2011 Aralık Anneleri

hadi ya o zaman tenninin gözü aydın e 140 bişi dğeil ki sınır 145 çünkü toklukta :18:

sen nered eyaşıyordun? benimkini önerebilirim:26:

kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam

slm canım çöpkovası bence luzumsuz boşamasraf......beşiğegelınce bebek daha küçüçükoldugu için yanında yatması lazım onun içinde beşik olması lazım...çunkı her dakkaauyancak falan odasına gıdemessınkı uyuyup kalırsan nolcak onuda düşün...bence beşik şart yanında olucağı için..

kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam

slm canım çöpkovası bence luzumsuz boşamasraf......beşiğegelınce bebek daha küçüçükoldugu için yanında yatması lazım onun içinde beşik olması lazım...çunkı her dakkaauyancak falan odasına gıdemessınkı uyuyup kalırsan nolcak onuda düşün...bence beşik şart yanında olucağı için..

ananem bir esmerle bir sarışının çocuğu cevahir doğar der :))) yani çok güzel olurmuş.hayırlısı ehehehhe

hehehe ayyyy bende pek meraklanıyorum, ben kumral kahve gözluyum, eşim kumral ela gözlü,
kaynanam, annem ve abim sarışın mavi gözlü, babam ve kayınpederim kapkara
acaba nasıl bi karışım olacak kızım yaaaa

slmkankı naberrr :)) gogus uvu kremını şımdıden kullanmak lazım aslında...melolın yada lansolın var artık nekadar doğru yazdım bılemıyorumda bu ıkı krem çok guzel bebekte emebılıyo bı sakıncası yok..bende başlamadım daha..başlasak ıyı olucak aslında

fıkraya bakın nasıl sızce :)))
Üç erkek arkadaş balığa çıkmışlar, aralarında konuşuyorlar;
Birincisi: - ‘‘Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim.”
İkincisi: - ‘‘O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim.”
Üçüncüsünden ses çıkmayınca sormuşlar;
- Eee?... Sen ne söz verdin bugün balığa çıkabilmek için?
“Valla bir söz vermedim”, Sabah kalkınca karıma ‘‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz” diye sordum... Cevabı kesin ve netti;
“-Üstünü sıkı giyin, üşürsün”..

aynı şeyi bende düşündüm ben esmerim eşim sarı ve mavi gözlü acaba kime çekecek ama babasına benzemesini çok isterim :))))

senin bebişin babasına benzemesi büyük ihtimal ama benım babası mavi gözlü değilki dedesi mavi gözlü eşim çocukken sarışınmış ama şimdi kumral fakat gözlerri güzel bal rengi bazen ela oluyo bazen yeşil değişik bi göz renkleri var benim kocacımınn yaa

Ailenin yeni gelini hiç iş yapmazmış.

Bir gün yemekten sonra gelinin kayınvalidesi ve kayınbabası evi süpürmek üzere süpürgeyi alırlar. Maksat gelini uyandırmaktır...

Kayınpeder ile kayınvalide başlar tartışmaya;
... ...
- O, "Ben süpüreceğim." Diğeri; "Ben süpüreceğim." diye...

Nihayet gelin beklenen müdahaleyi yapar:

- Aaaa!!! Ne . ayıp şey!.. Bir gün biriniz, bir gün biriniz süpürün!... Ne var bunda kavga edecek... :))Devamını Gör
:)))) ay ben ne fanayım yaaa :)))))))))

kankacım lansonoh güzel değilmiş memnun kalmadılar arkadaşlarım benim sağolsun arkadaşım önerdi tamamen organik bende bundan alıcam yine söyleyeyim dedim haberin olsun süpermiş:))))

http://www.orcansaglik.com.tr/product.asp?CatID=503

maşallah size cnm

cnm benimde kayınpederim sarısın mavi gözlü oglum dogdugunda simsiyah sacla dogdu ama sonra ılk 3ayda o saclar dökülüyor arkadan sapsarı saçları cıktı gözlerde masmavıydı kızımı okula götürürdüm okulda herkes mavi gözlü bebek derdi ona o derce maviydi gözleri sonradan 13 aylık olunca değişti rengi şimsi koyu yeşile yakın ela gibi değişik bişey oldu ama saçlarıda yeni yeni koyulaşmaya başladı ama adı hala sarı diye kaldı oglumun herkes öyle söylerdi birde cok inatcı sarı inadı var bunda derlerdi

benim eşimin babasının gözüde mavi kendide mavi ama kayınlarımın hepsi kahve gözlü bir tek eşim babasına benzemiş benim taraf desen esmer :)))) kime benzicek bilmiyorum
senin bebişde yakışıklı olur he :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…