hadi ya o zaman tenninin gözü aydın e 140 bişi dğeil ki sınır 145 çünkü toklukta :18:Yarenhande'cim; inşallah biz de eşimle kendimizi battaniyede bebek sallarken bulmayız. Evli bile değildik, şunu yapmayalım, bunu yapmayalım diye konuşurduk. Yapmayalım dediğimiz şeyleri yaparken bulursak kendimizi bayağı büyük hayalkırıklığı olur bizim için. :) Ama bizim derdimiz de kucaklamamak vs. değil ki. Tabii ki de kucaklayacağız, ben ne kadar çok bekledim bu bebeği. Ama her şeyin yeri, sırası, ölçüsü olursa, bebek de daha sakin, huzurlu ve daha az ilgiye aç bir bebek olur.
Destina'cım; dediğin gibi, amiyane tabiriyle benim bu konuda konuşmam "bekara karı boşamak" gibi oluyor. Bebek gelsin, göreceğiz biz de ne yapılabiliyor, ne yapılamıyor. :)
Nickoooooo; senin bebeğin iri bebek değiiiiiillllllll. Her şey yolunda gitmiş, güzel beslenmiş oğluşun. Sakin ol. Gözün aydın. :) Bu arada şekeri temiz çıkan ben değilim, Tenniterenne. Ben 4 kş sebze, 3 kş yoğurt yiyorum, yine de 140 çıkıyor. Bir endokrinoloğa gideceğim bugün veya yarın inşallah.
aynı şeyi bende düşündüm ben esmerim eşim sarı ve mavi gözlü acaba kime çekecek ama babasına benzemesini çok isterim :))))
ananem bir esmerle bir sarışının çocuğu cevahir doğar der :))) yani çok güzel olurmuş.hayırlısı ehehehhe
Lizzie'cim; sanırım sen, ben ve hayal meyal hatırlıyorum ama Demettuba olabilir. (çok emin değilim ama) Lüzum görmemek değil de, ben bu konunun bayağı ateşli bir savunucusuyum, bebeğin ilk andan başlayarak odasında yatması gerektiğini düşünüyorum. Ama forumdaki arkadaşlar benimle aynı fikirde değil. :)
Lizzie'cim; sanırım sen, ben ve hayal meyal hatırlıyorum ama Demettuba olabilir. (çok emin değilim ama) Lüzum görmemek değil de, ben bu konunun bayağı ateşli bir savunucusuyum, bebeğin ilk andan başlayarak odasında yatması gerektiğini düşünüyorum. Ama forumdaki arkadaşlar benimle aynı fikirde değil. :)
ananem bir esmerle bir sarışının çocuğu cevahir doğar der :))) yani çok güzel olurmuş.hayırlısı ehehehhe
kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam
aynı şeyi bende düşündüm ben esmerim eşim sarı ve mavi gözlü acaba kime çekecek ama babasına benzemesini çok isterim :))))
slmkankı naberrr :)) gogus uvu kremını şımdıden kullanmak lazım aslında...melolın yada lansolın var artık nekadar doğru yazdım bılemıyorumda bu ıkı krem çok guzel bebekte emebılıyo bı sakıncası yok..bende başlamadım daha..başlasak ıyı olucak aslında
senin bebişin babasına benzemesi büyük ihtimal ama benım babası mavi gözlü değilki dedesi mavi gözlü eşim çocukken sarışınmış ama şimdi kumral fakat gözlerri güzel bal rengi bazen ela oluyo bazen yeşil değişik bi göz renkleri var benim kocacımınn yaa
senin bebişin babasına benzemesi büyük ihtimal ama benım babası mavi gözlü değilki dedesi mavi gözlü eşim çocukken sarışınmış ama şimdi kumral fakat gözlerri güzel bal rengi bazen ela oluyo bazen yeşil değişik bi göz renkleri var benim kocacımınn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?