2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar;biraz önce hastaneden geldim ve şeker yüklemesi yapıldı.Normalde 26. haftada kendı doktorum yapmamıstı gerek duymamıstı ama hep aklımda kaldı azcık recel yeyınce bile acaba dıyordum.Dun devlet hast.gıttım ve hemen yapalım bız temkınlı olalım dedı bakalım 1 saat sonra sonucları almaya gıdecegım ınsallah bısey cıkmaz zaten cıkarsa özel has.degıstırırım.Ayrıca yaptıracak olan arkadaslar kötu bişey degılmıs ya normalde ben tatlıyı hıc sewmem ama mıdem falan kotu olmadı cok rahat oldu sadece son dakıkalar bırazcık kotuydum oda normal kızım için herseye deger annesının kuzusu:)

gunaydııııııııııııın ..

ıkı gundur kasık agrım var ,ozellıkle tuvaltımı yaptıktan sonra ,sankı çişimi saatlerce tutmuşumda sonra yapmışım gıbı oluyor wc cıkısı oyle agrıyor ..oysa hemen gıdıyorum.

basını dayamıs sanırım bır de semsert oluyor ..

üşüttüm desem ımkanı yok sankı karakısta gıbı gıyınıyorum.

cuma gunu soracagım doktora bakalım..enfeksıyondandır belkı.

ben hastane cıkıslarımı İdil baby den ladım en guzelı bence o
ıkı tane 10 lu takım aldım battanıyelı..
bırısı organık pamuktan bır tanesı ,normal % 100 pamuktan..
bı tane de 5 li takımımız var hastane cıkısı olaraktan..

gunaydin herkesee..

tulaycim gozun aydin. buyutmussun oglani :) kordona takilma daha yuvarlanip durcaklar icerde rahat ol ki bebis de rahat olsun..

günaydın herkese :)

cumuklu demeettt... insallah iyilesmissindi bu sefer...

Sumakcim ayni agriyi ben de yasiyorum. hatta dun bi de ustune kasilmam olunca baya tirstim doguruyomuyum diye.. neyse ki bu sabah gecmis karnimdaki gerginlik :)

Son düzenleme:

maşallah oğluşuna herşeyin yolunda olduğuna sevindim merak etme onlar nasıl rahat ediyolarsa öyle duruyolar bizim cadı hep yan yatıyodu,28. haftadan itibaren kafasını aşağıya çekti

günaydınnn kızlarrr
dün biz de doktor kontrolündeydik
gebeliğin başından beri 1 hafta önde giden bebişim 2 hafta önde çıktı maşallahh
29+6 dayız ama bebiş 32+2 de, kendisi ayrı takılıyo sattan:)))
kasılmalarım devam ediyor diye doktor ilaç verdi 5 gün kullanıcam
ağrısız kasılmaları takma ama ağrı varsa dikkat et diyor doktor
ben de pimpirikliyim zaten ağrı var mı yok mu karar veremiyorum:))
son 1 ayda 1 kilo almışım onun da 700 grını bebiş almış şükürler olsun

ha bu arada doktorumla normal doğuma karar verdik
nasıl yapacaksam artık:)))) bi cesaret geldi hayırlısı Allahtan
zaten zaman gösterecek bakalım bebiş iri olursa mecburen sez.oluyormuş

maşallah bebişine,şu önde gitme geride gitme olayında 1-2 haftalık sapma nasıl oluyo acaba yumurtlama tarihiyle alakalı bişey mi bu kafam karıştı

maşallah bebişine,şu önde gitme geride gitme olayında 1-2 haftalık sapma nasıl oluyo acaba yumurtlama tarihiyle alakalı bişey mi bu kafam karıştı

saol cnmmm
ben de baştan beri 1 hafta diye öenmsemiyordum, döllenmeyle alakalıdır diye
bu sefer biraz hızlı gitmiş oğluşumm
hayırlısı RAbbimden
gerçi benim arkadaşıma baştan beri iri bebek bu diyolardı 3.400 doğdu:)))
ultrasonlar da çok sağlıklı ölçemiyo sanırım

halimem tam sana cevap yazıyordum marangoz geldi :)) ben daha hiç bir hazırlık yapamadım kıyafetleri var kızımın da yıkanmadı yıkayamıyorum koyacak yer yok 1ay önce dolap siparişi verdim cocukların odaya ama marangozdan ses seda cıkmadı bugun yeni bir marangoz cagırdık az önce geldi inş ay sonuna kadar yetiştirecek bakalım buna sevindim şimdi:) bırde salon koltuklarını değiştirmiştik yani 3. cocuk olunca artık salonu iptal edip günlük odaya cevirdik köse koltuk yaptırmıştık ama malesef oda yanlış oldu en son ürün iadesinde anlaştık şimdi bekliyoruz adamlar para iadesi yapacak bizde yeniden koltuk yaptıracaz oda nerden baksan 1ayı geçer yani anlayacağın evin düzeni alt üst olmuş durumda bazen cok geriliyorum bu durumada cunku geri sayım başladı artık herşeyim hazır olsun kafam rahat olsun istiyorum ama aksilikler bitmiyor inş hallolur bende durumlar böyle cnm..

