2011 Aralık Anneleri

hadi ya o zaman tenninin gözü aydın e 140 bişi dğeil ki sınır 145 çünkü toklukta :18:

sen nered eyaşıyordun? benimkini önerebilirim:26:

Benim takip eden doktor (endokrinolog değil ama, sorma uzun hikaye) limitler için 1. saat tokluk 130, 2. saat tokluk 110 diyor.

İstanbul'dayım. Nevin Dinççağ diye bir prof buldum, en yakın 1 hafta sonrasına randevu veriyor. İsmi lazım değil, 2 kişi daha vardı, biri Kasım ortasına, biri Aralık'ın 10'una randevu verdi. Sağolun dedim, almayayım, Aralık 10'unda doğurmuş bile olabilirim dedim. :)

En son Metin Özata diye bir prof buldum, ona yarına randevu aldım. Seninki kim?

oyyy oyyy maşallah çok tatlı olduğu belli :)))))))))

kanki sen zaten fenasın anacım :)))))))))))

doktorum 1 ay sonra görüşelim dedi gelmedi gitti oğlumu özledim ya önümüzdeki hafta randevu alırım artık 1 ayım dolmuş oluyor 30 lu haftalarda 2 haftada bir görüşelim dedi Allah tan bakalım oğlum nekadar büyümüş kaç kilo olmuş özledim beeee

kızlar size birde oglum bebekken yaşadıgım olayı anlatayım yazın annemlerin yazlıga gıdecem feribotla eşim geminin içine kadar yardımcı oldu bizi yerleştirdi vedalaştık gitti oturdugum masada bır kız vardı pardon dedi bu bebek sizin mi evet dedim yok size hiç benzemıyorda gidende babasıysa ona da hiç benzemiyor yabancı cocuklar gıbı dedi bende ama malesef bizim bebeğimiz dedim eşim kumral bende öyle oglum mavi gözlü sarışın olunca heralde evlatlık edındık falan sandı

zuzu fıkralar çok güzeldi saolasın.

kızlar az evvel okuldan arkadaşlarım geldiler. bana hediye olarak bebeğimin ilk yılları diye bi günlük almışlar. çok güzel. ilk resmim diyo mesela boşluk var resmini yapıştırıyosun, annemin babamın ilk düşünceleri diyo boşluk bırakmışlar biz yazalım diye. ilerde çocuğa verilebilecek harika bi hediye. herkese tavsiye ederim. şimdiden yazmak istiyorum. harika bi albüm bi günlük ne derseniz deyin.

canım benim bi arkadaşım var. kocası bayağı koyu esmer, kız da beyaz tenli ama simsiyah saçlı. bi oğulları oldu, tüp bebek. sapsarı. inanılmaz bişey. yüzü falan aynı babası ile dayısının karışımı ama ailede sarı yok. çocuk şuanda 2 yaşında ve hala sapsarı:)) sizinki de o hesap

bende sorun yok ozman sadece ben değilim meraktan çatlayan nasıl bi bebeğim olacak kime benzeyecek saçı gözü yüzü nasıl olcak vs diye düşünen sizlerde varsınız sabırsızlanıyorum biran önce kucağıma almak istiyorum ama günler geçmiyo

al bendende o kadar.. muhtemelen 10-12 aralık gibi sezeryan olacağım resmen geri sayımdayım.. sağlıklı olmasının yanında neye benzicek diye merak edip duruyorum... mesela ultrason çıktısında dudaklar aynı ben.. ama gerçekten nasıl olacak bilemiyorum..

ewet hep sağlıklı olsunda gerisi önemli değil diyorum ama içim içimi yiyo acaba nasıl bişey olcak kime benzetecek diye..bide hiç 4boyutlu ultrasona girmedim neye benzediğinide anlayamıyorum ki yaa

kızlar milupa ya üye olmuştum öylesine az önce bana numuneler geldi şaşırdım valla :)))
sizde yapın böyle şeylerle işim olmazdı ama öylesine yapmıştım ama süt artırıcı çay bile göndermişler :82:

ben kendimi şöyle telkin ediyorum 2 kişilik hayatıma 2 ay var bunu iyi değerlendirmeliyim artık sorumluluk sahibi olmama 2 ay kaldı uykular haram olacak şimdiden keyfimi süreyim diyorum aslında bebeğimi çok istiyorum :))))))))))))

ben temmuz veya agustosda kayıt olup istemiştim ama o zaman tatile denk geldiği için ertelenmişdi sanırım.ve hala da tık yok

ewet hep sağlıklı olsunda gerisi önemli değil diyorum ama içim içimi yiyo acaba nasıl bişey olcak kime benzetecek diye..bide hiç 4boyutlu ultrasona girmedim neye benzediğinide anlayamıyorum ki yaa

ben her muayenmde giriyorum cnm.. resim ve cd alıyorum renkli hatta.. o yüzden daha da merak ediyorum...

ewet o uykusuzluk olayı benide bitirecek uykuya çok düşkünüm en az 8 saat uyumazsam kendime gelemem ama bakalım ne olacak ewde sobalı hiç çekilmez şimdi sıcak yataktan kalkmak neler bekliyor bizi acaba

ewet o uykusuzluk olayı benide bitirecek uykuya çok düşkünüm en az 8 saat uyumazsam kendime gelemem ama bakalım ne olacak ewde sobalı hiç çekilmez şimdi sıcak yataktan kalkmak neler bekliyor bizi acaba

işte bunları düşünelimki günler çabuk geçsin bu günleride iyi değerlendirelim :)))))))))

ben temmuz veya agustosda kayıt olup istemiştim ama o zaman tatile denk geldiği için ertelenmişdi sanırım.ve hala da tık yok

bende ne zaman kayıt olduğumu unutmuştum beklemiyodum hatta gelincede şaşırdım darısı başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…