kızlar bişey sorcam size,
bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?
hepinize meraba kızlar geçmişi okuyamadım sadece bi kaç mesaja bakabildim hasta olan annelere çok geçmiş olsuninşallah bir an önce anlatırsınız kendinize dikkat edin
oda alan arkadaşlar sizinde bebişlerin odaları hayırlı olsun mışıl mışıl uyusunlar inşallah
benim de diş etlerim kanıyor günde en az 3 bardak süt içiyorum üstüne bir kase yoğurt yiyorum ayy benim bebiş napıyo bukadar kalsiyumu
bu arada 70 le doğuma giderim diye hesaplamıştım ben yaaaa şimdi 70 olmuşum acaba daha ne kadar alırım
canım bende onu düşünmüştüm gittiğim mağazada ki kız bana chicconun cam biberonunu emziği kahverengi olanını önerdi anne göğüsüne çok yakınmış hissiyatı.. bende onu aldım... zaten bir kaç tane alınacak sanırım bunu beğenmezsem dr brown alacam....
canım çok teşekkür ederim...
geçmişi henüz okuyamadım ama ark veridği cevaplardan canının sıkkın olduğunu gördüm... hiççççç birşey için değmez... hele hele bebeğiniz üzmeye hiç değmez..
destinacım çokk geçmiş olsun....
yasmin sanada geçmiş olsun... insan o kadar dikkat ediyorki hasta olmamak için ama maalesef oluyoruz...
kurabiyeye bayıldımmmmmmmmmmm :))))))))))
Canım hayırlı olsun bebısının cıcılerı bızde ıkı kapılı gardolap ve sıfonyer almayı dusunuyoruz karyola sıgmazda yapacagımız odaya sız karyola koyacakmısınız fıyatıda uygun geldı bana umarım bızde bu fıyatlara bulabılırız
günaydın kızlar bugün okullar tatil burda valla çok iyi denk geldi çünkü dişiimm ağrıyor diş etim şişmiş ya napacam bilmiyorum üstelik dün biraz yağmurda ıslandım
boğazımda ağrıyor yemek yiyemiyorum offffff
kızlar bişey sorcam size,
bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?
slm kızlar annelerimiz hastalanmış.malesef bende hastayım.çok kötü üşütmüşüm.nefes alırken gögsüm sızlıyo.öksürük,hapşırık,burun akıntısı var.öksürüp hapşırdıkça kızım karnımda kaskatı kesiliyo.tansiyonum bi kaç gündür yüksliyo.bu hafta sonu 13 lerdeydi.baş ağsırı sersemlikten mahfoldum.gribime mi yanayım tansiyonumamı.evde 2 çocuk oldmu hastalıkta çekilmiyor.
aman siz dikkat edin.salgın varmış.
kızlar valla hastalıktan tek tek alıntı yapamıyorum kusurA bakmayın aklımda kalanları yazayım
nihalcim ; takımınıza bayıldık güle güle kullanın inş.
destina ; cnm inş şimdi bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.
balmond ve nicko ; cnm çok takmayın kafaya düzelicek inç.
emvalcibahar ; cnm sana da çok geçmiş olsun.
aklımda kalanlar bunlar
bizi sorarsanız bizde dün park yatağımızı aldık nevresimi kaldı onlarıda sipariş ettik , cicilerimizi yıkadık kurttuk ütüledik ama bende bittim karınca gibi çoğaldılar ben ütüledikçe sinir oldumcumartesi ev temizlendi ama yazık oldu yağmurdan camlar hep battı cuma geceside az kalsın doğuyodum kızlar ben ya ve geçen salı günü kontrolüm olmasına rağmen ben hala gidemedim şu grip geçsin giderim dedim ama inatla gitmiyorum nedense:44::44::44:
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar bugün okullar tatil burda valla çok iyi denk geldi çünkü dişiimm ağrıyor diş etim şişmiş ya napacam bilmiyorum üstelik dün biraz yağmurda ıslandım
boğazımda ağrıyor yemek yiyemiyorum offffff
çookk geçmiş olsun kendine dikkat et unutkanlık ise normaldir hem eşine en güzel hediyeyi vereceksin yakında di mi ama
eşinle barışmıyorsan da bebişine iyi bak kendini fazla üzmemeye çalışki bebişin de üzülmesin
ben antalyadayım çeşme suyuyla yapıyorum ama içmek için hazır su alıyorum
biberon alınacakmı hemen :44::44:ben almadım :44:kızlar bişey sorcam size,
slm kızlar annelerimiz hastalanmış.malesef bende hastayım.çok kötü üşütmüşüm.nefes alırken gögsüm sızlıyo.öksürük,hapşırık,burun akıntısı var.öksürüp hapşırdıkça kızım karnımda kaskatı kesiliyo.tansiyonum bi kaç gündür yüksliyo.bu hafta sonu 13 lerdeydi.baş ağsırı sersemlikten mahfoldum.gribime mi yanayım tansiyonumamı.evde 2 çocuk oldmu hastalıkta çekilmiyor.
aman siz dikkat edin.salgın varmış.
olbey canım odanızı güle güle kullanın...
bu arada kurabiyene bayıldımmm... tarifini bi ara yazarsan sevinirim.. pek becerebileceğimi sanmıyorum ama yinede denemek isterim..
