Günaydın bayanlar,
Artık gece rahat yatamamaya başladım. Yana döndüğümde bebeğim sarkıyo gibi oluyo. Normal yastık koyuyorm olmuyo
Aranızda hamile yastığı alan var mı? Varsa nerden aldınız ve fiyatı ne?
Bi de bu hastane çıkışlarında hangi marka düşünüyosunuz? Kaç tane almak lazım sizce? Ve kaç parçalı?
GÜNAYDIN KIZLAR
biz gittik dün dra oğlum 1582gr. olmuş haftasıyla uyumlu kilosu sorun yok şimdilik kafası aşada ama biraz sağda dedi doktor ama şimdi doğurmıcan için önemli değil dedi kafası sağda ya kordonda sağdaymış sorun olcanı düşünme ama hareketlerini takip et dedi takip ediyorum ama şu kordona yakın olma durumuda aklıma takılmıyo değil bende haftaya hem 32.hafta çalışabilir raporu alcam hemde çocuğu görcem yine radevu aldım haberler böle bizde çok şükür iyis kordonda uzaklaşsın oğlumdan daha da ii olcaz
günaydın herkese :)
GÜNAYDIN KIZLAR
biz gittik dün dra oğlum 1582gr. olmuş haftasıyla uyumlu kilosu sorun yok şimdilik kafası aşada ama biraz sağda dedi doktor ama şimdi doğurmıcan için önemli değil dedi kafası sağda ya kordonda sağdaymış sorun olcanı düşünme ama hareketlerini takip et dedi takip ediyorum ama şu kordona yakın olma durumuda aklıma takılmıyo değil bende haftaya hem 32.hafta çalışabilir raporu alcam hemde çocuğu görcem yine radevu aldım haberler böle bizde çok şükür iyis kordonda uzaklaşsın oğlumdan daha da ii olcaz
günaydınnn kızlarrr
dün biz de doktor kontrolündeydik
gebeliğin başından beri 1 hafta önde giden bebişim 2 hafta önde çıktı maşallahh
29+6 dayız ama bebiş 32+2 de, kendisi ayrı takılıyo sattan:)))
kasılmalarım devam ediyor diye doktor ilaç verdi 5 gün kullanıcam
ağrısız kasılmaları takma ama ağrı varsa dikkat et diyor doktor
ben de pimpirikliyim zaten ağrı var mı yok mu karar veremiyorum:))
son 1 ayda 1 kilo almışım onun da 700 grını bebiş almış şükürler olsun
maşallah bebişine,şu önde gitme geride gitme olayında 1-2 haftalık sapma nasıl oluyo acaba yumurtlama tarihiyle alakalı bişey mi bu kafam karıştı
valla nasıl geçsin cnm yaa... bebişin eşyalarıyla ilgileniyorum diye daha çekilir tabii ki ama yine de bi yanım burukama annemin ve ablamın hakkını yiyemem. gözleri gibi bakıyorlar bana. şımardım iyice :)) bu arada kıyafetler ve bakım ürünleri bitti. kendime de elektrikli süt pompası ile göğüs ucu kremi aldım sadece:) malum 3. ayda işe başlicam bebişe süt lazım... ama kendime başka bişe alasım gelmiyor. o kadar güzel ki herşey bebekler için kendimi kaybetmekten korkuyorum. sen hallettin mi herşeyi??? bu arada gecelik de almadım daha. 10 güne kışlıklar gelecekmiş. onları bekleyeyim bari dedim...
günaydın herkese :)
Günaydın bayanlar,
Artık gece rahat yatamamaya başladım. Yana döndüğümde bebeğim sarkıyo gibi oluyo. Normal yastık koyuyorm olmuyo
Aranızda hamile yastığı alan var mı? Varsa nerden aldınız ve fiyatı ne?
Bi de bu hastane çıkışlarında hangi marka düşünüyosunuz? Kaç tane almak lazım sizce? Ve kaç parçalı?
valla nasıl geçsin cnm yaa... bebişin eşyalarıyla ilgileniyorum diye daha çekilir tabii ki ama yine de bi yanım burukama annemin ve ablamın hakkını yiyemem. gözleri gibi bakıyorlar bana. şımardım iyice :)) bu arada kıyafetler ve bakım ürünleri bitti. kendime de elektrikli süt pompası ile göğüs ucu kremi aldım sadece:) malum 3. ayda işe başlicam bebişe süt lazım... ama kendime başka bişe alasım gelmiyor. o kadar güzel ki herşey bebekler için kendimi kaybetmekten korkuyorum. sen hallettin mi herşeyi??? bu arada gecelik de almadım daha. 10 güne kışlıklar gelecekmiş. onları bekleyeyim bari dedim...
günaydınnn kızlarrr
ha bu arada doktorumla normal doğuma karar verdik
nasıl yapacaksam artık:)))) bi cesaret geldi hayırlısı Allahtan
zaten zaman gösterecek bakalım bebiş iri olursa mecburen sez.oluyormuş
günaydınnn kızlarrr
saol cnmmm
ben de baştan beri 1 hafta diye öenmsemiyordum, döllenmeyle alakalıdır diye
bu sefer biraz hızlı gitmiş oğluşumm
hayırlısı RAbbimden
gerçi benim arkadaşıma baştan beri iri bebek bu diyolardı 3.400 doğdu:)))
ultrasonlar da çok sağlıklı ölçemiyo sanırım
kızlar şeker yüklemesi sonucunu aldım geldım.şükürler olsun 100'e gerek kalmadı.Açlık:73 1.saatte:129 çıktı.pek anlamam ama doktor normal dedi.
Kızlaarr benim oğluş çok sık hıçkırmaya başladı,bayağı bayağı hissediyorum 2 sn arayla hafif hafif atıyo göbeğim.25. haftadan beri hissediodum ama şimdi çok sıklaştı sizde hissediyomusunuz sık sık hıçkırmasını.Doktora da p.tesi gidicem,o zaman sorucam kendisine de sizede sorayım dedim,çok hıçkırması sıkıntı değildir dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?