2011 Aralık Anneleri

MORİPOSİTA;cnm cok geçmiş olsun umarım bır daha tekrarlamazda zamanında gelır bebişin kendine ccok dikkat et ama streste yapma herşey normal olacak diye düşün dualarımız seninle

bu arada kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim tek tek geçmişten alıntı yapamadım iyiki varsınız sizleri cok seviyorum

HALİMEM ;bittimi alışverişler bu aralar görüşemez olduk

NİHAL;cnm mobılyalarını almanıza cok sevindim hadi gözün aydın buyuk kısmı bitmiş oldu güle güle kullanın inş cok güzel cok begendim

şebnemcim cok sagol cnm hamdolsun bugun daha ıyıyım berbat bir haftasonu oldu hastalık zaten zor bırde hamıleyken hıç çekilmiyor
maşallah oglusuna ya cok güzel gelişimi hep böyle güzel haberlerini al inş
sen nasılsın biyaramazlık yoktur umarım

sağol canım
ben iyiyim canım ya sadece hava fena soğumuş ( üşümeye başladım ben. doğumdan sonra giyerim diye aldığım pijamaları çıkarıp giydim bugün (

OLBEY;cnm kurabiyene bayıldım ne kadar güzel olmuş bende hep denemek istiyorumda bır turlu kısmet olmadı alında ne guzel olur hastanede dagıtmak için yapsakellerine saglık tebrikler sana

sağol canım
ben iyiyim canım ya sadece hava fena soğumuş ( üşümeye başladım ben. doğumdan sonra giyerim diye aldığım pijamaları çıkarıp giydim bugün (

evet bırden sogudu havalar aman dikkat et hastalanma cok zor geçiyor iyi yapmışsın cnm güle güle giy

bugece beni uyku tutmadı..off yaa günler geçsin we oğlum doğsun yanaklarını ısırayım onun, doya doya koklamak istiyorumm :84::84::84::84: çok merak ediyorum nasıl bi bebek olacak kime benzeyecek acaba.? off bide sayılı gün çabuk geçer derler hiçte bile geçmiyo ucunda bebişlerimize kawuşmak var ya günler geçmiyo :84::84::84::84::84: ben bugece tribe bağladım

çok geçmiş olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynen canım ya geçmiyoooo (

canım çok geçmiş olsun yaa.. ama bebişin biraz daha sabradecektir merak etme sen yerinden kalkma zorlama hiç bir türlü kendini dikkat et aman en azından 34 haftalık olana kadar saredin ikinizde... gününü doldurmak nasip olsun inşallah...

yaa kızlar size birşey sorucam benim kukuşun sağ tarafı ağrıyor çok kötü uzanırken yada yatarken bir problem yok ama ayağa kalkınca fena şekilde ağrıyor 20 sn. sonrasında ordaki ağrı kasıklarımada vuruyor böyle sorun yaşayan varmı aranızda...???
doktora gidicem yarın test sonuçlarımı almaya o zaman ona sorarım ama adamada nasıl anlatacağımı bilemedim yaa...:78:

Son düzenleme:
Gunaydin guzel anneler ve melekleri, bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun insallah.
Mariposita'cim, cok cooook gecmis olsun canim. O geceyi atlatmissiniz ya, sen evde dinlenirsen sonuna kadar gidersiniz bence simdi. Yok hastane cantasiymis, yok bebisin giysileriymis hiiic takma bunlari kafana. Hepsi olur. Sen kendine ve guzel bebegine odaklan, gerisini bosver.

Nihalla'cim; dun senin bebisin mobilyalari gordum ama kafayi sekere taktigim icin bir turlu donup birsey diyemedim. Cok guzeller, gule gule kullanin insallah.

Epsilonsigma'cim valla iyi cesaret. Ben tasinacak haftayi gectik diye esime oturalim oturdugumuz yerde, gec kaldik tasinmaya dedim ve kaldik oyle. Kendine cok dikkat et. Ne kadar birileri yardim etse de insan kendi evi olunca farkina varmadan birseyleri yapmak icin atliyor. Sakin oyle yapma. Kolay gelsin canim.

çok geçmiş olsun canım ya yat dinlen herşey yoluna girecek Allahn izniyle,Allah sanada bebişine de sağlık sıhhat versin

canım bu 2 gündür bende de oluyo benimde kafamı kurcalıyor daha önce göbeğimde hareket eden bebişim şimdi kasıklarımda oynuyo neden acaba :26:

bu normal bişey canım 30. haftalarda bebiş doğum pozisyonunu alıyo benim kız da öyle oralarda oynuyo dün yatarken çamaşırın lastiği mi acıtıyo acaba dedim o kadar aşağıdaydı

benim cadı 2 aydır sağa yatırmıyo ben alıştm artık

aman yorma kendini canım,elbet hallolur yavaş yavaş

geçmiş olsun canım ya,maşallah elinden her iş geliyo

ooooooooooo benim taa 20.haftalarda başladı sonra bi ara geçti 29.haftadan itibaren tekrar ağrıyo hele son zamanlarda çok ağrıyo eskiden sağ taraftı şimdi önlü arkalı bütün çatı kemikleri ağrıyo,ben de panik yapmıştm ama dr. herşey yolunda dedi,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…