yaza kadar bebegım bızımle oturma odasında besıgınde yatıcak beşiği ,kraft dondy..uzaktan kumandalı sallanmalı fılan
sonra yazın o odasına gecıcek bende yatak odama gececegım..
zatne o zmaan kucukte olmayacak nereden baksak 7-8 aylık olur ..
erken ayırmak ıyıdır bence..
zaten odasına bır de kendım ıcın tek kısılık baza da aldım ..esım yokken orada yatarım bende ..
Işığı açık bırakarak uyumak çocuk lösemilerinde artışa neden oluyor
Küçük çocukların ışık açık olarak uyumalarına izin verilmemesi gerekiyor, çünkü ışık onları kanserden koruyan bir hormonun üretilmesini engelliyor.
Doğal olmayan ve gece açık olarak bırakılan ışığa maruz kalan çocuklarda melatonin üretim kapasitesi düşüyor. İşte, melatonin seviyesindeki bu düşüşün geçen yüzyıla kıyasla çocuklardaki lösemi vakalarında artışa yol açtığı düşünülmektedir.
not: k. valideme mailledim.. efendim 40 gün sarılık olmasın diye ışık açık kalacakmış.. ahanda sana ışık:)
kraft dondy'yi gece uyuması için beşik olarak kullanıcaksın yani.onu incelemedim,görünüşü mama sandalyesi gibi oldugu için.ona da bir bakayım bir dahaki sefere,yatma pozisyonunu felan incelemeli :)
kızlar şu hafta almayı düşündüğüm 3 şey var,fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - PratikEv.com bu çöp kovası sistemi-bebek bezleri için.(iyi bir çare gibi geldi sizce de lüzumlu mu?fiyat uygun çünkü)
Kraftbaby.com - bu da anakucağı ve salıncak.ben gri-sarılısını beğendim.e-bebekde fiyat birazcık inmiş ona bakiim diyorum.ne dersiniz???(daha önce kullanmış olan var mı acaba )
ha bi de şunu aldım bugün :))
En ucuz FISHER PRICE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE fiyatları 10 farklı fiyat cimri.com'da çok cici uzaktan kumadalı olmasını da sevdim,inşallah memnun kalırız ....
bu arada hala beşik almama konusunda ısrar ediyorum benim gibi yattığı odaya beşik almaya lüzüm görmeyenler kaç kişiyiiiizzz :)))
yaza kadar bebegım bızımle oturma odasında besıgınde yatıcak beşiği ,kraft dondy..uzaktan kumandalı sallanmalı fılan
sonra yazın o odasına gecıcek bende yatak odama gececegım..
zatne o zmaan kucukte olmayacak nereden baksak 7-8 aylık olur ..
erken ayırmak ıyıdır bence..
zaten odasına bır de kendım ıcın tek kısılık baza da aldım ..esım yokken orada yatarım bende ..
bende ılk bır hafta ısıgı kapatılmaz sarılıktan korur dıye duyduydum :)
walla cnm zaten baş ucumda lamba var.. 2 saatte bir de uyanacağıma göre zaten ışık açılacak.. kör karanlıkta nasıl kucağıma alım emzirim:) .. hem o istediği kadar sölesin.. zaten gece olmayacağı için sorun yok.. hehe:)
güzelim her kafadan bir ses çıkıo.. herkes kendi otoritesini kurmak istiyorda sorun şu.. çocuk benim:)
kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için.
bu arada dün olaya vakıf olamamıştım ama esra erol'un videosunu izledim de şimdi ,oğlu ile olan.çok şekermiş hakkaten maşallah.yanlız şaşırdığım bir şey var,anne esmer baba esmer bu çocuk nasıl sarışın ve renkli gözlü olmuş :))) hiç tahmin etmezdim çok çok güzel bir bebekmiş
kızlar 3 arkadaşımda doğum yaptı ama hepside lohusa depresyonu yaşadı ve hala yaşıyor bende tırstım özellikle çocuğu hemen benimseyememe yeni bir dünya alışma süreci inşallah bunları yaşamayız :93::93:
selam kizlar
nasilsiniz
bebekleri 4aydan sora ayirmak en iyisiymis kizlar haberiniz olsun sonrasinda herseyi anladiklari icin psikologileri bozuluyormus
ben oglumu 3 aylikken ayirdim ve rahat ettim sut kokusuna gece dha cok kalkiyorlar
sallamak bebekler icin tehlikeli haberiniz olsun beyin hucrelerini olduruyor ve bebegin gozlerindede sorun yaratiyor .
