Ya kızlar siz yazlıkları kaldırdınız mı?Benim uzun kollu gömlekler falan askıda ama hırka kazak baza altında çıkarsam mı artık.Havalar ısınmaz mı bi daha..
günaydın kızlar biraz önce hastaneden geldim normalde özel hastaneye gıdıodum bugun devlete gideyım dedım.Benım kendı doktorum bana tetanoz aşışını istersen yaptırma cunku ben ıkı tane hastamın asıdan sonrakı yuksek ateşi oldugu için bebegını kaybettıgını gordum dedi.Ve ben bunun üzerıne yaptırmamıstım.Fakat bugun gıttıgım doktor kesınlıkle yaptır dedı öğleden sonra aile hekımıne gıdıp yaptıracam sız yaptırdınız mı valla kafam acaıp karıstı
sen hala bulamadınmı bide kankam olucan :))))))))))
hayatım sol menüde anne bebek ürünleri yazıyor orayı tıklarsan eğer markalar çıkıyor ordan mustela yazanı seç gerisini getirirsin zaten
günaydın herkese. tülaycım doktordan sonra haberlerini bekliyos. annis bana de ayırsana o pasta börekten. bugun de nasıl canım çekiyordu. bi arkadaş vardı evine gitmek nasip olmamıştı aradım dedim bugun evdeysen geliyim diye. işi varmış perşembe gitcem. düşünün artık ne kadar canım istedi pasta börek. tabi bi de kısır var dünden kalma:))
bugun kızım karnımda kudurmuş halde.bi sağ kroşe bi sol kroşe şaşkına döndüm. ben konuşmaya başlayınca susup dinliyo. tepki vermiyo. ben susunca tekmeye devam. allah allah. bu arada 29 hafta bitti 30'a girdik bugun.
oooooo maşallah kocaman oldular yaaawwwww ben doğum zamanın çok çabuk gelsin istemiyom iiiiyice tadına varalım hamileliğin ben sevdim bu olayı:)))) inş erken merken bişey olmaz da sonuna kadar tadını çıkarırız
yahu bu hem sağda hem solda hadisenin fotoğrafı da nee yaaa??? sizde de öyle di mi???
evet bugun hadıse gunu anlaşılan
sağdaki elbise ve kolye güzelmiş ama... ters olsa daaa :))))
ben bir an evvel zaman geçsin istiyorum. bi de evde olunca vakit geçmiyo. yalnızım da. sürekli acaba kime benzicek, nasıl doğuracam diye kurup kurup duruyorum. eşim akşam geliyo tabi ama bütün gün otur otur. arkadaşlarımın hepsi çalışıyo. burda komşu da yok. annemler de kayınvalidemler de bizden çok uzakta. herbiri 900 km uzakta. amma dertliymişim valla. velhasıl zaman geçse de kızımı bi doğursam onunla vakit geçirsem süper olcak.
bi de tülaycım hamileliğin nesini sevdin.:26: benim her yerlerim ağrıyo. ayağa kalkıp kendimi toparlamam bile vakit alıyo. belim sırtım ağrıyo
benım ısmımın altında nılüfer yazıyo ben yazmadım onu nerden gelmışşşş....nasıldeğiştireblirim bilen varmııı arkadaşlarrr????
ya beni de ağlattın
gerçekten dünyanın en zor işi annelik ve her anne özel benim kv 9 çocuk büyütmüş ama ama işte
canım çok geçmişler olsun. çok üzüldüm ya. oğluşun kaç yaşındaydı, anladığım kadarıyla daha ufak. vah canım ya
27 aylık canım ..
cnm ya insan bu duyguyu yaşayınca kimin evladı olduğu hiç fark etmeden gözyaşı da dökebiliyomuş , o iğnelerin acısını hissettim çok fena okurken , çok çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda atlatıcak meleğin
Starimu hosgeldin canim. Bebegine cok cok gecmis olsun. Zaten gozyaslarim gozumun ucunda duruyor, aglattin beni. Annelik baska birsey...
