cnm çok geçmiş olsun... bebeğine de maaşallah... sanırım hepimiz artık 15 günde bir gidicez doktora. ii de oldu aslında. özlüyordum ben kızımı. gerçi hiç bir ay dayanamadım ama neyseeee :))))))))))
bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce
çok sağol halimem hepimizin bebeklerine maşallah canım aynen bende çok sevindim artık 15 günde 1 çağıracağına gerçi bende 3hafta önce 4 hafta sonra beklerim kontrole demişti ama ben dayanamayıp dün gittim 3. haftamda :) dr 15 dediyse artık biz 10 günde bir doktroun yanınadyaız diyebilirim :)
günaydın annecikler nasılsınız biraz geçmişe göz attım çok şükür şimdillik hepimiz iyiyiz rabbim iyiliklerimizi sağlıklarımızı daim etsin.
bizden de haberler şöyle bende dün dr gittim karnımın sağ ve sol tarafında acı ve ağrı oluyordu arada ısllaklık hissediyordum acaba suyum glyr azar azar diye korkuyordum dr baktı suyum tammış 32+6 göründü haftamız kilomuzda 1950 gr olmuş bebekte herşey normal dd nst ye de bakıldı yattığı nst dn 5 dk önce 9 olan tansiyon nst nin ilk 1. dk sında 7 ye düştü biranda gözlerim karardı sesleri duymamaya başladım bulantı bayılcak hissi oluştu çokkorktum hemşirelerde çok korktu kalan 19 dk da ise kasılmalarla ve hafif şekilde bulantı düşük tansiyonla geçti ve tüm gün öyle sarhoş bir halde gezdim çok şükür bişey olmadı ama sabah 10 dan 15 e kdr hastanedeydim.artık 2 haftada 1 bir çağırıcakmış bu arada son defa 100/90 kız dd doktorumuz :) yani artık bende duya duya sevde kızım gelicek konusuna alışmaya başladım.bebeğimin giysileri yıkandı ama malesef ütüleyemedim birazdan ucundan kıyısından başlayayım diyorum. hem çalışıp hep her işini bitiren anneleri tüm kalbimle tebrik ediyorum okudukça kendimden utanıyorum :S maşallah hepinize
kasım topiğini okuyodum da kadının biri 32+4 te bebeğin kilosu 2200 gr mış,dr. kızmış yediklerine dikkat et,bebeğin kilosu fazla böyle giderse sezeryanla alcaz mecburen demiş,çok ilginç bu dr. lar da cihazlar da
days in colours un Days in Colours - Yeni Neslin Seçimi
bu linkteki uyku setini almaya çıkıyorum kızlar umarım bulabilirim ümraniyede ki satış noktalarına baktım sizce nasıl safari odasının içine nasıl olur acaba
ya of hep unutuyorum
aranızda nts mi nst mi ona bağlananlar olmuş neden?
days in colours un Days in Colours - Yeni Neslin Seçimi
bu linkteki uyku setini almaya çıkıyorum kızlar umarım bulabilirim ümraniyede ki satış noktalarına baktım sizce nasıl safari odasının içine nasıl olur acaba
bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce
tülay-nana-özge maaşallah bebişlerinize.....
grhsrh kanaman oldu yazmışsın hiç ihmal etmeden dr ara bence...
halimem ne güzel tamamlamışsın herşeyini pijama işi kolay.... göğüs pompasınıda iyi almışsın... modelini bi ara yazsana aventin çok çeşidi var bende almayı düşünüyorum ama sanırım önümzüdeki ay alıcam..
birde hatim duası hakkında hiçbir fikrim yok.. konuyu bilen arkadaşlar cevap yazsın......
destinaaaaa canım oda bişey en azından ölçü almaya geldiler.. inşş en kısa zamanda yaparlar dolabını...
Nicko'cum; ileri haftalarda Allah korusun bazen kasılmalar başlamış olabiliyor ve farkedilemiyor. NST'ye bağlanarak kasılma var mı, düzenli mi, şiddeti ne gibi şeylere bakıyorlar ki sonra bir sürpriz olmasın.
ben 30.haftadan ıtıbaren 15 gunde bır gıdıyorum ..
daha once de zaten 3 haftada bazen de 4 haftada bır gel dıyordu..
cuma guun gelse de kızımı gorsem :)
bu arada benım kızımı da cok hıckırık tutuyor ,altlarda hıssedıyorum kalp atısı gıbı rıtmık bırsey sayıyorum en son 48 de bırakttım o kadar uzaun sürüyor ..
ama o göbegımı deprem gıbı salladı sey hıckırık degıl bızde tekme :))
tekme mi resmen hopluyo ama ben sanmıyom tekme olduğunu,öyle çok korkmuştum ki anlatamam,tekme olunca bi tarafı inip inip kalkıyo,ya da deri önce geriliyo acıyo sonra gümlüyo,hi hi ihi hepsinin tarzı değişik heralde)
kaburgamı trampet gıbı kullanıyor ,bı cıksın yıcem o ayakalrın yıceeeeeeeeeeem
canım yaa kaç gündür ara ara böyle göbeğim taş gibi oluyor acaba kasılma dedikleri o mu??? bu cumartesi dr gidicem dr nst ye bağlanacağımı söylemişti 3 hafta önce gittiğimde o yüzden aramıyorum ama korkuyorumda.... kötü bişey olmaz inşallah...
canım yaa kaç gündür ara ara böyle göbeğim taş gibi oluyor acaba kasılma dedikleri o mu??? bu cumartesi dr gidicem dr nst ye bağlanacağımı söylemişti 3 hafta önce gittiğimde o yüzden aramıyorum ama korkuyorumda.... kötü bişey olmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?