2011 Aralık Anneleri

canım gebeliğinden önce ve süresince ağda yaptırdıysan sorun yok , ama ilk defa yaptıranlara ileri gebelik haftasında pek önermezler kasılmayı tetikliyor diye .. inşallah güzel haberlerle dönersin dr.dan

bikaç senedir düzenli yapıyrm canım,,bi sorun olmaz inş...ii dileklerin için saol..bu arada iyileşmedi mi hala oğluşun??Annelik ne zor yaa,,o gün yazdıklarını okudum cevap veremesemde...Acil şifalar versin Rabbim inş..

Canım çok geçmiş olsun şu sıralar hepimizin korkulu rüyası ama iyi düşünmeye çalış ne olur. benim arkadaşım yazın doğum yaptı 1600 gr eskişehir acıbademde hem de normal doğurdu bebek 10 gün küvezde kaldı sonra taburcu ettiler doktor demiş bol bol çimdikleyin bunu ağlasın ciğerleri açılsın. şimdi 4 kilo oldu çok sağlıklı maşallah. senin doğumunu zaten durdurmuşlar ama strese girme sakın herşeyin hayırlısı.

kızlar aşı konusunda hepinize teşekkür ederim.Kararımı son dakıka verecegım öğleden sonra tekrar gidecegğim doktora.buarada bende ağda konusunda takıldım.Yıllardır ağda yapıyordum ama 3 ay once falan bıraktım agda erken doguma sebep oluyor dedıler;ama okudugum kadarıyla hamılelıgı benden once olanlar yapıyorlar tekrar baslasam bişey olur mu ki sizce:44:
ayrıca gercekten hepınıze tesekkur ederım insan kımseye soramadıklarını sızlerle rahatlıkla paylaşıyor.

Son düzenleme:

canım ben iki doz aşımı vuruldum , ağdamı da sürekli yaptırıyorum bişe olmadı şimdiye kadar, rahat ol

canım ben iki doz aşımı vuruldum , ağdamı da sürekli yaptırıyorum bişe olmadı şimdiye kadar, rahat ol

ay ben cok pimpiriklıyım herhalde yaaaaama ağdaya tekrar baslasam ıyı olcak sanırım yoksa dıger turlu haftası gelmeden sıkıntıya gırıyorum

bak canım nette de böyle diyo

merhaba arkadaşlar 32+0 da 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. acaba 37. haftada da çalışamaz raporu mu almak zorundayım? yoksa 37. haftaya kadar çalışabilir dediğim için direk doğum iznine mi ayrılıyorum? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

37. haftada doğuma kadar çalışamaz raporu almanız lazım doğumdan sonrada iş görmezlik raporu alacaksınız.

Son düzenleme:
kızlar dün Allahtan oğluşumun kıyafetlerinin hepsini yıkadım dün peluş battaniyesinide aldım hastane çıkışını aldım pijama takımımı aldım vs... çanta için bebek bezi ile hasta bezi eksik bi de oğluşumun yatağı gelmedi şimdi de kışlıkları çıkarıcam kıyafetler yorganlar vs... akşamada ütü var bugün çooook işim var yarın da oğluşumu görücem inşallah hepiniz kendinize bebeklerinize iyi bakın hasta olmayın herkese hayırlı günler:79:

canım sana kolay gelsin. senin işin çokmuş. kışlıkları çıkarma işini annen falan gelince mi yapsan? kendini yorma diye söylüyorum. artk daha az yorulmamız gerek malum zaman daralıyor.

havalar ısınır güneş açar diye bekliyorum ama c tesiye kadar yağış var veee ben daha hiçbişey yıkamadım... ne yapacam yaaa.. ağustos böceği gibi oturdum oturdum şimdi tutuştum... offf şötle odamızı 5 ay önce alsaydım kurulsaydı boya işleri bitseydi
bebişimin eşyalarını yıkayıp odasına yerleştirseydim nolurduuuuuuuuuuuuu

nihalcim harika olurdu da bence daha vaktin var. telaş yapma. ben erken doğrur muyum diye yıkadım ütüledim. şimdi de kokluyorum. sanki kokuları gitmiş. utanmasam doğuma yakın bi daha yıkayacam onun için bence iyi yapmışsın.

kızımla basketbol maçına gıdecegız ınsallah korkmaz sesten gürültüden ..

gercı gürültülü ,sesli ortamlarda cok bulunduk ama bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…