi sanmıyorum ama yinede denemek isterim..

tesekkur ederiz...

internette pek cok tarif var aslinda.. ama ben bi ara bi tanesini not almisim ona gore yaptim.. ekliyorum asagiya.. ustu zaten hazir seker hamurunu sekillendirmeye bakiyor. ben de mutfakta cok basarili sayilmam esasen ama bu bebisler insanda kendini asma istegi uyandiriyor :))

250gr. tereyağı
1 su bard. pudra şekeri
1/2 su bard. mısır nişastası
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı fındık tozu
1 çimdik tuz
4 su bard.un
isteğe göre tarçın

Bütün malzemeleri karıştırıp yoğurdum.Merdaneyle açıp kalıplarla kestim ve
180 derece önceden ısıtılmış fırında 10-15 dk kadar piştiler.Üzerleri çok hafif kızardı yani..
Dip notlar :)

Kurabiye şeker hamuruyla kaplanacağı için şeker oranı düşük.
Yani sade sade yerseniz tatsız gelebilir :)
Tereyağı yerine margarin kullanmayın çünküm bence asıl lezzeti tereyağı veriyor.
Ben tarçın kullanmadım çünkü pek sevmem.
Hamuru tezgaha yapışmaması için üzerine azar azar nişasta sürerek açtım
Çok ince açmayın çünkü süslerken kırılabiliyor.Kurabiyelere şeker hamurunu yapıştırmak içinde bal kullandım.

yataginiz ve cicileriniz hayirli olsun canim. e iiles ama sen de artik. kizin ozlemis seni oyle dedi bana :)))

Canım teşekkür ederim de, sen kızının adını mı değiştirdin? Tuba Sare Yıldız çok hoşuma gidiyordu benim. :) En başından beri soyadıyla falan ne güzel oluyor diyordum.

evet cnm dün itibariyle değiştirdik :) benm iki ismim var tuba d. kendi ismimi vereyim dedi ama babam istemedi doğru olmaz dedi bizde sare ye nur u ekledik :) bu güzel olmamış mı :44::44::44:

olbey ; hangi hastaneydi kız senin doğum sen ben öncesin ben bi ziyarete gelirim kurabiyeler için

evler yakin sayilir demetcim. buyur gel dogumdan once hastaneye zahmet etme kurabiye icin :) nasilsa en az 2 hafta once yaparim diye dusunuyorum. gelirsin bana beraber yarisini lupletiriz :))

kızlar ben bugün yavaştan başlıyorum artık havada açıkken bebişin kıyafetlerini yıkayım akşama da ütülerim inşallah bugün bitiririm ayın ortasında da temizlik var temizlikten önce ben çamaşırları ve çanta hazırlıklarını bitirim inşallah artık yarın grşrz:80: kendinize iyi bakın öpüldünüz

demettubacım sağol canikom

sen de iyileşiveee artık gari ben tuba sareyi daha çok beenmiştim valla :26:
park yatak vsniz de hayırlı olsun güle güle uyusun minnoş içinde inşallah amin

Canım bakayım bende bı cılegın sıtesıne fıyatlar ıyıyımıs gercekten tesekkur ettımm Bu arada bende paradontax kullanıorum ama hala dısteı kanamalarım gecmedı yaaaaa :84::84::84:

evet cnm dün itibariyle değiştirdik :) benm iki ismim var tuba d. kendi ismimi vereyim dedi ama babam istemedi doğru olmaz dedi bizde sare ye nur u ekledik :) bu güzel olmamış mı :44::44::44:

Canım kızının ısmı cok guzel olmus Adıyla yasatsın Allahımm

kızlar benim efeeye ulaşmam lazım mesaj kutusu 4 gündür dolu aranızda özel mailini falan bilen varsa bana verirse çok sevinirim
ya da akşamları falan buraya uğruyorsa yazar mısınız mesaj kutusunu bi boşaltsın lütfen

evler yakin sayilir demetcim. buyur gel dogumdan once hastaneye zahmet etme kurabiye icin :) nasilsa en az 2 hafta once yaparim diye dusunuyorum. gelirsin bana beraber yarisini lupletiriz :))
teşekkür ederiz cnm ben bu teklife hayır demem bak aramız 2 durak zaten ya hastalığıda sorma cnm ya hem o yağmuru yedim hem kızlarla buluşmaya gidemedim bide illetin ilk günü teyzem evdeyim diye mantı açmıştı halsizlikten hep yattım mantıdan oldum bendeki hasarları çok büyük oldu ya bide hala geçmedi

demettubacım sağol canikom

sen de iyileşiveee artık gari ben tuba sareyi daha çok beenmiştim valla :26:
park yatak vsniz de hayırlı olsun güle güle uyusun minnoş içinde inşallah amin

çok teşekkür ederiz nicko teyzesi de şimdi ben bu isim konusunda tereddite düştüm yaa:84::84::84:

gelinimin demek istedin dimi dünürüm

bende var cnm özelden atarım sana.

ya sen bana bakma ben sonunda ek olan isimleri sevmiyorum

işte ne bileyim aslıhan, ayşegül, mervesu falan o yüzden yani sen bana bakma

kızlar bişi soracağım.şimdi ben kızıma bır tane hastane çıkışı aldım 10'lu.bunun dısında bı daha almama gerek varmı?tulum falan aldım ıc zıbın aldım pijama takımları aldım.sizler naptınız birtane mı aldınız?

ya sen bana bakma ben sonunda ek olan isimleri sevmiyorum

işte ne bileyim aslıhan, ayşegül, mervesu falan o yüzden yani sen bana bakma

aaa ayşegül isminin nesi var yahu gayet güzel ben kendi adımı çookk beğenirim
şaka bir yana ben de sonuna ek gelen isimlere ısınamıyorum
valla nur u saymazsak sare çok hoş bir isim tabi bu benim düşüncem
bu arada ben gidip yatayım boğazım fena sanırım cidden hasta oluyorum işin garibi yıllardır grip falan olmadım hiç
herkese iyi muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…