2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir biz iyi olmaya çalışıyoruz bebeğim iyi bir hafta önce 1684 gr olmuş boyunu unutttum ama bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu gidiyorm ben iyi değilim malesefki antibiyotiğe başladım evlendiğimden beri yakamı bırakmayan idrar yolları enfeksiyonu yine hortladı böbreklerim ağrıyor kasıklarımda aynı şekilde bu sancılar erken doğuma sebebp vereceği için yatıyorum wc harici kalkmıyorum haber vermek için girdim sizlere rabbim korusun bebeklerimizi hepimizin antibiyotik bitince tekrar idrar kültürü yapılacak duruma göre tedavi değiştirilecek bizden haberler bu kadar kendinize iyi bakın

gunaydın kızlar...

keske benmde ole bı ıhtımalım olsa oturalım oturdumuz yerde dıyebılsem bıde aksılık bu aralar tasınsam hıc sorun yok ama benmkı kasım sonu aralık bası olcak tasınmam bırde gecen saglık ocagında ebe dogum tarıhını 21 aralık dıyo ama normal olarak aralık gırınce bekle dıyo basındansonuna kadar her an olabılır dıyo kesın ben aralıgın basında doguruverırım bu stresle

mariposita arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun... inşallah meleğine vaktinde kavuşursun... bol bol dinlenarkadaşalrın da dediği gibi çantaydı bilmem neydi diye düşünme herşey hallolur... ama haklısın aynı zamanda hazır etmekte fayda var...

Nihalla'cim; dun senin bebisin mobilyalari gordum ama kafayi sekere taktigim icin bir turlu donup birsey diyemedim. Cok guzeller, gule gule kullanin insallah.
çok sağol canım yaaa... çok teşekkür ederim...

destina canım geçmiş olsun tekrar. sonunda aldım üstümden büyük yük kalktı... şu boya işide hallolursa çok güzel olacak...
seplem maaşallah oğluşuna.... bende inş cu cumartesi görecem kızımı bakalım büyümüşmü...

aman canım bol bol su iç ilacın yanısıra,ben bol bol içiyom tekrar enfeksiyon oluşmasn diye,günde 2k 3kere çamaşır değişiyom,antibakteriyel sıvı sabun kullanıyom inş. sağ salim atlatacaz bu süreci

mariposita canım geçmiş olsun, çok şükür şimdi ikinizde iyisiniz, yat, dinlen kendini yorma arkadaşım. İnş.hepimiz zamanında kavuşuruz yavrularımıza

canım geçmiş olsun çok, dikkat et kendine dualarımız sizlerle

çoookkk geçmiş olsun cnm, böyle haberler artınca insan tedirgin oluyo, hayırlısıyla atlatsak şu kritik günleri.

günaydın kızlar biraz önce hastaneden geldim normalde özel hastaneye gıdıodum bugun devlete gideyım dedım.Benım kendı doktorum bana tetanoz aşışını istersen yaptırma cunku ben ıkı tane hastamın asıdan sonrakı yuksek ateşi oldugu için bebegını kaybettıgını gordum dedi.Ve ben bunun üzerıne yaptırmamıstım.Fakat bugun gıttıgım doktor kesınlıkle yaptır dedı öğleden sonra aile hekımıne gıdıp yaptıracam sız yaptırdınız mı valla kafam acaıp karıstı

Mariposita çok gecmıs olsun canım.Hayırlı vakıtte kucagına alırsın inşallah bebeğini.

ben yaptırmadım cnm.. dr. um gerek yok dedi.. köyde yaşamıosun. ilkel ortamda da değilsin dedi.. ablamında 2 tane çocuğı var.. 12 yaşında ve 6 yaşında.. o da yaptırmamışrı ama sen bilirsin cnm.. nasıl istersen yinede. için nasıl rahat edcekse..

canım cok gecmıs olsun.Aynı durum bende de var.Hamileliğimde başladı.Hamileliğimim ilk 3 ayı köyde calışıyordum ve sular kotu olunca enfeksıyon kapmısım suan 7 aylık oldum hala devam edıyor.doktor antıbıyotık vercektı ama yanma olmadıgı için vazgecti.Şuan bol bol su içiyorum ancak öle gıdermiş.

bilemıyorum canım ya.valla kafam cok karıstı arkadasım hemsıre o yaptır dıyor suan ıkıncı hamılelıgı Allahım ya ne zor bişey işin içinde bebegımın saglıgı olunca off of

