2011 Aralık Anneleri

canımm Rabbim yardımcın olsun, vaktinde hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahh

Canım ya sımdı senınde aklını karıstırmak ıstemem de bızde bebıs ıcın alısverıse gıttıgımızde ne alsak dıe konusurken orada cocuklu bı bayan ya sebamed ya da medela alın dedi aklınızda bulunsun kesınlıkle johnson urunlerını kullanmayın benım dılım cok yandı dedı alerjık durumu varsa bebegın medela onerırım ama yoksa sebamed cok ıyıdır dedi :44::44: belkı bebısten bebıse degısıyodur karar senın cnm ben uyarmak ıstedım sadece

esra erol'un oglu ne kadar şeker ya masallahhhhh

Ayy evet ya bende bayıldımm aklımdan da sızlerı gecırdım kızlar da gormusmudur acaba dıe

Canım cok gecmıs olsunn cok dıkkat et kendıne dınlen hıc kalkma benımm gorumcemde de oldu boyle bır problem ama ılaclarla durdurdular aynı sendekı gıbı korkma bak sımdı sapasaglam bır oglusu var senın ıcın bol bol dua edıcez sende bebısıne ve kendıne ıyı bak

selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum ev taşıyorum malesef
ben ne kadar birşey yapmasamda ayakta durmak bile işkence gibi geldi.bugün en sonunda pes ettim artık zorlamayacağım kendimi.çok yoruldum ve kasıklarım ağrıyor artık.ağırlaştım iyice.
umarım ben yokken olumsuz birşey olmamıştır ve herkes iyidir

Son düzenleme:
Mariposita canım çok geçmiş olsun.İnşallah en hayırlı vakitte gelir bebeğin.İkinizde Allaha emanet olun.Dualarımız seninle kuzucuğunlaa.

selamün aleyküm kızlar nasılsınız geçmişi okuduğum kadarıyla kötü bi durum yok..MARİPOSİTA arkadaşım çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine ama moralini yüksek tut en önemlisi bu biliyorsun,dualarımız seninle cnm

şu urunler nerden bakılıyo cıcım bulamadım yaww..

sen hala bulamadınmı bide kankam olucan :))))))))))
hayatım sol menüde anne bebek ürünleri yazıyor orayı tıklarsan eğer markalar çıkıyor ordan mustela yazanı seç gerisini getirirsin zaten

canim cok gecmis olsun. dualarimiz seninle ama bolbol dinlen. sukur ki durmus sancilarin. simdi sakin olup uzun uzun dinlenmek gerekiyor

Cevap veren arkadaşlarım saolun kız kardeş gibisiniz valla Allah razı olsun.Ben bi aksilik olmazsa ewde kalmayı düşünüyorum.3 gün için düzen bozmaya gerek yok.Allahın izniyle atlatırız bu 3 günü.Normalde hiç sıkıntı yapmam eşimin iş seyehatlerini ama bu sefer sanki bi garipleştim.Hamilelikten olsa gerek.Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn.

kızlar herkese selam:80::80::80:
bır kac gundur hastaydım bugun bıraz daha ıyıyım hamdolsun geçmişe bakamadım fırsat bulunca bakacam inş ne var ne yok diye..
bu hafta görümcemin oglu evlenecek carşamba kına gecemiz var cumartesiyede nikahımız inş hayırlısıyla atlatırız kızıma elbise dikiyordum hastalanınca aksadı biraz inş cumartesiye kadar yetiştiririm bugunde onla ugraşmaktan bakamadım foruma..herkesler iyidir umarım..sizleri cok öpüyoruz prensesimle
bu arada artık 30lu haftalara terfi ettik yaşasın

canım çokkkk geçmiş olsun (

Fatmacım hastaymışsın. geçmişi okurken online olduğunu gördüm nasılsın şimdi??

bende bugün doktora gittim. oğluşum iyiymiş 1700 gr olmuş bizde herşey yolunda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…