bizi sorarsanız bizde dün park yatağımızı aldık nevresimi kaldı onlarıda sipariş ettik , cicilerimizi yıkadık kurttuk ütüledik ama bende bittim karınca gibi çoğaldılar ben ütüledikçe sinir oldumcumartesi ev temizlendi ama yazık oldu yağmurdan camlar hep battı cuma geceside az kalsın doğuyodum kızlar ben ya ve geçen salı günü kontrolüm olmasına rağmen ben hala gidemedim şu grip geçsin giderim dedim ama inatla gitmiyorum nedense:44::44::44:
Canım teşekkür ederim de, sen kızının adını mı değiştirdin? Tuba Sare Yıldız çok hoşuma gidiyordu benim. :) En başından beri soyadıyla falan ne güzel oluyor diyordum.
olbey ; hangi hastaneydi kız senin doğum sen ben öncesin ben bi ziyarete gelirim kurabiyeler için
canim cilegin sitesinde 4 tane oda takimi var. bu iclerinde indirimsiz olaninin fiyati. digerlerinin dolabi ve sifonyeri 700lu rakamlara geliyor. begendigin varsa ve tarzina uygunsa hic dusunme derim :)))
canim paradontax diye bi dis macunu var. kesinlikle tavsiye ediyorum. benim normalde de dis eti kanamam olurdu. 20. haftadan beri onu kullaniyorum hamilelige ragmen kanama olmadi henuz
evet cnm dün itibariyle değiştirdik :) benm iki ismim var tuba d. kendi ismimi vereyim dedi ama babam istemedi doğru olmaz dedi bizde sare ye nur u ekledik :) bu güzel olmamış mı :44::44::44:
tesekkur ederiz...
internette pek cok tarif var aslinda.. ama ben bi ara bi tanesini not almisim ona gore yaptim.. ekliyorum asagiya.. ustu zaten hazir seker hamurunu sekillendirmeye bakiyor. ben de mutfakta cok basarili sayilmam esasen ama bu bebisler insanda kendini asma istegi uyandiriyor :))
250gr. tereyağı
1 su bard. pudra şekeri
1/2 su bard. mısır nişastası
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı fındık tozu
1 çimdik tuz
4 su bard.un
isteğe göre tarçın
Bütün malzemeleri karıştırıp yoğurdum.Merdaneyle açıp kalıplarla kestim ve
180 derece önceden ısıtılmış fırında 10-15 dk kadar piştiler.Üzerleri çok hafif kızardı yani..
Dip notlar :)
Kurabiye şeker hamuruyla kaplanacağı için şeker oranı düşük.
Yani sade sade yerseniz tatsız gelebilir :)
Tereyağı yerine margarin kullanmayın çünküm bence asıl lezzeti tereyağı veriyor.
Ben tarçın kullanmadım çünkü pek sevmem.
Hamuru tezgaha yapışmaması için üzerine azar azar nişasta sürerek açtım
Çok ince açmayın çünkü süslerken kırılabiliyor.Kurabiyelere şeker hamurunu yapıştırmak içinde bal kullandım.
yataginiz ve cicileriniz hayirli olsun canim. e iiles ama sen de artik. kizin ozlemis seni oyle dedi bana :)))
teşekkür ederiz cnm ben bu teklife hayır demem bak aramız 2 durak zatenevler yakin sayilir demetcim. buyur gel dogumdan once hastaneye zahmet etme kurabiye icin :) nasilsa en az 2 hafta once yaparim diye dusunuyorum. gelirsin bana beraber yarisini lupletiriz :))
demettubacım sağol canikom
sen de iyileşiveee artık gari ben tuba sareyi daha çok beenmiştim valla :26:
park yatak vsniz de hayırlı olsun güle güle uyusun minnoş içinde inşallah amin
gelinimin demek istedin dimi dünürümCanım bakayım bende bı cılegın sıtesıne fıyatlar ıyıyımıs gercekten tesekkur ettımmBu arada bende paradontax kullanıorum ama hala dısteı kanamalarım gecmedı yaaaaa :84::84::84:
Canım kızının ısmı cok guzel olmus Adıyla yasatsın Allahımm
kızlar benim efeeye ulaşmam lazım mesaj kutusu 4 gündür dolu aranızda özel mailini falan bilen varsa bana verirse çok sevinirim
ya da akşamları falan buraya uğruyorsa yazar mısınız mesaj kutusunu bi boşaltsın lütfen
ya sen bana bakma ben sonunda ek olan isimleri sevmiyorum
teşekkür ederiz cnm ben bu teklife hayır demem bak aramız 2 durak zatenya hastalığıda sorma cnm ya hem o yağmuru yedim hem kızlarla buluşmaya gidemedim bide illetin ilk günü teyzem evdeyim diye mantı açmıştı halsizlikten hep yattım mantıdan oldum bendeki hasarları çok büyük oldu ya bide hala geçmedi
çok teşekkür ederiz nicko teyzeside şimdi ben bu isim konusunda tereddite düştüm yaa:84::84::84:
ya sen bana bakma ben sonunda ek olan isimleri sevmiyorum
işte ne bileyim aslıhan, ayşegül, mervesu falan o yüzden yani sen bana bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?