GÜNAYDIN KIZLARR HERKESE HASTALIKSIZ SAGLIKLI GÜZEL BİR GÜN OLSUN

Gunaydin kizlar bugun para gunu var bende.Cok guzel leziz seyler yaptim.Gelin beraber yiyek

afiyet olsun cnm ye ye bebişine löp löp et olsun

geçmiş olsun canım ya,maşallah elinden her iş geliyo

deryacım cok sagol cnm teşekkürler

cok geçmiş olsun cnm biran önce atlatırsın inş bende de hep var idrar yolu enfeksıyonu ve artık kronıkleşti sanırım antıbıyotık falanda etkı etmıyor ama allahtan öyle agrı falanda yapmıyor bol bol su tuketmeye calışıyorum he bırde papatya çayı iyi gelirmiş aklında olsun

cnm ya bende yaptırmadım benım doktorumda gerek görmedi ve benim diğer dogumlarımda zaten böyle bir uygulama yoktu yeni cıktı bu aşı oyuzden bende istemedim olmak yine de sana kalmış bişey

GÜNAYDIN KIZLAR

bende drunun dediği gibi şeyler duydum o yüzden yaptırmıcaktım sonra sağlık ocağından çok aradılar mukakkak gelin aşınızı ayırdık falan diye bende zamanı geçti ama dedim size bir doz vurucaz 1 yıl idare edicek sizi dedi nitekim geçen hafta gittim vuruldum çocuğum bikaç gün çok az hareket etti dra gittim gidicem derken şimdi hareketleri ii kolumda biraz ağrı yaptı o kadar ama kişiden kişiye değişiyo etkisi bi de bebek olduğunda onun topuk kanını alcaklarmış o dönemde 2.dozu vurcaz size dedi o kadarmış ben geç kaldım diye 5 dozlu değil benimkisi 2 dozda biticek

bi deeee bugün 4 te randevumuz var inş ii geçer dua edin oğlum şeker yüzünden çok kilo almamış olsun herşeyi normal olsun inşşşşaaaalllaaahhh bi de bugün artık 8.ayımıza girdik farklı hesaplamalara göre bikaç gündür 8 aylıkta olabilirim karışıklığa meydan vermiyelim herkes bildiği gibi hesaplasın

maşallah tülaycım son 2ay artık kaldı he inş güzel haberlerle dönersin doktordan bizlede paylaşmayı unutma cnm

gunaydin annislerrrr...

OLBEY;cnm kurabiyene bayıldım ne kadar güzel olmuş bende hep denemek istiyorumda bır turlu kısmet olmadı alında ne guzel olur hastanede dagıtmak için yapsakellerine saglık tebrikler sana

tesekkurler canim, kendimden cok umutlu degildim ama ben yapabildiysem sen hayli hayli yaparsin. masallah elinden her isgeliyor gordugum kadariyla

Gunaydin kizlar bugun para gunu var bende.Cok guzel leziz seyler yaptim.Gelin beraber yiyek

gelsin paraciklar yensin mamaciklar. arkadaslarinla coook guzel bi gun olsun... bizim yerimize de yiyin

canim gecmis olsun. bol bol su icmeye bak. burda pek cok arkadasimiz enfeksiyon atlatti. dinlen ve su icmeyi sakin ihmal etme. en kisa zamanda atlatirsin insallah...

asi ve seker burda en cok tartistigimiz 2 konu herhalde. tedbiren yaptirmakta fayda var. illa ki hepimiz hastane sartlarinda dogum planliyoruz ama hersey panladigimiz gibi olmayabiliyor. burda da 2 arkadasimiz asi nedeniyle rahatsizlanmisti. ama geri kalanlarda bir sorun cikmadi. secim sana kalmis ama ben esegini saglam kaziga baglamayi tercih edenlerden oldum her zaman

hadi bakalim guzel haberlerle gelin insallah. seker konusunda takip ettigim kadariyla cok iyi gidiyorsun zaten. bence hersey yolundadir. gelir gelmez bilgilendir bizi

inş kızlar inş bi sorun olmadan mutlu mesut dönerim evime sabah tartıldım yine aynı kilodayım o yüzden çocuk alsa bende alırdım dite düşünüyorum hale bak çocuk kilo alsın diye değilde çok almasın diye dua ediyos(( sağlıklı olsun tabi en önemlisi o

kızlık mont giydim bugün ne de güzel oldum:)))) kendimi beğendim mi ne hehehehehe

Ya kızlar siz yazlıkları kaldırdınız mı?Benim uzun kollu gömlekler falan askıda ama hırka kazak baza altında çıkarsam mı artık.Havalar ısınmaz mı bi daha..

yok kuzum yaa... bitiremedim daha... hatta sıra bana gelmedi bile... kendi alışverişimi de yapıcam:)) ama bilerek ağırdan alıyorum. herşey bitince günlerin daha çekilmez olmasından korkuyorum...

tülayuzun, hayırlı haberlerle gel inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…