GUNAYDIN HERKESE ,starımu cok gecmıs olsun mınıge canım
ruyamda ben de 20 kasımda doguruyordum
.
starimu çok geçmiş olsun oğluşuna valla sabah sabah ağlattın beni bilmiyorum şimdiden böyleysek nasıl dayanacaz yavrumuza hastalanırsa annelik çok zor bir duyguymuş bunu anlıyorum..
bu arada çalışabilir raporumu aldım geçen cuma artık son 3 haftam kaldı sonra bende artık sabah ları uyuyacam
oğluşumuda göremedim ultrason bozuldu şansıma tüküreyim dedim döndüm gerisi geriyeama sanırım çok büyüdü artık karnım da büyük dalgalanmalar oluşturuyor
çookkk uzun zamandır görememiştim seni ve merak ediyordum zaten. ama sen nelerle uğraşmışsın( çok geçmiş olsun...
ya cnm ben de 32+0 pazar gününe denk geliyor. 32+1 olmasında sakınca yoktur sanırım. bi de raporluyum zaten. okuldan bi sorun çıkarmazlar inşallah...:97::95::95:
çok geçmiş olsun canım ya,antibiyotik illet bişey ya,çok mecburda kalınmadıkça kesinlikle kullanılmamalı,inş. iyileşecektir minik abimiz,tam mikrop havası maalesef çok dikkat etmeliyiz,tekrar geçmiş olsun annelik çok zor,Allah yavrularımıza sağlık versin
starımu ağlattın beni. sanki ben yaşadım seninle okurken. balmond: canım ben de şekeri yüksek olanlardanım sıkma canını. elimizden geleni yapacağız başka çare yok. büyür inşallah bebeğin merak etme.
henüz hamile kılodu almayanlar ben de tavsiye ederim:)
bebek odası alan arkadaş nihalla mıydı kimdi hatırlayamıyorum ama çok beğendim oda takımını . güle güle kullan bebişinle mutlu günlerde.
burada (izmir) çok şiddetli yağmur yağıyor. dün akşam çamaşır asmıştım sabah yağmurun şiddetinden çıkıp toplayamadım. artık bir daha yıkanacaklar. ben de bebeğimin abisinden kalan cicilerini şöyle bi gözden geçireyim diyordum yapmayacağım. cumartesi kendimi iyi hissedersem alışverişe gidiyoruz artık. karar verdik kesin gibi.
canım İzmirdeymişsin , sana süper bir çocuk dr.u tavsiye edeyim o zaman , Prof.dr. Hasan Özkan ve beraber çalıştığı Prof.dr Abdullah Kumral .. klinikleri Alsancakta .. 2-3 ayda geldiğim İzmir ziyaretlerinde bile halen ona gideriz ve bana İst.da olmama rağmen uzaktan yardım ederler .. uzun zaman İzmire gelmeyeceğim için onların tavsiye ettiği İst.da bir prof.a götüreceğiz oğluşumu bugün ..
ayyy starimucum glemiş geçmiş olsun inşallah
starimu, bebişine geçmiş olsun inş. minik tosban iyileşmiştir.
gunaydin tekrar kizlarr..
yine yogun bi haftasonu gecirdik. cumartesi kadikoyun altini ustune getirdim. interntte hic gormedim resmini ama loya diye icgiyim magazalari var belki gormussunuzdur. nbb nin cok cici hamile takimlari var onlardan bi tane aldim. hala almayan varsa aklinizda bulunsun derim.
bebisin banyo malzemelerinden eksikleri tamamladik. odasinin Çilek > Baby Safari siparisini verdik cuma gunu gelecek dolabi ve sifonyeri. pasta malzemeleri satan bi yere gidip bebek kurabiyesi icin kalip ve gida boyasi aldim. ertesi gunun hazirliklari yeni aldigim malzemelerin kesfi vs derken gece 2 ye kadar mutfaktaydim..
pazar sabaha arkadaslarimizi agirladik kahvalti icin. tam portakalagaclik bi kahvalti sofrasi hazirladim 32. haftamda ve gurur duydum kendimle :) kurabiyelerimi de begendiler. sagligim el verirse kendim yapacagim minigimin kurabiyeleri. sekillendirme konusunda biraz dahacalismam gerek yalniz. sizin icin de bi tane ayirdim :))
Eki Görüntüle 270544
destinacim cok gecmis olsun canim cabuk atlatmaya bak insallah..
