Canım bıldıgım kadarıyla bepanten yara olduktan sonrası ıcın ıyıymıs ıyılestırıcı etkısı varmıs yanı bu lansınoh dedıgımız kremde oncesınde kullanınca faydası varmıs tabı ne kadar dogru bılmem kullanıcaz gorcez artık
tMm Cnım bakarım fıyatlarına ama ben ınternteen bakıp gıttım ordada aynıydı fıyatı herşyın amagıtmışken sorarımtabı modelın adını alırım tam takım olarak aldınız dımı
kızlar bişisorcamm...bebgınızın kıyafetlerını neyle yıkıyorsunuz hanıgı deterjanla...dalanroxy duydum doğrumu duymuşumacaba bılen varmı..bideyumuşatıcı ne kullanıyorsunuz eşime aldırcamda net olsun.yanlışbişey aldırmayım...
kızlar bişisorcamm...bebgınızın kıyafetlerını neyle yıkıyorsunuz hanıgı deterjanla...dalanroxy duydum doğrumu duymuşumacaba bılen varmı..bideyumuşatıcı ne kullanıyorsunuz eşime aldırcamda net olsun.yanlışbişey aldırmayım...
öyle zaten yara olursa kullancam sanmıyom benimkinin yara olcağını yumuşak çünkü bazen gerginleşiyo o zaman çıkıyo ucu,inş. gerek te olmaz ama bebeğin poposunu hem nemlendiriyomuş,hem pişiği önlüyomuş,hem de pişik oluşmuşsa hemen geçiriyomuş,ben pişik kremi almak yerine onu kullancam başından beri
canım annem hacışakirin sabun tozunu almış onda olan eşyalrı onunla yıkamış ama kokusu hoşuna gitmemiş gerçi ben kokladım güzeldi....
bende dalinin sıvı deterjanını aldım bir kaç kişinin tavsiyesiyle ama henüz kullanmadım... yumuşatıcı kullanmayı düşünmedim....
Canım ben aldım dalan roxyy cok sevdım kokusunu aslında arkasında yazıo yumusatıcı kullanımına ıhtıyac duyulmaz dıe ama bende karasız kaldım herkes dalının yumusatıcısını onerıo kokladıgımda mıs gıbı koksun ıstıyorum camasırlarııı
Anladım canım
ben de forumdan okuyup onu almistim canim. sadece onu kullandim yumusatici koymadim. zaten kirliolmadigindan kiyafetleri memnun kaldim. ilk 3 ay dalan roxyye devam ederim diye dusunuyorum..
annem her ne kadar kullanma desede bende dalanroxy le yıkadım yumuşatıcı kullanmadım cnm çokta memnun kaldım.
kızlar geçmişte okudum kasımın ilk bebeği 34 haftalıkken dünyaya gelmiş.....
çokkk heyecanlandım bennn yaa kalbim atıyorr.... 34 haftalık düşünsenize 3 hafta sonra 34 olcam:18::18::18:
bende dalanroxyy ıstıyorum ondan aldırıyım barı mıgrosta varmış sanırım..sen nerden aldın canım..kokusun guzelse yumuşatıcıya gerek yok ozaman...bendemıs gıbı koksun dıyorum ya bakalım :))))
şimdi arşatırdım dalanroxy çogu kısı memnun evet ama6.aydan sonralekelerı çıkarmıyormuş ozamanda yarı yarıya normal deterjandan koyuyorlarmış...yumuşatıcııyı onermıyolar
ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...
ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...
yaaaaaaa bende omobaby almıştımmmmmm:18:almasamıydımmmmm:18:
haklısın canım hemde ne para 2 litre 17 tl... azmı yaa arieli 7.5 kg sunu 22 tl aldım....canım ben omo baby aldım. dalinin de hipoallerjenik bi yumuşatıcısı var bebekler için ondan kullandım. mis gibi de koktular. ablam da ondan kullanmıştı. ama dalinin sıvı deterjanından bi arkadaşım almıştı, ilk bir sene kullanmış çok da memnunmuş. dalanı illa istiyosan dalin bitince alırsın. bunlar da bi sürü para. ziyan etme yaniyine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?