2011 Aralık Anneleri

acaba varis mi var, şişlik falan var mı cnm :44:

Ben de özele gidiyorum, yaptırmana gerek yok ama sen bilirsin demişti doktorum, ben yaptırmadım. Hani hamilelik sürecinde ve doğum esnasında bir yerin kanarsa, kullanılan malzemeler ii değilse falan diye yaptırılıomş.

kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam

Ben 1 aydır mustelanın gögüs kremini kullanıyorum.Doğuma kadar da sabah akşam dewam edicem inşallah.İlk oğlumda çok çektim bunu keyfine vara vara emzirmek istiyorum Allah izin verirse.

bu arada dr dan geldik oüluş iyiymiş çok şükür,,42cm ve 1850gr olmuş minik tosbaaaam :)

Ben 1 aydır mustelanın gögüs kremini kullanıyorum.Doğuma kadar da sabah akşam dewam edicem inşallah.İlk oğlumda çok çektim bunu keyfine vara vara emzirmek istiyorum Allah izin verirse.

mustela bebek ürünlerini aldım ama kendime bişey almadım memnunmusun peki canım bende dediğim organiği alıcam bakalım inşallah acısını görmeyiz

Ay kizlar para gunum guzel gecti ama bende kendimden gectim.Suanda yamulmus bir sekilde yatiyorum.Belim felaket durumda.Yarin doktor kontrolum var.Uzun zaman oldu kuzumu gormiyeli.Bakalim buyumusmu

bende uye olmuştum bana nıye gondermedıler bebelac var onada uye oldum arada bı msj atıyolar bebeğinizşöyleoldu böyleoldu dıye....:))

beğendıgınze sevındım cnaım...evet o defterden bende aldımkoydum bı kenara çoktatlı herşey var...unutulmuycak seyler ekmeğin fıyatı falan ne hoş..ilerde verırırz okurlargulerler :))))

slm kızlar ben kasım anneleri topiğinden bizim ikinci bebişimizde geldi haber vereyim dedim 36+6da doğdu 2900 kızımız ve annesi iyimiş.çok şükür..

slm kızlar ben kasım anneleri topiğinden bizim ikinci bebişimizde geldi haber vereyim dedim 36+6da doğdu 2900 kızımız ve annesi iyimiş.çok şükür..

Aman Allahım yaa...Allah analı babalı büyütsün inş canım yaa...Kasım bebşleri gelmeye başladığına göre bize çoook az kaldı demektir

Aman Allahım yaa...Allah analı babalı büyütsün inş canım yaa...Kasım bebşleri gelmeye başladığına göre bize çoook az kaldı demektir

biz de ekim anneleri dökülmeye başlayınca böyle bırrrr olmuştuk. biz yavaş yavaş başladık dökülmeye. sıramızı savıp sizi takip edeceğiz inş.

Allah sizede hayırlı doğumlar nasip eylesin. Amin....

hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim inş...

:)))))))))))) güldürdün benıııı :)))))))))allahta senı guldursun canım :))

amin cnm benim seni de :))

valla işin o kısmı düşündürücü tabii cnm... para böyle işte. Allah yardımcın olsun inşallah....

valla cnm ben hep jilet kullanırdım ama artık onu da yapamadığım için geçen gün kendimi günlerce hazırladım ve ağdacıya gittim. bi sorun çıkmadı çok şükür. hem de büyük rahatlıkmış valla...

oğluşu yeni dr.una götürmek için çıkıcam birazdan , inşallah onca yolu gittiğimize değer bir dr. olur ve kuzucuuum iyileşir tez elden .. görüşmek üzere

amin cnm inşallah...

kızlar göğüs ucu kremi aldınızmı doğum yapan arkadaşlarımız aşırı tavsiye ediyor bende bu hafta alıcam

ben daha bugün aldım. bi 15 güne kadar kullanmaya başlarım heralde...

maaşallah size :))))))

ya ben daha bugün aldım lansinoh göğüs kremini... neden memnun değillermiş ki???

olbey nerelerdesin??bi kurabiye muhabbetidir gidiyoo,,bi rast geldi gördüm resmini şimdi de bulamıyrm..tarifi??resmi??malzemeleri nerden aldın?ve sorması ayıp kaça mal oldu??? çok niyetlendm yapmaya ama malzemeleri bile nerden alcğmı bilemyrm (

bu arada dr dan geldik oüluş iyiymiş çok şükür,,42cm ve 1850gr olmuş minik tosbaaaam :)

maşallah cnm oglusuna boyu kılosu cok güzel

kızlar kasım anneleri şimdiden başladıgına göre bizde de kasım ayı girince patır patır başlar artık dogumlar bakalım ılk kım kavuşacak bebişine ay cok heyecanlı yaa

halimem napıyorsun ne ediyorsun karşılaşamaz olduk

beğendıgınze sevındım cnaım...evet o defterden bende aldımkoydum bı kenara çoktatlı herşey var...unutulmuycak seyler ekmeğin fıyatı falan ne hoş..ilerde verırırz okurlargulerler :))))

evet ya çok güzel bir hediye. ben giresunda yaşıyorum burda öyle şeyler yok. ben de bilmiyorum. alan arkadaş trabzondan almış. o da getirmese böle şeylerden hiç haberim olmicak ama o kadar sevindimki. aldığım en güzel hediyelerden biri. hatta en güzeli bence kıza durup durup sarıldım. o kadar yani. o da eminim aldığına memnun olmuştur. beni o kadar mutlu görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…