starimucum canim hosgeldin ogluna sifa diliyorum en acilinden. anlattiklarin daha yasamadan icimi parcaliyor. gecen gun minigimin dogdugunu yurumeye basladigini evde ufak yaramazliklar yaptgini hayal ediyordum. bir an niyeyse parmaklarini kapiya sikistirdigini dusundum( icim nasil yandi anlatamam.. bir de hastayken nasil mahsundur minik yavrular. dediklerine kesin katiliyorum, saydiklarina cooook ihtiyacimiz var...
tenniterennecim insallah sonucun guzel cikar. bebisine masallah kilosu biraz fazla ama kontrol altina alirsiniz kolayca :) onemli olan saglikli gelismeleri.
Starimu, emvacilbihar, balmond, destina
çoook geçmiş olsun kızlar allah acil şifa versin inşallah
rahatsızlıkları olan tüm hamiş ve bebişlere de inşallahhhh
olbey çilek safari hayırlı olsun cnm kaça aldın
kurabiye harika görünüyor bu arada süpersinnnn
çok sağolun kızlarrr.. inşallah meleğim iyi günlerde ve güle güle yata odasında
olsun okurken çok duygulandım.. içim parçalandı.....
tülay sonunda bitti canım yaa acayip stres olmuştum.... ben hep küçük karyola almayı düşünüyordum.. satıcı kıza uyuz oldum büyük karyola aldım.... inş odaya sığdırırım.....aksesuara gelince daha hiç düşünmedim... uyku setini aldım funna baby daisy diye bi model ama cibilliğini almadım bu ctesi onuda halledicem....
kızlar benimde bi sorum olacak. bugün 30 haftamızı doldurduk. şimdi 32 haftada çalışır raporu alacam. ama bebeğim tersmiş. doğuma kadar düzelirmi ben normal doğum yapmak istiyorum çünkü. aksi takdirde sezeryan olacaksa son haftaya kadarda çalışıp erken doğum deyip sezeryana girmek istiyorum.kalan günleride dr. raporuyla doğum sonrasına aktarmak istiyorum. sonuçta çalışan anne adayıyım . bebeğime ne kadar vakit ayırırsam o kadar iyi olur. hamilelikten kaynaklı hemorid oluştu bende. bu normal doğumu etkilermi? doğum parası diyorsunuz ben emekli sandığına bağlıyım bende doğum parası alacakmıyım? alacaksam ne kadar alacam?
kızlar bişey sorcam size,
bebek biberonunu ne marka aldınız, dr. brown alamk istiyorum ama birsürü çeşidi var, siz nasıl aldınız?
tesekkur ederiz...
internette pek cok tarif var aslinda.. ama ben bi ara bi tanesini not almisim ona gore yaptim.. ekliyorum asagiya.. ustu zaten hazir seker hamurunu sekillendirmeye bakiyor. ben de mutfakta cok basarili sayilmam esasen ama bu bebisler insanda kendini asma istegi uyandiriyor :))
250gr. tereyağı
1 su bard. pudra şekeri
1/2 su bard. mısır nişastası
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı fındık tozu
1 çimdik tuz
4 su bard.un
isteğe göre tarçın
Bütün malzemeleri karıştırıp yoğurdum.Merdaneyle açıp kalıplarla kestim ve
180 derece önceden ısıtılmış fırında 10-15 dk kadar piştiler.Üzerleri çok hafif kızardı yani..
Dip notlar :)
Kurabiye şeker hamuruyla kaplanacağı için şeker oranı düşük.
Yani sade sade yerseniz tatsız gelebilir :)
Tereyağı yerine margarin kullanmayın çünküm bence asıl lezzeti tereyağı veriyor.
Ben tarçın kullanmadım çünkü pek sevmem.