maşallah alışverişin buyuk kısmıı tamamlamışsın gecelik pijama kolay halledersin onuda bende bir takım pijama aldım bir takım daha alacam inş

günaydın herkese :)

hoşgeldin cnm görünmedin dün iyileştin mi??senden sonra bende hastalandım ama bugun ıyıyım atlattım cok şükür

beni gece görsen yatakta 4yastıkla yatıyorum cnm 2si başıma biri göbek altına biride bacak arasına:)))
ben hastane cıkışını aziz bebe nin aldım 11parçalı..başka hastane cıkısı almadım diğerleri ayrı tulum ve badi şeklinde oldu

cnm hangi marka aldın elekt.süt pompasını bende bakıyorum ama tecrübeli annelerde fikrini sölesin bende almalıyım bebek olmadan bende 2 aylıkken bırakcam çocuğumu((((

ha bu arada doktorumla normal doğuma karar verdik
nasıl yapacaksam artık:)))) bi cesaret geldi hayırlısı Allahtan
zaten zaman gösterecek bakalım bebiş iri olursa mecburen sez.oluyormuş

naşallah cnm oglusuna ataga gecmiş demekki son günlerde belkide az kaldı diye heyecan yapıp bır an önce buyumek annesine kavuşmak istiyor:))))
normal doguma karar vermiş olman cok güzel cnm bir problem yoksa normal dogumdan vazgecme cnm

kızlar şeker yüklemesi sonucunu aldım geldım.şükürler olsun 100'e gerek kalmadı.Açlık:73 1.saatte:129 çıktı.pek anlamam ama doktor normal dedi.

maşallah canım bebeğine.kızım da ılk baslarda 1 hafta önde gidiyordu.Dün gittk normal haftasındaymış fıstıgım benim.Yorulmus herhal hızlı gitmekten:)

benim kilom drda ilk tarttığında 69,7 ymiş şimdi 71,1 çıktım kilom ii çocukta 2 hafta 5 günde 300 gram almış oldu yani hafta başına 100 gram ii bence çok alsın istemiyodum zaten çok alsa hemen nicko gibi düşünicektim hehehehehe bu kızla psikopata bağlama durumlarımız aynı:))))) sonraaa nst ye bağlandım çok sıkıcı onu da gösterdim dra ok sorun yok dedi artık 2 haftada bir gitcem ama ben 10 gün sonraya randevu aldım hem çalışabilir raporu için gitmem gerek ti haftaya başka da bişey hatırlamıyom aaa bi de drum beni düşünmüş bikaç gün önce çok şaşırdım çok yoğun biri nası hatırlamış beni bu kız şekeri naptı demiş bi toklu şekerine baktır dedi hemen çıkardım dökümleri heheheheh bende var hep ölçüm yapıyorum dedim baktı ii dedi bika. yüksek var arada neden kayınpederimin getirdiği elleriyle yaptığı şeyler zorluyo kocam ye sağlıklı bilmem ne diye yiyincede yükseliyo ama çok değil max:133 gördüm artık yemiyom bi de listeme ev yapımı ..... yazmışım kadın gördü yıkıldık dietisyen kızmasın diye öle yazdım dedim hehehehe alemim yaaaa hani dışardan yemedim sağlıklı anlamında dietisyenede cuma gitmeyi düşünüyorum yarın odamız gelceee için yine izin almam gerek o yüzden bugün şirkette olıyım didim

doğrudur sağlıkla hayırlı bişekilde doğsunlar da ha 3-3.5-4 farketmez,anam beni nasıl doğurmuş 4.5 kiloymuşum:)))

Kızlaarr benim oğluş çok sık hıçkırmaya başladı,bayağı bayağı hissediyorum 2 sn arayla hafif hafif atıyo göbeğim.25. haftadan beri hissediodum ama şimdi çok sıklaştı sizde hissediyomusunuz sık sık hıçkırmasını.Doktora da p.tesi gidicem,o zaman sorucam kendisine de sizede sorayım dedim,çok hıçkırması sıkıntı değildir dimi???

canım benim kız hıçkırdığı zaman resmen karnımda deprem oluyo,ben korkuyorum hatta çıkacakmış gibi oluyo,öyle çok sık yapmıyo,bence o içerde oyun yapıyo sen hıçkırık sanıyon,elini ayağını bile oynatsa karın öyle hop hop oynuyo zaten

Son düzenleme:
doğum kilosundan açılmışken benim kilom 2 kusurmuş tam hatırlamıyom ama en bomba haber 3 yaşında yürümüşüm h.sonun çocuğa yazlık parmak arası terlik aldık kocam diyo ki tülay ne zaman giycek bunları anasına çekceee için 3 yaşında yürücek yürüdüğü gibi parmak arası terlik giycek dedim hehehehe süperler ama görseniz h.sonu gittim ben mother care'e kozyatağına demiştiniz ya ayakkabi aldım 2 çift bana 1 çift kardeşimin oğluna 2 de terlik bi de şapka ama üstü deri içi pamuklu bişey çok güzel tulumlara bakmadım ben tulum olayını geçtim artık yaaa almıcam tulum falan ütülerken anam ağladı aldığım ayakkabilardan birini 1 yaşında diğerini 2-2,5 yaşında anca giyer hehehehe napım başka da bişey görmedim ben öle güzel gitmeye değmez bence yakınsanız bi derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…