2011 Aralık Anneleri

öyle zaten yara olursa kullancam sanmıyom benimkinin yara olcağını yumuşak çünkü bazen gerginleşiyo o zaman çıkıyo ucu,inş. gerek te olmaz ama bebeğin poposunu hem nemlendiriyomuş,hem pişiği önlüyomuş,hem de pişik oluşmuşsa hemen geçiriyomuş,ben pişik kremi almak yerine onu kullancam başından beri

canım annem hacışakirin sabun tozunu almış onda olan eşyalrı onunla yıkamış ama kokusu hoşuna gitmemiş gerçi ben kokladım güzeldi....
bende dalinin sıvı deterjanını aldım bir kaç kişinin tavsiyesiyle ama henüz kullanmadım... yumuşatıcı kullanmayı düşünmedim....

Canım ben aldım dalan roxyy cok sevdım kokusunu aslında arkasında yazıo yumusatıcı kullanımına ıhtıyac duyulmaz dıe ama bende karasız kaldım herkes dalının yumusatıcısını onerıo kokladıgımda mıs gıbı koksun ıstıyorum camasırlarııı

Anladım canım

annemde oylededı hacışakır dedı ama bende sevmedımonun kokusunu ablamın bebişinin eşylarını onlayıkadı yumuşatıcıkullanmadı odaama guzelkokmadı ben ymuşatıcıda kullanmakıstıyorum mısgıbıkoksun :)))) dA ne alıcam bılmıyorumm...

bende dalanroxyy ıstıyorum ondan aldırıyım barı mıgrosta varmış sanırım..sen nerden aldın canım..kokusun guzelse yumuşatıcıya gerek yok ozaman...bendemıs gıbı koksun dıyorum ya bakalım :))))

ben de forumdan okuyup onu almistim canim. sadece onu kullandim yumusatici koymadim. zaten kirliolmadigindan kiyafetleri memnun kaldim. ilk 3 ay dalan roxyye devam ederim diye dusunuyorum..

ben de forumdan okuyup onu almistim canim. sadece onu kullandim yumusatici koymadim. zaten kirliolmadigindan kiyafetleri memnun kaldim. ilk 3 ay dalan roxyye devam ederim diye dusunuyorum..

şimdi arşatırdım dalanroxy çogu kısı memnun evet ama6.aydan sonralekelerı çıkarmıyormuş ozamanda yarı yarıya normal deterjandan koyuyorlarmış...yumuşatıcııyı onermıyolar

annem her ne kadar kullanma desede bende dalanroxy le yıkadım yumuşatıcı kullanmadım cnm çokta memnun kaldım.

kızlar geçmişte okudum kasımın ilk bebeği 34 haftalıkken dünyaya gelmiş.....
çokkk heyecanlandım bennn yaa kalbim atıyorr.... 34 haftalık düşünsenize 3 hafta sonra 34 olcam:18::18::18:

annem her ne kadar kullanma desede bende dalanroxy le yıkadım yumuşatıcı kullanmadım cnm çokta memnun kaldım.

ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...

kızlar geçmişte okudum kasımın ilk bebeği 34 haftalıkken dünyaya gelmiş.....
çokkk heyecanlandım bennn yaa kalbim atıyorr.... 34 haftalık düşünsenize 3 hafta sonra 34 olcam:18::18::18:

benıde heycan bastı şimdii...bende 2 hafta sonra olucammm :)) hıcbişey yok ortada daha yandımm benn inşallh zamanında olurr..haftaya kontrol var doğum şeklını soyluycek ben normal ıstıyorumamabakalım hayırlısı artık

Canım ben bebek magazasından aldım bucuruk muydu neydı tamda hatırlayamadım sımdı ısmını ben kokusunu cok begendım lavanta kokusu fln sevmem zaten hcı sakırde lavanta kokusuydu almadım o yuzden

şimdi arşatırdım dalanroxy çogu kısı memnun evet ama6.aydan sonralekelerı çıkarmıyormuş ozamanda yarı yarıya normal deterjandan koyuyorlarmış...yumuşatıcııyı onermıyolar

Canım 6aydan sonra bebek ek gıdaya basladıgı ıcın kıyafetlerını daha yuksek derecede yıkamak gerekırmıs 50de fln yıkayınca lekeler cıkıo demıstı bızım komsumuz

ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...

Canım almıssın madem kullan hem dalınde guzeldır emınım dene bak bakalım memnun kalmazsan degıstırırsın dur bakalım daha bende yıkamadım bı yıkasam tam super olacak ama benım bebısın camasırlarını yıkamam ay sonunu bulur cunku henuz odası yok oglusumun

canım ben omo baby aldım. dalinin de hipoallerjenik bi yumuşatıcısı var bebekler için ondan kullandım. mis gibi de koktular. ablam da ondan kullanmıştı. ama dalinin sıvı deterjanından bi arkadaşım almıştı, ilk bir sene kullanmış çok da memnunmuş. dalanı illa istiyosan dalin bitince alırsın. bunlar da bi sürü para. ziyan etme yani yine de sen bilirsin.

haklısın canım hemde ne para 2 litre 17 tl... azmı yaa arieli 7.5 kg sunu 22 tl aldım....
kullanırım artık ne yapayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…