Hamuru tezgaha yapışmaması için üzerine azar azar nişasta sürerek açtım
Çok ince açmayın çünkü süslerken kırılabiliyor.Kurabiyelere şeker hamurunu yapıştırmak içinde bal kullandım.
kızlar bişi soracağım.şimdi ben kızıma bır tane hastane çıkışı aldım 10'lu.bunun dısında bı daha almama gerek varmı?tulum falan aldım ıc zıbın aldım pijama takımları aldım.sizler naptınız birtane mı aldınız?
raporu aldım kızlar,37+0 da bayram dönüşü antepte gideceğim hast. den rapor alıp kuruma fakslasam yeterli olurmuş,sadece 32+0 değil 37+0 da son durumu ortaya koyan rapor vermeliymişiz,doğuma 3 hafta kaldı,şu tarihte sezeryan ne bileyim doğum gerçekleşti vs..
günaydınnn herkese...
geçmişi okumadım henüz umarım hepiniz ve minik kuzucuklarınız iyilerdir....
ben çokk iyimsonunda kızımın odasını aldık haftasonu....
uyku setlerinide aldık....
bu ay göçtük yine ama kızıma feda olsun...
odasının resmini bulamadım linklini ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz????
2 kasımda teslim edilecek dediler ama ben inanmadım... kesin bayramdan sonra gelecek...
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl
kızlar bişisorcamm...bebgınızın kıyafetlerını neyle yıkıyorsunuz hanıgı deterjanla...dalanroxy duydum doğrumu duymuşumacaba bılen varmı..bideyumuşatıcı ne kullanıyorsunuz eşime aldırcamda net olsun.yanlışbişey aldırmayım...
canım annem hacışakirin sabun tozunu almış onda olan eşyalrı onunla yıkamış ama kokusu hoşuna gitmemiş gerçi ben kokladım güzeldi....
bende dalinin sıvı deterjanını aldım bir kaç kişinin tavsiyesiyle ama henüz kullanmadım... yumuşatıcı kullanmayı düşünmedim....
günaydın kızlar
normalde yarın kontrolum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gunu gittim
100 gr şeker yuklemesini yaptırmadıgım için baya fırça yedim doktordan, hemen yaptır dedi
bebek 1.990 gr olmuş dedi, 2 hafta önden gidiyosun erkenmi doğurmak istiyosun dedi, çok korktumm :18::18::18:
bende dün gittim içtim o iğrenç şeyi, kusmamak için nasıl dayandım bilseniz, 4 tüp kan aldılar.
sonucunu bugun annem almaya gidicek, belkide gitmiştir daha armadı beni,
inşallah bu sefer şekerim yuksek çıkmaz dua edin nolur
Kızlar bız cıkıyoruz oglusumla yarın arkadaslarımla gunum var dogum gırmeden fazlada agırlasmadan ben aldım ekım ayını anlasıldıgı uzere yorucu bır gun olacak sımdı eşimi bekliyorum markete gitmek için küsüm gerçi onunla ama işimi görene kdr idare edeyim barimbugun temızlıgımı yaptım aksamdan baslarım hazırlıklara artıkın hepınızı optuk kocaman oglusumlaaaa kendınıze dıkkat edınn
günaydıın demek için çok mu geeç??bugün okula gitmyrm malum dr kontrolum var,,öyle bi uyumuşum ki...anca yorgunlğm çıkıyor sanki,,geçmişe bakamadım pek,,hastacıklarımız iyisiniz inşallah?? birazdan duşa giricm ve şu korkulu rüyamz malum işi yapıcam,,öğleden snra 3gbi de dr a gidicem..ağdann zararı varmı yokmu yaşayarak görcem ( çünkü anca alıştım tekrar jilet benzeri bişey kullanmak istemyrm,,dr dan gelince yazarım size inşallah..hepinizi ve minnak bebişlerinizi öpüyrm..
çok geçmiş olsun. ama kötüysen al raporunu yat evde. zaten 2012de rapor hakkımız yine 40 gün. eğer raporum bitmesin diye düşünüyorsan rapor devretmiyor zaten. ben de 10 gün rapor aldım. bitiminde bi 10 gün daha alıcam. sonra da 32+1 de doğum iznimi başlatıcam... okul çok zor oluyor zaten...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?