canım çok geçmiş olsun yaa.. ama bebişin biraz daha sabradecektir merak etme sen yerinden kalkma zorlama hiç bir türlü kendini dikkat et aman en azından 34 haftalık olana kadar saredin ikinizde... gününü doldurmak nasip olsun inşallah...
yaa kızlar size birşey sorucam benim kukuşunsağ tarafı ağrıyor çok kötü uzanırken yada yatarken bir problem yok ama ayağa kalkınca fena şekilde ağrıyor 20 sn. sonrasında ordaki ağrı kasıklarımada vuruyor böyle sorun yaşayan varmı aranızda...???
doktora gidicem yarın test sonuçlarımı almaya o zaman ona sorarım ama adamada nasıl anlatacağımı bilemedim yaa...:78:
günaydın kızlar biraz önce hastaneden geldim normalde özel hastaneye gıdıodum bugun devlete gideyım dedım.Benım kendı doktorum bana tetanoz aşışını istersen yaptırma cunku ben ıkı tane hastamın asıdan sonrakı yuksek ateşi oldugu için bebegını kaybettıgını gordum dedi.Ve ben bunun üzerıne yaptırmamıstım.Fakat bugun gıttıgım doktor kesınlıkle yaptır dedı öğleden sonra aile hekımıne gıdıp yaptıracam sız yaptırdınız mı valla kafam acaıp karıstı
kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam
cnm bence sen aç tel sgk ya sor derim.. öle bişi duymadım ama iddia da edemem... zaten alacağın raporda.. 32-37. haftaya kadar çalışabilir raporu.. esktra 37. de ayrılmış raporu aynı şeydir.. ki ben şimdiye kadar duymadım haa yenimi çıkardılar bilemiyorum.. en güzeli aç sor.. hamile hamile boşuna yollara dökülme derim ben.
canım bizdede durum aynı...37de ikinci raporu aıcaz,,32de aldığımız çalışabilir 37de aldığımız çalışamaz raporu imiş...
Ben 1 aydır mustelanın gögüs kremini kullanıyorum.Doğuma kadar da sabah akşam dewam edicem inşallah.İlk oğlumda çok çektim bunu keyfine vara vara emzirmek istiyorum Allah izin verirse.
kanki sen zaten fenasın anacım :)))))))))))
kızlar milupa ya üye olmuştum öylesine az önce bana numuneler geldi şaşırdım valla :)))
sizde yapın böyle şeylerle işim olmazdı ama öylesine yapmıştım ama süt artırıcı çay bile göndermişler :82:
mustela bebek ürünlerini aldım ama kendime bişey almadım memnunmusun peki canım bende dediğim organiği alıcam bakalım inşallah acısını görmeyiz[/
Şimdilik sürüyorum,inşallah bebek emince memnun kalırım,ama tavsiye üzerine aldım,kullananlar memnun hiç gögüs ucu acısı çekmediler.
zuzu fıkralar çok güzeldi saolasın.
kızlar az evvel okuldan arkadaşlarım geldiler. bana hediye olarak bebeğimin ilk yılları diye bi günlük almışlar. çok güzel. ilk resmim diyo mesela boşluk var resmini yapıştırıyosun, annemin babamın ilk düşünceleri diyo boşluk bırakmışlar biz yazalım diye. ilerde çocuğa verilebilecek harika bi hediye. herkese tavsiye ederim. şimdiden yazmak istiyorum. harika bi albüm bi günlük ne derseniz deyin.
slm kızlar ben kasım anneleri topiğinden bizim ikinci bebişimizde geldi haber vereyim dedim 36+6da doğdu 2900 kızımız ve annesi iyimiş.çok şükür..
Aman Allahım yaa...Allah analı babalı büyütsün inş canım yaa...Kasım bebşleri gelmeye başladığına göre bize çoook az kaldı demektir
biz de ekim anneleri dökülmeye başlayınca böyle bırrrrolmuştuk. biz yavaş yavaş başladık dökülmeye . sıramızı savıp sizi takip edeceğiz inş.
Allah sizede hayırlı doğumlar nasip eylesin. Amin....
:)))))))))))) güldürdün benıııı :)))))))))allahta senı guldursun canım :))
CANIM ÇOK HAKLISIN AMA bizim evdeki hesap çarşıya uymuyor bir türlü. benim 1 hafta rapor almam bile maddi sıkıntılarımıza tuz biber olcak durumda. doğumdan önce kredi kartı borcunu kapatmaya çalışıyoruz. evin kredisi bi yandan çocuğun kreş masrafları falan.... sıkıntı çok anlayacağın. güçlü olmam ve çalışmam lazım. bi de ben çalıştım para kazandım borcumuz azaldı diye madalya da takılmayacak sonunda ama ne yapayım vicdanım el vermiyor. bu gün topallaya topallaya okula geldim. perşembe de doktor kontrolüm var. o zaman bakalım doktorum ne diyecek. dün aile hekimine gittim. o da bana bi çözüm söyleyemedi . tavsiye edebileceğiniz bir şey yok mu dedim cevap vermedi.
kızlar aşı konusunda hepinize teşekkür ederim.Kararımı son dakıka verecegım öğleden sonra tekrar gidecegğim doktora.buarada bende ağda konusunda takıldım.Yıllardır ağda yapıyordum ama 3 ay once falan bıraktım agda erken doguma sebep oluyor dedıler;ama okudugum kadarıyla hamılelıgı benden once olanlar yapıyorlar tekrar baslasam bişey olur mu ki sizce:44:
ayrıca gercekten hepınıze tesekkur ederım insan kımseye soramadıklarını sızlerle rahatlıkla paylaşıyor.
oğluşu yeni dr.una götürmek için çıkıcam birazdan , inşallah onca yolu gittiğimize değer bir dr. olur ve kuzucuuum iyileşir tez elden .. görüşmek üzere
kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam
kankacım lansonoh güzel değilmiş memnun kalmadılar arkadaşlarım benim sağolsun arkadaşım önerdi tamamen organik bende bundan alıcam yine söyleyeyim dedim haberin olsun süpermiş:))))
Natural Nipple Butter 60 ml Doal Gs Ucu Kremi
bu arada dr dan geldik oüluş iyiymiş çok şükür,,42cm ve 1850gr olmuş minik tosbaaaam :)
beğendıgınze sevındım cnaım...evet o defterden bende aldımkoydum bı kenara çoktatlı herşey var...unutulmuycak seyler ekmeğin fıyatı falan ne hoş..ilerde verırırz okurlargulerler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?