2011 Aralık Anneleri

çok sağol halimem hepimizin bebeklerine maşallah canım aynen bende çok sevindim artık 15 günde 1 çağıracağına gerçi bende 3hafta önce 4 hafta sonra beklerim kontrole demişti ama ben dayanamayıp dün gittim 3. haftamda :) dr 15 dediyse artık biz 10 günde bir doktroun yanınadyaız diyebilirim :)

bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce

aslında doktorlar da kendine has oluyorlar. bazısı gerek duymuyor bazısı da herşeyi tam yapmaya çalışıyorlar herşey yolunda gitse de. yapılan rutin testler gibi... o yüzden doktor ne diyorsa ona dikkat etmek gerekiyor sanırım. yoksa kafayı takıp işin içinden çıkamıyoruz valla:)

haklısın valla cnm... bize de gün doğuyor böylece... ama napalım yaa... insan merak ediyor işteee :))))))))

kasım topiğini okuyodum da kadının biri 32+4 te bebeğin kilosu 2200 gr mış,dr. kızmış yediklerine dikkat et,bebeğin kilosu fazla böyle giderse sezeryanla alcaz mecburen demiş,çok ilginç bu dr. lar da cihazlar da

merhaba arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor bebeğimim kilosunun 2 kilo olduğunu söyledi tahmini doğumuma 2 ay falan kaldı doktor bebeğin sağlığının çok iyi olduğunu ancak fazla kilolu doğmuyacağını söyledi yani 3.250 falan olur en fazla dedi.. bende en az 3.500 olmasını istiyorum sizce bebişime nasıl kilo aldırırım bana yardımcı olurmusununz..

demiş biri de bakın boşu boşuna strese sokuyolar insanı ya,bunu da hamilelerde soru ve sorunlar kısmında buldum,:)))

gerçekten doktorları anlamıyorum ne demek yani yediklerine dikkat et? doktorların kimisi ne yerseniz yiyin bebek anneden ihtiyacı olduğu kadarını alır kalan anneye kilo olur diyor bu dr da yediklerine dikkat et diyor ben bu aralar çok yiyorum ve bir anda 2 kilo aldım ee niye bebeğime sadece 500 gr mı gitmiş.oğllumda 7-8 kilo almışken 3.300 gr doğmuştu şimdi daha 8. aydayım 12- 13 kilo aldım ve sanmyorumki bebeğim 3.500 tan daha kilolu doğsun

ya of hep unutuyorum

aranızda nts mi nst mi ona bağlananlar olmuş neden?

Nicko'cum; ileri haftalarda Allah korusun bazen kasılmalar başlamış olabiliyor ve farkedilemiyor. NST'ye bağlanarak kasılma var mı, düzenli mi, şiddeti ne gibi şeylere bakıyorlar ki sonra bir sürpriz olmasın.

tülay-nana-özge maaşallah bebişlerinize.....
grhsrh kanaman oldu yazmışsın hiç ihmal etmeden dr ara bence...
halimem ne güzel tamamlamışsın herşeyini pijama işi kolay.... göğüs pompasınıda iyi almışsın... modelini bi ara yazsana aventin çok çeşidi var bende almayı düşünüyorum ama sanırım önümzüdeki ay alıcam..
birde hatim duası hakkında hiçbir fikrim yok.. konuyu bilen arkadaşlar cevap yazsın......
destinaaaaa canım oda bişey en azından ölçü almaya geldiler.. inşş en kısa zamanda yaparlar dolabını...

bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce

ben 30.haftadan ıtıbaren 15 gunde bır gıdıyorum ..

daha once de zaten 3 haftada bazen de 4 haftada bır gel dıyordu..

cuma guun gelse de kızımı gorsem :)

bu arada benım kızımı da cok hıckırık tutuyor ,altlarda hıssedıyorum kalp atısı gıbı rıtmık bırsey sayıyorum en son 48 de bırakttım o kadar uzaun sürüyor ..

ama o göbegımı deprem gıbı salladı sey hıckırık degıl bızde tekme :))

kaburgamı trampet gıbı kullanıyor ,bı cıksın yıcem o ayakalrın yıceeeeeeeeeeem

bu ayın sonunda herkes bitirmiş olur,zaten kısa bişey herkes okuyabilir,isimlerimizi anarak

Nicko'cum; ileri haftalarda Allah korusun bazen kasılmalar başlamış olabiliyor ve farkedilemiyor. NST'ye bağlanarak kasılma var mı, düzenli mi, şiddeti ne gibi şeylere bakıyorlar ki sonra bir sürpriz olmasın.

canım yaa kaç gündür ara ara böyle göbeğim taş gibi oluyor acaba kasılma dedikleri o mu??? bu cumartesi dr gidicem dr nst ye bağlanacağımı söylemişti 3 hafta önce gittiğimde o yüzden aramıyorum ama korkuyorumda.... kötü bişey olmaz inşallah...

kimbilir nasıl tatlılar,kociş diyo şimdi onun elleri ayakları minik miniktir tam ısırmalık:))

offf çoooooooooooooooookk sıkılıyorum gidip saçlarımı kısacık kestircem

ben doktoruma şöyle tarif ediyorum o da kasılma işte diyor
sanki bebek poposunu ya da kafasını karnıma dayamış da o kısım dışarı çıkmış gibi oluyor bende
kısa süreli, bir süre sonra geçiyor
ağrılı ya da düzenli aralıklarla olması önemli canım
onun dışında zaten olması gerekiyormuş, rahim doğuma hazırlık yapıyormuş
ama sanırım herkes hissetmeyebiliyor

Canım; evet, kasılma o, ama düzenli olmadığı sürece, saatte 4-6 adet olmadığı sürece korkulacak hiçbir şey yok. Zaten rahmi doğuma hazırlamak için o kasılmaların olması gerekiyor, Braxton Hicks deniyor bu kasılmalara. Bu kasılmalar, normal doğum sancısından farklı. Ağrısız, ama rahatsızlık verici kasılmalar. Sol tarafına yatıp dinlenmene ve kasılmalar başladığında bol bol su içmene rağmen geçmiyorsa, sık ve ağrılı oluyorsa, ağrısı beline vuruyorsa o zaman doktoruna danışmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…