ayyyyyy straimu canim zaten hastaliklarini atlatmasi uzun sure alir ama yuce rabbim cabucak iyilesdirsin bebisini
seni cok iyi anliyorummmmmm....
anacım o çocuk aynı dede.. esranın facedeki resimlerine bak. 40 uçurma albümüne.. hık demiş dedenin burnun dan düşmüş çocuk:)
ayyyyy bababın babası mı annenin babası mı acaba ?(( ayyyy ben eşimin babasına benzemesini hiç istememmmmmm amaaaaaa
cnm ben ılk kızımda hafifte olsa yaşadım bunu genelde ılk bebeklerde yasanması daha yuksek oluyor cunku tecrubesızsın ve bırden tum duzenın değişiyor ayrıca 9 ay bırlıkte yasadıgın bır canlı bedenınden ayrlınca hormonlar bunu hemen kabullenemıyor
bunda en buyuk destekcınız en yakınlarınız olmalı cabuk atlatabılmek için inş yaşamassınız yaşamam bende :26:
ıkıncı bebek daha kolay gelmişti onda yaşamadım hiç sadece bazen sebepsiz aglayasım geliyordu o kadar
selam cnm hoş geldin
selam fatmacim nasilsin nasil oldun
atlatabildinmi hastaligi birzda olsaaaaa
benimde basim agriyor cok uykum var yaaaaaaa
esra erolun kendi babasına benziyor çocukk başka açıklaması yok yani..bu arada keşke benm oğlumda eşimin babasına benzese süper olur adam mavigözlü sarışın boylu poslu pek bii yakışıklı bizim kayınpeder inş oğlum ona benzer
ya ben geçen yazdım benim doğumla ilgili bi farklı durumum var sen kaçırdın dimek ki o yüzdne buradan aşacağıma oradan alırım eğer gidersem diye diye erteledim durdum:)) güle güle büyüsün ve de kullansın bebişin aldıklarınızı.(bu arada niye çocuğa bişicik almadın daha nicko!son haftalarda zevkli zevkli dolaşılır mı,hiiç sanmıyorum.ben artık zaten pes ettim,dk başı tuvalet bi rahat nefes alamıyorum alışveriş merkezlerinde!)
canım kilosu fazla mı geldi sana,bence çok güzel.ben 28+0 iken doktor kontrolünde 1.350 demişti.o zaman benim bebeğim şişko mu şimdi :))) yarın şeker yükleme testine gidicem bu arada,50 lik olandan.aç gitmiyorduk di mi...neler yaşanıyor,aydınlatın beni :)
esra erolun kendi babasına benziyor çocukk başka açıklaması yok yani..bu arada keşke benm oğlumda eşimin babasına benzese süper olur adam mavigözlü sarışın boylu poslu pek bii yakışıklı bizim kayınpeder inş oğlum ona benzer
ya ben geçen yazdım benim doğumla ilgili bi farklı durumum var sen kaçırdın dimek ki o yüzdne buradan aşacağıma oradan alırım eğer gidersem diye diye erteledim durdum
şu and abildiğin kendi aldığım hiçbişeyi yok
bir yazlık salopet, 1 sandalet, 1 küçük ayakkabı 1 çok şık örgü tulum, 1 acaip dandirik hastane çıkışı, 1 adet mayo, he bi çift de donu var
unuttuğum bişeysi yoksa elde avuçt aolanlar bunlar bitek
he bunların hepsi de hediye henüz anne ve babası olarak da bişicik alamadık kendisine
valla ben 50lik olana da 100lük olana da aç gittim
eczaneden 50lük glukoz alıyorsun
yanına bi şişe su 1 bardak 1 de limon al bir de limonu kesmek için bıçak
gidip kan veriyorsun sonra üstüne limon sıkılmış glükozu içip tam 1 saat sonra 1 daha kan veriyorsun o kadar
inşallah sıkıntı çıkmaz arkadaşım hayırlı sonucunu alırız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?