2011 Aralık Anneleri

kraft dondy'yi gece uyuması için beşik olarak kullanıcaksın yani.onu incelemedim,görünüşü mama sandalyesi gibi oldugu için.ona da bir bakayım bir dahaki sefere,yatma pozisyonunu felan incelemeli :)

Son düzenleme:

bende ılk bır hafta ısıgı kapatılmaz sarılıktan korur dıye duyduydum :)

kraft dondy'yi gece uyuması için beşik olarak kullanıcaksın yani.onu incelemedim,görünüşü mama sandalyesi gibi oldugu için.ona da bir bakayım bir dahaki sefere,yatma pozisyonunu felan incelemeli :)

evet gece besık olucak, sonra da 3 yasına kadar mama sandelyesı olarak kullanacagım..

canım çöğ kovası gereksiz bence he tabi maddi sıkıntın yoksa al tabi ama ben şahsen almam..
anakucağı salıncak bende aldım kullanışlı olur diye düşünüyorum
ben oğlum için bir dolap bir şifonyer ve bi tanede park yatak aldım
dönence de çok hoş ama benm maddi durum el vermez cnm ama param olsa alırdım bunlar benm fikirlerm

aynısını bende yaptım kesinlikle aynı fikirdeyiz bebeğimin odası yatak odamın yanında ama yinede yaza kadar yanımda olmalı

kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için.

bu arada dün olaya vakıf olamamıştım ama esra erol'un videosunu izledim de şimdi ,oğlu ile olan.çok şekermiş hakkaten maşallah.yanlız şaşırdığım bir şey var,anne esmer baba esmer bu çocuk nasıl sarışın ve renkli gözlü olmuş :))) hiç tahmin etmezdim çok çok güzel bir bebekmiş

kızlar 3 arkadaşımda doğum yaptı ama hepside lohusa depresyonu yaşadı ve hala yaşıyor bende tırstım özellikle çocuğu hemen benimseyememe yeni bir dünya alışma süreci inşallah bunları yaşamayız :93::93:

selam kizlar
nasilsiniz
bebekleri 4aydan sora ayirmak en iyisiymis kizlar haberiniz olsun sonrasinda herseyi anladiklari icin psikologileri bozuluyormus
ben oglumu 3 aylikken ayirdim ve rahat ettim sut kokusuna gece dha cok kalkiyorlar
sallamak bebekler icin tehlikeli haberiniz olsun beyin hucrelerini olduruyor ve bebegin gozlerindede sorun yaratiyor .

ayyyyyy straimu canim zaten hastaliklarini atlatmasi uzun sure alir ama yuce rabbim cabucak iyilesdirsin bebisini
seni cok iyi anliyorummmmmm....

anacım o çocuk aynı dede.. esranın facedeki resimlerine bak. 40 uçurma albümüne.. hık demiş dedenin burnun dan düşmüş çocuk:)

cnm ben ılk kızımda hafifte olsa yaşadım bunu genelde ılk bebeklerde yasanması daha yuksek oluyor cunku tecrubesızsın ve bırden tum duzenın değişiyor ayrıca 9 ay bırlıkte yasadıgın bır canlı bedenınden ayrlınca hormonlar bunu hemen kabullenemıyor
bunda en buyuk destekcınız en yakınlarınız olmalı cabuk atlatabılmek için inş yaşamassınız yaşamam bende :26:
ıkıncı bebek daha kolay gelmişti onda yaşamadım hiç sadece bazen sebepsiz aglayasım geliyordu o kadar

selam cnm hoş geldin

slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir
doğurana falan yok di mi daha
valla niyeyse erken doğuracam diye bir korkum var
bebişlerimiz lütfen erken gelmesin yaaaa

ayyyyy bababın babası mı annenin babası mı acaba ?(( ayyyy ben eşimin babasına benzemesini hiç istememmmmmm amaaaaaa

esra erolun kendi babasına benziyor çocukk başka açıklaması yok yani..bu arada keşke benm oğlumda eşimin babasına benzese süper olur adam mavigözlü sarışın boylu poslu pek bii yakışıklı bizim kayınpeder inş oğlum ona benzer

selam fatmacim nasilsin nasil oldun
atlatabildinmi hastaligi birzda olsaaaaa
benimde basim agriyor cok uykum var yaaaaaaa

söylediklerinin hepsi doğru canım hormonlar başta olmak üzere eşime şimdiden diyorum anlayışlı olursun diye sağolsun çok anlayışlıdır ben yanında olmucam diyo bide ya :))) ben istanbul da doğum yapıcam ya kendisi ankara ya dönecek bir 10 günlük babalık izni var ozaman yanımda bebeğin 40 ı çıkınca evime dönerim artık
ama o depresyonu inşallah yaşamayız

selam fatmacim nasilsin nasil oldun
atlatabildinmi hastaligi birzda olsaaaaa
benimde basim agriyor cok uykum var yaaaaaaa

iyiyim cnm hamdolsun atlattım aman bır daha yaşamıyayım yaşamasın kımse hamıleyken cok zor geçiyor
aman dıkkat et cnm yatabılıyorsan yat uyu bıraz dinlenirsin

ooo benzer belki canım ya :) ne de olsa genetiğinizde var.bizim tarafta renkli göz yok ama eşimin anneannesi dayısı ve dedesi renkli gözlü.bilmem artık...

ya ben geçen yazdım benim doğumla ilgili bi farklı durumum var sen kaçırdın dimek ki o yüzdne buradan aşacağıma oradan alırım eğer gidersem diye diye erteledim durdum

şu and abildiğin kendi aldığım hiçbişeyi yok
bir yazlık salopet, 1 sandalet, 1 küçük ayakkabı 1 çok şık örgü tulum, 1 acaip dandirik hastane çıkışı, 1 adet mayo, he bi çift de donu var

unuttuğum bişeysi yoksa elde avuçt aolanlar bunlar bitek
he bunların hepsi de hediye henüz anne ve babası olarak da bişicik alamadık kendisine

valla ben 50lik olana da 100lük olana da aç gittim
eczaneden 50lük glukoz alıyorsun
yanına bi şişe su 1 bardak 1 de limon al bir de limonu kesmek için bıçak
gidip kan veriyorsun sonra üstüne limon sıkılmış glükozu içip tam 1 saat sonra 1 daha kan veriyorsun o kadar

inşallah sıkıntı çıkmaz arkadaşım hayırlı sonucunu alırız hep beraber

aynı şeyi bende düşündüm ben esmerim eşim sarı ve mavi gözlü acaba kime çekecek ama babasına benzemesini çok isterim :))))

teşekkür ederim canım,bilmiyordum böyle olduğunu valla iyi oldu.kötü bişiye benziyor ya hadi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…